Στήριξε το έργο μας!

Η σελίδα μας βασίζεται στις δικές σου δωρεές για να παραμένει ανεξάρτητη και να προσφέρει υψηλής ποιότητας εναλλακτικές ειδήσεις. Υποστήριξέ μας σήμερα και βοήθησέ μας να συνεχίσουμε!

Διαφημίσεις

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΜΥΝΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ JUSSI NIINISTO,ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΡΩΣΣΙΚΗΣ ΚΕΡΑΥΝΟΒΟΛΑΣ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ALAND (ΒΛΕΠΕ ΧΑΡΤΗ)..

ΤΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ NHΣΙΑ ΥΠΗΡΞΑΝ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΡΩΣΣΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΕΝΩ Η ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΙΝΛΑΝΔΟΥΣ ΣΥΝΟΔΕΥΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΑ.

[sc:mytilinios]

Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΑΥΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΤΗΣ ΡΩΣΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΦΑΜΙΛΗ ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΤΗΣ ΚΡΙΜΑΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΩΣΣΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ !!!

http://anargyros61.blogspot.gr/2015/07/blog-post_31.html



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ

O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

Μια σκέψη στο “ΣΟΣ:”ΣΕ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ ΟΙ ΦΙΝΛΑΝΔΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ””
  1. Απλό είναι. Προφανώς θέλουν να τα “στρατικοποιήσουν” τώρα. Τι καλύτερο απο πανικό και μάλιστα σε σχέση με τον “κακό λύκο” Ρώσους?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek