Διαφημίσεις

Γεωμαγνητική καταιγίδα βρίσκεται σε εξέλιξη που αναμένεται να ενταθεί από τις 3 τα ξημερώματα της Παρασκευής μέχρι περίπου τις 9 το πρωί της ίδιας μέρας.

Ήδη όπως έγινε γνωστό έχουν αναφερθεί περιστατικά του φαινομένου του Βορείου Σέλας (aurora borealis) στο βόρειο ημισφαίριο, ακόμα και σε περιοχές της Κεντρικής Αμερικής, ενώ σέλλας διαπιστώθηκε και στο Νότιο Ημισφαίριο (aurora australis).
Πάντως οι παρατηρητές (sky watchers) βρίσκονται σε ετοιμότητα και έχουν τις φωτογραφικές μηχανές σε πλήρη ετοιμότητα.

Εδώ να υπενθυμίσουμε ότι άτομα με ευαισθησία στα ηλεκτρικά φορτία θα πρέπει να αποφεύγουν τις ώρες αυτές την έκθεση τους σε εξωτερικούς χώρους προκειμένου να αποφύγουν τους γνωστούς πονοκεφάλους (δεν είναι επιστημονικά τεκμηριωμένη η άποψη αυτή αλλά μεταφέρεται εμπειρικά από τους φίλους και σχολιαστές των ανάλογων άρθρων ανά την υφήλιο).

Aug 06   Aug 07   Aug 08
00-03UT               2         5 (G1)         4
03-06UT               2         4                  3
06-09UT               2         3                  3



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ

O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *