Διαφημίσεις

Έμπορος με κέρδη 6.000 ευρώ, με 3 ανήλικα τέκνα, με σπίτι παραχωρούμενο απο τους γονείς του 90 τ.μ. μόλις, με Ι.Χ. πενταετίας 1390 κ.εκ. και σύνολο τεκμηρίων 12.000 ευρώ.

προκύπτει φόρος 5.709 όπως βλέπετε στο εκκαθαριστικό.

Στον φόρο συμπεριλαμβάνεται 650 ευρώ τέλος επιτηδεύματος , έκτακτη εισφορά 122,50 ευρώ και προκαταβολή επόμενου έτους 1751,75 ευρώ.

Τα συμπεράσματα δικά σας.

[sc:mytilinios]

 

ΕΚΚ-ΦΟΤΟ

http://www.geormpalidis.gr/



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ

O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

18 σχόλια στο “Έμπορος με 6.000 κέρδη 5.709 φόρος!”
  1. Μην κάνετε δηλώσεις μην ασχολείστε ολα ειναι ένα ψέμα θα ξεφουσκώσουν , εμείς είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ ο ΘΕΟΣ μας στηρίζει μας προστατεύει , ας μας συγχωρέσει τις αμαρτίες μας κ ας μας ευλογήσει , δεν έχουμε άλλο. ΚΥΡΙΟΝ εκτός απο ΑΥΤΟΝ! ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΤΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ!!!! ΜΕΓΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ!!!! ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΩΣΩΝ ΗΜΑΣ!!!

    Μιχαήλ
    Στρατιώτης ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

  2. θα πάρουν τα τρία μας!!!! και με την προκαταβολή για το επόμενο χρόνο και άλλα τρία!!! Ρε δε παν στο διάλο που μας έσωσαν!!!!Παλιοτόμαρα!!

  3. Ωρε !
    Θα μας φανε ζωντανους.
    Μεγας εισαι Κυριε και θαυμαστα τα εργα σου.
    Ζωη σε λογου μας.

  4. Ο τυπος εχει φορολογηθει με 26% σαν επιχειρηματιας κ 55% προκαταβολη για τον επομενο χρονο……..αυτα ειναι περσινα μετρα…….
    Του χρονου να δεις γλεντια με 29% στις επιχειρησεις κ 100% προκαταβολη…….

    Παρτε το χαμπαρι……ΔΕΝ τους ενδιαφερει να εισπραξουν αλλα να ειμαστε ΟΛΟΙ χρεωμενοι….

  5. ΓΝΩΣΤΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ. ΕΓΩ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΗΚΑ ΜΕΣΑ 3000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΑΙΩΣΗ ΜΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΦΟΡΟ 2500 ΕΥΡΩ ΚΑΙ 1000 ΕΥΡΩ ΤΕΛΟΣ ΕΠΙΤΥΔΕΥΜΑΤΟΣ ΑΡΑ 3500 ΕΥΡΩ ΦΟΡΟ. ΑΡΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΚΑΤΟΣΤΑΡΙΚΑ ΚΕΡΔΟΣ, ΤΥΧΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ.

  6. ΑΘΛΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΗΘΙΚΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΘΕΣΕΙ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ
    ΑΝ ΗΣΑΣΤΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΟ ΛΑΟ ΜΑΣ.

    1ον ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ.

    2ον ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΝΟΜΙΣΜΑ

    3ον ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ ΤΟΜΕΑ

    4ον ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΚΡΙΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ.

    5ον ΠΑΥΣΗ ΚΑΘΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΤΗΣ ΝΔ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΙΟΥ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΘΛΙΒΕΡΩΝ ΠΑΡΑΠΟΤΑΜΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΩΝ .

    6ον ΑΜΕΣΗ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΑΚΥΡΩΣΗ ΔΟΥΒΛΙΝΟ 2 .

    7ον ΑΝΟΙΓΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΤΑΤΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΕΥΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ.

    8ον ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠ ΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΣΕ ΑΠΟΡΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΕ ΚΟΙΝΟΦΕΛΗ ΕΡΓΑ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

    9ον ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΟΠΩΣ ΙΚΑ ΕΦΟΡΙΑ ΟΑΕΕ .ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΕΗ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ , ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΥΡΕΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ
    ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΔΟΣΕΩΝ ΕΚ ΝΕΟΥ.

    10ον ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΟΡΥΚΤΟΥ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟΥ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    11ον ΙΣΟΒΙΑ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΚΑΙ ΔΗΜΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΤΑΤΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ.

    12ον ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΚΑΡΧΑΡΙΩΝ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΠΤΑΕΤΟΥΣ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ . ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ
    10.000 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ , Ο ΠΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ .

    13ον ΑΜΕΣΗ ΜΕΙΩΣΗ ΜΙΣΘΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΤΑ 1000 ΕΥΡΩ ΗΤΟΙ 340.000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΡΑΧΜΕΣ ΕΚΑΣΤΟΣ ΜΕ ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ 300 ΣΕ 50 ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ.

