Διαφημίσεις

Τραγικό θάνατο βρήκε στη Ρόδο… την Παρασκευή ένας 84χρονος ο οποίος έχασε τις αισθήσεις του την ώρα που περίμενε στην ουρά της τράπεζας για να πάρει τη σύνταξή του.

O ηλικιωμένος, πεθερός του πρώην δημάρχου Καμείρου, υπέκυψε σε τραύμα που υπέστη μετά από πτώση, συνεπεία απώλειας των αισθήσεων του εντός καταστήματος τράπεζας στην Κρεμαστή.

[sc:mytilinios]

Ο 84χρονος είχε μεταβεί στην τράπεζα για να εισπράξει μέρος της σύνταξής του και ανέμενε στην ουρά για να λάβει χαρτί προτεραιότητας. Στην τράπεζα επικρατούσε συνωστισμός και ο 84χρονος βρέθηκε, κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες, στο έδαφος.

Υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία και ο θάνατός του διαπιστώθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, όπου διεκομίσθη με το ΕΚΑΒ.

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Παραδεισίου.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ

O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

2 σχόλια στο “Τον βρήκε ο Θάνατος… στην ούρα του ΑΤΜ!!!”
  1. τους γερους λυπαμε ρε γαμοτο αυτοι εχουν τοσα περασει στην ζωη τους γιατι και τωρα να τυρανιοντε ρε γαμοτο ????

  2. Δεν τους λυπάμαι καθόλου αυτοί ειναι οι υπαίτιοι για την κατάντια μας για τα κολοκοματα που ψυφιζανε τόσα χρόνια.Να περνούν τωρα τα ψίχουλα και νάνι. Άι σιχτιρ!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *