Διαφημίσεις

Μετά τα ηχηρά όχι της Ζωής Κωνσταντοπούλου και την αδιαφορία του εκβιαζόμενου Βαρουφάκη είναι φανερό ότι έχει ξεκινήσει ένα σχέδιο αποδόμησης αυτών των δύο την μία θέλουν να την εμφανίσουν υστερική κακιά και κομπλεξική και τον άλλον παρανοϊκό και τρελό.

Δεν είναι τυχαίο ότι όλα ξεκίνησαν αμέσως μετά τεράστια κωλοτούμπα του Τσίπρα και μάλιστα αφού είχε ταυτιστεί με τις πολιτικές γραμμές των προηγούμενων μέσα στην βουλή παίρνοντας την στήριξή τους για το τρίτο μνημόνιο.

Όλο αυτό όμως γίνετε και καλά για να αποδείξει ο Τσίπρας ότι ο Βαρουφάκης εφθήνεται για την αποτυχία της διαπραγμάτευσης και όχι αυτός που δεν ήταν ικανός να εφαρμόσει οποιοδήποτε πλάνο β.

Την Ζωή από την άλλη θέλει να την φάει γιατί προφανώς δεν την θέλουν οι νέοι του πολιτικοί συνέταιροι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ επειδή πάντα τους στήνει στην γωνία και έχει ξεκινήσει ήδη την παραπομπή τους στην δικαιοσύνη.

Εκτός από αυτό θέλει να την γκρεμίσει γιατί είναι και πρόεδρος της επιτροπής ελέγχου και διαφάνειας και των μνημονίων που είναι διαρκής και σημαίνει ότι εκεί πρέπει να βρεθεί και ο ίδιος ο Τσίπρας να απολογηθεί και από τι αντιλαμβανόμαστε είναι δύσκολο να απολογείσαι απέναντι από την Κωνσταντοπούλου.
http://scoops.gr/pliromena-sait-kai-kolokanala-pate-na-fate-konstantopoulou-kai-varoufaki/



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ

O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

4 σχόλια στο “Πάτε να φάτε Βαρουφάκη και Κωνσταντοπούλου γιατί σας χαλάνε την σούπα;”
  1. O VAROYFA-KING ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΖΩ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΛΙΤIΚΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ PLAN B ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤIΜΩΡΗΘΕΙ.ΤΙ ΓΡΑΦΩ ΘΕΕ ΜΟΥ.ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ KONSTANTA ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΖΩ Η ΜΟΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΛΕΙ ΚΑΤΩ ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΡΟΜΕΡΟ ΣΤΟΜΑ ΚΑΙ ΓΕΡΑ ΔΟΝΤΙΑ.

  2. Εγω πάλι, γιατί βλέπω ότι το σύστημα, καλύπτωντας τα νώτα του, απλώς προνοεί να έχει αποκούμπια για τους ψηφοφόρους ώστε να καταφέρει να τα αξιοποιήσει για όσους απογοητεύτηκαν, αλλά συνεχίζουν να επιμένουν να πιστεύουν όσους κατ’ επάγγελμα και εξ’ορισμού και δικών τους δηλώσεων είναι κατ’εξοχήν ψεύτες και θεατρίνοι?

    Επίσης τους βάζει μπροστά ώστε και να ξεχαστούν οι προηγούμενοι. Ποιος θυμόταν τον Καραμανλη και τον Σημίτη μετά τον ΓΑΠ? Ομοίως και τώρα. Αυτοί οι άνθρωποι καταστρέφουν το ΨευτοΡωμέικο μεν, αλλά και το Λαό μαζί του. Εμείς όμως συνεχίζουμε το λιβάνισμα και την πρόσδεση στο άρμα τους και τη διαφήμιση τους ως εναλλακτικών λύσεων που ώς γνωστόν θα επιφέρουν μια απο τα ίδια. Μπράβο μας.

    Δεν θα θυμίσω πως λέγεται αυτός που κάνοντας συνέχεια τα ίδια πράγματα, με τον ίδιο τρόπο, προσδοκά διαφορετικά αποτελέσματα.

  3. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΚΡΥΦΟ ΧΑΡΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΕ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΞΙΦΗ ΤΟΥΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *