Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

14:44 - 26/07/2015

Πανικός στην Αργολίδα! Έχει γεμίσει φίδια η περιοχή…

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Γεγονός επαναλαμβανόμενο και μάλιστα με συχνότητα πρωτοφανή για τα κοινωνικά δεδομένα μιας περιοχής, παύει να θεωρείται τυχαίο και γίνεται ανησυχητικό, όταν, μάλιστα, πρόκειται για την εμφάνιση φιδιών σε σπίτια και σε κλειστούς πολυσύχναστους χώρους (νοσοκομείο, καφετέρια…).

Και για να μιλάμε συγκεκριμένα, σταχυολογώντας τις αναρτήσεις του ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ Αργολίδας, βλέπουμε πριν δυο μήνες ότι «Οικογένεια στο Άργος παραλίγο να κοιμηθεί αγκαλιά με ένα… φίδι», πριν ένα μήνα ότι «Φίδι έκοψε βόλτα σε καφετέρια στη Νέα Κίο», πριν δυο εβδομάδες ότι «Φίδι εισέβαλε σε σπίτι ηλικιωμένης στο Άργος» και πριν έξι μέρες ότι «Φίδι έκανε βόλτα στους διαδρόμους του Νοσοκομείου Άργους»!

Ομολογώ, ότι 30 σχεδόν χρόνια στο ρεπορτάζ δεν ενθυμούμαι τέτοια συχνότητα σε ένα τόσο ανησυχητικό θέμα.

Επιπλέον, όντας σε συνεχή επαφή με αγρότες και εργάτες γης, εφέτος έχω καταγράψει μεγάλη πυκνότητα σε αναφορές εμφάνισης φιδιών σε αγρούς!

Το τι έχει προκαλέσει αυτή την «έκρηξη» εμφάνισης των ιοβόλων ερπετών στην περιοχή δεν είμαι αρμόδιος να το εξηγήσω, μόνο να το καταγράψω και να επιστήσω την προσοχή προς τους πολίτες και τις αρχές…

Πηγή: http://www.athensmagazine.gr/portal/eparxia/194159



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Chris_
Κανείς δεν είναι τέλειος και Τίποτα δεν είναι τυχαίο, γιαυτο ψάξε κάτω από την επιφάνεια.. Οτι δεν καταλαβαίνεις δεν ειναι μαλακία και μπορείς να γίνεις καλύτερος, αρκεί να προσπαθήσεις. Μην κάνεις οτι δεν θες να σου κάνουν. Μας αξίζει καλύτερη ζωή και αρκεί μόνο να την ζητήσουμε, φανταστούμε.. Το κλειδί είναι η Πίστη.!!!

Σχόλια Αναγνωστών (16)

  1. Γιατι ειναι παραξενο, οι οικωλογοι π@π@ρολογοι τι δουλεια κανουν; Εκει που μένω είχε μονο οχιες, τωρα αποκτησαμε και αλλες μάρκες απο ερπετα.

  2. Η λυση ειναι εκεινα τα ενοχλητικα μαλλιαρα πλασματα με τα κοφτερα νυχια,που εχετε ταραξει στις φολες.
    Δεν σας ζητουσαν πολλα,τα αποφαγια σας και λιγο νερο για να εχετε την αιωνια τους ευγνωμοσυνη τους και να σας απαλλασουν απο ποντικια και φιδια.
    Δεν θεωρουν ομως ολοι τις υπηρεσιες τους απαραιτητες ετσι πληρωνουν το τιμημα ολοι.

  3. ΣΥΝΗΘΩΣ ΚΑΙ ΛΕΩ ΣΥΝΗΘΩΣ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΣΑΜΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΥΣ.

    ΦΙΔΙΑ, ΠΟΝΤΙΚΙΑ Κ.Α. ΔΗΛ. ΟΣΑ ΦΩΛΙΑΖΟΥΝ ΥΠΟ ΤΗΝ ΓΗ, ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΝΑΝΕ ΠΟΛΛΑ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ Η ΓΗ / ΤΟ ΥΠΕΔΑΦΟΣ ΤΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΣΕ ΚΑΙ ΑΦΗΝΑΝΕ ΤΙΣ ΦΩΛΙΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ.

    ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΑ ΑΥΤΟ ΝΑ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ…

    ΙΩ

    • Ανώνυμος 07/26/2015 @ 5:02 ΜΜ

      ΤΟ ΦΙΔΙ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΗ …ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ…
      ΩΣ ΣΕΛΗΝΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ [ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΠΛΑΣΤΩΝ ]…ΕΝΣΑΡΚΩΝΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ …

      ΜΕ ΤΑ ΗΜΙΚΥΚΛΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ …ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΣΥΝΔΕΘΗΚΕ ΜΕ ΤΙΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ [ MAGNA MASTER ] ΜΗΤΕΡΑΣ ΓΗΣ…

      ΤΟ ΦΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΣΕΛΗΝΙΑΚΟ ΛΑΤΡΕΥΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΝ ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΣΙΑ…ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΘΕΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΛΑΤΡΕΙΑΣ …Η ΑΡΚΑΔΙΚΗ Η ΑΡΤΕΜΙΣ ΚΑΙ Η ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ ΕΙΚΟΝΙΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΟΥΝ ΦΙΔΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ…

      ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΩΣ ΜΕΣΟΝ ΦΡΟΝΗΜΑΔΑΣ… ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ…

      ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΘΕΙ…ΣΤΗΝ ΜΑΣΣΟΝΙΑ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ…

      ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

      • ΤΟΤΕ ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΜΕ ΜΕ ΦΡΟΝΗΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΞΕΚΑΝΟΥΝ.ΒΛΕΠΕΙΣ, Η ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΤΗΣ 31ης ΙΟΥΛΙΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΔΥΣΑΡΕΣΤΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ.

        Σ΄ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

        ΙΩ

  4. Α.Ρ.Τ.Ε.Μ.Ι.Σ. 07/26/2015 @ 5:26 ΜΜ

    Τωρα εαν πω: ολη η Ελλας γιομησε φυδια. Παλι κακος θα γινω αλλα δεν γ…τε.

    Η χωρα μας εγινε ο ποντικος που το παιζει λιονταρι .

  5. Ανώνυμος 07/26/2015 @ 5:36 ΜΜ

    καλα ο φιδοκτόνος ο σερραίος που είναι να τα καθαρίσει;

  6. Ανώνυμος 07/26/2015 @ 8:09 ΜΜ

    Θωμα και ΜΕΛ εχετε απολυτα δίκιο. Oι ΄΄οικολογοι΄΄ κανουν καλη δουλεια!!!
    ΕΛ

  7. Θα αρχισουμε και εμεις να τα μαζευουμε και να τα πηγαινουμε να τα ξαμολαμε στα σπιτια οικολογων.αι σιχτιρ πια γεμισε ο τοπος φιδια και μεσα σε κατοικιμενες περιοχες βλαμμενοι.παμε τα παιδια μας στην παιδικη χαρα καλοκαιριατικα με γαλοτσες ηλιθιοι.Αναλαμβανετε την ευθυνη αν παθει καποιος κατι αν τον τσιμπισει φιδι;Εμεις εδω εκτος απο φιδια γεμισαμε και σκορπιους φοβασε να βαλεις καλοκαιρινα παπουτσια

  8. ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΑΘΩ ΕΔΩΣΕ ΕΝΑ 4.1 ΠΡΙΝ ΜΙΣΗ ΩΡΑ…..

    ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ, ΚΑΤΩ ΠΑΝΩ….

    ΙΩ

  9. Ανώνυμος 07/26/2015 @ 10:50 ΜΜ

    ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΝΕΚΡΟ ΦΙΔΙ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΦΙΔΙ

    – ΦΙΔΟΚΤΟΝΟΣ

  10. Ανώνυμος 07/27/2015 @ 7:21 ΠΜ

    apo tin zesti trelathika kai ta fidia

  11. ανωνυμος 07/27/2015 @ 2:09 ΜΜ

    ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΣ Ο ΦΙΔΟΚΤΟΝΟΣ,, ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*