    14ον ΑΜΕΣΗ ΜΕΙΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΤΑ 1000 ΕΥΡΩ ΗΤΟΙ 340.000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΡΑΧΜΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΠΛΩΝ ΚΑΙ ΤΡΙΠΛΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ . ΘΑ ΔΙΚΑΙΟΥΣΤΕ ΜΙΑ ΣΥΝΤΑΞΗ ΟΠΩΣ ΟΛΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ,

    ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ; ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ; ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΙΣΟΝΟΜΙΑ ΙΣΗΓΟΡΙΑ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ ΙΣΟΤΙΜΙΑ . ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΩΡΑ ΠΟΣΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΕΙΣΤΕ .
    Η ΚΡΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΔΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΣ; Η ΠΡΕΠΕΙ ΔΙΚΑΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΖΟΥΝ ΦΤΩΧΙΚΑ ΟΠΩΣ ΖΟΥΜΕ EMEIΣ; ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΔΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΟΤΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΟΧΛΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΑΠΟΛΥΤΑΡΧΙΚΟ ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΟ ΤΥΡΑΝΝΙΚΟ ΦΑΙΟΥΔΑΡΧΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ .
    ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΡΩΤΙΜΩ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΩΝ .

    ΤΑΔΕ ΕΦΗ
    ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ
    ΕΛΛΗΝ ΑΡΚΑΣ

  7. Και βέβαια απο τα 6 χιλιάδες ευρώ ,εκτός των 5709 που ζητάνε οι συμμορίτες ,θα πρέπει να δώσει άλλα 4800 στον ΟΑΕΕ (τεβε) ΕΝΦΙΑ ,και τέλη κυκλοφορίας ! Δηλαδή από τα 6 χιλιάρικα ζητούν τα 13 !

    1. Ξέχασες την ΔΕΗ (σπίτι και μαγαζί) 400 ΕΥΡΏ μίνιμουμ Χ 12 μήνες=4,800 Ε ακόμα βάλε και περίπου 400 ευρώ ΕΥΔΑΠ (σπίτι και μαγαζί) όλο το χρόνο και 150 ευρώ τηλέφωνο(σπίτι και μαγαζί) Χ 12 μήνες=1800
      Δηλαδή σούμα 13,000+4,800+400+1800=20,000 !!! Φέσι
      Σκεφτείτε ότι στα μαγαζιά τώρα με το Capital Control δεν πατάει ψυχή , όλος ο κόσμος πηγαίνει μόνο Σούπερ Μάρκετ για τα απαραίτητα !!
      Να χαιρόμαστε το ευρώ μας όμως γιατί με την δραχμή θα είχαμε καταστραφεί , έτσι δεν μας λένε ;;

  8. Έτσι ακριβώς είναι τα πράγματα. Η μικρομεσαίοι ελεύεροι επαγγελματίες ειναι υπό διωγμό στην Ελλάδα. Όπως φαίνεται η μόνη λύση που μας απομένει πλέον είναι είτε να φύγουμε από την χώρα (πράγμα που πολύ θα το ήθελαν), ή να πάρουμε τα βουνά.

  9. ΕΕΕ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗ,
    ΤΟΥ ΜΑΦΙΟΖΟΥ ΠΟΥ ΤΑ ΕΒΓΑΛΕ ΕΞΩ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΗΘΗΚΕ ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΙ,
    ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΓΚΑΒΟ ΜΑΖΙ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ!!
    ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΜΕΓΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ Ο ΜΠΑΡΟΥΦΑΚΗΣ, ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟ
    ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ…..ΤΟ ΚΡΑΤΑΕΙ ΜΙΑ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΦΕΝΕΤΑΙ ΤΟΝ ΒΟΛΕΥΕΙ.
    ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΑΥΤΟΙ ΤΑ 7000 ΤΟ ΜΗΝΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ!!
    + ΑΛΛΑ 10.000 ΓΙΑ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ . . . . ΣΤΗ “ΔΟΥΛΕΙΑ” ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ!!!
    ΕΙΔΑ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΣΠΙΤΙ (ΜΕΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ) ΜΕ ΑΜΑΞΙ 1.100κ.εκ 8 ΕΤΙΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΒΙΛΕΣ, ΧΩΡΑΦΙΑ,
    ΚΛΠ,ΚΛΠ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΕΡΔΟΣ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ 1000ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ
    3500, ΜΕ 650 ευρώ τέλος επιτηδεύματος , 800 ΠΕΡΙΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΜΑΞΙ, έκτακτη εισφορά ευρώ και προκαταβολή επόμενου έτους ευρώ.
    ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.
    “The best name”

  10. Κάποιοι φαίνεται δεν κατάλαβαν τι σημαίνει ΟΧΙ!!!!
    Όταν θα το καταλάβουν ίσως να είναι αργά!!!!!!!!

  11. ΜΗΝ κανετε δηλωσεις ΜΗΝ υπογραφετε δοσεις γιατι σημαινει οτι αναγνωριζετε την παρανομη φορολογηση ΜΗΝ πληρωνετε τιποτα απο ΔΕΗ ΟΤΕ ΕΥΔΑΠ κ.λ.π.Μην πληρωνετε τελη κυκλοφοριας ,διοδια,κτεο κ.λ.π.Παρτε τα λεφτα σας απο τις τραπεζες ,οσοι εχετε…ΜΗΝ βοηθατε τους δημιους να μας δεσουν πιο καλα το σχοινι στο λαιμο και εννοειται μην δεχεστε να παρετε την καρτα….αν τα κανουμε αυτα ολοι θα τους ριξουμε χωρις να ανοιξει ρουθουνι …κι αν κι ο επομενος κανει τα ιδια παλι εμεις θα κανουμε το ιδιο…..αφου ολα γινονται για να μας στριμωξουν οικονομικα να τους πληρωσουμε με το ιδιο νομισμα…..ΟΣΟ για τους βολεμενους που εχουν συνταξη και μισθο εξασφαλισμενα και σφυριζουν κλεφτικα στην κοσμαρα τους πρεπει να καταλαβουν οτι η πεινα του γειτονα δεν ειναι προβλημα του γειτονα αλλα δικο τους…. TODOROS

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek