Ï ðñùèõðïõñãüò ÁëÝîçò Ôóßðñáò ìå ôïí Ñþóï ðñùèõðïõñãü Íôéìßôñé ÌåíôâÝíôåö ôçí Ìåã. ÐÝìðôç 9 ÁÐñéëßïõ 2015, óôçí Ìüó÷á. (ÃÑ. ÔÕÐÏÕ ÐÑÙÈÕÐÏÕÑÃÏÕ/ANDREA BONETTI/EUROKINISSI)
Διαφημίσεις

Ο ας πούμε πρωθυπουργός της χώρας ALEXIS αύριο θα πάρει την τελευταία ευκαιρία του.

Πριν λίγο επιβεβαιώθηκε ότι στο πλαίσιο της ευρισκόμενης σε εξέλιξη επίσκεψης στην Αίγυπτο για την εγκαινίαση της νέας διώρυγας του Σουέζ, θα πραγματοποιηθεί διμερής συνάντηση με τον Ρώσο Πρωθυπουργό και κολλητό του Πούτιν, Ντιμίτρι Μεντβεντεφ.

Τι αποτελέσματα θα βγάλει αυτή η συνάντηση; Άγνωστο. Προσωπικά δεν μπορώ καν να καταλάβω τη σημασία της, ούτε καν γιατί έκανε δεκτό ένα τέτοιο αίτημα η ρωσική πλευρά.

Η Αριστερή κυβέρνηση υποκλίθηκε και τέθηκε υπό το άρμα της Γερμανίας, του ΔΝΤ (δλδ των ΗΠΑ). Ποιος ο λόγος και γιατί να επανεκκινήσουν οι συνομιλίες;

Εκτός…

Αυτό θα το πούμε αύριο, αφού ολοκληρωθούν οι συζητήσεις. Πάντως είναι ένα σενάριο που “παίζει” πολύ τις τελευταίες ώρες και αν όντως ισχύει… Αφήστε θα τα πούμε αύριο, για πιο σίγουρα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ

O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

13 σχόλια στο “Η Ρωσία αύριο δίνει μια τελευταία ευκαιρία στον Αλέξη”
  1. Προσωπικά δεν μπορώ καν να καταλάβω τη σημασία της, ούτε καν γιατί έκανε δεκτό ένα τέτοιο έτοιμα η ρωσική πλευρά.

    ΑΙΤΗΜΑ….. ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΕΓΙΝΕ ΔΕΚΤΟ….

    ΙΩ

  2. Ρε Ζαχαριά…….τι άστο?…..τι εκτός?…..σαν τις γκόμενες κανεις ρε συ….μιλά…..πες αυτο που σκέφτεσαι….λες και αν δεν βγει θα σε γυρίσει το δαχτυλίδι πίσω η γκομενα…..πλάκα κανεις τωρα?……έλα λεγε….εδω πλέον το ποιο φανταστικό ειναι και το ποιο λογικό να γίνει.Δεν είδες? κάνανε το οχι των 63% σε ναι…..μιλά ελεύθερα ρε συ…..δεν βαριέσαι….

    1. Κάνω υπομονή μέχρι αύριο το απόγευμα, που θα έχω μάθει ή θα έχουν διαρρεύσει πληροφορίες από τη συνάντηση. Δεν είναι σωστό να κάψουμε ένα σενάριο που κυκλοφορεί αυτές τις μέρες, μόνο και μόνο για την “είδηση”. ΑΝ λέω ΑΝ κάτσει η μπίλια σωστά μπορεί και να είμαστε τυχεροί. Θα μου πεις “γιατί ρε φίλε το γράφεις;”. Δεν ξέρω έτσι μου ήρθε!

      1. ΤΟ “Δεν ξέρω έτσι μου ήρθε!” ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΩΣ ΤΗΝ ΠΙΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΠΛΕΟΝ ΑΚΟΜΨΟ ΣΚΟΤΣΕΖΙΚΟ ΝΤΟΥΖ EVER!
        EINAI AYTO ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΠΙΑΤΣΑ “εμεινε με το @ουλι στο χερι”, Ή ΑΛΛΙΩΣ “εμεινε Παυλοπουλος” (Προκοπης, βεβαιως-βεβαιως…)

  3. Εμενα πιο πολύ εντυπωση μου κάνει που θα είναι και ο Ολάντ..
    Συμμαχήσαμε με ΗΠΑ και Γερμανία, ναι.. αλλά το ΔΝΤ δεν πολυψήνεται για το 3ο μνημόνιο, μιας και ξέρουν πως δεν θα πάρουν φράγκο.. ουτε κ η Γερμανια….
    Ότι και να σημαίνει αυτο, θα το μάθουμε αργά αργά…

  4. αν δουμε την διωρυγα του σουεζ στην ιστορια ,,μας εχει πει οτι οποιος εχει τον ελεχο ,,ειναι και το αφεντικο της περιοχης και της ευρασιας γενικοτερα,,,το εμποριο πηγαινοερχεται πανω σε αυτην,,,ο ελεχος της απο αγγλια και μετα αμερικη μας δειχνει την σημασια αφου γυρω απο αυτην εγινε σε γενικο πλαισιο ολη η ιστορια,,των 1000 χρονων ,,,τωρα εγκαινιάζει χωρις την αμερικη -αγγλια παρα μονο —αιγυπτο ρωσια ελλαδα,,,δεν ξερω,,αν κατι μας λεει αυτο,,,ηηηη αν υπαρχουν και αλλοι προθυπουγοι στα εγκαίνια ,,,,σημειοτεον οτι κατα βαθος η φαλια πηρε την κυδαιμονια των αγγλων-αμερικανων- με ελληνικη συμετοχη στην κατασκευει και εγιναν μαης 68 πολεμος 7 ημερων κυπριακο,,,,επισης ο πολεμος και διαμελησμος της γκιουγκοσλαβιας εγινε για να μην υπαρχει δυνατοτητα προσχωρησεις του εμποριου απ το σουεζ σε λιμανια αμμεσα των βαλκανιων ελλαδος ιταλιας ..και ετσι τα λιμανια του αμστρενταμ και γερμανιας να ελεχουν το εμποριο ,,,ΑΡΑ ΤΩΡΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ,,,,,

  5. Ο Κος Τσίπρας ανέβηκε στην εξουσία για να βοηθήσει το σχέδιο του Διαβόλου που προβλέπει ΔΙΑΛΥΣΗ ΕΕ και στην συνέχεια ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ κτλ κτλ….Μεχρι στιγμής τα έχει πάει περίφημα , ολοι μιλάνε για πιθανά προβληματα στην ΕΕ μεγάλα προβλήματα σε GRexit ktl ktl , εστω και αν νομίζουμε οτι δέθηκε με το άρμα των ΗΠΑ που σύντομα θα το δούμε να ΚΛΟΝΙΖΕΤΑΙ….για να δούμε….

    1. ΦΙΛΕ ΙΩΑΝΝΗ … γραφεις,;;;;ο τσιπρας κανει το εργο του διαβολου,,ερχομενος απο αμερικη,,για να καταστρεψει την ΕΕ ,,και να ερθει η ΝΤΠ αλλα παραλληλα…λες ,,,οτι και η αμερικη τελειωνει,,,,αρα ο τσιπρας τελικα με ποιον ειναι,,,,προσωπικα νομιζω οτι αυτο το σεναριο περι αντιχρηστου,,,κλπ,,,οραματων,,καηκε,,,απο το 2012 ,,υπαρχει σε αυτους συνχηση και επειδη δεν ξερουν απο πνευμα,,,κανουν κινησεις αντιπερισπασμου,,μηπως και σωθει καποιος απ δαυτους ,,ηδεμη θα τους κυνηγάει οι ανθρωποτητα,,,οσο για τον τσιπρα αμφορέας ειναι,,,οποιος θελει μπαινει στον φορεα του,,,,

      1. ασε να δειξει ο χρονος μεγαλε ολα τα κοματια του παζλ θα αινωθουν κι θα βγει η ιστορια οπως ειναι πραγματικα !! οι προφυτειες δε βγηκαν ετσι για πλακα επαλιθευοντε απλα δε εχουν χρονικη ημερομηνια ποτε θα βγουν τα γεγονοτα με πια σηρα αστο να δειξει μονο του αυτο …………….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek