Διαφημίσεις

Το παρόν άρθρο δεν έχει να κάνει με θρησκευτικές πεποιθήσεις και πιστεύω του αρθρογράφου.

Το παρόν άρθρο έχει αφετηρία μια συζήτηση με γυναίκες… Πρώτα με τη σύζυγο μου και μετά με τη φίλη Κατερίνα…

Το παρόν άρθρο έχει να κάνει με τα ξεκ@λα που έχουν κατακλύσει τους δρόμους, αφαιρώντας κάθε έννοια σεξουαλικότητας και ακόμα χειρότερο της δεύτερης σε σειρά αρετής της γυναίκας της ΘΥΛΗΚΟΤΗΤΑΣ (η πρώτη είναι  η μητρότητα).

Αλήθεια βρε κορίτσια, νομίζετε ότι βγάζοντας τα πάντα φόρα παρτίδα, κερδίζετε πόντους;

Εάν νομίζετε κάτι τέτοιο να ξέρετε ότι κοιμάστε όρθιες.

Μια γυναίκα ωραία ντυμένη, θηλυκά ντυμένη μπορεί να είναι πολύ πιο σεξουαλική, έως και λάγνα και χωρίς να βγάζει φόρα παρτίδα μπούτια, στήθος και πισινό.

Δεν μιλάω για την παραλία, που και εκεί έχει χαθεί κάθε μέτρο…

Κορίτσια, ξέρω είναι δύσκολες εποχές για να βρείτε γαμπρό, εραστή, επιβήτορα, αλλά έτσι που το πάτε το παιχνίδι το χάνετε  από τα αποδυτήρια. Ξέρω ότι είστε 6,4 εκατ. και είμαστε μόλις 4 (και αν αφαιρέσεις γκέι, μοναγαμικούς, καλόγερους κλπ, με το ζόρι 1 εκατ.) αλλά να ξέρετε τον άνδρα τον κερδίζει το βλέμμα, το μυαλό, ο χαρακτήρας και η…. μαγειρική!

Εκτός και αν θέλετε ένα one night stand όποτε ΝΑΙ σε όλα, όπως λένε και οι βολευτές μας.

Σόρυ για την παρέμβαση και ίσως που θα σας στεναχωρήσω κιόλας, αλλά ρε κορίτσια πάρτε το λίγο αλλιώς…



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ

O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

19 σχόλια στο “Έλεος βρε κορίτσια και εμείς ζεσταινόμαστε… Μας είδατε να κυκλοφορούμε γυμνοί;”
  1. ΝΙΝΑ,,απλωσε λιγο το ωραιο σκεφτικό σου,,πως τελικα απο φύλο θυλη να περασει να γινει γυναικα,,,,πως απο θηλιά για να προσεγγισει τον ερωτα… βρησκει την ψυχη και γινεται γυνη= θυλη,ερωμένη,,ζωη,,μανα,,α-γη-α,,,

  2. ΣΩΣΤΗ Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΟΥ,ΑΛΛΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ,ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΕΚΜΗΔΕΝΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΘΥΛΗΚΟΤΗΤΑ.
    ΟΛΑ ΣΥΝΤΕΛΟΥΝ ΝΑ ΧΑΘΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΜΗΤΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΥΠΑΚΟΥΑ ΡΟΜΠΟΤΑΚΙ

  3. ΣΗΜΑΤΩΡΕ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΡΟΗ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ,
    ΞΕΡΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΖΩΗ.
    ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΟΚΑΙ ΜΙΑ ΕΚΛΗΣΗ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ,ΩΣΤΕ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΗΝΗ ΤΗΣ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ,ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ,ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙ!ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΧΑΘΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.
    ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΣΩ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙΣ….
    [……]
    είν᾿ οι γυναίκες π᾿ αγαπούμε σαν λιμάνια
    (μόνος σκοπός
    προορισμός
    των ωραίων καραβιών μας)
    τα μάτια τους
    είν᾿ οι κυματοθραύστες
    οι ώμοι τους είν᾿ ο σηματοφόρος
    της χαράς
    οι μηροί τους
    σειρά αμφορείς στις προκυμαίες
    τα πόδια τους
    οι στοργικοί
    μας
    φάροι
    – οι νοσταλγοί τις ονομάζουν Κ α τ ε ρ ί ν α –
    είναι τα κύματά τους
    οι υπέροχες θωπείες
    οι Σειρήνες
    τους δεν μας γελούν
    μόνε
    μας
    δείχνουνε το δρόμο
    – φιλικές –
    προς τα λιμάνια: τις γυναίκες που αγαπούμε
    έχουνε οι γυναίκες π᾿ αγαπούμε θεία την ουσία
    κι όταν σφιχτά στην αγκαλιά μας
    τις κρατούμε
    με τους θεούς κι εμείς γινόμαστ᾿ όμοιοι
    στηνόμαστε ορθοί σαν άγριοι πύργοι
    τίποτε δεν είν᾿ πια δυνατό να μας κλονίση
    με τα λευκά τους χέρια
    αυτές
    γύρω μας γαντζώνουν
    κι έρχονται όλοι οι λαοί
    τα έθνη
    και μας προσκυνούνε
    φωνάζουν
    αθάνατο
    στους αιώνες
    τ᾿ όνομά μας
    γιατί οι γυναίκες π᾿ αγαπούμε
    την μεταδίνουν
    και σ᾿ εμάς
    αυτή
    τη θεία τους
    ουσία

    (Έλευσις, 1948 )

  4. Δυστυχώς η ματαιόδοξη φιλήδονη και ανταγωνιστική φύση της γυναίκας είναι πρόσφορο πεδίο εκμετάλλευσης. Ένας διαγωνισμός άτυπος μεταξύ τους για το ποια είναι η πιο Τσούλα επικρατεί. Και δεν τις ενδιαφέρει σε γενικές γραμμές τίποτε εκτός απο την επιβεβαίωση τους δια των εκ της μύτης συρόμενων ηλιθίων που βάζουν το λιθαράκι τους στην γυναικεία βλακεία η οποία για αυτές είναι όμως ο.κ.
    Το @ιδίο τους ναν’καλά… Και η ικανοποίησή τους γενικά και ειδικά.
    Φυσικά δεν παίρνει όλες η μπάλα αλλά φοβάμαι ότι είναι μεταδοτικό και οι γυναίκες τόσο απελπιστικά και κωμικά ίδιες. Την παρτούλα τους. Μπορεί να παρεξηγηθώ όμως γιατί? Λέω τα πράγματα με το όνομά τους αφαιρώντας τις ανοησίες ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΕΛΕΙΑ ΤΗΝ ΜΙΑ ΔΙΦΥΗ ΤΟΥΣ ΦΥΣΗ -ΙΔΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ-
    ΚΑΙ ΤΟ ΟΥΣΙΩΔΕΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ. Ποιές όμως επιλέγουν συνετά?
    Είναι οι ορμόνες ενα καλό δικαιολογητικό?!?

  5. Να πω και εγώ την άποψη μου, η γυναίκα με φόρεμα δείχνει 100% την θηλυκότητα της, με παντελόνι χάνει αυτή την θηλυκότητα κατά 70% δεν τραβάει βρε παιδί μου πώς να το κάνουμε, φανταζόσαστε να κυκλοφορούσαμε εμείς οι άντρες με φούστες; Το ίδιο είναι, απλός εμείς συνηθίσαμε τις γυναίκες με παντελόνι και δεν μας κάνει εντύπωση τώρα, το επεχείρησαν βέβαια αυτοί οι ελεεινοί με τους οίκους μόδας αλλά δεν τους έκατσε εκτός εξαιρέσεων όπως αυτόν τον χαζό Σάκη Ρουβά και αυτόν τον ηλίθιο χαζωνάκη, άτιμη ράτσα των οίκων μόδας που γδύσατε τις γυναίκες λίγα είναι τα ψωμιά σας.

      1. Φιλε mnk πολυ καλος ο αντιλογος σου , πιστευω πως θα πρεπε να ξεσκαρταρουμε πραξεις και λογους οχι τις ταμπελες που εχουν τοποθετηθει εσκεμμενα ωστε να διαιρειται ακομα περισσοτερο ο ανθρωπος. Εξαλλου το χασμα δυναμωνεται με υπουλους τροπους , ευτυχως που ειμαστε παρα πολλοι και δεν θα καταφερουνε ποτε να μας χωρισουνε ομοιομορφα σε ομαδουλες με ετικετες γιατι ο καθε ανθρωπος δεν ειναι απλα μια παραγραφος με μια υπογραφη απο κατω ,ουτε ενα νουμερακι μπαρ κοουντ, δε χωραει σε ενα μονο αρθρο ουτε σε καποιο ραφι .

  6. νινα ωραιο το ποιημα ,,,,,αυτο ακριβως ηθελα να τονίσω,,οτι εσυ σαν γυναικα μπορεις αυτον τον προβληματισμο να τον αναπτύξεις ΣΑΝ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟ ΜΥΝΗΜΑ Αλλαγής Αυτής ΤΗΣ Καταπλακωμένης φυσης ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΩΘΉΣΕΙ ΟΙ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ,,,πρεπει επιτελους καποια γυναικα να φερει την ανοιξη στη γη,,,,,το θεωρω ως το υψιστο αυτη την στιγμη αγωνα για την απελευθερωση της γης ,,και κατ επεκταση των ανθρωπων,,,να σπασουμε αυτο που περνανε σαν πρότυπο τα λαμογια

  7. αφου κερδιζουν ετσι το ενδιαφερον των αντρων,η εξελιξη αυτη ηταν αναποφευκτη.Πρωτα πρεπει να αλλαξουν οι αντρες επομενως,και μετα οι γυναικες.

  8. τον άνδρα τον κερδίζει το βλέμμα, το μυαλό, ο χαρακτήρας και η…. μαγειρική!

    Το ενα και το βασικο Ζαχαρια και ειναι το μονο που μετραει τη σημερον ημερα η ειλικρινεια και μονο αυτη φτανει και περισευει η ειλικρινεια και τα υπολοιπα θα ερθουν χωρις ειλικρινεια το χασες το παιχνηδι πριν καν ξεκινησει.

    Οχι μυστικοπαθειες τα μυστικα σκοτωνουν οχι ψεμματα ειλικρινεια..

    Κατα τα αλλα το να γυριζει μια καποια με ελαφρια ενδυμασια το καλοκαιρακι δεν ειναι κατι το ασχημο ειναι κατι το ωραιο μια πινελια ας πουμε στο καλοκαιρινο τοπιο.

    τωρα το να συμπεριφερεται σα ξεκολο αυτο δεν εχει να κανει με την ενδυμασια αλλα με το χαραχτηρα αν η αλλη ειναι ξεκολο και παλτο καλοκαιριατικα να φοραει δεν αλλαζει τιποτα..

    1. Άσωτε έχεις ΑΠΟΛΥΤΟ δίκιο.
      Όμως και η ειλικρίνεια δεν είναι μέρος του χαρακτήρα;
      Το άρθρο είναι προιόν ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗΣ γιατί κατάλαβα ότι πολλές γυναίκες αδυνατούν να δουν τη διαχωριστική γραμμή μεταξύ του προκλητικού και του ξέκωλου. Αδυνατούν να αντιληφθούν πιο ντύσιμο είναι σέξυ και πιο δίνει άλλες εντυπώσεις. ..

      1. Το ψεμα και ειδικα η μυστικοπαθεια δεν ειναι προιον χαραχτηρα αλλα αρρωστια μερικες φορες δηλωνει ελλειψη αυτοπεποιθησης ή φοβος της απποριψης αλλα οταν το ψεμα το μυστικο ερχεται στην επιφανεια οι συνεπειες ειναι πολυ χειροτερες απο την αληθεια αυτο ειναι κατι το οποιο οι γυναικες ειδικα αυτες που χρησιμοποιουν αυτη τη τεχνικη δε μπορουν να καταλαβουν.

        Μπορει μια κοπελα να εχει αξιολογο χαραχτηρα αλλα να ειναι μυστικοπαθεις ή απλα να λεει περισσοτερα ψεματα απ οτι πρεπει..

        Μια γυναικα που κυκλοφορει σα ξεκολλο αλλα μπορεις να εμπιστευτεις ειναι πολυ καλυτερη απο μια καθως πρεπει που ομως να μην εχεις καμια πιθανοτητα να εμπιστευτεις..

        Καλο το αρθρο σου και σιγουρα ειναι κι αυτο μια αποψη οπως κι εγω εγραψα τη δικια μου αποψη απο ολα οσα εχω δει καταλαβει ως τωρα..

    2. ασωτε ,,,επειδη εισαι ατομο που ψάχνεσαι,,,αν θελεις μαθέ για τους ΑΔΑΜ-ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, και τι σχεσει εχουν με τον οφι,,,η αλλιως υβριδια τους….και πως ξεπεσαν το θυλη γενος που ειναι ατοφιο στο DΝΑτου κατα 72% του ΕΝ ΛΟΓΟΥ….για να κανουν τα γενηματα τους,,,επειδη σημερα περναν ξεδιαντρωπα σε νεα υβριοδορομποτ ανθρωποειδοι ,,,δεν τις χρειαζοντε και τις απαξειωνουν τελειως ,,καταστρεφοντας ετσι την ΥΠΑΡΞΗ,,,,ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΓΗ,,,,,ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ και το αρρεν γενος που το γενα το θυλη ΤΟ ΘΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ,,το ρητο ο ανδρας γεννα και οι γυναικα τικτει ειναι φιλοσοφια των αποστατων για να μην θυμηθεί τι ειναι το θυλη ,,,,που οταν δημιουργει γινεται γυναικα,,,[μανα ερωμενη υπαρξη ζωης]

      1. Δε ψαχνομαι φιλ σηματωρε το 80% τουλαχιστον των πληροφωριον μου τις εχω ετοιμες στο πιατο το υπολοιπο το 10% παει στο να μπορεσω να διακρινω να καταλαβω τι ηταν αυτο που ειδα και το υπολοιπο 5% ειναι ο συνδυασμος του παζλ αυτων που εχω δει..

        Εχω δει πολλα για το σημερα το χτες το αυριο..
        εχω δει αληθειες ανθρωπων (που λεγαν ψεμματα), φιλον, γυναικων σε ονειρα με ποσοστο επιτυχιας στο 90%

        Οι γυναικες οντος ειναι θυματα του σατανα ο οποιος τις εχει ολες για πορνες οι αρουραιοι που ακολοθουν πιστα το σατανα πιστευωντας οτι θα τους δωσει εξουσια παρεχουν αυτη την ευχαριστηση στο σατανα.

        Η γυναικα ειναι το ημιση για να φτιαχτει μια σχεση ή μια οικογενεια.

        Ο αντρας ηταν σχεδον απο παντα διεφθαρμενος απο τη φυση του η γυναικα ομως ηταν δεν ειχε διαφθαρει οχι σε τοσο μεγαλο βαθμο και επικρατουσε μια καποια ηρεμια..

        Η σημερινη εποχη ομως ειναι διαφορετικη η γυναικα ειναι περισστοερο διεφθαρμενη απο τον αντρα οχι απλα στο σωμα γιατι το σωμα ναι μεν αρεσει το ωραιο αλλα δεν ελεγχει απλα ειναι σα γλαστρα στα παθη και την διαθεση του μυαλου το οποιο εχει το κοντρολ στο τι κανει ο ανθρωπος.

        Η διαφθορα δεν ειναι μονο απλα μοδα των αρουραιων αλλα και επιλογη των ανθρωπων να ειναι διεφθαρμενοι και η μυστικοπαθεια οπως και το ψεμα ειναι ενα απο τα ειδη αυτης της διαφθορας οι ανθρωποι απο μονοι τους πεφτουν στη παγιδα θελουν και τρωνε το τυρι.

        Δε θελω να πω ψεμματα οτι θα ψαξω να διαβασω αυτο με τους αδαμ ανθρωπους ισως το δω αν ειναι κατι το σημαντικο ισως οχι..

        1. ποιος ειπε ,,αυτο ,,το ,,γηρασκω αει διδασκομενος,,,,,καποιος που δεν οιδε τιποτα νομιζω,,,σκεψου εσυ που ξερεις το 95 % να σε εβρησκε να του ελεγες μερικα????,,,,αλλα μηπως εννοείς τελικα ,,οτι… οτι θελεις να μαθεις αιτείται και στο φερνει στο πιατο ,,μηπως ??,,παντως αυτα περι γενηματα του αδαμ,,,,,ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΑΡΧΕΙΑ,,,,,κατι λεει και ενα βιβλιο του τραιανου //// οι μυστικοι κωδικες των ιερων γραφων,,,,…,,//

          1. Εχω πει ηδη αρκετα απο αυτα που εχω δει σε γενικο πλαισιο παντα.

            Ακουγεται τρελλο αυτο που λεω αλλα δεν ειμαι και γνωστικος πρεπει να εχεις δοση τρελλας οι γνωστικοι δε μπορουν να καταλαβουν δε μπορουν να δουν γιατι αυτα τα θεματα πανε αντιθετα προς τη λογικη.

            Και φυσικα αυτα που βλεπω δε μου τα δειχνουν οι δαιμονες

            Δε πιστευω οτι ο αδαμ ηταν ο πρωτος ανθρωπος πολλα δε πιστευω μεσα στη βιβλο
            Το ιερες γραφες ειναι παντα σχετικο ειδικα οταν διαβαζεις κατι υποτιθεται ιερο και καποια στιγμη βλεπεις μια καποια διαφορετικη εκδοση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *