Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

22:30 - 31/07/2015

Σμήνος με άγνωστα φώτα πάνω από την Οσάκα της Ιαπωνίας

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Από τις άλλοτε μοναχικές φιγούρες των UFO σιγά σιγά φαίνεται πως περνάμε στα σμήνη των άγνωστων ιπτάμενων αντικειμένων, εάν είναι αντικείμενα εν τέλει.

Μετά την εμφάνιση σμήνους ΑΤΙΑ στο Milwaukee τα ων ΗΠΑ τώρα ήταν η σειρά της Ιαπωνίας να δει μια ακόμη εμφάνιση τέτοιων πραγματοποιήθηκε πάνω από την Οσάκα της Ιαπωνίας.

Πολλοί είναι αυτοί που απορρίπτουν το φαινόμενο ως ψευδές λέγοντας πως είναι δυνατό να γυρίζονται τέτοια βίντεο χαμηλής ευκρίνειας σήμερα που κάμερες υψηλής ευκρίνειας είναι προσιτές σε όλους χαρακτηρίζοντας το βίντεο ως ακόμη μια φάρσα.

Πηγή Αποκάλυψη



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Chris_
Κανείς δεν είναι τέλειος και Τίποτα δεν είναι τυχαίο, γιαυτο ψάξε κάτω από την επιφάνεια.. Οτι δεν καταλαβαίνεις δεν ειναι μαλακία και μπορείς να γίνεις καλύτερος, αρκεί να προσπαθήσεις. Μην κάνεις οτι δεν θες να σου κάνουν. Μας αξίζει καλύτερη ζωή και αρκεί μόνο να την ζητήσουμε, φανταστούμε.. Το κλειδί είναι η Πίστη.!!!

Σχόλια Αναγνωστών (4)

  1. Η ΕΝΤΕΧΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ…. ΠΡΟΣ ΗΠΙΑ ΑΠΟΔΟΧΗ (ανευ πανικου) ..ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΩΝ ΑΤΙΑ…
    να θυμησω οτι η πιο πολυδαπανη σε χρημα και ενεργεια εταιρεια παγκοσμιας συνεργασιας…ηταν για πολλα χρονια η U.F.O. !!!!!!!
    ξεκινησε πριν χρονια με τα ‘παραμυθια’..αργοτερα με τα παιδικα (και οχι μονο) βιντεοπαιχνιδια…ταυτοχρονα με αυτα και με τα κινουμενα σχεδια ..και τα εργα επιστημονικης φαντασιας !!!
    ΣΗΜΕΡΑ…ΜΕ ΑΣΤΡΟΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ !!! και με ανακοινωσεις…” ερευνητικων ομαδων ” …κανουν την τελικη αποκαλυψη !!!!
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ…..ΠΟΙΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ…ΓΙΑΤΙ…ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΕΔΩ !!!!!…λιγο πολυ εδω στα κατοχικα εχουν γραφτει ακετα !!!
    ειδωμεν !!!!

  2. Πριν χρόνια (πάνω από 5, αλλά δεν θυμάμαι πόσα) είχαμε δει κάτι παρόμοιο στον ουρανό στη Θεσσαλονίκη. Ήταν βράδυ (10:30-11:30) καλοκαιριού και παρατηρούσαμε πλανήτες με το τηλεσκόπιό μου. Ο θείος μου, προσπαθώντας να βρει (με τα μάτια, χωρίς το τηλεσκόπιο) τον Κρόνο είδε σμήνος με λευκά μικρά πράγματα σχεδόν στο ζενίθ του ουρανού που κινούνταν μέσες άκρες σαν αυτά από το βίντεο (εξαφανίστηκαν για λίγο και μετά ξαναεμφανίστηκαν) και αναρωτηθήκαμε τί μπορεί να είναι. Το είδαμε 6 άτομα (γονείς, θείοι και ξαδέρφια) για τουλάχιστον 6 λεπτά αλλά είχαν μικρότερο μέγεθος (όσο ξεχώριζαν) και δεν ήταν λαμπερά αλλά, παρότι νύχτα, ξεχώριζαν.
    Είναι πολύ ενδιαφέρον που παρουσιάστηκε και καταγράφηκε κάτι αντίστοιχο (δυστυχώς-$%**!$&%! δεν είχα κάμερα να το καταγράψω)

  3. Χωρίς να δώσω πάρα πολλές λεπτομέρειες…
    Είναι η αιτία που ξεκίνησα να ερευνώ, πριν γίνω 11 είχα είδη δει 2 ιπτάμενους δίσκους (στο εξωτερικό), περίπου στα 50 – 80 μετρά ύψος απ’ το έδαφος. Την πρώτη το είδα με τον πατέρα μου, κ την δεύτερη ήταν σε μια διασταύρωση, το είδαν όλοι, ήθελαν να τους δούμε, ήθελαν να μας πούνε ότι υπάρχουν… Έχω δει κ αλλά 2 εδώ στην Ελλάδα (τεράστια, σχήμα πούρου). Την τρίτη φορά ήταν η μεγαλύτερη εμπειρία που έζησα, ένιωσα ένα ρεύμα θετικής ενέργειας να περνάει από πανό προς τα κάτω, ήταν οι απόγονοι μας, ένιωσα περήφανος που είμαι Έλληνας… Την τέταρτη φορά ήταν περίπου μια βδομάδα από την τρίτη (μπορεί να ήταν κ το ίδιο)…

    Όπως έχουμε εμείς τους απογόνους μας (τους Ελλάνιους), έτσι έχουν κ οι εχθροί μας τους δικούς τους (τους Δρακονιανούς) , εκείνους που ζηλεύουν την ιστορία μας, κ μας έχουν σκλαβώσει πάρα πολλά χρόνια, μας έχουν βάλει σε ένα μάτριξ μέσα από εχθρούς κ δήθεν φίλους (έχουν πολλές ταμπέλες), κ έχουν παραγράψει την ιστορία κ συνεχώς την ανακατεύουν…

    Να θυμάστε ότι προσπαθούν να μας κάνουν να φοβόμαστε τα πάντα έξω απ’ τον πλανήτη μας… Μην ξεχάσετε ότι η μόνοι πραγματική Ελευθερία θα έρθει από ψηλά (κανένας θνητός δεν ξέρει το πότε)… Πιστεύετε η μη, ερευνήστε, όποιος δεν έχει αφυπνιστεί δεν θα περάσει την κάθαρση, αφυπνίστε τον εαυτό σας κ μετά βοηθήστε να αφυπνιστούν κ οι υπόλοιποι…

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*