Διαφημίσεις

ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΣΜΗΝΑΓΟΥ ΗΛΙΑΚΗ ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΝ.
Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος

Και ποιός να μιλήσει βρε Έλληνες, αφού όλοι τους, χρόνια τώρα σκάβουν τον λάκο της Ελλάδος;
Ποιος να μιλήσει γαμώ τις προδοσίες τους; Που δεν ξέρεις από που να αρχίσεις και που να τελειώσεις;
Και τι μπορεί να κάνει ένας άνθρωπος όσο και να μιλάει, όσο και να φωνάζει;
Ένας “κούκος” δεν μπορεί να φέρει την άνοιξη Έλληνες. Αλλά βλέπετε οι υπόλοιποι αρθρογράφοι των αμυντικών θεμάτων, ασχολούνται με τα “γεωστρατηγικά” του κόσμου και δεν βρίσκουν χρόνο να ασχοληθούν με τις Ελληνικές προδοσίες.
Και τώρα μέσα στην πιο κρίσιμη περίοδο για τα εθνικά μας θέματα και με την προκλητικότητα των Τούρκων να ανεβαίνει συνεχώς στο Αιγαίο, τώρα βρήκαν οι προδότες την ώρα για να κλείσουν την 126 ΣΜΗΝΑΡΧΙΑ ΜΑΧΗΣ στο Ηράκλειο της Κρήτης, που υποστηρίζει και υποστηρίζεται από τους S-300.Σας είπα πως αυτή η Ελλάδα δεν έχει ΕΠΙΣΗΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. Έχουμε μία άτυπη και σιωπηλή ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ Κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ-ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΠΟΤΑΜΙ, που έχουν ρίξει όλες τις μάσκες και τα προσχήματα και ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΨΥΧΡΑ την Ελλάδα και τους Έλληνες.
Δεν καταλαβαίνουν τίποτα.
Το Σύνταγμα το γκρέμισαν, το Πολίτευμα κατέρρευσε και τελειώνουν ψυχρά και την άμυνα της χώρας.
Με το κλείσιμο της 126 Σ.Μ. του Ηρακλείου, ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΨΥΧΡΑ τα Δωδεκάνησα στους Τούρκους. Έκλεισαν στο πιο στρατηγικό σημείο, την πλέον μάχιμη σμηναρχία της Ελλάδος και την μοναδική που επιχειρεί άμεσα στο νοτιοανατολικό Αιγαίο.
Δυστυχώς Έλληνες εμπιστευθήκατε την Άμυνα της πατρίδας σε δόλιους προδότες.Γι’ αυτό σας είπα: από που να αρχίσεις και που να τελειώσεις με τις προδοσίες τους.
Ακούστε λοιπόν τι σημαίνει για την Ελλάδα το κλείσιμο της 126 Σ.Μ. του Ηρακλείου.Να διευκρινίσουμε για να γίνει κατανοητό από τους αναγνώστες ότι μιλάμε για μία από τις πλέον ΜΆΧΙΜΕΣ Μονάδες της Πολεμικής μας Αεροπορίας. Είναι δύο οι πλέον κρίσιμες Σμηναρχίες Μάχης που ελέγχουν το Αιγαίο λόγω στρατηγικής θέσης. Είναι η 135 της Σκύρου και η 126 Σμηναρχία Μάχης που βρίσκεται στο Ηράκλειο Κρήτης και φιλοξενεί σε μόνιμη βάση, μαχητικά αεροσκάφη F-16, εκτελώντας καθήκοντα επιφυλακής, με τομέα ευθύνης τον ιδιαίτερα νευραλγικό χώρο του νοτιοανατολικού Αιγαίου. Δηλαδή ΝΟΤΙΕΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ- ΚΑΡΠΑΘΙΟ ΠΕΛΑΓΟΣ- ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ – ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ.
Είναι η δεύτερη αεροπορική βάση της Κρήτης απ’ όπου επιχειρούν μαχητικά αεροσκάφη, μετά βεβαίως από την 115 Πτέρυγα Μάχης των Χανίων όπου εδρεύουν δύο Μοίρες μαχητικών αεροσκαφών F-16 Block 52+.Εδώ να σημειώσουμε ότι η 126 Σ.Μ. του Ηρακλείου υπερτερεί σημαντικά της 115 Π.Μ των Χανίων λόγω της στρατηγικής της θέσης, διότι παρέχει στους πιλότους μας πιο άμεση εμπλοκή με τον εχθρό και πολύ περισσότερο επιχειρησιακό χρόνο, λόγω της επάρκειας των καυσίμων. Γι’ αυτό και τα μαχητικά αεροσκάφη F-16 Block 52+ που επιχειρούν από τα Χανιά στο νοτιοανατολικό Αιγαίο , μετασταθμεύουν και εφοδιάζονται στην 126 Σ.Μ στο Ηράκλειο.
Τώρα που την έκλεισαν από τις 31 Ιουλίου, ουσιαστικά χαρίζουμε στους Τούρκους τον εναέριο χώρο των Δωδεκανήσων, διότι μειώνεται σημαντικά ο χρόνος εμπλοκής που θα διαθέτουν οι πιλότοι μας, αφού θα πρέπει να κρατήσουν καύσιμα για να μπορούν να επιστρέψουν στην βάση τους. Δηλαδή ή στα Χανιά, ή στη Σκύρο, ή στην Τανάγρα. Ενώ η 126 Σ.Μ. που έκλεισαν, ήταν πολύ κοντά στα Δωδεκάνησα και έδινε μεγάλο πλεονέκτημα στους πιλότους μας και στον χρόνο εμπλοκής τους και στον άμεσο ανεφοδιασμό τους.
Αυτή η Σμηναρχία Μάχης ήταν ΜΕΓΑΛΟ ΑΓΚΑΘΙ για τους Τούρκους, γι’ αυτό και επιχειρούσαν συνεχώς φωτογραφήσεις της.Ο λόγος ήταν η στρατηγική της θέση, η μεγάλη δυνατότητα της βάσης για φιλοξενία και εφοδιασμό πολλών μαχητικών, αλλά και η ισχυρή θωράκιση που διαθέτει, από την εγκατάσταση του ρωσικού αντιαεροπορικού πυραυλικού συστήματος S-300PMU-1.Με λίγα λόγια ήταν η πιο αντιαεροπορικά θωρακισμένη βάση, στο πιο στρατηγικό σημείο για τον ελέγχο του νοτιοανατολικού Αιγαίου, με δυνατότητα φιλοξενίας και εφοδιασμού μεγάλου αριθμού μαχητικών.
ΑΥΤΗ ΤΗ ΒΑΣΗ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΣΤΙΣ 31 ΙΟΥΛΙΟΥ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.
Έπεσε η αυλαία και κατέβασαν την σημαία της 126 Σ.Μ. του Ηρακλείου.Η τελετή αναστολής λειτουργίας της 126 Σ.Μ. του Ηρακλείου πραγματοποιήθηκε στις 31 Ιουλίου το πρωί, με την παρουσία του προδότη Αρχηγού της Πολεμικής Αεροπορίας Αντιπτέραρχου Χρήστου Βαΐτση και του προδότη Αρχηγού της Τακτικής Αεροπορίας Αντιπτέραρχου Χρήστου Χριστοδούλου, σε κλειστό αεροπορικό κύκλο, με το περιεχόμενο της συζήτησης στα πηγαδάκια που στήνονται, να είναι το ερώτημα «τι θα γίνει την επόμενη ημέρα στην Πολεμική Αεροπορία στο Ηράκλειο» αλλά και το «πως έφτασαν τα πράγματα ως εδώ”.
Η Απάντηση στα ερωτήματα είναι μία.
ΠΑΡΑΔΩΣΑΜΕ ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ και τα πράγματα έφθασαν ως εδώ, με αποφάσεις των Ελλήνων ΠΡΟΔΟΤΩΝ , που τους πληρώνουν οι Έλληνες, ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ. Δεν σεβάστηκαν οι προδότες ούτε την ΘΥΣΙΑ και την μνήμη του Σμηναγού ΚΩΣΤΑ ΗΛΙΑΚΗ, που γι’ αυτήν την βάση θυσιάστηκε. Γιατί την ώρα που τον χτύπησαν, στεκόταν κάτω από τον Τούρκο και τον εμπόδιζε να φωτογραφίζει αυτή τη βάση και τους S-300, ενώ φωτογράφιζε αυτός τα κατασκοπευτικά συστήματα του τούρκικου μαχητικού. Αυτή την Αεροπορική μας Βάση έκλεισε ο ΚΑΜΕΝΟΣ και οι άλλοι ΠΡΟΔΟΤΕΣ και παρέδωσαν τα Δωδεκάνησα και όλο το νοτιοανατολικό Αιγαίο στους Τούρκους.
Και το ερώτημα που θέτω εγώ είναι ένα: Από που αντλούν δύναμη τρείς προδότες, για να μπορούν να κλείνουν πολεμικά αεροδρόμια και να ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΝΟΥΝ την άμυνα της χώρας;
ΑΠΟ ΠΟΥ ΓΑ@@@Ω ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΑΣ;;;;;
Μπράβο ρε ……. ΕΛΛΑΔΑ.!!!!!
ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ και μεγάλο ταλέντο στην…. ΠΡΟΔΟΣΙΑ.!!!!!

Ιωάννης Λαμπρόπουλοςσυγγραφέας-ερευνητήςgiannis_lampropoulos@yahoo.com

http://www.hellas-now.com/2015/08/blog-post_661.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ

O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

15 σχόλια στο “Μπράβο ρε @@@@@@ ΕΛΛΑΔΑ.!!!!! ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ και μεγάλο ταλέντο στην…. ΠΡΟΔΟΣΙΑ.!!!!!”
  1. Μίλα ρε Γιάννη

    γιατί μένουμε όλο και λιγότεροι αντί να πληθαίνουμε.

    Αυτά ……….

    1. ΑΥΤΑ,,,,,,,,,,,,,,,ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΟΥΝ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΓΕς ΓΕΝΙΕς 14 ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ,,,,,,,????τελικα αποφασισε να δεχθουμε τον γιαννη να πληθυνουμε ,,, ηη να τον αποριψουμε ?? παντως εσυ οτι πεις δεν χαλαω χατηρι

      1. Simatore

        Ο Γιάννης έχει πει και πολλά καλά και αφυπνιστικά πράγματα, και του έχω απονείμει τα εύσημα γι’ αυτό (παράδειγμα Ομιχλοπαγίδες … ELF κλπ.) και όπως λες από την άλλη τον περνάω γενιές 14 όταν γράφει μαλακίες ή απλά διαφωνώ μαζί του.

        Μάλλον κάπου έχεις μπερδέψει την πούτσα με την βούρτσα.
        Κατά την άποψήν σου πρέπει δηλαδή να τα κάνουμε όλα ίσιωμα ;
        Έλα μουνί στο τόπο σου !!!!

        Αυτά ……….

        1. φιλε αυτα ,,,,το ισιωμα ειναι μια τακτοποιηση του αστρικου δηλαδη των ανεκπληρωτων σκεψεων και συναισθηματων σε ταξη,,,,,,,,,μαλλον ηθελες να πεις ΙΣΟΠΈΔΩΣΗ,,,, ΑΛΛΑ ΤΕΛΟς ΠΑΝΤΩΝ ,,,,δεν διευκρινησες ομως ,,οταν τον ελεγες ερευνητη του κωλου,,και τον λες τωρα εσυ σωστο, ηηη τωρα που εχει λαθος πληροφοριες αφου η μοναδα εχει κλεισει απο το 2006 ,,,,,τελικα πάλι με μπερδεψες ποιον να ακολουθησω τον ερευνητη η//// το ισοπεδωμενο κατηγορω ,,,,,,,οσο για τις βουρτσες και τα κονταρια τις χρησιμοποιουν οι μπογιαντζηδες με επιτυχια,,,,βαζοντας μπογια η λασπη χρωματος σε ολα…καλυπτοντας τι κρυβη το αποκατω,,,,,οι ζωγραφοι εχουν πινελα,,,,που ομορφαινουν..και δημιουργουν ,,,,

          1. Φίλε Σηματωρέ

            Όπως έγραψα παραπάνω δεν έχω κανέναν ανασχετικό φραγμό να σούρω τα εξ’ αμάξης σε όποιον θεωρώ ότι λέει βλακείες, όπως και να του απονείμω εύσημα στα καλώς έχοντα.

            Εκθείασα ότι είχε γράψει περί Ομιχλοπαγίδων και ELF, του τα έσουρα όταν μπέρδεψε ευχολόγια, θεούς και καντήλια.

            Αυτήν την στιγμή δεν με ενδιαφέρει το αν η 126 υπολειτουργούσε ή όχι, με ενδιαφέρει ότι κλείνοντας την οριστική αδρανοποιείτε και βγαίνει πλήρως από το παιχνίδι.
            Αυτό έγινε ή ΟΧΙ ;

            Το ίδιο δεν έκλεισαν το σώμα στην Βέρροια και άλλα πολλά ;

            Όταν γίνονται αυτά κάποιοι πρέπει να μιλήσουν, ή νομίζεις ότι πρέπει να βγάλουμε τον σκασμό περιμένοντας να μπει το αγγούρι στον πισινό μας για να ξεκουνήσουμε ;

            Στα υπόλοιπα που γράφεις τα αφήνω γιατί απλά θα παίξουμε τον παπά.

            Να ‘σαι καλά

            Αυτά ……….

  2. ΑΞΙΟΤΙΜΕ Κ. ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΕ ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΙΣΩ ΜΕ ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΤΕ…ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΤΗΣ Π.Α. ΑΠΟ ΤΟ 2005, ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ 126Σ.Μ Η 334Μ.Π.Κ, ΠΟΥ ΔΙΕΘΕΤΕ MIRAGE F1, ΔΕΝ ΞΑΝΑΕΓΚΑΤΑΣΤΗΘΑΝ ΠΟΤΕ “ΜΟΝΙΜΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ F16” ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΑΣ.ΕΠΙΣΗΣ, ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ, Η 133Σ.Μ ΤΟΥ ΚΑΣΤΕΛΙΟΥ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΛΙΓΑ ΧΙΛΜ ΑΠΟ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, Η 115 Π.Μ ΣΤΗΝ ΣΟΥΔΑ ΚΑΙ Η 135 Σ.Μ ΣΤΗΝ ΣΚΥΡΟ ΕΙΝΑΙ Η ΕΜΠΡΟΣΘΟΦΥΛΑΚΗ ΤΗΣ Π.Α ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΑΥΤΟ, ΔΗΛΑΔΗ READINESS-ΑΝΑΧΑΙΤΗΣΕΙΣ-ΠΕΡΙΠΟΛΙΕΣ. ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΚΛΕΙΣΕ Η126 Σ.Μ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΣΧΟΛΙΑΣΩ. ΟΜΩΣ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ…ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΟ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ, ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΠΙΣΤΕΥΩ, ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΜΗΝΑΓΟΥ Κ. ΗΛΙΑΚΗ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΕΝ ΩΡΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ, ΣΤΟ ΨΕΥΔΕΣ ΑΡΘΡΟ ΣΑΣ. ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΩ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΣΑΣ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΘΑ ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ Π.Α…ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΩΝ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΓΝΩΣΤΗΣ. ΦΙΛΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ Ν.Κ

      1. ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ Σ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ..ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΣΑ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ! ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ….ΑΠΟ ΛΑΘΟΣ ΕΓΡΑΨΑ ΟΤΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΟΙΡΑ..ΜΟΝΙΜΗ ΜΟΙΡΑ, Η 334 ΜΠΚ ΕΦΥΓΕ ΤΟ 2003. ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ 126Σ.Μ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ ΤΟΤΕ ΜΟΙΡΑΡΧΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΑΝΤ/ΧΟΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΥΠΟΔΟΙΗΚΗΤΗ ΤΟΝ ΝΥΝ ΕΠΙΤΕΛΑΡΧΗ ΓΕΑ ΚΑΙ ΤΕΩΣ ΔΟΙΗΚΗΤΗ ΤΗΣ ΣΚΥΡΟΥ Κ. ΚΟΡΕΑ! Η ΜΟΝΑΔΑ ΟΜΩΣ ΕΜΕΙΝΕ ΕΝΕΡΓΗ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ. ΤΟ ΘΕΜΕ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ. ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΟΤΙ…ΔΗΘΕΝ Η 126 ΕΙΧΕ ΜΟΝΙΜΑ F16..KAI ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ. ΚΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΗ ΜΟΝΑΔΑ ΤΗΣ ΝΗΣΟΥ…ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΑΣΤΕΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΞΑΝΑΛΕΩ. ΟΙ ΜΟΝΑΔΕΣ 133-115-135 ΕΙΝΑΙ H FRONT LINE THΣ Π.Α. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ Η’ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ{ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ} ΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

  3. δεν θυμαμαι απο ποτε υπαρχει αυτη η μοναδα εκει.ειναι πολυ παλια.και απο τις πιο σημαντικες.αν δεν κανω λαθος θελουν να το κανουν πολιτικο αεροδρομιο!!! και μονο που καταργουν μια στρατιωτικη αεροπορικη μοναδα ειναι εγκλημα.και ακομα περισσοτερο σε νισιωτικη ζωνη. τα υπολοιπα ειναι μηδεν.και σιγουρα εχουμε τους μεγαλυτερους προδοτες που εχουν υπαρξει σε αυτη τη χωρα.

  4. Παιδιά λίγο ψυχραιμία. Καλή η κριτική για όποιον δεν φροντίζει ή επιβουλεύεται τα συμφέροντα της Ελλάδας, προδότη ή ξεπουλημένο, αλλά να γνωρίζουμε την πραγματικότητα και να λέμε την αλήθεια. Για το ν.α. Αιγαίο η 126ΣΜ έπαψε να είναι προκεχωριμένη βάση (για μεταστάθμευση) από τότε που αποσύρθηκαν τα F1. Τον ρόλο αυτό παίζει η 133ΣΜ εδώ και πολλά χρόνια. Οπότε μην ακούω ότι παραδόσαμε το ν.α. Αιγαίο και άλλα τέτοια εύκολα λόγια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *