Διαφημίσεις

Μπορεί να μην πιστεύω ούτε λέξη, αφού μου είναι αδιανόητο να μιλάει μέσω κάποιοι ανθρώπου ένας Αρχάγγελος, παρόλα αυτά όμως θα σας παραθέσω μια πρόχειρη μετάφραση ενός κειμένου που κυκλοφορεί από χθές στην Αμερική και υποτίθεται ότι είναι λόγια του Αρχαγγέλου Μιχαήλ:

[sc:mytilinios]

 

Αγαπητοί μου,

Ο κόσμος σας πρόκειται να αλλάξει με έναν βαθύ τρόπο κατά τη διάρκεια των επόμενων δύο μηνών, από ένα ισχυρό κύμα φωτός γάμμα που θα προέρχεται  από το γαλαξιακό πυρήνα, με μεγάλες επιπτώσεις στη Γη και τα όντα του!

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι βρισκόμαστε  ήδη μέσα σε αυτή την κοσμική έκρηξη γάμμα που αναφέρεται και  ως WAVE-Χ, γι΄αυτό  και πολλοί από εσάς έχετε αισθανθεί αυτές τις διακυμάνσεις στη ψυχολογία και τη συμπεριφορά σας. Η αύξηση της ενέργειας αυτής και των συναισθημάτων θα είναι συνεχής και θα κορυφωθεί την 28η Σεπτεμβρίου 2015.

Τότε θα σημείο το σημείο τομή στην εξέλιξη της ανθρωπότητας και είναι γνωστό ως  “HORIZON EVENT”.

Την 28η Σεπτεμβρίου 2015 αυτό το σούπερ-Wave κύμα θα εκδηλώσεις την  υψηλότερη ενεργειακή συχνότητα που έχει ποτέ μετρηθεί στο σύμπαν, κατά την σύγχρονη ιστορία.

archangel-michaelΘα ανέβει κανείς πραγματικά αυτή την ημερομηνία; Ναι! Κάθε φωτεινό  ον που έχει ήδη δόνηση κοντά στη συχνότητα 5D 21 Hertz θα διαπεράσει το προστατευτικό φράγμα 5D γνωστό και  ως το “μεγάλο κενό” και θα είναι σε θέση να αντιμετωπίσει μια παρατεταμένη αντίληψη της Νέας Γης σε αυτή τη μεγάλη στιγμή στην ιστορία μας.

Πολλά όντα δεν συνειδητοποιούν ότι αυτή η νέα  πραγματικότητα, η Νέα Γη θα εξακολουθεί να είναι μέσα σε ένα ολόγραμμα-μήτρα, ωστόσο, ότι θα είναι μια πολύ βελτιωμένη σε σχέση με όσα μας είναι γνωστά για άνω από 300.000 χρόνια.

Η νέα Γη θα εξακολουθεί να είναι ένα ολόγραμμα αντιληπτό,  γιατί το να είσαι μέσα σε ένα ολόγραμμα είναι ο μόνος τρόπος που μια ψυχή μπορεί να είναι σωματική και να έχει  την εμπειρία των 5 αισθήσεων.

Το φυσικό μέρος όλων αυτών είναι η δόνηση και είναι ακόμα στην 3η διάσταση, αλλά σκεφτείτε το  πενταδιάστατο επίπεδο ως overlayed στην κορυφή του 3D. Ο μόνος τρόπος για να μην υπάρχει το matrix είναι  να καταστεί μη φυσικό.

Έχετε ενσαρκωθεί εδώ ξανά και ξανά μέχρι να φθάσετε πίσω στην ανώτερη φύση σας, αλλά ο πραγματικός λόγος που έρχεστε και παραμένετε εδώ είναι γιατί η αγάπη είναι φυσική και βιώνεται μέσα από τις 5 αισθήσεις.

Μακάρι να υπήρχε  ένα καλύτερο περιβάλλον για να γίνει αυτό, όλα θα ήταν τέλεια!

Αυτό όμως είναι που πρόκειται  να συμβεί!

Την ίδια στιγμή που αντιμετωπίζετε τις 3D αισθήσεις σας σε μια 5D μήτρα φως θα είστε σε θέση να περιηγηθείτε στις ανώτερες σφαίρες χωρίς περιορισμούς.

«Ιδού, είδα έναν καινούργιο ουρανό και μια καινούργια γη”. Αυτά τα δύο πράγματα δεν είναι το ίδιο. Η Νέα Γη περιλαμβάνει 3D, 4D , 5D και το Νέο Ουρανό που είναι διαστάσεων 6 έως 12 που μπορείτε να διασχίζουν μόνο υπό το πρίσμα του σώματος.

Είναι σαν αυτό, που δεν αφήνετε τις  3D! διαστάσεις αλλά θα μπορείτε να έχει εμπειρίες και από τις άλλες.

Βιώνουμε σήμερα μια σταθερή καμπύλη αύξηση της συχνότητας του φωτός, καθώς προχωράμε προς το πιο έντονηομέρος της ζώνης των φωτονίων, ώστε να δείτε αν μπορείτε να είστε ενήμεροι για τα αποτελέσματά της,  για το σώμα, το μυαλό και τα συναισθήματα κατά τη διάρκεια των επόμενων δύο μηνών!

Σε αυτή την έντονη ενέργεια γάμα που έρχεται  οφείλονται τα πολλά ουράνια γεγονότα που συμβαίνουν. Αυτό δεν είναι κακό και σίγουρα τίποτα για να φοβηθείτε.

Θα υπάρξει ένα επίπεδο του χάους, καθώς νέα δεδομένα εισέρχονται στο matrix και  ενσωματώνονται,  αλλά το αποτελέσματά του θα είναι η σταδιακή μετατροπή του παλαιού matrix σε ένα νέο κρυσταλλικό πλέγματος.

Είναι αποδεδειγμένο ότι οι ακτίνες  γάμμα μπορεί να εξελίξουν στιγμιαία το DNA οποιουδήποτε είδους στην υψηλότερη μορφή του.

Μερικοί κηρύττουν τη συντέλεια.

Όμως  αγνοούν παντελώς  τι συμβαίνει αληθινά.

Πλέον αυτή η διαδικασία αποτελεί την αρχή της αληθινής ελευθερίας για την ανθρωπότητα.

Καθώς προχωράμε μπροστά σε κάθε στιγμή του τώρα, αρχίζουν τα ιόντα να περιστρέφονται πιο γρήγορα και πιο γρήγορα! Είναι σημαντικό να αφήσετε ό, τι δεν έχει υπηρετήσει την ψυχή σας σε αυτό το σημείο και να ανοίξετε  πλήρως τις άπειρες δυνατότητες του σύμπαντος.

Οι περισσότεροι από εσάς αισθάνονται ήδη τη σταθερή αύξηση της συχνότητας στο σώμα. Πολλοί από εσάς έχετε παρατηρήσει να μετατοπίζεται γύρω προς  τις νέες θέσεις, ακόμα και την απώλεια των σχέσεων και των υλικών πραγμάτων. Κατά κάποιο τρόπο, μπορεί να αισθανθείτε εντελώς εκτός τόπου.

Πρέπει να σας διαβεβαιώσω το μόνο που συμβαίνει είναι όπως ακριβώς θα έπρεπε να είναι, και είναι μια εκκαθάριση των παλαιών ενεργειών που έχουν ριζωθεί μέσα σας  σε τόσο μεγάλο βαθμό.

Αυτές οι χαμηλότερες συχνότητες θα πρέπει να μετουσιωθούν έτσι ώστε αυτό το θεϊκό κύμα του φωτός και της αγάπης να μπορεί να ρέει μέσα από το σώμα και το έδαφος στον πυρήνα της Γης.

Είναι αδύνατο να λάβει τα χαμηλότερα κύματα  των καταπιεσμένων στις υψηλότερες διαστάσεις!

Αυτές οι παλιές και παγιδευμένες ενέργειες – τραύματα  πρέπει να απελευθερωθούν από το σώμα ώστε το φως των δεδομένων να μπορεί να ρέει μέσα από σας εντελώς και να γειωθεί σωστά.

Αυτό ολοκληρώνει το  θεία κύκλωμα και σας κάνει αυτό που πραγματικά είστε.

Το “HORIZON EVENT” θα ανοίξει το δρόμο και τις πύλες της κοσμικής υψηλότερης δόνησης που ονομάζεται “Η Νέα Γη και και οι Νέοι  Ουρανοί”.

Εμείς ως άγγελοι ήρθαμε για να προαναγγείλουμε σε όλη την ανθρωπότητα αυτό το μεγάλο μήνυμα!

Να ξέρετε ότι πολλές φυλές από άλλα αστέρια  είναι τώρα εδώ για την τελική κλήση. Μεγάλα όντα από πολλούς κόσμους βρίσκονται  εδώ για να σας  δουν και να δούμε τι θα κάνουμε στη συνέχεια.

Η υψηλότερη διδασκαλία σε όλα τα σύμπαντα είναι το εξής: Η αγάπη του Θεού με όλη σου την καρδιά, το μυαλό και την ψυχή και αυτό είναι το μυστικό για την είσοδο στο  Βασιλείο του Παραδείσου.Αγαπήστε τον εαυτό σας με όλη την καρδιά, το μυαλό και την ψυχή!

Είναι η ώρα σας να λάμψετε Είστε το φως αυτού του κόσμου, όπως είπε κάποτε ένας μεγάλος δάσκαλος.

Μια λάμψη φωτεινή για να την δούν όλοι.

Είναι όμορφο και υπέροχο και δεν υπάρχει τίποτα να φοβηθείτε.

Ο κόσμος σας τώρα θα απελευθερωθεί παντοτινά!

Το επίπεδο του πόνου και χάους σε αυτόν τον πλανήτη δεν μπορεί να διατηρηθεί!

 

Τα δεδομένα που περιέχονται σε αυτό το μήνυμα ρέουν από την πηγή ενέργειας μέσα μου. Είμαι ο μεγάλος Αρχαγγέλου Μιχαήλ, Ο Φύλακας Άγγελος της Αγάπης και Προστασίας που λέει  αυτές τις λέξεις για να σας.

Ο Θεός υπάρχει και γρηγορεί για όλα τα όντα του φωτός.

Αρχάγγελος Μιχαήλ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ

O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

76 σχόλια στο “Μήνυμα του Αρχαγγέλου Μιχαήλ (;) για τον προσεχή Σεπτέμβρη”
  1. Ο Θεος να σας συγχωρησει για αυτα τα παραπλανητικα αρθρα που δηθεν βαζετε οτι τα λογια αυτα σας τα μετεφερε ο Αρχαγγελος Μιχαήλ. Οταν κριθει η ψυχη σας αυτα θα τα χρησιμοποιουν εναντιον σας οι δαιμονες στα τελώνεια.

    1. Όταν ένα κείμενο έχει κατακλύσει το διεθνές διαδίκτυο και έχει αναπαραχθεί σε πάνω από 100 γλώσσες σε μια ημέρα, δλδ εσείς λέτε ότι δεν πρέπει κάποιος να το δείξει στους Έλληνες; Συμφωνώ ότι είναι παραπλανητικό(!), το γράφω άλλωστε και στην εισαγωγή του άρθρου. Αυτό όμως δεν έχει καμία σχέση με την εναλλακτική ενημέρωση. Εναλλακτική ενημέρωση = ενημέρωση για κάθε άποψη. Αλίμονο εάν αρχίσουμε να απομονώνουμε τα άρθρα που δεν μας αρέσουν λόγω των ατομικών ιδεοληψιών ή πιστεύω. Αντίθετα όμως σαν πραγματικοί Έλληνες, θα έπρεπε να αρχίσουμε να ψαχνόμαστε.
      Γιατί αυτό το άρθρο έχει τόση απήχηση; Ποια είναι η πηγή του, ο συγγραφέας του; Ποιος ο σκοπός; Γιατί όλοι μας δείχνουν το Σεπτέμβρη; Γιατί τελικά κοιτάμε μόνο το μπροστά και όχι το τώρα;

        1. ΖΑΧΑΡΙΑ ΣΕ ΥΕΡΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΔΙΑ ΤΗΝ ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΝΗΝΕΡΩΣΗ. ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΘΠΑ ΤΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΙΡΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΑΝΕΧΟΜΑΙ. ΑΓΑΠΗ ΠΑΝΤΟΥ

        2. Αγαπητέ Ζαχαρία δεν απομονώνουμε τα άρθρα που δε μας αρέσουν αλλά αν θέλουμε να ζούμε σύμφωνα με το Ευαγγέλιο και την ορθόδοξη παράδοσή μας, χάνουμε πολύτιμο χρόνο με αυτές τις ανοησίες και τους άκαρπους προβληματισμούς. Δεν είμαστε μόνο Έλληνες αλλά και Χριστιανοί. Και σαν Χριστιανοί πρέπει να είμαστε γνώστες της Αγίας Γραφής. Στην Αγία Γραφή υπάρχουν όλα όσα χρειαζόμαστε για τη ζωή μας και τη σωτηρία μας. θα πρέπει όμως να μελετούμε τι λέει και να μην πιανόμαστε κορόιδα από κάτι άρθρα σαν κι αυτό. Δεν ξέρω, σου φαίνομαι κάπως φανατική; Λοιπόν δε θεωρώ ότι είμαι φανατική. Σκέφτομαι σφαιρικά και προσπαθώ να μην είμαι προκατηλλημένη, να σέβομαι τις απόψεις των άλλων κι ας μη συμφωνώ, να μη θεωρώ τις απόψεις μου αυθεντία. Εδώ όμως δε μιλάμε για το τι πιστεύω εγώ ή εσύ αλλά βλέπω ότι κάποιοι σκόπιμα εκμεταλλεύονται την έλλειψη θεολογικών γνώσεων και τα κάνουν όλα μπάχαλο. Και τότε λέω στον εαυτό μου καλά μας περνούν τελείως ηλίθιους; Και για αυτό δε σου κρύβω ότι όταν έχω λίγο χρόνο μπαίνω και διαβάζω διάφορα τέτοια και τα σχολιάζω για να βάζω λίγο τα πράγματα στη θέση τους. Δεν είμαι θεολόγος αλλά έχω αρκετή εμπειρία στην κατήχηση και μακάρι να είχαμε το χρόνο να συζητούσαμε μια μια τις προτάσεις αυτού του άρθρου. Κάνει μπαμ από μακρυά ότι προσπαθούν αυτοί που το έγραψαν να μας αποπροσανατολίσουν από την αλήθεια, με σκουπίδια τυλιγμένα σε χρυσόχαρτο. Αντίθετα αυτήν την πνευματική περίοδο του δεκαπενταυγούστου, πόσοι από εμάς έχουμε στ’ αλήθεια προβληματιστεί για την πνευματική μας πορεία και έχουμε πάει να εξομολογηθούμε; Πόσοι συμμετέχουμε στις παρακλήσεις; Γονατίζουμε στην Παναγία, ζητάμε να μας βοηθήσει; Τελικά θέλουμε τη ζωή μας με το Θεό ή μας ενδιαφέρουν μόνο τα γεγονότα που έρχονται από το Σεπτέμβριο; Έκανα κατάχρηση και σταματώ. Ότι άλλο θέλεις όμως εδώ είμαι. Καλή συνέχεια!

      1. κανε οτι νομίζεις, αλλά οι Αρχαγγελοι μας μιλάνε μόνο μεσω της προσευχής και της ταπεινωσης μας απεναντι στον Χριστό, δε μας μιλάνε για γαμα ακτινες και horizon events μεσω των blogs στο ιντερνετ, λίγη σοβαροτητα

      2. Οι τρόποι ελέγχου της ψυχής πλέον είναι πολλοι ΠΑΡΑ πολλοι.

        Το να μιλάει ένα πνεύμα μέσω κάποιου αλλου [τουλαχιστον για τους εβραιους] είναι πολυ φυσικο, μαγευτικό [γι αυτα τα 2ποδα ερπετα] διεργητικο κτλ. Άλλωστε μια ερώτηση προς το ότι συμβενει ΑΥΤΟ είναι η :

        Με ποιο Πνεύμα επικηνουν οι μασονοι 33ου βαθμού; Χμμμ…

        Τα πιστεύω μου για την εκκλησία και τους μαχητηκους αγγέλους της είναι εχθρικά, αφου τους θεωρώ σκοταδιστες όπου εκτός απο την κερδοσκοπία και υπνοση της ψυχης του κόσμου περιλαμβάνει και, την σολομωνικη. Άλλωστε μην ξεχνάτε ότι [για εμένα Δήθεν αλλα αφου ο κόσμος τα πιστεύει μιλάω για τα πιστεύω της πληοψιφιας]: παπας βγάζει τον δαίμονα. Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι δεν τον καλεί κιόλας; Τώρα τι είναι αυτα τα οοοοομμμμμ και τα λοιπά συχνότητες που ψελνουν δεν ξέρω 🙂

        Ένα ΚΑΛΟ παράδειγμα πιστοποίησης είναι να δούμε λίγο τους κοντινούς ανθρώπους γύρο μας που έχουν να κάνουν πολυ με την εκκλησία. Εγω προσωπικα σε αυτούς βλέπω μια περίεργη υστερία, έναν απίστευτο εγωισμο, και παραπολλες αντιδράσεις νευροσπαστικες. Ακόμη ψάχνω να βρω τι στον πεο ΑΓΑΠΗ περνούν απο και μέσα.

        Το συγκεκριμένο μήνυμα δεν το περνω ως μια πνευματική αλλαγή ως μια παρουσίαση κάποιας τεχνολογικής αποκάλυψης.

        Άλλωστε, μην ξεχνάμε πως απο την μέρα που μας περικύκλωσαν την γη με την τεχνολογία τους [ δορυφόροι ] μας το παίζουν και θεοι.

        ΟΛΑ πιθανά.

      3. Ζαχαρια καλα κανεις και εισαι ανοιχτομυαλος σε ολες τις πληροφοριες , αλλα δεν εισαι και ανοητος σε αυτα τα ψεματα που ανεβαζουνε αυτοι.
        Παραπλανητικα ηταν ολα αυτα που διαβασα.Και αν θες να το παιξεις σωστος δεν επρεπε να το ανεβαζατε στα κατοχικα , καθολου λογω των παραπανω.

        1. mike είπα και πάνω ότι συμφωνώ με όσα λες. Όμως όταν ένα άρθρο έχει πιάσει κάτι εκατομμύρια views μέσα σε 11 ώρες από την ώρα που ανέβηκε πρώτη φορά, εμένα αυτό με βάζει σε σκέψεις. Ακόμα και εδώ στο Κατοχικά έχει τα 20 πλάσια χτυπήματα και έχει μόνο 2 ώρες που ανέβηκε. Το θεωρείς τυχαίο; Εγώ όχι!
          Εμένα αυτό με βάζει σε σκέψεις γιατί έχουμε αποδείξει στο πρόσφατο παρελθόν ότι για κείμενα σαν αυτό έχουν δαπανηθεί εκατομμύρια δολάρια σε ειδικούς και επικοινωνιολόγους.
          ΤΕΛΟΣ οφείλω να επαναλάβω ότι τα ΚΑΤΟΧΙΚΑ είναι ιστοσελίδα ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ και δεν αποκλείει αλλά ούτε και συντάσσετε με ΚΑΜΙΑ άποψη. Σαν Ζαχαρίας έχω τα πιστεύω μου – που απ΄ότι καταλαβαίνω είναι κοινά με τα δικά σου – όμως άλλο ο αρθρογράφος Ζαχαρίας των Κατοχικών και άλλο ο Ζαχαρίας στο σπίτι, την οικογένεια και τους φίλους, αν και εδώ γράφω σαν να μιλάω στους φίλους μου!

      4. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΚΛΥΣΕΙ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΖΑΧΑΡΙΑ. ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟΝ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ ΜΙΧΑΗΛ… ΑΛΛΟ ΜΙΛΗΣΑΝ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ ΚΛΠ.

        ΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ http://universalblessing.blogspot.gr/ (ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ) ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΜΗΝΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΙΑΥΤΟ, ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΘΕ 26 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ !!! 2015 ΟΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΛΕΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΗ ΦΥΣΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΝΤΑΔΙΑΣΤΑΤΗ ΚΛΠ.. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΛΕΩ ΟΜΩΣ ΕΓΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ, ΚΡΙΝΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΤΕ ΚΡΙΣΗ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ.

        ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΣΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΟΛΟΙ, ΜΑ ΟΛΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ. ΕΓΩ ΘΑ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΘΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΤΑΜΠΕΛΑ.

        ΙΩ

        1. ΙΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ, ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΕΙ ΣΕ 2ες, 3ες, ΕΩΣ ΚΑΙ 10ες ΣΚΕΨΕΙΣ…
          ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΣΥΝΗΘΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΚΑΤΙ “ΠΑΙΖΕΙ” ΠΟΛΥ ΤΟΤΕ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΑΣΥΝΗΔΕΙΤΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ Ή ΤΡΩΕΙ ΑΚΥΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΚΑΤΟΨΥΧΗ.
          ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΣΚΕΨΗ ΑΥΤΗ Η ΠΑΡΤΙΔΑ ΣΚΑΚΙ ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΟΜΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ…

          ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ:
          Εμένα αυτό με βάζει σε σκέψεις γιατί έχουμε αποδείξει στο πρόσφατο παρελθόν ότι για κείμενα σαν αυτό έχουν δαπανηθεί εκατομμύρια δολάρια σε ειδικούς και επικοινωνιολόγους.
          ΤΑ ΜΟΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΔΑΠΑΝΗΘΙΚΑΝ ΗΤΑΝ ΤΕΜΑΧΙΑ ΠΑΣΑΤΕΜΠΟΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΕΙΟΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΩΡΕΣ ΜΕ ΠΑΣΑΤΕΜΠΟ ΚΑΙ ΠΟΠ ΚΟΡΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΣΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΣΕ ΤΡΙΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΑΛΟΓΟ ΥΦΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΝΟΣ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ…
          ΧΑΡΑΜΙΖΩΜΕ ΜΙΛΑΜΕ… ΜΕ 500 ΕΥΡΟΥΛΑΚΙΑ ΦΤΙΑΧΝΩ ΕΝΑ ΦΡΑΠΕΔΑΚΙ ΚΑΙ ΣΟΥ ΦΤΙΑΧΝΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑΡΑ…

          1. Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Εάν πραγματικά πιστεύεις ότι δεν δαπανονται τρέλα ποσά για τέτοιες δουλειές τότε κοιμάσαι υπνον βαρύ. Τα υπόλοιπα ως προς τη μετάφραση :τι να κάνω δεν είμαι και της μεταφραστικης

    2. Μπα, περνάμε και τελωνείο όταν πεθαίνουμε; Δεν το ήξερα! Ρε ποσα έχει να μας πει ακόμα η εκκλησιά! Μηνπάρει φόρα είναι και μας αποκαλύψει την ανώτερη γνώση της!
      Προς το παρόν μάθαμε για “εκτελωνιστές” θανάτου, σε λίγο θα μάθουμε για τα μετά θάνατο δίοδια και φυσικά για το ότι για να πας στον παράδεισο χρειάζεται βίζα, ενώ στην κόλαση πας μόνο με ταυτότητα!
      Σας παρακαλώ κύριοι αρθρογράφοι, μην βάζετε μηνύματα αισιοδοξίας και ελπίδας γιατί τα διαβάζουν οι παπαδόπληκτοι και σοκάρονται!
      Ο δικός τους θεός ΤΙΜΩΡΕΙ, η ζωή στη γη είναι ΑΜΑΡΤΙΑ, ο άνθρωπος δεν μπορείνα εξυψωθεί γιατί είναι ΔΟΥΛΟΣ και τέλος πάντων, εάν γίνει αυτό, τότε θα έχει διακαίωμα να εξυψωθεί μόνο όποιος ανήκει σε λαό που εκείνη τη στιγμή θα είναι ο… ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΣ!
      Βλεπεται οι άλλοι λαοί δεν θα έχουν δικαίωμα, γιατί σύμφωνα με την ΕΛΛΗΝΟΙΟΥΔΑΙΚΗ ΠΙΣΤΗ μας, άλλοι δεν είναι οι επίσημοι αγαπημένοι του θεού και άλλοι που ήταν παλιότερα έκαναν κάποια λαμογίτσα και τον ΘΥΜΩΣΑΝ ΤΟΝ ΘΕΟ και από τότε ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΜΟΥΤΡΑ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΖΕΙ! Τώρα έχει άλλα παιδάκια για παρέα!
      ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΜΗΝ ΑΝΑΣΤΑΤΩΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΗΜΑΔΕΣ, ΕΞΑΛΛΟΥ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΚΑΙ Η ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΟΥΔΑΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ (γιατί υπάρχουν και ελληνοχριστιανοί ) ΑΜΑΡΤΙΑ! ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΚΟΙΤΙΔΑ ΤΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΠΟΙΝΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ!!!
      Άκου έρχονται καλύτερες μέρες, αμαρτία τέκνον μου, σε πλάνεψε ο αντίχριστος! Δηλαδή τι άλλο θα ακούσουμε, μήπως ότι θα βγάλουν και οι παπάδες τα ΜΑΥΡΑ ΤΟΥ ΠΕΝΘΟΥΣ;
      ΚΥΡΙΕ ΕΛΕΗΣΟΝ (έλεος), ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ (αμαρτία), ΔΟΥΛΟΣ ΣΟΥ ΚΥΡΙΕ (δουλοπρέπεια) και τρεις ΜΕΤΑΝΟΙΕΣ για επιδόρπιο!
      Άντε μην τα πάρω και ξεκινήσω τώρα να πάω ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΣ μέχρι την εκκλησιά της ενορίας μου, που είναι και μεγαλύτερη απόσταση από το σπίτι μου από ότι η Παναγία της Τήνου από το λιμάνι!
      Αλληλούϊα, Σαλώμ Ισραέλ και καλή αντάμωση στους ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ Τελ Αβίβ, Χάϊφα, Ιερουσαλήμ, Σαλήμ ο κατακτητής και υπέρ των ΠΡΟΠΑΤΟΡΩΝ ΜΑΣ, Αβραάμ και Ισαάκ!!!
      ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΟΙΣ ΕΛΛΗΣΙ (τους Έλληνες δηλαδή) (τρις)!!!

      1. ανωνυμε, αν τα παραπάνω λόγια τα εβαζαν οτι τα ειπε ο Κριστιανο Ρονάλντο ουτε καν θα σχολίαζα και καλα θα εκανες π.χ. εσυ να τα πιστεψεις, αλλα ο Αρχαγγελος Μιχαηλ δεν κανει τετοια ποστ στο ιντερνετ και αυτοεγραψα.

        Απ την αλλη ολο αυτο το κατεβατο που εγραψες για την εκκλησια, εσυ αφου δεν πιστευεις στον Χριστο δεν χρειαζεται να ανησυχεις για τελωνεια κτλ για σενα αυτα δεν υπάρχουν οποτε μην ασχολεισαι ουτε με τι λέει ο Χριστός ουτε με τι λέει η εκκλησία.

        1. Πως έκανες την διαπίστωση ότι δεν πιστεύω στον Χριστό; Το ότι η ελληνική(;;;) ορθόδοξη εκκλησία δεν πρεσβεύει τον αληθινό λόγο Χριστού είμαι σίγουρος και αυτό προσπαθώ να περιγράψω.
          Πιστεύω στο πραγματικό νόημα της διδασκαλίας Του, το οποίο έρχεται σε άμεση αρμονία με τους λόγους των ελλήνων φιλοσόφων!
          Πιστεύω ακράδαντα στον ΕΛΛΗΝΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ και όχι στην ΙΟΥΔΑΙΚΉ ΘΡΗΣΚΕΙΑ του ΓΙΑΧΒΕ, την οποία εκροσωπούν ΟΛΕΣ οι δήθεν χριστιανικές εκκλησίες – αιρέσεις (συναγωγές), όπως ΚΑΙ οι καθολικοι, οι προτεστάντες οι ευαγγελιστές οι διαμαρτυρόμενοι και κάθε καρυδιάς εβραίκό καρύδι, τις οποίες χρησιμοποίησε ο ΕΒΡΑΪΣΜΌΣ ως ΔΟΥΡΕΙΟΥΣ ΙΠΠΟΥΣ, ώστε να ΕΞΙΟΥΔΑΪΣΕΙ τον χριστιανισμό και μαζί τους ΛΑΟΥΣ! ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ, ο οποίος αποτελεί φυσική συνέχεια της θρησκείας των πραγματικών προγόνων – ΠΡΟΠΑΤΟΡΩΝ μας, οι οποίοι ήταν έλληνες και ΜΟΝΟ.
          Κανείς Αβραάμ, Ισαάκ, Δαυίδ, Ιωσήφ, Ιακώβ, Θάμαρ, Σάρα – Μάρα και το κακό συναπάντημα!
          ΜΗΝ ΠΑΡΑΠΟΙΕΙΣ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΜΟΥ!!!

  2. Ρε παιδιά …. δεν φτάνουν οι μαλακίες που γράφουμε εμείς σχολιάζοντας, επιμένετε και σεις να αναρτάτε άρθρα … άστα να πάνε …… έεεε σε λίγο θα γίνει το έλα να δεις …. ή μήπως της πουτάνας το κάγκελο ;

    Τέλος πάντων …… έχουμε φλομώσει με τις ονειροβασίες του καθενός, τις υπαγορεύσεις εξωγήινων-αναληφθέντων δασκάλων και μας προέκυψαν και άγγελοι-αρχάγγελοι και το λουρί της μάνας.

    Ρε κοίτα να δεις πονοψυχιά που τους έπιασε ούλους,
    ρε δε μπα στο διά… από κει ;

    Και ούλοι τους να δεις ….. να μας τάζουν λαγούς με πετραχήλια,
    τώρα φτάνουμε,
    χτες ήρθαμε,
    μεθαύριο στήνουμε την σκάλα και το σκηνικό,
    παραμεθαύριο …. θα τρώτε με χρυσά κουτάλια σε αστροπολιτείες,
    ονειρικούς παραδείσους …. και ουτοπικές κοινωνίες.

    Βέβαια από τότε που ξεκίνησε το πανηγύρι ….. δειλά-δειλά περίπου στο 1750,
    και αργότερα ανοιχτά γύρω στο 1910-5 και με φόρα από το 1996,
    τίποτα καλό δεν έγινε ….. ούλα πάνε από το κακό στο χειρότερο,
    από τον διάολο στην μάνα του και στην γιαγιά του,
    Και τα ΓΕΛΑΔΙΑ αντί να βάζουν μυαλό ….. αποχαζεύουν τελείως.

    Και τούτος … πως τον είπες παραπάνω …. βαριέμαι να κοιτάξω,
    θέλει μερίδιο ….. ΜΙΖΑΣ ….
    έεεε μην τα πάρουν ούλα οι άλλοι !!!

    Τάζει και τούτος παραδείσους,
    παρεούλα με τον Πάπα και τον παπά ….
    εκεί στον Σεπτέμβρη λέει,
    ρε ούλα τα καλόπαιδα αντάμα ….. κανένα τους δεν λείπει,
    ΒΟΔΙΑ ….. ετοιμαστείτε ….. θα φάτε καλάααααα,
    κοιτάξτε καλά …. μπείτε στο σωστό λούκι …..
    γιατί μπορεί να βρεθείτε σε λάθος παράδεισο με άλλο θεό,
    και τότε γαμώτο κέρατό σας ….. άντε να ξεμπλέξετε…..

    Το μέλλον σας προβλέπεται βαρύ και έντονο,
    καθώς θα έχετε να τραβιέστε εκτός από δω
    ….. με τις καμμενο-δούλες και τα σφυριζο-ποταμάκια,
    και με τους πεφ-ενεργο-φωτεινούς σκηνοθετάκους.

    Κάντε τα κουμάντα σας !!!

    Εγώ σας τα πα, και αμαρτία ουκ έχω ….. βγάλτε τα πέρα μόνοι σας!!!

    Αυτά ……….

    Υ.Γ. Μετά την απομάκρυνση …. εκ του αποψοσχολιαστικού χώρου ….. φέρετε ακεραία την ευθύνη !!

  3. Τους έχει πάει το σκατό στην κάλτσα με αυτά που θα γίνουν τον Σεπτέμβρη !!
    Banking Capital Freeze (Τραπεζικό πάγωμα κεφαλαίων ) σε πλανητική κλίμακα !!
    Το έκαναν στην Ελλάδα σαν πειραματόζωα που είμαστε και έβγαλαν τα συμπεράσματα τους !!
    Ποια είναι αυτά……Run Bankster run !!

    1. Και το 11 τα ιδια ελεγες και το 12 και το 13 και το 14 ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ λετε οτι κατι θα γινει τον σεπτεμβρη και παλι τιποτα. Γελαει ο κοσμος μαζι σας

  4. εχει λαλήσει ο κοσμος μου θυμίζει το το 1999 προς 2000 τι τραβηξαμε και τοτε με το καθε φαντασμενο

  5. Αν ο Αρχαγγελος μιλουσε στους ανθρωπους,τα λογια του θα ηταν :μετανοια Ιησους Χριστος σωτηρια.οτιδηποτε αλλο περι νεας γης και δονησεις και μετενσαρκωσεις ειναι για μαστουρωμενους.

  6. ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΤΡΩΤΕ ΤΥΡΙ……..
    ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΡΑΧΑΝΟΠΛΑΓΙΑΔΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣΟΥΝ ΣΕ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΕ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΚΟΜΑΤΙΑ. ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΚΑΜΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΡΟΦΗΤΗ.
    ΕΝΩΣΙΣ ΑΔΕΡΦΙΑ…..ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΜΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. ΕΝΩΘΕΙΤΕ Κ ΠΕΤΑΞΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ Κ ΤΑ ΕΓΩ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΚΟΜΑΤΑ, ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΟΜΑΔΕΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ, ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ, ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ.
    ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΡΩΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ. ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΩΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ , ΜΕΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΙΚΕΙΟΥΣ ΣΑΣ Κ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ.
    ΑΥΤΟ ΤΡΕΜΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΥΜΟΤΑΓΑΡΑ, ΟΙ ΠΑΛΙΟ ΕΣΧΑΡΕΣ.
    ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΧΑΣΑΝ ΗΔΗ, ΓΙΑΤΙ ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΕΝΩΘΟΥΝ.
    ΑΛΛΑ ΟΣΟ ΤΟ ΤΑΧΥΤΕΡΟ ΤΟΣΟ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΗ ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΙΑ ΩΡΑ ΑΡΧΙΤΕΡΑ.
    ΕΝΩΣΙΣ………………

  7. αυτα τα γαμημενα μαγαζια δεν παιζονται .

    αντε, οι εβραιοι ειναι λογικο να μην εχουν καμια νοηση στο τι εστι ψυχη.

    οι ΕΛΛΗΝ ΟΜΩΣ;

    ασχημο πραγμα ρε να μην πιστευεις στον δικο σου εαυτο και να πιστευεις σε οτι μαλακια εχει βγαλει ο εβραιος για να σε κουμανταρι ψυχη και σωμα.

    ασχημο πραγμα να φοβομαστε αυτο που μας φοβαται και ακομη πιο ασχημο ειναι να μην ξερεις γιατι ΣΕ ΦΒΟΥΝΤΑΙ.

    με τετοιες εβραικες πιπες [μιχα-ΗΛ] ψαχνουμε και ενωση. πια ενωση ρε μαγκιτες. εμεις εαν μπουμε σε μια ομαδα ο καθε ενας θα παιζει μονος του χωρις ιχνος συνυπαρξης.

    αντε τωρα να κανουν και το αρθρο προφητεια να βγαλουν κι αλλα φραγκα οι μασονικοι εκδοτικοι οικοι [ ανοχης] των λαιονς.

    ΡΕ ΟΥΣΤ.

  8. το κείμενο αναφέρει………… Τα δεδομένα που περιέχονται σε αυτό το μήνυμα ρέουν από την πηγή ενέργειας μέσα μου. Είμαι ο μεγάλος Αρχαγγέλου Μιχαήλ, Ο Φύλακας Άγγελος της Αγάπης και Προστασίας…….

    Ένα υψηλό πνεύμα (όπως στην συγκεκριμένη περίπτωση ο Αρχάγγελος Μιχαήλ) δεν θα γνωστοποιήσει ΠΟΤΕ την ταυτότητά του (το όνομά του) προσθέτοντας λέξεις τίτλου, όπως Άγιος, Αρχάγγελος, Ταξιάρχης κτλ.
    Μαρτυρεί αλαζονεία και εγωισμό.

    Δεύτερον και σημαντικότερον δεν σφραγίζει το «άγγελμα» – του οποίου είναι κομιστής – με το όνομά του. Είναι αυτός που αναγγέλλει και όχι ο εμπνευστής.

    όπως αναφέρεται στο παραπάνω κείμενο…….Εμείς ως άγγελοι ήρθαμε για να προαναγγείλουμε σε όλη την ανθρωπότητα αυτό το μεγάλο μήνυμα!
    τελειώνοντας με το……. Αρχάγγελος Μιχαήλ

    Αυτά τα δύο δεδομένα μας βοηθούν στη διάκριση για το εάν ένα μήνυμα είναι Θεόπνευστο ή όχι.

    1. Για να βοηθήσω και μόνο: το “trip” (υποκοριστικό “trip-άκι”, ελληνιστί ΤΡΙΠΑΚΙ), αφορά στο ΤΑΞΙΔΙ μεταφορικά (πχ. μπήκα σε τριπάκι = έκανα πνευματικό – ψυχικό ταξίδι) και σε τίποτα δεν έχει να κάνει με την τρΥπα, για αυτό και δεν γράφεται με ύψιλον!

  9. Ενταξει…..ΕΓΩ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΛΑ !!!
    ΑΡΓΗΣΑ ΛΙΓΑΚΙ…ΚΙΑ ΑΥΤΟ ΩΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΑΡΓΕΙΣΕ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΤΑ ΠΕΡΙ ….ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΩΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ !!!!

    ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ….ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΟΝ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΓΕΛΙΟΤΗΤΕΣ…ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΥΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ !!!!!!

    Ζαχαρια …κατανοω το ‘επικαιρο ‘ της δημοσιευσης…αλλα ..Η ΤΟΠΘΕΤΗΣΗ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ !!!!

    ΟΧΙ…ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΧΙ…..ΣΤΗΝ ΙΣΣΟΠΕΔΟΣΗ !!!!

  10. ΑΡΑΧΑΓΓΕΛΕ ΜΙΧΑΗΛ ΕΙΣΑΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΜΕΤΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΠΑΛΙΟΜΠΙΝΕ!!!

  11. Καλησπέρα, με τι το έστειλε το γράμμα ο άρχαγγελευς; Αν έχει σκάιπ να μου το δώσει να τσαταρουμε. Λιγο τσιπα ρε ξεφτιλισμενοι

  12. Το “αγαπήστε τον εαυτό σας” δεν το έχω διαβάσει πουθενά στην Αγία Γραφή και δε θέλει και πολύ μυαλό για να καταλάβουμε ποιούς εξυπηρετεί μια τέτοια διδασκαλία…Μου θυμίζει λίγο από χαζά παιδιά χαρά γεμάτα… Κι αναρωτιέμαι από πότε η χαζομάρα θεωρείται και ενημέρωση; Τελικά σε λίγο καιρό δε θα βρίσκουμε ούτε ένα site της προκοπής για ενημέρωση και εποικοδομητικό προβληματισμό.

    1. Πράγματι το… “αγαπήστε τον εαυτό σας” μπορεί να φάνταζε μήνυμα αυτονόητο εώς και ΠΑΙΔΙΚΟ, αν κάποιοι δεν έπειθαν εδώ και χιλιάδες χρόνια την ανθρωπότητα, ότι ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ γεννιέται ΑΜΑΡΤΩΛΟΣ και ΔΟΥΛΟΣ, ο οποίος μόνιμα πρέπει να ΜΕΤΑΝΟΕΙ και δεν γνωρίζει το γιατί και ο οποίος αισθάνεται ΑΝΑΞΙΟΣ ΕΠΙ ΓΗΣ, με βαθιά ριζωμένη μέσα του την ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΣΗ ΤΟΥ, την ΑΝΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ και μετά από όλα αυτά την απόλυτη έλλειψη τόσο ΑΥΤΟΕΚΤΙΜΗΣΗΣ όσο και ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗΣ!
      Αλλά εκτός από αυτό, τι σου θυμίζει η ιστορία ενός ξυπόλυτου μπάρμπα στην μεσανατολίτικη έρημο, ο οποίος ανεβαίνει σε έναν λόφο, μιλάει με τόν Θεό και αυτός του δίνει μία ΠΕΤΡΑ (!!!), στην οποία αναγράφονται συμβουλές για… ΝΗΠΙΑ (μην κλέψεις, μην σκοτώσεις, μην πεις ψέματα και άλλα λογάκια του τύπου… βου και ο βο και… να Λόλα ένα μήλο).
      Όλα αυτά την εποχή που οι αρχαίοι ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ (για να μην παρεξηγηθώ) φιλόσοφοι και επιστήμονες, ήδη είχαν περάσει σε ένα ΥΨΗΛΟΤΑΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗΣ, μέσα από τη φώτιση του ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ!
      Τα λογάκια του νηπιαγωγείου όμως έγιναν θρησκεία και σαν… ΔΟΓΜΑ μάθαμε να να τα θεωρούμε… ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ!
      Όσο δε για την αγία γραφή που αναφέρεις, επειδή μάλλον εννοείς και την παλαιά διαθήκη, σου εύχομαι καλή ανάγνωση της ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ, γιατί περί αυτού πρόκειται και καμιά σχέση δεν έχει με τον ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ!
      Έχει βέβαια μεγάλη αξία ώστε να μαθαίνουμε την ιστορία, την νοοτροπία, τις αξίες και τα πιστεύω, του πολύ αξιόλογου πράγματι λαού των Εβραίων, οι οποίοι κατάφεραν αν και από θέση αδυναμίας, όχι μόνο να κατακτήσουν χωρίς όπλα την ανθρωπότητα, αλλά και να ΣΟΔΟΜΗΣΟΥΝ το μυαλό ΣΧΕΔΟΝ όλων μας! ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ!!!

  13. Το θέμα είναι ως εξής σίγουρα είναι μπαρμπουτσαλα το άρθρο δεν το συζητώ… Από δικής μου μεριά σαν ορθόδοξος λέω απλά είναι βλακεια το όλο κείμενο αλλά σαν Έλληνας ορθόδοξος λέω τώρα εγώ για ποιόν λόγο μας έχουν βάλει στην πρίζα εδώ στην Αμερική για εκείνον τον Σεπτέμβριο και είναι πολύ η προπαγάνδα για τον Σεπτέμβριο παιδιά παπάδες εντός εισαγωγικων των εβριοσιωνιστικων εκλησιων έσω της Αμερικής μιλούν συνέχεια για αυτό τον μήνα.. Άρα κάτι ετοιμάζουν είναι σίγουρο αλλά δεν θα τους βγει ούτε και αυτό σε τελική μορφή του επειδή ο μεγαλοδυναμος Θεός που για μένα είναι ο Χριστός για σένα είναι κάποιος άλλος δεν θα αφήσει για ακόμα μια φορά. Να ευχεστε.

  14. Σας παρακαλώ θερμά …
    Σταματήστε επιτέλους να πράττετε εγκλήματα στο Όνομα μου !!
    Πότε θα καταλάβετε ότι δεν υπάρχω στον κόσμο σας
    γιατί βασίζεται στην κίνηση-δράση οπού άρχει η νομοτέλεια της αντίδρασης ,
    που είναι ιδιοτελές ;;
    Δεν υπάρχω … μ`ακούτε ;;
    Δεν υπάρχω …
    απλά ΕΙΜΑΙ μέσα στο ΕΙΝΑΙ της Ακινησίας οπού Είναι η Ανιδιοτέλεια !!
    Σταματήστε να με επικαλείστε για να αρχίσω να Είμαι ,
    σταματήστε να με ψάχνετε και θα σας φανερωθώ ,
    Επιτέλους σωπάστε …
    Και θα ΛΑΜΨΩ … !!!

    Με Αγάπη

    Η ΑΛΗΘΕΙΑ !!!

    http://aggeloi-gh.blogspot.gr/2012/06/blog-post_9164.html

  15. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.ΑΝ Ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΣΩ ΚΑΠΟΙΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΑΘΟΛΙΚΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΜΑΣΤΕ.

  16. Στην Αμερική πρωτοβγήκε αυτό; Είναι γνωστό το σλόγκαν “αμερικανάκια είμαστε;”!!!

  17. κακως που ενω δε το πιστευεις(καλως) το αναδημοσιευεις γιατι η υπερπληροφορηση κανει πολυ κακο και κουραζει.

  18. Αυτά είναι αμερικανιές από σάιτ που πουλάνε “διαλογισμό” και βγάζουν χρήματα από διαφημίσεις και από βιβλία και σεμινάρια (αμφιλεγομένου περιεχομένου). Στην απλή καθομιλουμένη, πρόκειται για “επαγγελματίες” γκουρού που εκμεταλλεύονται αφελείς για να βγάλουν φράγγα!
    Αν το θέλετε και σε φιλοφοσοφικό επίπεδο, οι ανώτερες οντότητες δεν δίνουν κατεβατά ολόκληρα με “οδηγίες προς ναυτιλομένους”, αλλά μία δύο φράσεις (αν όχι μόνο λέξεις) “κλειδιά” (κάτι σαν αίνιγμα) ώστε να τις “ψάξει” κανείς και να “ψαχτεί”.
    Έχω την εντύπωση παιδιά ότι έχετε ξεφύγει κομματάκι τις τελευταίες μέρες…
    DP

  19. ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΟΚ,ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΝΕΡΟ (ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ) ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠ……ΤΣΟ
    ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΕΡΟ ΤΟ ΠΩΣ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΠΩΣ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΠΟΙΟΥ..
    ΑΝ ΜΙΛΑΓΕ ΓΙΑ ΔΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΗΣΑΣΤΑΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ,ΑΝ ΤΟ ΟΝ ΠΟΥ ΜΙΛΑΓΕ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ ΑΥΤΑ ΛΕΓΟΤΑΝ ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΗΣΑΣΤΑΝ ΕΠΙΣΗΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ(ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΛΕΓΑΤΕ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ,ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΙ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΛΙΣΕΔΑΚΙΑ)
    ΜΗΝ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΚΡΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

    1. Με… “ΜΠ” ρε ΓΙΓΑΝΤΑ το… έμβολο! Δεν (μ)παίζεσαι! (Μ)Πες μου ότι είσαι και… ΜΠΑΟΚ να προσκυνήσω!

  20. Αυτό με της διστάσεις πολλοί μπορεί να μην το πιστεύετε, αλλά ισχύει, δεν είναι κάτι που ακούω πρώτη φορά… Τώρα το τι λέει η Αρχάγγελος Μιχαήλ το διάβασα, υπάρχει κ το μήνυμα των Αρκτουριων… Πολλά μηνύματα μαζεύτηκαν αλλά το τι γίνετε, πιο μπορεί να είναι γνήσιο, το αφήνω για να δω μόνο το βάθος του θέματος… όποιος θέλει να διαβάσει μήνυμα των Αρκτουριων ας μπει εδώ.
    http://universalblessing.blogspot.gr/2015/08/2572015.html
    —————————————————-
    Μετά το μήνυμα των Αρκτουριων σκέφτηκα κάποια πράγματα κ θα τα μοιραστώ μήπως βοηθήσουν σε επόμενες έρευνες πάνω στο θέμα του Σεπτεμβρίου…

    Σε μια τέτοια περίπτωση, τα ερπετά πιθανών να μην αντέξουν αύτη την ενέργεια (θα χρειαστούν καταφύγια) κ συγχρόνως θα προσπαθούν να φοβίσουν τον κόσμο με όλα τα μέσα τους, για να μας κάνουν να κρυφτούμε για να μην εξελιχτούμε στην επόμενη διάσταση… Τα ερπετά που μας έχουν σκλαβώσει δεν θέλανε ποτέ να εξελιχτούμε (είναι μια άλλη κουβέντα αυτό), αν γίνει κάτι τέτοιο κανονικά θα πρέπει να είμαστε όλοι οι άνθρωποι έξω εκείνη την ώρα, για να επεκτείνουμε την διάσταση μας μέσω των ενεργειακών κυμάτων, από τρισδιάστατη σε πεμπτοδιάστατη συχνότητα…

    [Περίπτωση παγίδας]= Να είναι μπλόφα για να είμαστε έξω εκείνη την στιγμή για κάποιο λόγο τους…

    [Περίπτωση που αληθεύει]= Αν εκείνη την ώρα είμαστε έξω κ δεχόμαστε τα ενεργειακά κύματα της επόμενης διάστασης, δεν νομίζω ότι τα ερπετά θα το αφήσουν έτσι, όλο κ κάτι θα έχουν ετοιμάσει για να μας κάνουν να φοβηθούμε για να μας κάνουν να κρυφτούμε, με κανά blue bin, με κανά HAARP, με τους Jade H. (στην Αμερική), με κανά τρίτο παγκόσμιο, με καμμιά δήθεν απειλή από το διάστημα (για να φοβόμαστε τους απογόνους μας…), μπορεί να είναι συνδυασμός περισσότερων από 1 από αυτά… Πάντως κάτι θα έχουν ετοιμάσει για να μας σοκάρουν (το αν τα καταφέρουν είναι άλλο θέμα), γιατί αν γίνει αυτό, είναι σημαντικό βήμα… Αν είναι εκείνη η ώρα για αυτό το βήμα, θα δήξει…

    1. Μην τα πιστεύεις. Μπαρούφες είναι από λαμόγια που θέλουν να βγάλουν φράγγα. Ούτε εβραίοι, ούτε ερπετά. Απλά λαμόγια που βρήκαν μια “αγορά” αφελών και αυτοσχεδιάζουν. Από άποψη ιδεολογική, είναι συμπαθητικά μηνήματα που μιλάνε για αγάπη και νιρβάνα και δίνουν και καναδυό ιδέες για σκέψη και προβληματισμό. Αλλιώς δεν θα έπιαναν.

      Δεν λέω ότι δεν υπάρχουν οντότητες ανωτέρων διαστάσεων. Λέω ότι μιλάμε για “παπατζήδες” σαν τους γκουρού ή τους ιεροκύρηκες που βρίθουν στην αμερική. Κάτι σαν τις δικές μας χαρτορίχτρες ή καφετζούδες.

      Οι ανώτερες οντότητες όταν θέλουν να σου περάσουν μύνημα είναι ΛΑΚΩΝΙΚΕΣ! Φατνάζομαι θα σου έχει τύχει να δεις στον ύπνο σου κάποια τέτοια, ίσως με τη μορφή αγίου ή κάποιοι αγαπημένου σου προσώπου που έχει πεθάνει, που θέλει να σου πει κάτι. Πάω στοίχημα ότι οι κουβέντες ήταν μετρημένες (όχι κατεβατό ολόκληρο) και όχι απλά αλληγορικές αλλά κανονικός γρίφος προσασμοσμένος απόλυτα σε σένα!

      Όσο για το τέλος του Σεπτέμβρη, σε διεθνές επίπεδο, πιστεύω ότι δεν θα γίνει τίποτε. Το πολύ πολύ να παραδεχτούν ο πάπας μαζί με τον Ομπάμα ότι υπάρχει εξωγήινη ζωή που ήρθε σε επαφή μαζί μας, αν και ούτε αυτό το πιστεύω τελικά. Αν είναι όντως να γίνει κάτι θ’ αρχίσουμε να βλέπουμε σημάδια που, όσο κοντεύει η ώρα, θα γίνονται περισσότερα σε σημείο που δεν θα υπάρχει αμφισβήτηση. Στην περίπτωση αυτή, υπομονή, ο χρόνος θα δείξει….

      Σε ΕΛλαδικό επίπεδο όμως μάλλον πάμε για “επίσημη” χρεοκοπία εντός του ευρώ (ουσιαστικά έχουμε πτωχεύσει από το 2010), με ό,τι αυτό συνεπάγεται (προβλέψιμο ή μη) για την Ελλάδα και την ευρωζώνη. Κι αν δεν είναι τον Σεπτέμβρη θα είναι πριν το τέλος του 2015. ΠΙστεύω ότι η “επίσημη” χρεοκοπία θα είναι η αιτία, ή μάλλον η πρόφαση, για να πάμε σε εκλογές. Και δεν χρειάζεται να είσαι μέντιουμ για να το προβλέψεις. Είναι θέμα απλής λογικής.

      DP

      1. Είναι σεβαστή η γνώμη σου, κ μου αρκεί που διάβασες την άποψη μου…

        Δεν ξέρω αν γίνει τον Σεπτέμβρη, αλλά κάποια στιγμή θα γίνει αυτό, έτσι όπως ήμασταν στην πρώτη διάσταση κ φτάσαμε στην Τρίτη…. Δεν είναι κάτι που το ακούω πρώτη φορά, αλλά έμαθα κάτι παράπονο για το της δυνατότητες της πεμπτοδιάστατης συχνότητας…

        Για τα όνειρα συμφωνώ, αλλά στο ξύπνιο μου έχω δει 4 φορές ιπτάμενα αντικείμενα, ακίνητα σε πολύ κοντινή απόσταση απ’ το έδαφος, κ δεν τα είδα μόνος μου (1987-88 ήταν τα 2 πρώτα που είδα)… Μην πιστεύεις τους βαλτούς δήθεν ιδικούς που δουλεύουν για τα ερπετά… Είναι μεγάλη ιστορία, απλά να θυμάσαι ότι από κάπου εκεί προερχόμαστε, κ η απόγονοι μας θέλουν να μας ελευθερώσουν, το πότε θα γίνει αυτό, κανένας θνητός δεν το ξέρει, μην ακούς της ημερομηνίες που ακούστηκαν στο παρελθόν, κάμπιες ήταν γνώμες κ άλλες ήταν για να μας σταματήσουνε να πιστεύουμε… Δεν πρέπει να καθόμαστε κ να περιμένομε, κ όταν λάβουμε την επόμενη διάσταση (όποτε κ να είναι), θα είναι σαν να έχουμε ένα πιο εξελιγμένο νοητικό όπλο…

        Όσο για την οικονομία, είναι στημένη (εικονική) για μελλοντικά σχέδια τον εχθρών μας…

        Απλά ερευνώ κ βάζω το μυαλό μου να επεξεργαστή το θέμα, κ αν κ οπότε συμβεί θα το καταλάβω…

        1. Με ποδηλάτη χόφμαν;
          ή με κανα md είδες ιπτάμενα αντικείμενα;
          δώσε ίνφο πλιζ.
          (όχι τρολ απαντήσεις,ευχαριστώ)

      2. Αδερφέ, πάνε για ΠΟΛΙΤΙΚΟ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ RESTART, γιατί η παλιά ανάλογη κατάσταση έχει σχεδόν ΣΑΠΙΣΕΙ και επειδή στην προσπάθεια τους να ελέγξουν την ανθρωπότητα την είχαν πείσει ότι όλα τα προηγούμενα είναι αλήθειες, τώρα απλώς προετοιμάζουν το έδαφος για τις αλλαγές που θέλουν να κάνουν!
        Όπως και πριν όμως έτσι και τώρα, προσπαθούν να ατικαταστήσουν την ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΗ με ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΗ!
        Από τις ΠΑΡΑΜΥΘΕΣ της ΦΟΥΝΤΑΣ της παλιάς κατάστασης, στη ΖΑΛΗ του ΑΝΑΙΣΘΗΤΙΚΟΥ της καινούριας, την οποία και πάλι αυτοί ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ!
        ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΑΠΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΣΕ ΔΟΥΛΕΜΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ!
        Βοήθειά μας και καλή δύναμη για τον αγώνα που έρχεται, με την καινούρια εποχή της ΓΝΩΣΗΣ, της ΑΛΗΘΕΙΑΣ, της ΑΦΥΠΝΗΣΗΣ και κατά συνέπεια της ΕΠΙΓΝΩΣΗΣ.

    2. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ή ΟΧΙ, ΠΑΝΤΩΣ, ΟΙ ΔΥΟ ΕΚΔΟΧΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ!

  21. Μπουρδες και προπαγανδα.

    Ο Αρχαγγελος Μιχαηλ ειναι παντα το καλο παιδι για τους αμερικανους και τους εβραιους σε ταινιες οπως to legion και σε σειρες οπως το dominion αντιθετα ο Γαβριηλ εχει παντα το ρολο του κακου.
    Ο Γαβριηλ σχετιζεται με το Χριστο και ηταν αυτος που εδωσε το μηνημα στη Μαρια οτι θα γεννιοταν ο Χριστος.

    Μπορει κατι να ετοιμαζουν γι αυτες τις μερες ολα ειναι πιθανα το μονο σιγουρο ειναι οτι ο Αρχαγγελος δε μιλησε ποτε.

    Εαν ο Θεος ηθελε να μιλησει θα μιλαγε διαμεσου ενος προφητη κι οχι ενος Αρχαγγελου..

    Το φως ειναι εδω αλλα δεν ειναι ουτε πορτα ουτε αυτο που εκφραζει αυτος που θελει να παραπλανησει αυτους που πιστευουν χωρις να ξερουν τι πιστευουν..

    Μην αγχωνεστε για το μελλον οτι ειναι να γινει θα γινει κι εσεις δε μπορειται να κανετε τιποτα για να το αλλαξετε οποτε απλα ευχαριστηθειται το σημερα το αυριο το χθες..

  22. Αυτο που αγνοει ο απλος ανθρωπος ειναι ο καθε λογος Γιατι Υπαρχει
    και ποια ειναι η Αληθεια του. ..
    Στην Ιστορια του Αιωνιου Χρονου εχουν υπαρξει ιστοριες που ερχονΤαι “Δασκαλοι”
    και μας μεταφερουν καποια πραγματα- ιστοριες που μας προγραμματιζουν,
    μας ευθυγραμμιζουν με το γενικο καλο σωστο τροπο διαβιωσης. ..

    Αυτο καποιοι το εκμεταλευτηκαν κ δημιουργησαν τις λεγομενες θρησκειες- λατρειες
    του Λογου του προσωπου που θεωρουσαν ως Ιερο ερχομενο για να μας σωσει. ..

    Δεν αντιλεγω σε αυτο, αλλα η δημιουργια συσσωρευσης της ιδεολογιας
    Ως πιστη σε ενα πρωσοπο θεικο,
    αποδειχθηκε καταστροφικη – παραπλανιτικη- χαωδης,
    το τελειο μεσον για δημιουργια σκοπου μες στο σκοταδι . ..

    Το σημαντικοτερον ειναι οτι η πληροφορια των συγκεκριμενων Δασκαλων
    αλλειωθηκε η εξαφανιστηκε στην καλυτερη
    και απλα εχουμε αποτυπομενους λογους απο αλλους δειθεν που εζησαν μαζι με τα ατομα εκεινα…

    Η Αληθεια ειναι ,Γιατι ασχολεισται με κατι,
    το οποιο δεν ασχολειθηκατε οταν επρεπε . ..
    Να νοιαστειτε δηλαδη για την Φυση του Κοσμου με λιγα λογια. ..

    Τωρα θα ερθει παλι ενας αλλος Δασκαλος κ παλι για να προγραμματισει τις πραξεις,
    Τις Συμπεριφορες συγκεκριμενα του καθε χαρακτηρα μας. ..
    Μονον που δεν προκειτε να τον “Δει” κανενας κ παλι,
    δεν υπαρχει κ ιδιαιτερος λογος γι αυτο
    και ολα θα γινουν μεσω μιας προσφορας – αξιοποιησης παραγωγης της Στιγμης. ..

    Οι λεξεις κρυβουν μια καθαρη λειτουργεια πραξης κ μονον. ..
    Οι λεξεις ειναι μεταφραση των στοιχειων που μας παραδιδουν οι Αισθησεις μας κ μονον. ..

    Το συλογικο γιγνεσθαι αναγνωριζει το ονομα Αρχαγγελο Μηχαηλ ως ενα Οριο
    και κλειδωνει εντος του-συλλεγει-ελκει αυτο που χρειαζεται για να προβει σε σωρεια
    πραξεων- γεγονωτων. ..
    Αυτο Ειναι ο Κυκλος που περιοριζει -δρα-αξιοποιει την στιγμη,
    Γιατι γνωριζει τις Λειτουργειες του Τωρα. ..
    Απλα παιρνει οποιο ονομα θελει κ προχωρα, δεν σταματα σε λεπτομερειες. ..

    Αναρωτηθειτε το εξης: η επιλογη που εχεις ειναι μεταξυ των χαρακτηριστικων σου
    που δημιουργουν το Εγω με το οποιο Συμμετεχεις τον Κοσμο των επιλογων. ..

    Δεν εχεις επιλογη ομως μεταξυ του Κοσμου κ εσενα. ..
    Σε εμαθαν να εισαι κατι το οποιο σε περιοριζει απο τον κοσμο των Αισθησαιων. ..
    Γιατι;
    Γιατι σε βομβαρδιζουν ιδεες περι θεων, πνευματος, ψυχης, καλου, κακου,
    πολιτισμων, κοινωνιων κτλ,
    και ποτε δεν σε μαθαινουν -βοηθουν να συνεχισεις να νιωθεις τον χωρο με τον οποιο ζεις κ θα συνεργαστεις για να φερεις την συνεχεια με το να διατηρεις ζωντανες τις Αισθησεις σου ;

    Δεν ειναι κατι αλλο, ποτε δεν θα ειναι κατι αλλο. ..

  23. Σύμφωνα με τη Βίβλο, όλη η ανθρωπότητα πολλαπλασιάστηκε από έναν άντρα και μια γυναίκα οι οποίοι έκαναν δυο γιους!!!!!!! Αυτό από μόνο του τα λέει όλα

  24. Γιατί δεν καταλαβαίνω λέξη…..λες να είμαι τόσο γκά γκα;;;;;;μήπως μπορεί κάποιος να γράψει την περίληψη γιατί με 3D και τα υπόλοιπα περδευτηκα …….σας παρακαλώ ρε παιδια

  25. Αυτό είναι κάτι σαν διάλεξη που απευθύνεται σε Αμερικάνικο κοινό!
    Τρελαμένων από την ανιαρή ανυπαρξία !
    Από ημι αμόρφωτο ”μυημένο” αρχηγό ομάδας αρπα κόλα εναλλακτικών ψυχοθεραπειών!
    Και εναλλακτικής
    εξοικονόμησης χρημάτων στην χώρα των… ευκαιριών…..

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Δεν είναι Αρχαγγελική προαναγγελία…σίγουρα πράματα!

  26. Για ποιο λογο σας φαινεται παραπλανητικο? Τι ειναι αυτο που σας κανει τοση εντυπωση? Το οτι λεει οτι πρεπει να κανουμε εργασια με τον εαυτο μας και να σβησουμε τραυματα? Το οτι πρεπει να αγαπαμε τον εαυτο μας και τους αλλους? Δεν λεει τιποτα περιεργο αυτο το αρθρο βασικα…Ολα οσα λεει στεκουν και απο πλευρας ιατρικης και απο πλευρας φιλοσογιας ζωης…Απορω πραγματικα με την αντιδραση που βγαζετε μερικοι σε οτι ομορφο και σε οτι μπορει να βοηθησει τους εαυτους σας,…Γιατι τοση αυτοκαταστροφη επιτελους???

    1. Εντύπωση μου κάνει απλά το πόσο αμερικανάκια γίναμε. Αν διαβάζεις αυτό που λέμε “εναλλάκτική” πληροφόρηση, θα πρέπει να έχεις πετύχει διάφορα τέτοια μυνήμτα, από Αρκτούριους, από κάποιον άρχοντα Salusa και δε συμμαζεύεται. Όσο για τον υποτθέμενο “αρχάγγελο Μιχαήλ”, δεν ήταν το πρώτο μήνημα, αλλά υπάρχει ολόκληρο αρχείο! Και όλα τα μυνήμτα όλων αυτών δίνονται από υποθέμενα “διάμεσα” άτομα (το λένε channeling) και είναι ΟΛΑ στο ίδιο μοτίβο. Ειδικότερα στο τέλος του 2012 κάνανε θραύση τέτοια μηνύματα. Και όλα βεβαίως αμερικάνικης προέλευσης.

      Ενα αρχείο από μηνύματα του υποτιθέμενου “αρχαγγέλου” θα βρεις εδώ:
      http://www.ronnastar.com/messages-aam/messages-aam.html

      Το συγκεκριμένο πρωτότυπο (original) μήνυμα θα το βρεις εδώ
      http://micahangel.weebly.com/michaels-blog/july-22nd-2015

      Σημειώνω ότι και πάλι η ώρα που θα “χτυπήσει” το ενεργειακό κύμα είναι 11:11, ακριβώς όπως στις 21 Δεκεμβρίου του 2012. Τα ίδια πράγματα, για μεγάλο κύμα θετικής ένέργιας που θ’ αλλάξει την γή κι εμάς, έλεγαν και τότε.

      Όπως βλέπεις όλα αυτά είναι απλά μπαρούφες επιτήδιων προς άγρα αφελών. Το τί θα πιστέψεις, φυσικά, επαφίεται στην προσωπική σου κρίση… Θα σου πω όμως κάτι. Η φύση έχει τη δική της σειρά και δεν της αρέσουν οι εκπλήξεις. ¨Ο,τι γίνεται, συμβαίνει αργά και σταδιακά και πάντοτε δίνει σημάδια. Αν όντως πηγαίνουμε σε κάποια αλλαγή αυτόν τον Σεπτέμβριο θα έπρεπε να έχουν ΗΔΗ αρχίσει τα σημάδια, που θα εντείνονταi όσο πλησιάζει η “ώρα μηδέν”. Τα ζώα είναι οι πλέον ευαίσθητοι αποδέκτες των μηνυμάτων της φύσης. Πρόσεξε ότι σε κανένα από αυτά τα υποτιθέμενα “θεόσταλτα” μυνήματα δεν γίνεται ΠΟΤΕ λόγος γι’ αυτά. Μάλλον αφού δεν έχουν συνείδηση, δεν μπορούν να προετοιμαστούν άρα δεν θα περάσουν στο επόμενο “ενεργειακό” επίπεδο… Ή μήπως αφού δεν έχουν ίντερνετ και φράγγα, δεν αποτελούν target group;;;
      DP

      1. Άσε τα ονόματα, κ γιατί οι Αμερικανοί τα περνάνε έτσι στους δικούς τους (τους έχουμε καταλάβει το τι ρόλο παίζουν), ερεύνησε (αν θέλεις) κάθε θεμα στο βάθος…

        Πολλές ημερομηνίες που ακούγονται είναι, η γνώμες η μπλόφα… Το τι θα είναι αλήθεια θα δείξει…

        Κ για τους Μάγια είχανε περάσει στον κόσμο απ’ τα μέσα παραπληροφόρησης ότι θα ερχόταν του τέλους του κόσμου, αλλά αυτό ήταν παραπλάνηση για να τους προσβάλουν για να μην ακούει ο κόσμος την είπαν…

        Είναι πολλά που γίνονται, κ δεν είναι τόσο απλά, γιατί υπάρχει τεράστια παραπληροφόρηση για να εκθέτουν…

        1. “Είναι πολλά που γίνονται, κ δεν είναι τόσο απλά, γιατί υπάρχει τεράστια παραπληροφόρηση για να εκθέτουν”

          Σε αυτό συμφωνώ απόλυτα. Κι επειδή ακριβώς υπάρχει τεράστια παραπληροφόρηση, είναι θέμα προσωπικής κρίσης του καθενός το πώς θα “φιλτράρει” την ό,ποια πληροφορία λαμβάνει. Συνήθως, μέσα στο matrix, όταν γίνεται πολύς ντόρος για ένα θέμα, τότε κάτι άλλο ετοιμάζεται… Γι’ αυτό λέω να έχουμε το νου μας. Μάτια, αυτιά και, κυρίως, μυαλά ορθάνοιχτα!

          Υ.Γ. Γενικώς δεν διαφωνώ μαζί σου. Διαβάζω τα σχόλιά σου εδώ μέσα και μάλιστα τα βρίσκω εύστοχα! Απλά επειδή μπαίνω χρόνια σε πολλά εναλλακτικά sites, βλέπω να επανλαμβάνεται το μοτίβο του 2012. Φυσικά και ΔΕΝ αποκλείω ότι θα συμβεί κάτι έντονο που θα ταρακουνήσει τον κόσμο (δεν μιλώ για συντέλεια εννοείται). Κατά βάθος το εύχομαι κιόλα, γιατί η παγκόσμια καρκινο-κατάσταση έχει πάει στο μη περαιτέρω. Κρατώ όμως πολύ μικρό καλάθι, γιατί πάλι γίνεται πολύς ντόρος σχετικά με τον Σεπτέμβριο. Σε κάθε περίπτωση, ο χρόνος θα δείξει. Άλλωστε ο Σεπτέμβρης είναι κοντά! Οψόμεθα…
          DP

        2. Το κατάλαβα γι’ αυτό προσπαθώ να σε ξεμπλοκάρω…

          Θα σου πω κάτι, τα χρόνια που ξεκίνησα να ερευνώ (1988), δεν έβλεπα κάποιο παζλ από άλλους που θα με οδηγήσει καλύτερα σε κάποιο συμπέρασμα, τώρα υπάρχουν πολλοί που βοηθάνε αλλά υπάρχει παραπληροφόρηση…

          Ας πούμε, ότι το μήνυμα των Αρκτουριων είναι το γνήσιο, κ το εντόπισαν οι εχθροί μας (έχουν την τεχνολογία να το κάνουν) κ προσπαθούν να προσανατολίσουν το κόσμο περνώντας μια είδηση σε γρήγορο διάστημα με άλλο όνομα παντού, με παράξενο τρόπο γραμμένο, ας μην το σχολιάσω περισσότερο, παρά μόνο ότι το μάτριξ το έχουν δημιουργήσει εκείνοι, κ δεν θα δουλεύει καλά όταν μπούμε στην πεμπτοδιάστατη, δηλαδή, είναι σαν να μας λένε ότι τώρα δεν ήμαστε στο μάτριξ, για να νομίζουμε όταν έρθει αύτη η αλλαγή ότι τότε κ καλά θα είμαστε στο μάτριξ…

          Όταν μπούμε στην πεμπτοδιάστατη (ότι ώρα κ να είναι), ένα από αυτά που θα μπορούμε να καταλαβαίνουμε είναι το ψέμα, σκέψου ότι μόνο αυτό, ποσό θα χαλάει εκείνους που μας παραμυθιάζουν, κατά την γνώμη μου γι’ αυτό ετοιμάζουν τσιπάκι, ειδικό στρατό, κ διαφορά άλλα, επειδή δεν θα δουλεύουν πολλά κόλπα τους που λειτουργούν τώρα, θα μας ελέγχουν μέχρι κ με mind control απ’ το τσιπάκι, αλλά ακόμα κ με την βία… Το αν προλάβουν, κ το τι θα γίνει, εξαρτάτε κ από εμάς, δεν πρέπει να καθόμαστε, πρέπει να ενωθούμε με αφύπνιση, να γίνουμε μια γροθιά, κ να ετοιμαστούμε μέχρι να έρθει η Νέμεσι…

  27. Εγώ γνωρίζω και γνωρίζω πολύ καλά πως ο Θεός,οι Αρχάγγελοι (στρατηγοί) και γενικώς οντότητες αυτού του βεληνεκούς δεν ασχολούνται καθόλου με την Γήινη ανθρωπότητα . Αυτοί ασχολούνται με τα υπάρχοντα σύμπαντα αλλά και με την δημιουργία νέων συμπάντων,γιατί η κίνηση αλλά και η δημιουργία δεν σταματάει ποτέ. Αλίμονο αν ο Δημιουργός Θεός κατέβαινε από τον θρόνο του για να ασχοληθεί μαζί μας. Εμάς μας ελέγχει δια της ιεραρχίας του και προς Θεού μη φανταστείτε ποτέ πως αποτελούμε την μοναδική ανθρωπότητα αλλά και η πιο εξελιγμένη των κατοικημένων πλανητών.
    Προσοχή στους πληροφοριοδότες της ανθρωπότητας που τελευταίως έχουν υπερπολαπλασιαστεί ως κομιστές μηνυμάτων. Πάντα ο Πνευματικός κόσμος και γενικά το σύμπαν χρησιμοποιούσε ως εργαλείο για την επικοινωνία μαζί μας τα διάμεσα (χαρισματικά ενεργειακά άτομα ) Κατά αυτόν τον τρόπο μέχρι σήμερα έτσι επικοινωνούν αυτές οι δυο κοσμικές δυνάμεις μαζί μας, δηλαδή το καλό και το κακό .Για τις επαφές αυτές υπάρχουν κώδικες που έχουν γίνει αποδεκτές και από τις δυο αυτές δυνάμεις και φυσικά αφού το επέτρεψε ο Θεός. ο οποίος είναι αλάνθαστος. Έτσι δημιουργήθηκε το μέτρο σύγκρισης των δυο αυτών δυνάμεων που με την βούλησή του επιλέγει ο κάθε ενσαρκωμένος άνθρωπος σε ποια από αυτές θα ενταχθεί και θα υπηρετήσει ή μάλλον τον δρόμο που θα πορευτεί,πολλά τα δέλεαρ βέβαια και από τις δυο πλευρές και δύσκολη η κάθε απόφαση Έτσι παίζετε το παιγνίδι της κάθε ενσάρκωσης πάνω σε κανόνες (νόμους)που έχουν προαποφασιστεί .
    φιλικά Βαγγέλης Παναγούλας http://sites.google.com/site/fotinomonopati

  28. Νομίζω ´οτι έχοντας καλή ή μερική γνώση, η Αριάδνη ξέρει πολύ καλά τι λέει!
    Θεωρεί μάλλον παραμύθα μια κατάσταση στη οποία υπήρξε αναπαραγωγή χωρίς θηλυκό. Εκτός… Λες με τη μαμά!

  29. φίλε συγγραφέα αν βάζετε εδώ οτιδήποτε βρίσκετε να εχει φλομωσει το διαδίκτυο τι το ξεχωριστο εχει το μπλογκ αυτο;
    η απλη διακριση επιβαλλει οι μπουρδες-πλυσιοεγκεφαλές που προσβαλλουν τη νοημοσυνη των ανθρωπων να μην αναρτωνται
    🙂

  30. ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ.
    ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΦΑΣΗ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΒΙΑΣΤΕΙ,Τ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΓΕΛΑΣΤΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ!!!
    ΜΟΝΟΝ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΑΡΗ ΚΑΡΔΙΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΓΙΔΕΣ ΤΟΥ.
    ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ.
    Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΑΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΕΚΑΤΟ ΦΟΡΕΣ,ΠΡΟΣΕΞΤΕ ,ΜΗΝ ΠΛΑΝΗΘΕΙΤΕ,ΓΙΑΤΙ Ο ΠΛΑΝΟΣ ΘΕΛΕΙ ΠΛΑΝΕΥΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ!!!
    ΑΔΕΛΦΙΑ ΘΕΛΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ.
    Η ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΙ,Η ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ ΑΕΙ.
    ΜΗΝ ΠΛΑΝΗΘΕΙΤΕ ΑΠ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΡΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ,ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΙΣΤΗ ΑΚΛΟΝΗΤΗ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΜΑΣ.
    ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΑΠ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ!!!
    ΘΑ ΜΑΣ ΤΑΞΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΖΩΗΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ,ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥ.
    ΘΑ ΣΑΣ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΘΑΛΑΜΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΤΑΒΑΛΛΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ DNA ΣΑΣ,ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΝΙΚΗΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΑΘΑΝΑΤΟΙ.
    ΑΔΕΛΦΙΑ ΕΔΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑ,ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΦΘΑΡΤΑ.
    ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΛΑΒΕΤΕ ΩΣ ΚΕΡΑΚΙ ΠΟΥ ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΓΕΝΝΗΤΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ.
    ΜΗΝ ΨΑΞΕΤΕ ΓΙΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΦΩΤΑ!!! ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
    ΕΥΧΟΜΑΙ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΘΕΟΣ,ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΙΣ ΠΑΓΙΔΕΣ ΤΟΥ.
    ΕΠΙΣΗΣ ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ,ΕΙΤΕ ΑΘΕΟΙ,ΕΙΤΕ ΓΝΩΣΤΙΚΟΙ ΕΙΤΕ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ,ΑΣ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΠΛΑΝΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΤΙΝΗ!!!
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΙΑ ΚΑΜΜΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ,ΟΥΤΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΝΟΙΑ!!!
    ΑΣ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ.
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΙΤΕ ΕΙΡΩΝΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ !!!
    ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΕΡΙ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΡΙΣΤΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑ!!!
    ΑΥΤΟ ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ.
    ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΔΕΝ ΘΕΛΩ,ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ.
    ΚΑΘΕ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΦΟΡΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΚΕΙΝΟΝ Η ΕΚΕΙΝΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ,ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *