Διαφημίσεις

Άκρως αποκαλυπτικό είναι το ρεπορτάζ που πραγματοποίησε το μεγαλύτερο Γερμανικό κρατικό τηλεοπτικό κανάλι, αναφορικά με την ιδιωτικοποίηση των 14 ελληνικών αεροδρομίων, που πάνε στην κρατική Γερμανική εταιρία, την Fraport.
Πρόκειται για θυγατρική της Lufthansa, και η οποία σύμφωνα με τους Γερμανούς δημοσιογράφους, είναι σύμβουλος στο πρόγραμμα ελληνικών ιδιωτικοποιήσεων, και έχει επισημάνει στο παρελθόν το πόσο συμφέρον είναι η αγορά των 14 ελληνικών περιφερειακών αεροδρομίων.
Δείτε μεταφρασμένο μέρος του ρεπορτάζ που κάνει ξεκάθαρα λόγο για ξεπούλημα, σε εξευτελιστικές τιμές, και εκμετάλλευση του Ελληνικού Κράτους:

[sc:stranger]

50 δις ευρώ. Τόσα θα πρέπει να συλλέξει η ελληνική κυβέρνηση, μέσω της ιδιωτικοποίησης της κρατικής περιουσίας. κυρίως για την αποπληρωμή χρεών. Σύμφωνα με τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών, η Ελλάδα, ήδη έχει αργήσει. Και αυτός ακριβώς είναι και ο λόγος που πολλά πλέον από τα «ασημικά» του ελληνικού κράτους προσφέρονται σε εξευτελιστικές τιμές πώλησης. Τώρα εάν αυτό είναι και πραγματικά σοφό ή έξυπνο, δεν διερωτάται και κανένας.

makeleio



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

18 σχόλια στο “ΒΟΜΒΑ από Γερμανία & “εύγε” στους Γερμανούς συναδέλφους!Δείτε το πριν το κατεβάσουν! Αυτό τα Ελληνικά ΜΜΕ των Εσατζήδων θα το δείξουν;…”
  1. Πάρτε τα όλα,πάρτε τα
    Βάλτε φωτιά και κάφτε τα..

    Κάλα να πάθουμε..Για ότι και αν παθαίνουμε,μας αξίζει.
    Γιατί είμαστε συμφεροντολόγοι,παρτάκηδες και παντογνώστες..

    Και το πάνε πολύ καλά τα μεγάλια κεφάλια..
    Το πάνε σιγά σιγά για να μην αντιδράσουμε,γιάτι αν γινόταν μια και έξω όλοι θα σηκωνόμαστε από τους καναπέδες μας…

    Αφόυ η μύτη μας είναι τόσο μεγάλη και χοντρή ας το πιούμε με το ζουμί μας.

    Γιάννης

    1. Κυριε Γιαννη αποκει.
      Αν εσενα σου αξιζει να τα παθεις, σηκω και φυγε τωρα απο την χωρα μου.
      Εμενα δεν με ρωτησες και υπαρχουν χιλιαδες διπλα μου.
      Κατσε και κοιτα..αλλα απο μακρυα..μη σε παρει κανενα βολι….

      1. Μαντάμ,κυρία μου η μάλλον φράου Ειρήνη,
        Ας το παραδεχτούμε,μας κοροιδέψανε..
        Και όχι μια αλλά πολλές φορές..Ετσι “φαίνεται” πως παει να γίνει άλλη μια φορά με τον κ.Τσίπρα.

        Όταν δούλευα σαν πωλητής,κάποιοι “γάτοι” έλεγαν ότι αν θέλω να πουλήσω πολλά πρέπει να χτυπήσω στο συναίσθημα..

        Είμαι σχεδόν σίγουρος,και μέσα από το ύφος της απάντησης σας,ότι το επίπεδο νοημοσύνης σας είναι αρκετά υψηλό ώστε να καταλαβαίνετε το νοήμα και την λογική ακολουθία της προηγούμενής μου πρότασης.

        Το “θα σκίσω τα μνημόνια,θα χορέψουν οι αγορές,θα καταργήσω τον ένφια” και τόσα άλλα που δεν θέλω να τα παραθέσω γιατί θα σας κουράσω, μου ακούγονται σαν κάτι ιστοριούλες που μου έλεγε ο παππούς μου και ήξερες πάντα ότι δεν ήταν αληθινές αλλά πάντα σου άρεσαν να τις ακούς..

        Το θέμα είναι,για να μην πολυλογώ,πως όλα ξεκινάνε από μέσα μας.Από την αντίληψή μας,τις γνώσεις μας,τις αντοχές μας,τις κινητήριες δυνάμεις μας και άλλα..Μόνο έτσι μπορούμε να καταφέρουμε κάτι σαν σύνολο.
        Και ναι, είμαι και εγώ μέσα σε αυτούς που δεν έφαγαν με χρυσά κουτάλια,δεν έκλεψαν,ΔΕΝ διορίστηκαν,ΔΕΝ συνδικαλίστικαν και θέλω και εγώ να είμαι από αυτούς που θα παλέψουν στην 1η γραμμή..

        ΑΛΛΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ…όχι σαν αντάρτης του ’41,αλλά σαν ΕΛΛΗΝΑΣ υπερήφανος και αγανακτισμένος του 2015.

        Γιάννης

    1. Εγώ να δεχτώ ότι ΓΡΑΦΕΤΑΙ ότι το είπε. Εσύ θα δεχτείς ότι μπορεί ΜΟΝΟ να γράφεται και να μην ισχύει? Δεν το βρίσκεις τουλάχιστο περίεργο ότι απο πολλαπλές πηγές(θρησκεία, προφητείες, αναλυτές, εξωγήινοι, αρχαιολάτρες κλπ) αυτό που μας λένε ουσιαστικά είναι “καθίστε ρε στα αυγά σας να σας τα πάρουμε όλα κει μετά αν το ξανασκεφτείτε και το βρείτε χαζό, εμείς πάντως θα τα έχουμε πάρει οπότε τρεχα-γύρευε?”. Σου φαίνεται να συμφέρει την Ελλάδα? Βλέπεις όσοι άλλοι λαοί τους τα πήραν για ένα κομμάτι ψωμί να περνάνε τώρα καλύτερα?

      Το Έθνος δεν είναι αυτό που ήταν, το έχουν μαγαρίσει, απομειώσει, νικήσει, εντάξει σε πρότυπα άλλων λαών(πχ Ουζοι των Τούρκων) και συν αυτώ έχουμε και να τα βάλλουμε με πληθυσμούς που είναι 2000 προς 1 απέναντι μας(όσο για τα 120 εκατομύρια αν τα δω θα τα πιστέψω, αλλα πριν ούτε κατα διάνοια. Εδω βλέπεις τι γίνεται με την Κύπρο, ούτε αυτούς δεν έχουμε). Δεν είναι εύκολα τα πράγματα Και τείνω να πιστέψω ότι και να είπε κάποια πράγματα ο Παίσιος όντως, μάλλον δεν ήταν το φόρτε του τα εθνικά θέματα. Τίποτα απο όσα έχει πει εκεί δε φαίνεται να βγάινει.

      Ενα πάσει περιπτώσει οι προφητείες δεν θα μας σώσουν. Ξέρεις γιατί? Γιατί οι προφητείες υποτίθεται ότι προανακοινώνουν αυτό που θα κάνουν ΣΙΓΟΥΡΑ οι άνθρωποι. Αν ΔΕΝ το κάνουν όμως επειδή επαναπάυτηκαν στην προφητεία, αυτή ΔΕΝ θα πραγματοποιηθεί. Συνεπώς μόνο κακό κάνουν τέτοιες προφητείες, ακόμη και αληθινές να είναι.
      ΟΛΑ είναι ΜΟΝΟ στα του καθενός ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ. Αν ξεκινήσουμε απο αυτό, ας έρθουν μετά και όσες θετικές προφητείες θέλουν.

      1. Οι προφητείες από μονες τους δε δουλεύουν ούτε ερμηνεύονται έτσι. Οι προφητείες όταν είναι θετικές επαληθεύονται όταν οι άνθρωποι κάνουν το θέλημα του Θεού. Στη προκειμένη περίπτωση μετάνοια , προσευχή , αγάπη στο συνάνθρωπο , ειρήνη κλπ.…… Με το ιδιο τρόπο ανατρέπονται αν είναι αρνητικές….

        Επομένως, είναι εντελώς λάθος να νομίζει κανείς , όπως οι περισσότεροι που αγνοούν το θέμα , ότι αφού το λέει η προφητεία ότι θα γίνει έτσι δεν χρειάζεται να προσπαθώ για κάτι….
        ΛΑΘΟΣ ΛΑΘΟΣ ΛΑΘΟΣ…..

        Αυτος είναι και ο λογος που ολοι όσοι πιστεύουμε αγωνιζόμαστε να δείξουμε κάποια πράγματα και σε αλλους πιο δύσπιστους….. Αλλιώς θα την είχαμε ‘’αράξει’’ και θα περιμέναμε…..
        ΄Αλλωστε , για να μπορέσεις να δεις ς τι γίνεται πρέπει να παρακολουθείς ανελλιπώς και τα γεωστρατηγικα παιχνίδια αλλά και την εσωτερική πολιτική…. Κανείς δεν είναι ‘’αραχτός’’…..

        Δεν είναι τόσο ‘’απλοϊκά’’ τα πράγματα , όπως τα βαφτίζουν μερικοί…… γραφικοί , θα έλεγα , γύρω από τις προορίσεις / προφητείες που θέλουν να υποβιβάζουν την ορθοδοξία…….. Ο Κολοκοτρώνης και τόσοι αλλοι σπουδαίοι και γενναίοι δηλαδή που πίστευαν με σθένος ήταν χαζοί και αυτοί οι ασήμαντοι οι έξυπνοι?

        Επίσης θα πρέπει να γνωρίζετε ότι κανείς , σύμφωνα με το χριστιανισμό , δεν λογαριάζεται χριστιανος ανάλογα με τα ‘’κέφια’’ του… δηλαδή οι προφητείες είναι μέρος της πίστης και αν δεν της υπολογίζεις δε λογαριάζεσαι για χριστιανος….
        Δεν είναι και τόσο κακο αυτό αν το σκεφτείς…. Γιατί τι τελικά τι είναι οι προφητείες? Ενδείξεις για την πορεία της ανθρωπότητας που στέλνει ο Θεός στους πιστούς που απλα πρέπει να εχεις στο νου σου….. Τι τρομερο υπάρχει σ ’αυτό ??????????????

    1. ΠΩΣ ΖΗΤΑΣ ΑΠ ΤΟΝ ΘΕΟ ΕΚΔΙΚΗΣΗ?
      ΠΡΩΤΑ ΖΗΤΑ ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΝ,ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ,ΜΑΣ!!!ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΝΙΡΒΑΝΑ ΨΕΥΤΙΚΗ,ΚΑΙ ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ.
      Η ΚΑΤΑΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΑΝ ΛΑΟΣ,ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΝΟΙΑΖΟΥΜΕ,ΑΛΛΑ Ο ΚΑΘΕΙΣ ΜΑΣ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙ Η ΚΑΤΣΙΚΑ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ,ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΕΔΩ.
      ΑΥΤΟΙ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΟΙΜΗΣΑΝ,ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ!!!ΥΠΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΠΟΝΗΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ,ΑΥΤΟ ΠΑΡΑΠΑΕΙ.

  2. ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΕΥΡΩ !!!!!!!!!!!!!

    Να σώσουμε την Ελλάδα !!!!!!!!! (φυσικά…..χωρίς τους Ελληνες…………..)

  3. Monon O Theos tha mas sosi, metaneia xriazete, tha figoun oloi kai den tha katalaßoun pos, min katarieste adelfia, proseyxi xriazete, pollous, polous xeretismous apo germania.

  4. ΟΤΑΝ ΚΥΡΙΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΑΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ,ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΒΑΛΑΜΕ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΒΓΑΛΑΜΕ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΑΣ!!!
    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΟΥΤΖΟΚΛΑΙΜΕ!!!
    ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΦΟΒΟΥ ΤΟΥΣ ΔΑΝΑΟΥΣ,ΚΑΙ ΔΩΡΑ ΦΕΡΟΝΤΕΣ!!!
    ΟΠΟΤΕ ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΝΑ ΞΥΠΝΑΕΙ,ΤΟΤΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΟΨΙΜΟ ΤΟΥ ΓΟΡΔΙΟΥ ΔΕΣΜΟΥ,ΠΟΥ ΔΕΝΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ,ΜΕ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ!!!
    ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ!!
    ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ.

    1. Ο Δαναός και ο Κάδμος διάβασα πρόσφατα και θυμήθηκα ότι λεγόταν και κατα κόρον παλαιότερα(μέχρι που κάποιος έδωσε σήμα να σταματήσει) ήρθαν απο άλλη χώρα. Ισως δεν είναι τυχαίο ότι είναι παγκοσμίως γνωστό το συγκεκριμμένο απόφθεγμα απο τόσα και τόσα άλλα που θα μπορούσαν να λέγονται. Δεν τους ακολουθώ πλήρως συνεπώς για να μην βρεθώ προ εκπλήξεως εαν κάποιοι μας ετοιμάζουν αποκαλύψεις σχετικά.

      Απο εκεί και πέρα, προφανώς ότι δεν λύνεται, κόβεται.

  5. What is the exact price of the German offer? It is not stated in the … Article? Are there any other offers? Do Greek wealthy entrepreneurs gave an offer? If no offer was given how the bankrupt Greek State would handle expenses of airport running and upgrading? How these almost disorganized airports without would afford tourism, the only Greek income today? Some questions but not the only ones…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *