Διαφημίσεις

Καινοφανείς θεωρίες περί … αποκλειστικής προτίμησης του Ιησού Χριστού στην ανθρωπότητα και επιλεκτική απόρριψη των … εξωγήινων (!), διατυπώθηκαν με τον πιο επίσημο τρόπο από το Βατικανό λίγες ημέρες αφότου ο ίδιος ο Πάπας Φραγκίσκος απέρριψε την θεϊκή φύση του.

Έτσι μετά την κακοδοξία που ειπώθηκε από τον Πάπα Φραγκίσκο ότι ο Ιησούς δεν είναι Πνεύμα αλλά άνθρωπος, μια νέα το λιγότερο ανόητη αν όχι αιρετική άποψη εκφράστηκε από τον διευθυντή του Αστεροσκοπείου του Βατικανό στη Ρώμη, πατήρ Χοσέ Φούνες, ο οποίος δήλωσε ότι «Μπορεί να υπάρχει νοήμονα ζωή στο Σύμπαν αλλά ο Χριστός δεν τους επισκέφθηκε και ήρθε μόνο στον πλανήτη Γη«!

[sc:mytilinios]

Τους άφησε «σύξυλους» λοιπόν τους εξωγήινους!

Δεν έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που κατά τους καθολικούς η Γη αποτελούσε το (ακίνητο) κέντρο του Σύμπαντος για την Καθολική Εκκλησία για πολλούς αιώνες και φυσικά μόνο η Γη είχε το λάβει το θεϊκό δώρο της ζωής που διαθέτει νοημοσύνη.

Το αξίωμα αυτό αποτέλεσε την πλατφόρμα για να κατηγορηθούν και να κυνηγηθούν ουκ ολίγοι με κορυφαίο όνομα αυτής της λίστας βέβαια τον Γαλιλαίο ο οποίος όμως την … γλύτωσε διότι αρνήθηκε τις ανακαλύψεις του αντίθετα με τον μεγαλοφυή Τζιορντάνο Μπρούνο που είχε την χειρότερη τύχη να τον κάψει ζωντανό η Ιερά Εξέταση.

Όπως φαίνεται έστω και καθυστερημένα το Βατικανό αποφάσισε να απλώσει το χέρι όχι μόνο στην επιστήμη αλλά στην κοινή λογική. Ο πατήρ Χοσέ Φούνες, διευθυντής του Αστεροσκοπείου του Βατικανού στη Ρώμη, δήλωσε ότι είναι πιθανό να υπάρχει νοήμων ζωή και σε άλλους πλανήτες.

Η παρέμβαση του Φούνες έγινε με αφορμή την ανακάλυψη πριν από λίγες εβδομάδες ενός πλανήτη που έχει πολλά κοινά χαρακτηριστικά με αυτά της Γης και υπάρχουν αυξημένες πιθανότητες να διέθετε στο παρελθόν ή να εξακολουθεί να διαθέτει κάποιες μορφές ζωής.

Ο Φούνες όμως έσπευσε να «καθησυχάσει» τους πιστούς ότι η Γη εξακολουθεί να είναι η μοναδική αγαπημένη του Θεού αφού μόνο στον πλανήτη μας έχει κάνει την εμφάνιση του ο Χριστός.

«Είναι πιθανό ότι υπήρξε ζωή και μάλιστα κάποιας μορφής νοήμων ζωή σε άλλους πλανήτες. Βέβαια δεν πιστεύω ότι θα έρθουμε ποτέ σε επαφή με κάποιον νοήμονα εξωγήινο. Η ανακάλυψη ζωής με νοημοσύνη δεν σημαίνει φυσικά ότι υπάρχει και ένας ακόμη Ιησούς. Η ενσάρκωση του υιού του Θεού είναι μοναδικό γεγονός στο Σύμπαν» δήλωσε ο Φούνες ο οποίος προφανώς έχει άριστη γνώστη των τεκταινομένων στο σύμπαν…

Και πως το ξέρει αυτό ο εκπρόσωπος του Βατικανού; Ρώτησε τον ίδιο τον Κύριο ημών Ιησού Χριστό; Και του απάντησε ο Θεάνθρωπος ότι έχει ιδιαίτερη προτίμηση μόνο στο «Ηotel Earth»; Για όλα τα άλλα δημιουργήματά του δεν ενδιαφέρεται ο Πανάγαθος και έστειλε τον Υιό του μόνο σε εμάς;

Καταρχάς με αυτή την σκέψη ύποπτα καθιερώνουν τον Χριστό ως έναν απλό άνθρωπο και όχι ως Θεάνθρωπο, καθώς ο Θεος είναι Πανταχού Παρών και πάει Παντού.

Όλα αυτά συμβαίνουν καθώς η Καθολική Εκκλησία έχει αναλάβει εδώ και πολλούς αιώνες κοσμικό ρόλο και ανακατεύεται αντίθετα με την Ελληνορθόδοξη εκεί που δεν πρέπει: Στα άδυτα της Επιστήμης.

Ο λόγος; Ακριβώς διότι πρόκειται για περισσότερο για έναν κοσμικό/φιλανθρωπικό οργανισμό, που διαθέτει δικό του κράτος, δική του τράπεζα, δικές του μυστικές υπηρεσίες και μέχρι και δικό του Αστεροσκοπείο, διότι θέλει να έχει άποψη επί παντός επιστητού.

defencenet



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ

O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

4 σχόλια στο “Βατικανό: «Οι εξωγήινοι μπορεί να υπάρχουν αλλά σίγουρα δεν τους επισκέφθηκε ο Χριστός»!”
  1. Ο Φούνες όμως έσπευσε να «καθησυχάσει» τους πιστούς ότι η Γη εξακολουθεί να είναι η μοναδική αγαπημένη του Θεού….
    ΒΕΒΑΙΩΣ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Σ’AΥΤΟ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ, ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΕΥΓΕΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΠΟΣΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΕΙΧΕ ΣΑΝ ….ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΑ…

  2. Ο Φούνες όμως έσπευσε να «καθησυχάσει» τους πιστούς ότι η Γη εξακολουθεί να είναι η μοναδική αγαπημένη του Θεού….
    ΒΕΒΑΙΩΣ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Σ’AΥΤΟ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ, ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΕΥΓΕΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΠΟΣΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΕΙΧΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ….ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΑ…

  3. Εμ τι θα λέγανε οι παραμυθάδες… Ότι πριν έρθει εδώ ο Χρίστος (Απολλώνιος), είχε διδάξει σε Ανδρομέδα, Σείριο, κ Πλειάδες, εκεί όμως δεν τον σταύρωσαν… Σιγά μη μας έλεγαν ότι τον έφαγαν δικοί τους (επειδή δεν ήταν σαν εκείνους, κ τους χάλαγε την πιάτσα), τον σταύρωσαν κ τον εκμεταλλεύτηκαν, παραχάραξαν την ιστορία στα μέτρα τους κ δημιούργησαν εκκλησίες…
    ———————————————————-
    Μερικά απόσταμα από http://ellanioi-olympioi.blogspot.gr/

    «Η κεντρική ακτίνα του Όλου Φωτός[σ.σ.: Χριστός], ενσαρκώθηκε στην Ανδρομέδα, Σείριον και Πλειάδες, σε πανάρχαιες εποχές, πολύ πριν ενσαρκωθεί στην Γαία, με ανάλογη αποστολή. Δεν υπέστη δεινά και θάνατο, δίδαξε, έδωσε οδηγίες και συμβουλές και ανέθεσε συμπαντικό έργο στους ανθρώπους. Μόνο στη Γαία βασανίστηκε, σταυρώθηκε και απέθανε από τα δεινά διότι η Γαία κατέχεται και σήμερα από τους Αποστάτες»

    Η σταύρωσή του έγινε από τους Ρωμαίους που υπέκυψαν στις πιέσεις των εβραίων, από προδοσία εβραίου, και συμβολίζει την κυριαρχία των Αποστατών επί του ανθρωπίνου γένους και του κακού επί του καλού, και τα δεινά στα οποία υποβάλλουν την ανθρωπότητα καθημερινά.

    Οι Αποστάτες σε συνεργασία με το εβραϊκό ιερατείο, διαστρέβλωσαν τα πάντα γύρω από τη ζωή και τη διδασκαλία του, για να δημιουργήσουν σύγχυση και να αποπροσανατολίσουν τους Ελλάνιους που γνώριζαν την Ουράνια Αποστολή τους στη Γαία.

    Κατά την ώρα του θανάτου του στο σταυρό, επικαλέστηκε στην Ελλάνια γλώσσα τον Ήλιο, δηλαδή το Αρχέγονο Ουράνιο Φως και όχι τον Ηλία, με τον οποίον τίποτε δεν τον συνέδεε. Η φράση που αναφώνησε, ήταν: “Ήλιε, Ήλιε, εις σε παραδίδω το Πνεύμα μου”.

    «Το Όλον Φως, είναι Ένα. Οι Μορφές Του, Διάφορες. Η Ενέργειά Του, Αστείρευτη. Η Αγάπη είναι η Αρχή και το Τέλος του Κύκλου Του». «Σας έχουμε πει ότι ο Χριστός και η μητέρα του υπήρξαν, όχι όμως με τα ονόματα αυτά. Και οι δύο, γενεαλογικά, δεν είχαν καμία σχέση με τους Εβραίους. Τα “ευαγγέλια” όπως σεις ονομάζετε, αναφέρουν λάθος στοιχεία γιατί είναι παραποιημένα και γι’ αυτό κατέστρεφαν τα πρωτότυπα για να μην φανερωθεί η αλήθεια.

    Η γυναίκα Μαρία, μητέρα του Χριστού, ήταν Ελλάνιος γόνος “Ε”, και ο Χριστός ήταν Πυρήν του Όλου Φωτός που ενσαρκώθηκε υπερβατικά.

    Το πραγματικό όνομα του Χριστού ήταν “Απολλώνιος” και όχι “Ιησούς”, δεν γεννήθηκε στην “Παλαιστίνη”, που ήταν ελληνική κτήση, αλλά στην “Ιωνία”, όπως σείς ονομάζετε την περιοχή. Όλα τα υπόλοιπα είναι μεταγενέστερες παρεμβολές, τροποποιήσεις και διαστρεβλώσεις.

    Ο Απολλώνιος δίδαξε την Αγάπη και δε δημιούργησε θρησκεία.
    Οι Αποστάτες και το εβραϊκό ιερατείο οικειοποιήθηκαν πολλά στοιχεία από τη ζωή και τη διδασκαλία του, και στο όνομά του έφτιαξαν μία νέα θρησκεία, προσαρμοσμένη στις δικές τους παραδόσεις, το δικό τους τρόπο σκέψης και τις δικές τους αδυναμίες.

    Η θρησκεία αυτή, που ονόμασαν “χριστιανισμό”, δεν έχει σχέση με τον Απολλώνιο, όμως χρησιμοποιήθηκε σαν αιχμή του δόρατος κατά του Ελληνισμού και συντέλεσε στα μέγιστα για την απομάκρυνση των Ελλάνιων από τις ρίζες τους στην Παλαιστίνη.

    Δεν πρέπει ο Απολλώνιος να εμπλέκεται στην εβραϊκή θρησκεία των Αποστατών και του Γιαχβέ. Ενημερώστε τους πάντες για την Αλήθεια, που είναι η Ελλάνια καταγωγή του, χωρίς να δημιουργούνται άσκοπες και επιζήμιες αντιπαραθέσεις, γιατί τότε πέφτετε στην παγίδα των Αποστατών που επιδιώκουν τη διάσπαση του Ελληνισμού».

  4. Θα μπορούσα να πω ότι πρόκειται για …Αγιες μακακίες!…Αν μιά φυλή έχει φτάσει στο σημείο να κάνει διαστρικά ταξίδια χωρίς να τα έχει καταφέρει να αυτοκαταστραφεί,ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ μπορεί να έχει με εμάς τους κανιβάλους!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *