Διαφημίσεις

ΑΡΝΙΕΜΑΙ την κάρτα του πολίτη!!!

ΑΡΝΙΕΜΑΙ να είμαι ένας αριθμός σε ένα κοπάδι!!!

ΑΡΝΙΕΜΑΙ να με σκοτώνουν τα μνημόνια!!!

ΑΡΝΙΕΜΑΙ να προσκυνώ τους μιναρέδες της φυλακής μου!!!

ΑΡΝΙΕΜΑΙ το σκοτάδι τους!!!

ΑΡΝΙΕΜΑΙ να πεινάω!!!

[sc:mytilinios]

ΑΡΝΙΕΜΑΙ τους Ιεράρχες που σιωπούν!!!

ΑΡΝΙΕΜΑΙ τους προδότες πολιτικούς!!!

ΑΡΝΙΕΜΑΙ να χάσω την Πατρίδα μου!!!

ΑΡΝΙΕΜΑΙ αυτούς που με οδηγούν στην εξαθλίωση!!!

ΑΡΝΙΕΜΑΙ αυτούς που ατιμάζουν τα παιδί μου, που προδιαγράφουν το μέλλον του!!!

ΑΡΝΙΕΜΑΙ να είμαι πρόβατο!!!

ΑΡΝΙΕΜΑΙ τα ύπουλα σχέδια τους!!! Κάρτα του πολίτη…; Ευχαριστώ, δεν θα πάρω!!!

ΑΡΝΙΕΜΑΙ να με κάνουν ότι θέλουν…

ΑΡΝΙΕΜΑΙ ΝΑ ‘ΧΩ ΣΚΕΨΗ ΠΟΥ ΣΩΠΑΙΝΕΙ!!!

http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2015/08/blog-post_69.html#ixzz3hdrPhKgt



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ

O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

11 σχόλια στο “ΑΡΝΙΕΜΑΙ… ΚΑΝΕ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΞΗ ΚΑΙ ΒΓΕΣ ΑΠ ΤΟ ΜΑΝΤΡΙ… ΤΩΡΑ!”
  1. Αποκάλυψη Αγιου Ιωαννου κεφ.13ο

    16 καὶ ποιεῖ πάντας τοὺς μικροὺς καὶ τοὺς μεγάλους, καὶ τοὺς πλουσίους καὶ τοὺς πτωχούς, καὶ τοὺς ἐλευθέρους καὶ τοὺς δούλους, ἵνα δώσουσιν αὐτοῖς χάραγμα ἐπὶ τῆς χειρὸς αὐτῶν τῆς δεξιᾶς ἢ ἐπὶ τῶν μετώπων αὐτῶν,

    17 καὶ ἵνα μή τις δύνηται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μὴ ὁ ἔχων τὸ χάραγμα, τὸ ὄνομα τοῦ θηρίου ἢ τὸν ἀριθμὸν τοῦ ὀνόματος αὐτοῦ.

    Απο την στιγμή που ο κόσμος θα έχει ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ – ΕΞΟΙΚΕΙΩΘΕΙ με τις αχρήματες συναλλαγές με κάρτες και θα τις θεωρεί ως κατι ΔΕΔΟΜΕΝΟ, το επόμενο βήμα προς την επιβολή του ενσώματος χαράγματος ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ. Με μια “καμπάνια” και ΠΡΟΒΟΛΗ των πλεονεκτημάτων του χαράγματος επικεντρωμένων στην ΑΣΦΑΛΕΙΑ – ΕΥΚΟΛΙΑ , θα είναι εύκολο να ΚΑΜΨΕΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ του κόσμου καθως οτιδήποτε βοηθάει στην ευχρηστία-ευκολία γίνεται και ευκολότερα δεκτό απο τις μάζες. Βέβαια αυτό θα περάσει και νομοθετικά ως ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΜΕΣΟ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ που θα συμπεσει χρονικά με την ΑΝΟΔΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ SNOWDEN σε παγκόσμιο ρόλο και ΕΠΙΒΟΛΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ , ωστε να ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ στις συναλλαγές ολοι οσοι θα αντιδράσουν μη δεχόμενοι την αλλαγή αυτή ισχυριζόμενοι οτι δεν επιθυμουν για θρησκευτικους λόγους να δεχτούν χάραγμα-chip επανω τους.

    http://o-antichristos-apekaly-thi.webnode.gr

    Διαβάστε εδω πως προκύπτει το 666 απο το όνομα του SNOWDEN αλλα και αλλα στοιχεία που μας δείχνουν οτι ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ…

    http://o-antichristos-apekaly-thi.webnode.gr/news/%E1%BD%A7de-%E1%BC%A1-sof%E1%BD%B7a-%E1%BC%90st%E1%BD%B7n%CE%87-%E1%BD%81-%E1%BC%94chon-no%E1%BF%A6n-psifis%E1%BD%B1to-t%E1%BD%B8n-%E1%BC%80rithm%E1%BD%B8n-to%E1%BF%A6-thir%E1%BD%B7oy%CE%87-%E1%BC%80rithm%E1%BD%B8s-g%E1%BD%B0r-%E1%BC%80nth/

  2. ΑΡΝΙΕΜΑΙ την κάρτα του πολίτη!!! Γερων Παισιος “Καποτε θα τα συγκεντρωσουν ολα σε μια…. Αυτη τη καρτα ΝΑ ΜΗΝ ΤΗ ΠΑΡΕΤΕ” !

    ” Το Ψευτο-Ρωμεικο, ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ ” !
    Αγιος Κοσμας ο Αιτωλος !

  3. παιδια λιγο ποσοχη τι μια λεμε τον SNOWDEN ΤΗΝ ΑΛΗ ΤΟΝ ΜΕΤΡΕΓΙΑ . ΤΗΝ ΑΛΗ ΤΟΝ
    ΠΡΙΓΚΙΠΑ ΤΗΣ ΑΓΚΛΙΑΣ.λεω τα ματια ανοιχτα για καπιον αλον που καν δεν γνωριζουμε

    1. αγαπητε μου Νικο,

      Πραγματικά η ΣΥΓΧΥΣΗ είναι τεράστια στο θέμα του αντιχρίστου και ο Διάβολος το έφερε ετσι ωστε να μην υπάρχει ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΟ αλλα πολλά.
      Ο SNOWDEN βγάζει 666 με ΣΟΦΟ τρόπο, γεννήθηκε το 1983 που το έχουμε απο 3 ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ μάρτυρες-γέροντες και ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΔΗΜΟΣΙΑ το 2013 ακριβως σε ηλικία 30 ετων, οπως και ο Χριστός….Αυτοί οι λόγοι είναι σημαντικοί μαζι με το οτι οι Εβραίοι περιμένουν μεχρι μεσα Σεπτεμβρίου τον “Μεσσία” τους αλλα και τα γεγονότα που βιώνουμε οπως και η ΟΣΜΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗΣ που υπάρχει διάχυτη γυρω μας….Είμαστε στα ΠΡΟΘΥΡΑ της εμφάνισης του SNOWDEN σε παγκόσμιο ρόλο που θα του δοθεί απο το ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ κατεστημένο αφου θα έχει δωσει λυση σε κάποιο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ….Αυτα να τα εχουμε στο πίσω μερος του μυαλού μας ωστε οταν γίνουν να είμαστε ΕΤΟΙΜΟΙ και να ξερουμε τον ΡΟΛΟ του.

  4. α. Αίτια της αγνοίας
    Αιτία είναι το ταπεινό και γήινο φρόνημα του ανθρώπου, η βοσκηματώδης ζωή όπως θα μας έλεγε ο Μ. Βασίλειος. Έτσι ο νους δεν μπορεί να αντιληφθεί τις θεϊκές πραγματικότητες και καταστάσεις. Έτσι η άγνοια είναι καρπός της αμαρτίας, της πτώσεως του ανθρώπου και της υποδουλώσεώς του στο θέλημα του, της απομακρύνσεώς του γενικά από τον Θεό.
    Όποιος ξέπεσε από τη θεϊκή αγάπη, μέσα του έχει ως κυρίαρχο τον νόμο της σάρκας. Η κατάσταση αυτή δεν του επιτρέπει να φυλάξει οποιαδήποτε εντολή του Θεού. Και επειδή αντί για τις αρετές προτίμησε την φιλήδονη ζωή, τελικά, αντί για τη γνώση του Θεού επισύρει πάνω του την άγνοια του Θεού, τονίζει ο Άγιος Μάξιμος.
    Η αμέλειά μας να γνωρίσουμε τις δωρεές Του μας έφερε σε ραθυμία και αυτή μας παρέδωσε στη λησμοσύνη, από την οποία κυριάρχησε πάνω μας η άγνοια (Όσιος Μάρκος).

    β. Συνέπειες
    Η άγνοια χωρίζει την ψυχή από την ένωση της με τον Θεό. Κάνει ολόκληρο τον άνθρωπο παράλογο και αναίσθητο. Εκείνος που πέφτει στην άγνοια δεν γνωρίζει τα κρίματα του Θεού… Με αυτούς που τον ελέγχουν μαλώνει και όσους τον συγχωρούν τους θεωρεί ανόητους. Όταν γίνεται πλούσιος, φέρνεται αλαζονικά και όταν φτωχαίνει υποκρίνεται. Όταν καλοπερνάει, πέφτει σε διάφορες ασέλγειες και ακατονόμαστες πράξεις, και όταν κακοπερνάει, κλαίει την μοίρα του. Αν λοιπόν κανείς δεν αποκτήσει με τη χάρη του Θεού τη γνώση της αλήθειας και το φόβο του Θεού, όχι μόνον από τα πάθη του, αλλά και από όσα λυπηρά του συμβαίνουν τραυματίζεται βαρεία. Αυτές είναι μερικές από τις συνέπειες της άγνοιας στον ψυχικό κόσμο του ανθρώπου.
    Ο Άγιος Μάξιμος μας λέει ότι η άγνοια φταίει για τη φιλαυτία και την τυραννία. Η άγνοια είναι αιτία της φιλοδοξίας και της φιλαργυρίας.
    Ο όσιος Θεόδωρος ο Εδέσσης λέει χαρακτηριστικά: Επομένως πρέπει να φροντίσεις για το πρώτο αγαθό, να αποκτήσεις ορθή ιδέα για τα όντα και κατόπιν να δώσεις φτερά στη βούληση, για να πετάξεις προς το πρώτο αγαθό, να καταφρονήσεις όλα τα παρόντα και να πληροφορηθείς για τη μεγάλη τους ματαιότητα.

    γ. Η αγνοία και η πλάνη
    Η άγνοια ευθύνεται και για την πλάνη και για την αίρεση.
    Η άγνοια γεννά την οίηση και αυτή την πλάνη. Μπορούμε να πούμε ότι η άγνοια ισοδυναμεί με την πλάνη. Την άγνοια εκμεταλλεύεται ο πλανών την οικουμένην διάβολος. Ο διάβολος είναι εισηγητής και συνεργός όχι μόνο στην δημιουργία της άγνοιας, αλλά και της πλάνης με οποιαδήποτε μορφή και αν εμφανίζεται αυτή στο χώρο της πνευματικής ζωής.
    Η μεγάλη αντίπαλος της αλήθειας, αυτή πού τραβά σήμερα τους ανθρώπους στην απώλεια, είναι η πλάνη.
    Εξαιτίας της κυριάρχησε στις ψυχές των ράθυμων η σκοτεινή άγνοια και τους αποξένωσε από τον Θεό. Αυτοί δεν αναγνωρίζουν ως Θεό τον Χριστό, ο όποιος μας αναγέννησε και μας φώτισε, ή Τον πιστεύουν και Τον αναγνωρίζουν απλώς και μόνο στα λόγια και όχι στην πράξη.
    Πιστεύουν ότι μόνο στους παλιούς φανερωνόταν ο Θεός, όχι όμως και σε εμάς.
    Νομίζουν πως οι μαρτυρίες της Γραφής περί Θεού δεν αφορούν αυτούς, αλλ’ άλλους η εκείνους που τις έγραψαν και βλασφημούν την περί Θεού διδασκαλία, αφού απαρνούνται την αληθινή και με επίγνωση ευσέβεια.
    Τις Γραφές τις διαβάζουν σωματικά μόνο, για να μη πω Ιουδαϊκά, και απαρνούνται την δυνατότητα της εδώ αναστάσεως του ανθρώπου μέσω της ψυχής, επιθυμώντας να κατοικούν στον τάφο της αγνωσίας.
    Στην πλάνη λοιπόν υπάρχουν τα τρία αυτά πάθη: απιστία, πονηρία και ραθυμία. Αυτά γεννούν και υποστηρίζουν το ένα το άλλο.
    Η απιστία δηλαδή είναι δάσκαλος της πονηρίας, η πονηρία είναι σύντροφος της ραθυμίας, της οποίας σύμβολο είναι η οκνηρία. Η αντιστρόφως η ραθυμία γεννά την πονηρία, όπως είπε ο Κύριος: Πονηρέ δούλε και οκνηρέ. Η πονηρία είναι μητέρα της απιστίας. Γιατί κάθε πονηρός είναι άπιστος, και όποιος δεν πιστεύει, δεν έχει φόβο Θεού. Από την απιστία τώρα, γεννιέται η ραθυμία, η μητέρα της καταφρονήσεως, από την οποία αμελείται κάθε καλό και διαπράττεται κάθε κακό.

  5. δ. Θεραπεία
    Την άγνοια, πολέμησε την με την φωτισμένη γνώση, με την οποία η ψυχή ξαναξυπνάει και διώχνει από πάνω της το σκοτάδι της άγνοιας.
    Ο Άγιος Γρηγόριος ο Παλαμάς, ακολουθώντας τη γνήσια ορθόδοξη παράδοση, θεωρεί απαραίτητη την παρουσία του Γέροντα, του Πνευματικού, που θα οδηγήσει τον άλλον στον ασφαλή δρόμο της σωτηρίας, ”Ει τις θέλει απαλλαγή ναι τούτου, μη πιστευέτω τω εδίω λογισμώ, αλλ’ ερωτάτω γέροντα…”
    Η άρσις της άγνοιας είναι χάρισμα του Θεού. Δίνεται σε όσους αγωνίζονται και προσπαθούν. Ο Θεός βλέποντας την προσπάθεια που καταβάλλει ο άνθρωπος, του αφαιρεί το σύννεφο πού καλύπτει το νου του και δεν μπορεί να βλέπει καθαρά, του αφαιρεί δηλαδή την άγνοια και του χαρίζει τη γνώση του εαυτού του, την γνώση των μυστηρίων και της αληθείας του.

    ιωάννης σοφια θεου

  6. Σε περιπτωση που (δεν) δεχτουμε την καρτα του πολιτη και μεσα απο αυτην πολυ αργοτερα βεβαια το τσιπακι δυο τα τεινα :
    α. το αποδεχοματε και γινομαστε ολοι προβατα αλλα θα μπορουμε να πηγαινουμε σουπερ,,,,σινεμα,,,καφε……..ψωνια…..
    αυτα που νοιαζουν τον νεοαμερινακο εεεεε τον νεοελληνα.

    β. να κρυφτουμε στα βουνα και να αρχισουμε να ζουμε απο το μηδεν. Γεωργια ανταλλαγη προιοντων.απο φαρμακα τι γινεται??? ποια βοτανια και τι να φτιαξεις, Αλλα πιστευω ακομα και εκει θα μας κυνηγησουν , για παραδειγματισμο? Μπορει,
    Για το μοναδικο πραγμα που φοβαμαι ειναι για το παιδι μου. Τιποτα αλλο. και εκει θα πατησουν.
    Αλλα θελω να πιστευω εκει στα βουνα οτι θα ειμαστε πολλοι και θα μπορεσω να του προσφερω μια ζωη με πραγματικες αξιες, πραγματικα ιδεωδη.
    ακουγομαι πολυ ρομαντικος ???

    1. Κατα Ματθαίον κεφ 6ο

      31 μὴ οὖν μεριμνήσητε λέγοντες, τί φάγωμεν ἤ τί πίωμεν ἤ τί περιβαλώμεθα;
      32 πάντα γὰρ ταῦτα τὰ ἔθνη ἐπιζητεῖ· οἶδεν γὰρ ὁ πατὴρ ὑμῶν ὁ οὐράνιος ὅτι χρῄζετε τούτων ἁπάντων.
      33 ζητεῖτε δὲ πρῶτον τὴν βασιλείαν τοῦ Θεοῦ καὶ τὴν δικαιοσύνην αὐτοῦ, καὶ ταῦτα πάντα προστεθήσεται ὑμῖν.
      34 Μὴ οὖν μεριμνήσητε εἰς τὴν αὔριον, ἡ γὰρ αὔριον μεριμνήσει τα ἑαυτῆς· ἀρκετὸν τῇ ἡμέρᾳ ἡ κακία αὐτῆς.

      Να μην έχουμε άγχος για τα βιωτικά πράγματα μας συμβουλεύει ο ΚΥΡΙΟΣ μας, γνωρίζει ο ΟΥΡΑΝΙΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ μας οτι χρειαζόμαστε και φαγητό – νερό – ενδυμα και ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ για αυτά..Οπότε αγαπητέ μου αυτο που πρέπει εμείς να κάνουμε είναι να ΣΤΡΑΦΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΘΕΟ ΜΑΣ εκτελωντας τις ΑΓΙΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ της ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ , να έχουμε ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΘΕΙΑ ΠΡΟΝΟΙΑ και μονον τότε ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΓΧΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΒΙΩΤΙΚΑ….Το οτι θα καταφύγουμε στα βουνά οταν έρθει η ωρα του ΧΑΡΑΓΜΑΤΟΣ είναι δεδομένο όπως και το οτι θα κυνηγηθούμε απο τις ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΕΣ-ΔΙΑΒΟΛΙΚΕΣ δυνάμεις, αν κάνουμε αυτα που ειπα προηγουμένως θα ειμαστε ΥΠΟ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΣΚΕΠΗ και δεν θα έχουμε αγχος-αγωνία-πίεση για ολα αυτα….ΠΙΣΤΗ – ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ στον ΘΕΟ και ΑΚΡΙΒΗ ΤΕΛΕΣΗ ΤΩΝ ΕΝΤΟΛΩΝ ΤΟΥ…..

  7. ­ίνα δώσωσιν αυτοίς χάραγμα επί της χειρός αυτών της δεξιάς ή επί των μετώπων αυτών…
    Ωδε η σοφία εστίν·
    ο έχων νουν ψηφισάτω τον αριθμόν του θηρίου· αριθμός γαρ ανθρώπου εστί· και ο αριθμός αυτού χξς.

    για να αποφύγω τους ξεραμένους καρπούς και τους ανώριμους καρπούς θα το θέτω με σύντομο τρόπο:
    6χ100
    6χ10
    6
    Μην κατευθύνεστε στον αλφάβητο για να μην χάσετε χρόνο.
    Παλιά οι δικοί μου όταν μετρούσαν. μετρούσαν. μέχρι στο 99 με το αριστερό, και όταν φτάναν στο 100 το μετρούσαν με το δεξί τους χέρι.
    Αλλά δείτε καλά πως εκεί κρύβονται τρία στοιχεία.
    Και κάτι άλλο: Το ασταθώ δεν μπορεί να σταθεί εμπρός του ακλόνητου και να δήλωση πως είναι το ίδιο και έφερε και αυτό ζωή. Η φυσική εξέλιξη του κόσμου αυτού είναι μια απλά ιστορία και δεν μπορεί να συγκρίνετε με την αιώνια ζωή.
    Δεξί χέρι —έργα
    Μέτωπο — σκέψεις
    (σωτηρία του πλανήτη, σωτηρία διαφόρων χώρων, σωτηρία οικονομίας, αφανισμός εχθρών, κτλπ, δείτε τα μόνοι σας, το χάραγμα πριν σκοπεύει στη σάρκα η στο δέρμα, στοχεύει πρώτα μέσα, εκεί που δεν μπορούμε ακόμα να δούμε, έστω και που ξέρουμε πως είμαστε εμείς). Με αγάπη μιλάω και όταν λέμε με αγάπη μιλάω, δεν έκρινα κανέναν, άλλωστε άμα δεν είχα αγάπη γιατί έπρεπε να τα γράψω και δεν ξέρω κανέναν από εκείνους που τα διαβάζει; Πόσο θα ήθελα να μιλήσω ανοιχτά, αλλά μάλλον τώρα καταλαβαίνω γιατί ο Σωτήρας πολλά πράγματα τα είπε μυστικά.

  8. Τυφλέ, και πολλοί θα είμαστε και με γνώσεις σε διαφορετικά αντικείμενα που ο ένας θα συμπληρώνει τον άλλο και πάνω από όλα θα είμαστε ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!!!!!!!!!!!!

  9. οι πιέσεις απέναντι στον λαο είναι μεγάλες. Είναι οικονομικές. Είναι έξουσιαστικές.
    Αλλα πάνω απ’ ολα είναι ψυχολογικές πιέσεις που οδηγούν στην παραδωση της Ελλάς στους βαρβαρους.

    Το χρήμα. Τρόπος τέλειος για να μας περάσουν [περασαν] λουρια.

    Τα δάνεια. Εικονικος τρόπος/μέσων κατάκτησης γης.

    Πολιτικη-πολιτικαντηδες. Αναλοσημα Πιονια στην σκακιέρα τους που με την βουληση μας τους δίνουμε το ελεύθερο να μιλάνε άνετα με βαρβαρους και να παίρνουν τις εντολές τους. 

    Το Ο Χ Ι. Πείραμα μέσα στο δικο τους πείραμα. Το οχι έδωσε καθε ΔΙΚΑΙΟΜΑ [δηθεν δημοκρατικο] στην κυβέρνηση να πετάξει κάθε βάρβαρο αφέντη της ευρωπαϊκής αυτης οικογένειας που μας θέλει πλυρης σκλαβους της, γαμιοντας εκτος Ελλάς. Και ΟΧΙ να τρέχουμε πάλι σε αυτούς τους ψευτικους ορχις για να συζητάμε ακόμη. 
    Ήταν πείραμα γιατι. Η Ευρώπη περημενε πως θα φοβόμασταν να βγούμε απο αυτήν και ΕΤΣΙ κοιμήθηκε το προηγούμενο βράδυ άνετη περιμένοντας ένα πανηγυρικό ναι. Το οχι τους ετριξε τα κόκκαλα. Φοβούμενοι πως άρχισε η αντίδραση στην Ελλάδα. 
    ΕΤΣΙ εμείς σαν Λαος δείξαμε ότι.

    Ένα. Τα πειράματα σας προς εμάς τελος. Το 61% είναι έτοιμο να σας αντιμετωπίσει ΜΕ ΚΆΘΕ ΤΡΟΠΟ. 

    Δυο. Στην επόμενη πουστια σας θα μας δείτε μπροστα σας. Το χαος που θέλετε ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ. 

    ΤΡΙΑ. ΜΠΗΚΑΤΕ ΓΙΑ ΜΑΛΛΙ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑΤΕ ΚΟΥΡΕΜΕΝΟΙ. Με μια λέξη [Ο.Χ.Ι.] προσπερνάμε κάθε σχέδιο σας για εμάς [πεινα, εμφύλιο κτλ]. 

    ΕΤΣΙ μέσα στο πείραμα σας μικρούλα Ευρώπη σας κάναμε πείραμα των σκοτεινών σχεδίων σας. Αμέσως δώσαμε τέτοια δυνατή φωνή στον Τσίπρα που αυτα τα σκουπίδια έπρεπε να τον ακούσουν εκει όταν θα φώναζε απ εδω: τώρα εσείς θα έρχεστε εδω να μου μιλάτε. Και να καρφωσει τους όρους του με το ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ. 

    ΑΝΤΑΥΤΟΥ, τι εκανε; 
    Πήγε πάλι και τους λέει: μάγκες τι κάνουμε τώρα; 

    Μια ακόμη απόδειξη πως. ΟΛΑ τα σκουπίδια εκει πάνω ΑΥΤΟ που κάνουν είναι να τρώνε χρόνο [που δεν υπαρχει] με σκοπό την ολοκλήρωση του σχεδίου: σκλαβομενη “ελευθερία” Ελλαδος. 

    Ηθικο δίδαγμα για εμένα. 

    Έστω το 10% απο το 61 να είναι ένα Ο.Χ.Ι. τύπου “ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ” χαραγμενο στις κλειδες μας. Τότε. Εγω προσωπικά βρηκα ελπίδα αναγέννησης.

    ΑΥΤΟ είναι άρνηση στους βαρβαρους. 

    Είναι άρνηση να συνυπαρξω με εντολές απατεώνων.

    Άρνηση στην σκλαβιά των υπογραφών.

    Άρνηση στην εξουσία όπου ολοι ΠΡΕΠΕΙ να είναι ίσοι με εξαίρεση τους προσκυνητές της. 

    Άντε, γιατι άντε. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *