Διαφημίσεις

Κοιτάξτε, ούτως ή άλλως έχω σταματήσει εδώ και 6 χρόνια να βλέπω τηλεόραση.
Επίσης στενοχωριέμαι για τους ανθρώπους που μένουν χωρίς δουλειά εν μέσω αυτής της κρίσης.

[sc:mytilinios]

Δεν μπορώ να μην χαρώ που επιτέλους που μια φωνή του πολιτικού συστήματος σίγησε…

Καλημέρα Ελλάδα…

1η του Μήνα μια καλύτερη μέρα ξημέρωσε…

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον ΑΝΤ1, καθώς τους τελευταίους μήνες έχει δρομολογηθεί σαρωτικό κύμα απολύσεων και μόνο χθες φαίνεται πως είδαν την έξοδο περισσότεροι από 50 εργαζόμενοι.

Ήδη λόγω του κλίματος, οι εργαζόμενοι στον ΑΝΤ1 αποφάσισαν στάση εργασίας χθες, ενώ κόσμος συγκεντρώθηκε στα studio του καναλιού στα Σπάτα, προκειμένου να διαμαρτυρηθεί. Στο σημείο υπήρχαν και ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως δεν θα μεταδοθούν δελτία ειδήσεων από τον ΑΝΤ1 μέχρι και τα μεσάνυχτα της Κυριακής.

Το δελτίο του καναλιού σίγησε μετά από 26 χρόνια, τα περισσότερα από τα οποία βρισκόταν στην κορυφή του πίνακα τηλεθεάσεων. Οι τηλεθεατές που κάθισαν στις 8 το βράδυ της Παρασκευής να δουν το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, είδαν στις οθόνες του ένα ακόμα επεισόδιο από τη σειρά “Συμμαθητές” σε επανάληψη. Η τηλεθέαση του καναλιού στο διάστημα 20:00 – 21:00, ξεκίνησε από 13,5% και έπεσε μέχρι το 8,2%

Αυτές οι απολύσεις ενισχύουν τα σενάρια που θέλουν τον ΑΝΤ1 να καταθέτει πρόταση για ψυχαγωγικό σταθμό, κάτι που σημαίνει πως δεν θα έχει ανάγκη τόσο μεγάλο αριθμό εργαζομένων όσους απαιτεί ένας τηλεοπτικός σταθμός που έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ

O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

11 σχόλια στο “Ανάσταση: Σίγησε ο ΑΝΤ1”
  1. ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ; ΜΩΡΕ ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ; ΔΗΛΑΔΗ, ΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΣΕ ΑΝΩΤΕΡΑ ΕΠΙΠΕΔΑ; ΚΑΤΣΕ ΡΕ ΦΙΛΕ, Ο ΑΝΤΕΝΝΑ; MAZI ME TO MEGA, TO ΣΚΑΙ, ΤΟ ΣΤΑR ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΥΤΗ ΕΧΟΥΝ. ΜΕ ΤΙΣ ΞΕΒΡΑΚΩΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΑ; ΛΥΠΟΥΜΑΙ, ΧΑΣΑΜΕ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΕΝΝΟΙΑ ΤΩΝ ΟΡΩΝ ΚΑΙ ΛΕΞΕΩΝ. ΕΧΩ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΙ ΕΓΩ ΝΑ ΔΗΛΩΝΩ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΗΣ.

  2. ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΤΟΥΡΚΟΚΑΝΑΛΟ ,ΟΛΟΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΔΡΟΜΟ ΕΙΔΙΚΑ ΚΑΤΙ ΡΟΓΚΑΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙΣ Κ ΣΕ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ

  3. τρια δυο ενα, !!!!!! και ολα τα β_ζ_ και οι κ_λ__ να κουνιουνται στον αντεννα !!! Και η……. “αντεννα” του καθε πιτσιρικα, να σηκωνεται ορθια ! και η καθε πιτσιρικα, να θελει να γινη ανναμαρια-λογοθετη, …….και βαλε !

    Γεια σου στεφανο σαντρινι, με τα ωραια σου !!!!! μας εφερε ΝΕΟ-ιταλικο πολιτισμο, ριξε κρεας στην οθονη, δωσε κατευθυνση στην νεολαια μας, δωσε της προτυπα !!!

    Γεια σας συνεργατες κρυφοκαμεραδες με τις απατες σας και τους εκβιασμους σας, adena-gr.blogspot.com εκει ειναι ολα ακομα, διαβασατε και φριξατε ….. Μια εικόνα, χίλια ψέματα και ο μυθος της κρυφής κάμερας. Διαβάστε οπωσδήποτε το παρακάτω άρθρο και μετά δείτε, όλα αυτά, σε μια σειρά από αποκαλυπτικά βίντεο, του Βασίλη Κουκορίνη (συνεργάτης του Νίκου Ευαγγελάτου). Μην πτοηθείτε από το 1ο εισαγωγικό βίντεο, οι αποκαλύψεις έρχονται από το 2ο και μετά. Δεκαπέντε βιντεάκια συνολικής διάρκειας δυο ωρών με τρομερές αποκαλύψεις. Καλή σας διασκέδαση.Ο ΜΥΘΟΣ ΤΗΣ ΚΡΥΦΗΣ ΚΑΜΕΡΑΣ Μια εικόνα, χίλια ψέματα

  4. Το μόνο που λυπάμαι πραγματικά είναι για τους αδερφούς συνέλληνες που χάνουν τη δουλειά τους και δυστυχώς είναι όλοι τους τεχνικοί, δηλαδή δεν φέρουν καμία ευθύνη για την ανθελληνική ζημιά που έκαναν όλα αυτά τα χρόνια τα πουστοκάναλα!
    Με δεδομένο ότι θα συνεχίσουν να λειτουργούν καθώς και ότι τα καραγκιοζάκια μαριονέτες που βγαίνανε στο γυαλί ως φερέφωνα θα παραμείνουν εκεί, μάλλον δεν είναι καλή εξέλιξη!
    Όπως δε θα έχετε ήδη ενημερωθεί, ζητούν χρήματα από τα ξενοδοχεία και τα καταστήματα που είχαν τηλεοράσεις και έπαιζαν τα σκουπίδια τους όλα αυτά τα χρόνια!
    Μάλιστα από ότι φαίνεται θα τα πάρουν (καλύπτονται νομικά) κάτι που πάλι θα πληρώσουν οι εργαζόμενοι σε αυτές τις επιχειρήσεις!
    Πάρτε και τα σώβρακα από τα πουστοκάναλα και αναβαθμίστε ακόμη περισσοτερο την κρατική τηλεόραση ώστε να παίρνει μεγάλο όγκο διαφημίσεων, όλοι μας να αυξήσουμε την τηλεθέασή της και προσλάβετε τους απολυμένους ώστε να τουσ κάνετε μουτζαχεντιν κατά των μπινέδων ώστε να τους κλείσετε!
    Φτάνει πια, ο εκχυδαϊσμος της ελληνικής κοινωνίας, τα λάθος πρότυπα της ελληνικής νεολαίας, η πορνοποίηση των ελληνίδων και η έκπτωση όλων των αξιών της κοινωνίας!
    ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΤΗΝ ΣΑΒΟΥΡΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ, ΜΕΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΤΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΟΚΤΟΝΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ!!!
    Αφυπνήστε τον έλληνα και θα ξεχάσουμε το πολιτικό πισωγύρισμα! Μόνο με τέτοιες δράσεις θα φανεί ότι σαν κυβέρνηση δεν είσασταν αναξιόπιστοι και συνεργοί, αλλά βρήκατε τοίχο, υποχωρήσατε για να ανασυνταχθείτε και να πολεμήσετε το τέρας πρώτα από μέσα!
    ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ

    1. Μα τωρα που τους θιξανε κλείσανε το τουρκοκάναλο….οπως και τα λαμογια οι στρατωτικοί
      Οχι φίλε έχουν μερίδιο ευθύνης όπως και οι τραπεζικοί που συντηρούν το σάπιο σύστημα οπως και οι εργάτες στις σκουριές οπως στα διόδια κτλ κτλ
      Δεν θα λυπηθώ τον υπάλληλο σεναν εμπορο ναρκωτικών….ο σιωπών δοκεί συναινείν…ΤΕΛΟΣ

      1. ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΑΝΤΡΕΑ. Ο ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ΕΚΜΑΥΛΙΣΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΕΙΣΕΩΝ, ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΗΘΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΞΕΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ ΣΕ ΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ. ΑΥΤΟΣ Η ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΤΙΝΟΣ ΠΑΡΗΓΑΓΕ ΤRASH TI-VI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ, ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΤΥΠΟ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΟ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ”BIG BROTHER” ΠΡΟΠΟΜΠΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΗΘΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ Η ΚΑΘΕ ΤΟΥΣ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ. ΠΟΙΟΣ ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΕΧΕΙ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΚΕΝΤΡΑ, ΚΙ ΟΤΙ Ο ΑΝΤΕΝΝΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΚΡΥ ΤΟΥΣ ΧΕΡΙ;

  5. Εύγε. …επιτέλους να μια καλή είδηση. …
    Στα τσακιδια ο κωλοσταθμος τους και το τσοντοκαναλο τους. ..
    Όσο για τους εργαζόμενους,αυτοί δεν γνώριζαν ότι επί χρόνια δούλευαν σε ένα βοθροκαναλο;
    Πόσες συνειδήσεις επί καθημερινής βάσης έχετε βιάσει εκεί στον ΑΝΤ 1;
    Έχετε αναρωτηθεί πόσο κακό κάνατε με το να παραπληροφορειτε τον απλό κοσμάκη;
    Όχι δεν σας λυπαμαι ούτε εσάς ούτε τα ελεεινά διποδα αφεντικά σας.
    Σας εύχομαι μαύρο για πάντα, γιατί μαύρη κάνατε και σεις τη καρδια μας για πολλά πολλά χρόνια.

  6. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΟ

    ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ »BIG BROTHER»

    ΠΡΟΠΟΜΠΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.

    ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΗΘΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ

    ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ Η ΚΑΘΕ ΤΟΥΣ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *