Διαφημίσεις

Είναι αλήθεια ότι …

..Ο Τσιπρας στις έξι το πρωί είπε ΟΧΙ στους Ευρωπαίους και αμέσως κατάρρευσε …και τον εξέτασε Έλληνας καρδιολόγος;

Είναι αλήθεια οτι οταν το συνέφεραν είπαν οι τοκογλύφοι ότι κανείς δεν βγαίνει από την αίθουσα για να μην διαρρεύσει το γεγονός ..και κάλεσαν εσπευσμενα και παθολόγο;

[sc:stranger]

Είναι αλήθεια οτι τον πήγαν σε άλλο δωμάτιο να τον συνεφέρουν;

Είναι αλήθεια ότι στις 9 λίγο πριν τις δηλώσεις και αφού είχε πλέον υπογράψει κάτω από ασφυκτικές πιέσεις … ξανά κατέρρευσε με κρίση πανικού ….όπου και τον ξανά συνέφεραν ..;

Είναι αλήθεια ότι .. το πρωί της Κυριακής του δημοψηφίσματος είχε παει στο αιγινιτειο με κρίση πανικού ;

Σε όλα αυτά κάποιοι ήταν μάρτυρες …και εδώ και στο ευρογκρουπ…γιατί δεν μιλάτε ποιους φοβάστε ;

Γιατί όταν ένας άνθρωπος παίρνει αποφάσεις σε στιγμή που κινδυνεύει η υγεία του ..από όσο γνωρίζω αυτές οι αποφάσεις δεν μπορούν να είναι και νόμιμες !

Μιλήστε … στην Ευρώπη υπάρχουν γραμματείς και Φαρισαίοι που τα είδαν όλα αυτά ….!!

mail.google.com

ΜΙΛΗΣΤΕ ….ένας εισαγγελέας να κάνει έλεγχο αν ο πρωθυπουργός ήταν σε φυσιολογική κατάσταση ψυχική και σωματική όταν οι ΝΑΖΙΣΤΕΣ της Ευρώπης του απέσπασαν την ΥΠΟΓΡΑΦΗ της καταδίκης της ΕΛΛΑΔΑΣ!

ΜΙΛΗΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ ΟΣΟΙ ΥΠΗΡΕΤΕΊΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ!

Stranger…



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

41 σχόλια στο “Είναι αλήθεια ότι …”
  1. είναι πόλεμος ΗΠΑ – Ρωσιας – Γερμανίας αυτο που συμβαίνει….Η Ρωσία έχει πολλές οικονομικές σχέσεις με την Γερμανία τελευταία και δεν είναι περίεργο οτι είχε ΣΧΕΔΙΟ GREXIT με το οποίο εξυπηρετεί τα σχέδια της Ρωσίας..
    ο Τσίπρας ενω ηταν “κλειδωμένος” να συμφωνήσει σε GRexit και ουσιαστικά να πέσει στην αγκαλία των Ρωσων συνέβησαν ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ οπως μας περιγράφει ο φιλος Stranger με αποτέλεσμα να “αλλάξει” γνώμη και να πέσει στην αγκαλία των ΗΠΑ παίρνοντας το πολυ σκληρό μνημόνιο μαζι του…..
    Να περιμένουμε ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ άμεσα καθως είναι γνωστό οτι μια ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΗ ΔΥΝΑΜΗ (BRICS ???) χρησιμοποιεί τα όπλα της ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ – ΕΛΙΓΜΩΝ για να επιτελέσει τους στόχους της…

  2. Δεν ειναι θεμα ψυχολογικο ! Δεν ξερω αν νοσηλευτηκε κ για κρισεις πανικου….Στο βιντεο στην ορκωμοσια χθες φαινεται καθαρα οτι του εχουν κανει μαυρη μαγεια !!!!!!!!!!!!!!!!! Να βγειτε ν;α μιλησετε οσοι ασχολειστε με το μεταφυσικο κ ενεργειες ! Γιατι δεν μιλατε????

  3. Δεν μου φαίνεται πάντως ο ίδιος στις φωτογραφίες, από ότι ήταν πριν. Αν προσέξετε το στόμα του, οι δύο άκρες δεξιά και αριστερά είναι κατεβασμένες. Η παίζει θέτρο και είναι μεγάλος θεατρίνος, ή κάτι του έχουν κάνει, η σε αυτόν ή του έχουν κανει τέτοιο εκβιασμό που του άλλαξαν τα φώτα. Φαίνεται πάντως σαν να έχει δει φάντασμα.

  4. ΕΠΕΙΔΗ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΡΩΤΗΣΑ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΟΤΙ Ο Κος ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ. ΟΛΟΙ ΕΝ ΕΝΙ ΣΤΟΜΑΤΙ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΠΩΣ “ΟΧΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ”. ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΕΒΑΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ. ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΘΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΝΑΣ ΜΗΝΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ. Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΟΝΗΣΗ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ.

    ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΟΜΩΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ.

    ΕΠΙΣΗΣ, ΓΩΡΙΖΑΝ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ. ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΚΕΙ.

    Η ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΡΩΤΗΣΕΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ, ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΡΩΣΙΔΑ Ή ΕΣΤΩ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΩ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΟΙΤΑΕΙ ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ ΤΟΝ ΚΟΙΤΑΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ. ΣΤΟ 6ο ΤΣΑΚΡΑ ΟΠΩΣ ΑΝΕΦΕΡΑΝ. ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ. (ΒΛ. http://katohika.gr/2015/07/%CE%BA%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%BF%CF%82-%CE%BD%CE%B1-%CE%BC%CE%B1%CF%82-%CE%B5%CE%BD%CE%B7%CE%BC%CE%B5%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B5%CE%B9-%CF%80%CE%B9%CE%B1-%CE%B5%CE%B9%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%B1%CF%85/.html )

    ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΑΚΟΜΑ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΩΤΕΡΑ ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ “ΚΑΘΡΕΦΤΕΣ” ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΟΨΟΥΝ ΤΑ ΚΥΜΑΤΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ…. ΦΥΣΙΚΑ ΕΦ΄ΟΣΟΝ ΔΕΧΟΤΑΝ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ ΕΦ΄ΟΣΟΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΕΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΤΑΝ.

    ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ.

    ΡΩΤΗΣΑ ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΧΑΜΗΛΕΣ ΔΟΝΗΣΕΙΣ ΜΟΝΟΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΤΑΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΡΕΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΧΑΜΗΛΕΣ ΔΟΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΟΠΟΤΕ ΑΥΤΟ ΚΑΘΙΣΤΑ ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΥΚΟΛΟ ΘΥΜΑ ΤΟΥΣ. (ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΡΩΤΗΣΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΧΟΛΙΟΥ ΑΛΛΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΟΥ ΟΤΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΜΕΣΗ ΒΟΗΘΕΙΑ). ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΔΑ Ή ΕΣΤΩ ΑΤΟΜΟ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΛΕΟΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ.

    ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΤΩ ΕΝΩΠΙΟΝ ΟΛΩΝ, ΕΓΩ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΕΧΘΕΣ ΚΡΑΤΟΥΣΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΚΡΟ ΚΑΛΑΘΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.

    ΙΩ

    1. ΙΩ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΣΟΥ ΝΑ ΨΑΞΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΑ…
      ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ 100% ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΛΟ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΝ.
      ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑΝ!

      1. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΙ ΕΓΩ. Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΟΠΟΙΑ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ, ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΑΧΕΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ, ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ, ΚΛΠ.
        ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΑ ΕΜΦΑΝΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΣΔΙΑΚΡΙΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ.

        ΙΩ

    2. ΙΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΕΣ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΑΥΤΟ ΔΙΟΤΙ ΜΕΛΕΤΑΩ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ
      ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΓΩ ΤΙΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ …ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ …(ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΗΣ ΠΡΙΝ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΟΥΤΕ ΝΤΕΠΟΝ ΑΠΟ ΤΟΤΕ) ΔΙΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΥΓΙΗΣ. ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ . ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΝΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ. ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΥΑΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ… ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΙ ΘΕΑΤΡΟ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΙΣΙΝΗ ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΨΥΧΙΚΗ.!!

  5. ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΠΑΠΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟ ΘΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΕΣ.

  6. Και να συνέβησαν όλα αυτά,ακόμα και το mind control,ο Τσίπρας έχει μία ψήφο,οι άλλοι όλοι τσυριζαίοι και αγέλ δεν ήταν ούτε αυτοί νηφάλιοι;Κι αυτοί με το ζόρι ψήφισαν τα μνημόνια;Όταν δηλαδή βλέπεις κάτι με το οποίο δε συμφωνείς κάθεσαι και το στηρίζεις επειδή το λέει ο αρχηγός;Μη χέσω.
    Η κωλοτούμπα ήταν μεγατόνων.

    1. Πες τα ρε μεγαλε γιατι θα μας τρελλανουν. Ρε σεις εχετε βαλθει να τον βγαλετε λαδι τον αρχιπροδοταρο? Τι παπαριες για μαυρη μαγεια, καθρεφτες και τσαρλατανισμους είναι αυτές? Να τον παμε σε κανενα φυλαρχο στην αφρικη να τον ξεματιασει. Δε βλέπετε το σχεδιακι το στημενο ολης της συμοριας αλλα μου λετε βλακείες…….
      Υ.Γ.
      Αν θελετε να κανετε κατι για τους εαυτους σας , για τις οικογενειες σας και για την πατριδα σας αφήστε τις παπαρολογιες και στρατευτείτε στον αγωνα για την τηρηση του ΟΧΙ μεσω επιτροπων που γινονται σε ολη τη χωρα.

  7. ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ. ΟΜΩΣ ΟΙ : ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ, ΠΑΠΑΣ, ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗΣ. ΣΤΑΘΑΚΗΣ, ΦΙΛΗΣ, ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ, ΣΑΚΕΛΑΡΙΔΗΣ, ΚΛΠ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΙ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ” ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ” ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ. ΚΑΛΗ Η ΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΝΟΜΙΚΟ ΠΑΤΗΜΑ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΞΕΝΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΛΕΟΝ. Η ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ( ΤΣΙΠΡΑ ) ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΕΦΝΙΔΙΑΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ. ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥ ΧΑΟΥΣ ΜΕΣΑ ΜΕ ΤΡΕΛΛΑ ! ( ΕΝΑΣ ΜΑΡΤΥΡΙΑΡΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ! ) ΓΙΩΡΓΟΣ – ΓΕΩΡΓΟΣ

    1. ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΣΚΙΟ ΤΟΥΣ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΜΕΣΑ ΝΑ ΑΜΥΝΘΟΥΝ… ΒΡΩΜΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΠ΄ΟΣΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.

      Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΚΑΤΕΠΛΗΞΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΑΝΕΦΕΡΑ ΚΑΙ ΟΛΑ. ΜΕ ΑΦΗΣΕ ΑΦΩΝΗ. ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΧΟΛΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ.

      ΕΠΑΦΙΕΜΑΙ ΣΤΗΝ ΑΤΗ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΟΠΩΣ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ.. ΤΩΡΑ ΤΙΝΙ ΤΡΟΠΩ… ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ…

      ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΘΑΥΡΙΑΝΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ.

      ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΚΟΥΣΩ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΒΛΑΚΑ ΤΟΝ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ … ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΨΗΦΙΖΑΝΕ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΜΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕ.

      ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ.
      ΙΩ

      1. Ο πολιτικος που αναφερεις ξερει απο αυτα τα περιεργα.Ολοι ξερουν και τα δεχονται,εχουν πουληθει στον ενα θεο που πιστευουν,στον διαολο.

      2. ΙΩ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ. ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΡΟΠΟΙ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ. ΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ. . . ΤΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ. ΟΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΜΥΝΕΣ ( ΑΣΠΙΔΕΣ ). ΘΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΤΙ ΕΙΤΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΕΧΤΗΚΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ. ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ( ΙΣΩΣ ΠΕΙΡΑΓΜΕΝΗ ) . ΟΧΙ ΛΥΠΗΣΗ – ΟΧΙ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ( ΚΑΙ ΑΥΤΟ INCEPTION ΕΙΝΑΙ ) ΕΝΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΠΡΑΞΗΣ ! ! ! ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ! ΓΙΩΡΓΟΣ – ΓΕΩΡΓΟΣ

        1. ΤΗΝ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ, ΤΗΝ ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΑΤΤΕΙΝ ΚΑΤΑ ΟΜΑΔΑΣ ΜΙΚΡΕΣ Ή ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΕΟΝ ΑΠΙΣΤΟΙ / ΥΠΝΩΤΙΣΜΕΝΟΙ ΑΚΟΜΗ ΕΧΟΥΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΝΑ ΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΞΝΑΓΚΑΣΕΙ Η ΖΟΦΕΡΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.
          ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΜΟΙΡΟΣ ΕΥΘΥΝΩΝ Ο Κος ΤΣΙΠΡΑΣ ΟΥΤΕ ΟΙ ΣΥΝ ΑΥΤΩ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΟΥΤΕ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ. ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΓΩ ΒΙΩΣΑ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ.
          ΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕ ΟΜΩΣ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΥΤΟ ΚΑΘ΄ΕΑΥΤΟ (ΤΟΥ MIND CONTROL) ΚΑΙ ΜΕ ΕΚΝΕΥΡΙΣΕ ΤΟ ΠΩΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΕΝΟΣΩ ΕΧΟΥΝ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΗΣΕΙ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ, ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΕΝΑΝ ΑΠΟΔΙΟΠΟΜΠΑΙΟ ΤΡΑΓΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΑΛΛΑ…. ΑΛΛΑ…..

          ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΛΑ ΠΑΝΤΑ
          ΙΩ

      3. “ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΘΑΥΡΙΑΝΑ”… Μα τώρα είναι δυνατόν να το λές αυτό;;; Πως είναι δυνατόν τα 229 ΝΑΙ να γίνουν 150 (έστω);;; ΚΑΙ γιατί ΑΑΑΑΑΝ τελικά πάνε σε εκλογές (που σύσωμα τα ΜΜΕξημέρωσης έχουν δώσει ρέστα ΥΠΕΡ Alexis ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ εναντίον Λαφάνη (ΔΕΝ ισχυρίζομαι ΦΥΣΙΚΑ ότι ο Λαφαζάνης είναι αθώος- μαλλό μια καβάντζα του συστήματος σε περίπτωση “βλάβης”, αλλά πάνω, ΜΑ ΠΑΝΩ, ΑΠ’ ΟΛΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ των εκλογών ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ η κατοχύρωση του 3ου μνημονίου, γιατί όπως λένε το 62% του λαού ΜΟΛΙΣ στήριξε τον Alexis!!!!
        Δεν πρόκειται να υπεισέλθω σε λεπτομέρεις τύπου “πάνε καλά;;;;”, “αυτό κατάλαβαν;;;”.

        Είναι καταφανές ότι αυτό ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ στις μάζες. Και ό,ποιος το χάψει, κέρδος είναι. Τι κι αν είναι πια απροκάλυπτοι και κυρίως ΑΚΑΛΥΠΤΟΙ;;;; Πότε τους ένοιξε αυτό;;;

        Δεν ξερω τί παρτίδες έχετε με την ΑΤΗ (κι αυτό για μένα εναλλακτικό είναι, αλλά ΔΕΝ χλευάζω ποτέ- άλλωστε είμαστε άνθρωποι, πόσα μπορούμε να καταλάβουμε από το σύμπαν που μας περιβάλλει;;;), ΟΜΩΣ αυτήν την φορά ο ΕΛληνικός λαός ΣΤΑΘΗΚΕ ΑΝΑΜΦΙΒΟΛΑ στο ύωος των περιστάσεων!!! Άρα πραγματικά ΔΕΝ φέρει ευθύνη για τα τεκταινόμενα που αποτελούν σαφή παραβίαση της ΑΡΤΙ ΑΠΕΡΙΦΡΑΣΤΑ εκφρασθείσας βούλησής του. Γιατί ότι θα συμβέι, θα είναι ΠΑΡΑ τη θέλησή του!

        Άρα ο ΕΛληνικός λαός ΔΕΝ φέρει ευθύνη για τα ό,ποια μαύρα γεγονότα πιθανόν (πιθανότατα) λάβουν χώρα! Εμείς το χρέος το πράξαμε! Και με το παραπάνω! Αφυπνήσαμε τον κόσμο όλο! Άρα η προβλεπόμενη πορεία των γεγονότων, ΕΑΝ ενέχει τη ΝΕΜΕΣΗ, ΔΕΝ είναι δίκαιο να στραφεί προς τον ΕΛληνικό λαό! Και δεν διαχωρίζω το 38% που (ανθρώπινα) υπέκυψε στο ΝΑΙ, αλλά την “φορετή” εξουσία που αλλοίωσε την βούλησή του!

        Αν λοιπόν υπάρχει αυτή η ΑΤΗ, τότε το καλό που της θέλω να δει πώς θα λυτρώσει αυτόν το λαό και όχι πώς θα τον ματώσει περισσότερο! ΝΑΙ, την έχω την τσατίλα με τους θεούς! Αλλά μην το πάρετε προσωπικά. Με θυμώνουν ΟΛΟΙ οι ΘΕΟΙ, ανεξαρτήτως προέλευσης! Γιατί συμφέροντα τους ΦΟΡΕΣΑΝ στον κόσμο! Δεν είμαι άθεη, αλλά και αυτό το “υπάρχουν ανάμεσά μας ή για το καλό μας” επίσης δεν μου προκείπειι! Καταλαβαίνω την ΑΝΑΓΚΗ ύπαρξής τους. Αλλά χρόνια τώρα δεν “βλέπω” την παρουσία τους! Μόνον μια ηχηρή απουσία ΤΩΝ Ναι, θα περάσω την γιαγιά απέναντι! Και πονάω όλα τα ζωντανά. Αλλά αυτό το “υπεράνω” που διαθέτουν οι ό,ποιοι θεοί (δεν αναρωτιέμαι πια γιατί με αγωνία φωνάζεις “ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ”), πραγματικά ΔΕΝ το καταλαβαίνω!

        1. ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΩ ΕΝΑ – ΕΝΑ ΦΙΛΗ ..

          ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΘΑΥΡΙΑΝΑ… ΕΝΝΟΟΥΣΑ (ΚΑΙ ΚΑΚΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΞΕΦΡΑΣΑ ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ) ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΜΟΡΦΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΥΠΕΔΕΙΧΘΗΣΑΝ ΛΟΓΩ ΑΠΩΛΕΙΩΝ ΕΝΟΨΕΙ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΛΠ… ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ, ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΤΙΘΕΝΤΟ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ, ΤΟ ΠΩΣ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΥΦΕΡΠΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Ή ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ.

          ΟΙ ΚΡΟΝΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ΤΥΠΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΕΚΑΤΟΕΝΤΑΕΤΙΕΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΤΟΥΣ.

          ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΕΧΩ ΚΑΛΛΙΣΤΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ, ΕΞΩ ΑΠΟ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ. ΜΕ ΔΕΣΜΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΜΑΙ. ΟΜΩΣ :

          Η ΑΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΜΙΑ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΤΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ – ΥΒΡΙΣ – ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΤΑΙΧΤΗΣ. Η ΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΙΣ ==> ΑΤΗ ==> ΝΕΜΕΣΙΣ ==> ΤΙΣΙΣ . ΠΟΤΕ ΑΛΛΟΤΕ ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΟΛΑ ΤΟΣΟ ΦΑΝΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΖΟΜΑΣΤΕ, ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΥΒΡΕΩΣ ΕΠΕΝΕΒΗ Η ΑΤΗ ΚΑΙ ΣΑΦΩΣ ΥΠΟΛΕΙΠΟΝΤΑΙ Η ΝΕΜΕΣΙΣ (ΕΚΔΙΚΗΣΙΣ) ΚΑΙ ΤΙΣΙΣ (ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΥΒΡΙΣΤΩΝ). ΝΕΜΕΣΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣΙΣ ΛΥΤΡΩΝΟΥΝ….ΟΧΙ Η ΑΤΗ

          ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΛΩΣ Ή ΚΑΚΩΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ.

          ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΤΟ ΦΩΝΑΞΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΟΥΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΨΥΧΗΝ ΑΠΩΛΕΣΑΝΤΕΣ.

          ΘΑ ΣΥΝΙΣΤΟΥΣΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΑΚΜΑΙΟ ΗΘΙΚΟ, ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΜΨΙΜΟΙΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΚΗ ΜΑΣ ΜΟΙΡΑ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ (ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΚΝΕΥΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΟΠΩΣ ΕΓΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ… ΑΛΛΑ ΕΩΣ ΕΚΕΙ), ΓΙΑ ΤΟ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΝ ΕΚΒΑΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.

          ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΟΥ ΕΔΩΣΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΡΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ.
          ΙΩ

        2. Μακάρι να είναι ό,πως τα περιγράφεις ΙΩ. Ότι νομοτελειακά η ΝΕΜΕΣΙΣ θα επέμβει και η ΤΙΣΙΣ θα επιφέρει την κάθαρση. Ελπίζω αυτήν τη φορά να τιμωρηθούν οι υπαίτιοι (αυτοί που εν γνώση τους συναίνεσαν στην ΥΒΡΗ- πολιτκοί) και όχι οι πλανεμένοι (πολίτες όλων των χωρών έστω και πορωμένοι υπέρ των “πολιτκών”). Γιατί μέχρι τώρα στους πολέμους (ό,ποια μορφή κι αν έχουν αυτοί) οι “δημιουργοί” παραμένουν στο απυρόβλητο και συνεχίζουν ακάθεκτοι ενώ οι “πλανεμένοι” απότελούν τα “αναλώσιμα” στοιχεία και τις εκατόμβες των θυμάτων. Δεν λέω ότι οι “πλανεμένοι” είναι άμοιροι ευθυνών, γιατί στην τελική για την συμπαντική λογική όπως την αντιλαμβάνομαι αλλά και για το θεό μου είμαστε όλοι ίσοι! Και όταν λέω όλοι όλοι εννοώ όλες τις μορφές ζωής (κατανοητές ή μη).
          Όσο για τα υπόλοιπα, ο λόγος που έχω θέμα με τους “φορετούς” θεούς είναι η μοιρολατροία και η πλάνη που συνοδεύουν την ιδέα της ύπαρξής τους (τουλάχιστον σε δεδομένα γήινης πραγματικότητας). Και ως “ιδέα” εννοώ καθαρά την εξήγηση/ οδηγίες που δίνουν τα “συστήματα” (παπαδαριά όλου του κόσμου/ θρησκειών) στους απλούς θνητούς προς ίδιον συμφέρον φυσικά!
          Δεν έχει νόημα να το εξηγήσω περαιτέρω. Αντιλαμβάνομαι ότι καταλαβαίνεις ότι κρατώ ανοιχτό μυαλό και ενδιαφέρον για ενημέρωση όταν αφορά το φιλοσοφικό (ιδεολογικά) σκέλος της όποιας θρησκείας (θεού ή θεών) αλλά όταν γίνεται σύστημα τότε στέκομαι κριτικά!
          Θα σου πω όμως κάτι που αφορά στο ακμαίο ηθικό και θα σου αρέσει. Όταν ήμουν με τους “αγανακτισμένους” στην πλατεία Συντάγματος το έκανα γιατί διέβλεπα μόνον μαυρίλα στις επερχόμενες εξελιξεις. Μια ακάθόριση μαυρίλα που με έπνιγε! Ήταν και διαισθητικό θέμα (ή απλά ενστικτώδες). Πίστεψέ με έχω μια δουλειά που δεν επηρρεάζεται από τις εξελίξεις στην Ελλάδα. Η δουλεία μου/ θέση μου δεν κινδύνευε. Ένιωθα όμως και διέβλεπα “καμμένη γη”! Και πνιγόμουν από το σκοτάδι του νέου μεσαίωνα. Έλεγα τότε στους φίλους μου ότι δεν μπορώ να εξηγήσω γιατί πνίγομαι, αλλά ευχόμουν να μπορούσα, όπως βλέπουμε στις ταινίες επιστημονικής φαντασίας, να βάλω το δάχτυλό μου στο μέτωπό τους και να τους δώσω την “εικόνα” που έβλεπα και με έπνιγε! Ήμουν στην πλατεία ως αγανακτισμένη όχι για κερδίσω κάτι. αλλά γιατί το ένιωθα ως καθήκον!
          Για κάποιον λόγο (που δεν μπορώ να καταλάβω) οι τρέχουσες και πιθανότατα επερχόμενες εξελίξεις με γεμίζουν ελπίδα. Ακόμη κι ενθουσιασμό! Για πρώτη φορά μετά από χρόνια “βλέπω μπροστά μας μόνον φως κι ελπίδα”. Και αυτόν τον ενθουσιασμό/ ελπίδα φωτός προσπαθώ να περάσω στους γύρω μου παρά τις δυσοίωνες εξελίξεις για τον ΕΛλαδικό χώρο που διαφαίνονται. Το “μεταφράζω” όσο μπορώ στη δική τους λογική και με λογικά επιχειρήματα (δεν θέλω να γίνω γραφική) αλλά πραγματικά νιώθω όπως αυτό που περιέγραφαν τα πρωτοσέλιδα την 28η Οκτωβρίου του 1940, όταν οι ΕΛληνες έφευγαν για το μέτωπο του πολέμου σαν να πηγαιναν σε γιορτή: “Η ζωή μας εις την υπερεσίαν της πατρίδος”! Στην προκειμένη η “πατρίδα” για την οποία μιλάω είναι ολόκληση η ΓΗ! Αυτό είναι ο βασικός “κώδικας” μετάφρασης που χρησιμοποιώ για τη “λογική των άλλων”. Και πιάνει!
          Γι’ αυτό θύμωσα με την ΑΤΗ, τουλάχιστον όπως την αντιλήφθηκα αρχικά! Γι’ αυτό και είπα όχι άλλο μάτωμα τοτύτου του λαού. Ξεπλήρωσε τις αμαρτίες του μέσω μιας νέας αφύπνησης της ΥΦΗΛΙΟΥ. Γι’ αυτό, αν και δεν καταλαβαίνω τα συμπαντικά (μόνον συστήματα είπαμε), είμαι σε θέση ν΄ αντιληφθώ στο περίπου τί εννοείς. Και εύχομαι να έχεις δίκιο! Άλλωστε στο τέλος κάθε τραγωδίας επέρχεται η ΚΑΘΑΡΣΙΣ!
          Ελπίζω να μη σε κούρασα με το μακροσκελές σχόλιό μου. Θα χαρώ να ξανανταλλάξουμε απόψεις.
          Ευχαριστώ για τον κόπο σου να διευκρινίσεις τα λεγόμενά σου
          DP

  8. ρε παιδιά πάτε να βγάλετε τον ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ λάδι σε όλα λόγω μαγείας κλπ κλπ; γιατί χρειάζεται κάποιος που έχει προετοιμαστεί στο Ντάλλας, με τον Πάπα και όλες τις εξετάσεις που πέρασε ξανά και ξανά για να πάρει τη θέση όλα όσα λέτε; μας δουλεύετε; Η μπας και νομίζετε ότι έχουμε όλοι αλτζχάιμερ και δεν θυμόμαστε από που έχει περάσει ο Κος Τσίπρας; ΒΛΑΚΕΙΕΣ και δεν καταλαβαίνω και τον λόγο πλέον!!!

  9. Ολα είναι πιθανά και το σίγουρο είναι ότι ένας άνθρωπος μόνος του δε μπορεί να τα βγάλει πέρα με τα ΤΕΡΑΤΑ.

  10. ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ “ΠΑΘΑΙΝΕΙ” ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΑΝ ΤΟΝ ΤΑΣΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ

  11. Πριν παει εξω ειχε κανει στο γραφειο του πακη το οχι ναι..
    Το μαιντ κοντρολ αρχισε με τις λευκες τριχες του πακη τις οποιες και εμεις
    εδω συλλεγουμε και ασχολουμεθα…

    Δεν ειναι κακο να πεις οτι γελαστηκες που τον ψηφισες.

    Η μητερα του δηλωνει προσφυγας.. προσφυγας απο που απο ποια μερια της γης ηρθε

    οπου εκει υπηρχε αθεια

  12. Είναι αλήθεια ότι … δεν μασάω με τίποτα το παραμύθι του mind control, ειδικά για τον Alexis! Αν δούμε τα γεγονότα κας τις κινήσεις/ πράξεις του από την πρώτη φορά που ο ΣΥΡΙΖΑ αναδείχτηκε δεύτερο κόμμα στις εκλογες του 2012 μέχρι τώρα, και πολύ περισσότερο την εκκωφαντική του ΑΠΡΑΞΙΑ/ ΑΔΡΑΝΕΙΑ απο τη στιγμή που έγινε πρωθυπουργός, διαφαίνεται ΚΑΤΑΦΑΝΕΣΤΑΤΑ ότι το παλικάρι ήταν μιλημένο από την αρχή και το όλο παιχνίδι ΧΟΝΤΡΑ ΣΤΗΜΕΝΟ! Τα πάντα ήταν μπροστά στα μάτια μας εξ’ αρχής!!! Απλά εμείς ΕΠΙΛΕΞΑΜΕ να τα παραβλέψουμε επειδή λανσαρίστηκε ως η “τελευταία ελπίδα” και είχαμε τόση ανάγκη να συνεχίζουμε να ελπίζουμε….
    Για το θέμα του πώς το σύστημα ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ την ελπίδα (ανυψώνω και μετά τσαλακώνω) για να αυξήσει τα επίπεδα του μαζικού φόβου έτσι ώστε να μπορεί να ελέγχει ευκολότερα τις λαϊκές μάζες, παραπέμπω στην πρώτη ταινία της σειράς HUNGER GAMES!
    Ο λόγος που ο Τσίπρας άλλαξε “φάτσα” είναι όχι μονο γιατί έχει “χεσμένη” τη φωλιά του (που λένε) αλλά γιατί βλέπει ότι τον πήραμε χαμπάρι. Δεν ξέρω τί παραπάνω ενέχει ο ρόλος του “μοιραίου ανθρώπου” που δέχτηκε να παίξει, αλλά υποθέτω ότι η κωλοτούμπα ήταν μόνον η αρχή για τις μαύρες μέρες που διαγράφονται για μας ΑΛΛΑ ΚΑΙ γι’ αυτόν! Το δημοψήφισμα ξέφυγε από τον έλεγχο, άρα τα αφεντικά του “δεν προβλέπουν/ χειραγωγούν σωστά” γιατί είμαστε αψυχολόγητος λαός, όπως έχει δείξει η ιστορία. Άρα μέχρι να ολοκληρώσει το “ρόλο” του σ΄αυτό το παιχνίδι (αν τα καταφέρει/ αν προλάβει κλπ κλπ) θα κάθεται σε “αναμένα κάρβουνα”.¨Κάτι σε “άντε να τελειώνουμε ρε μάστορα!”
    Η φάτσα του λοιπόν μόνο σε άνθρωπο που “χρειάζεται βοήθεια” δεν με παραπέμπει! Αντίθετα μου δημιουργεί την πεποίθηση/ φόβο ότι τα δύσκολα που έχει ετοιμάσει για μας το σύστημα δεν ήρθαν ακόμα. Έχει ακόμα μεγαλύτερο πόνο, και κυρίως τρόμο, το πρόγραμμα Έτσι άρχισα να πιστεύω κι εσάς εδώ μέσα. Μου καταδείξατε, μου βάλατε στα μούτρα αυτό που οικειοθελώς παρέβλεπα!
    Καλά τα “συμπαντικά” βρε παιδιά, αλλά μην ξεχνάμε ότι και η πραγματικότητα που βιώνουμε (matrix, ξε-matrix) φωνάζει μέσα από τα γεγονότα!!!! Καλό είναι να μην τα παραβλέπουμε παρασυρόμενοι από θεωρείες.
    DP

    1. ΦΙΛΕ DP ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΠΩ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ.
      ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΛ’ΑΥΤΑ, ΑΠΛΑ ΣΤΟ MATRIX ΝΑ ΔΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ…ΑΛΛΙΩΣ,ΛΙΓΟ ΩΣ…ΠΟΛΥ!

      ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΣΕΚΑΡΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕΧΡΙΣ ΕΣΧΑΤΩΝ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕ -ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕΥΩΤΑΝ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΒΕΒΑΙΩΣ- ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΛΗ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΠΩΣ ΤΕΛΗ ΙΟΥΝΙΟΥ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ..!!!
      ΔΕΝ ΣΤΕΚΩΜΑΙ ΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩΣ ΙΣΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΣΚΕΥΤΕΙΤΕ ΤΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ… ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΤΟΤΕ ΦΕΡΤΕ ΣΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΞΗ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΑΚΗ, ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ θοδωρακη,ΤΟ ΔΕΟΣ ΤΗΣ ΑΠΕΘΑΝΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΕΜΟΥΡΑ ΟΟΟΟΛΗΗΗΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ…
      ΕΛΑΤΕ ΤΩΡΑ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ (ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΦΙΛΟΣ ‘Η ΟΧΙ) ΠΩΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΗΡΘΕ ΚΑΤΡΑΠΑΚΙΑ..? ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ‘Η ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΕΡΙΠΛΑΝΟΜΕΝΟΣ ΘΙΑΣΟΣ ever..?
      ΝΑΙ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΘΙΑΣΟΣ…ΚΑΙ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ? ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΟΥΛΑΝΕ……
      ΞΕΚΟΛΛΑΤΕ ΠΑΙΔΙΑ,ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΣ ΗΤΑΝ. ΟΣΟ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ Μ’ΑΥΤΟ ΤΟΣΟ ΧΑΝΟΥΜΕ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΔΡΟΜΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΗΔΗ…

      1. Σε κάποιο σχόλιο σε δημοφιλές site (olympia) διαβασα την επομένη του δημοψησίσματος ότι το ΚΚΕ ήξερε για το δημοψήφισμα από τον Δεκέμβριο! Αλλά πέρα απ’ όλα, πραγματικά δες τις κινήσεις του Τσίπρα από τη στιγμή που πήρε τη διερευνητική εντολή ως δεύτερο κόμμα στις πρώτες εκλογές του 2012 μέχρι σήμερα!
        Εξ’ αρχής απορούσα με τις “αψυχολόγητες” (για μένα) κινήσεις και προτάσεις, που με τίποτε δεν κολούσαν με την (απλή) λογική! Τώρα καταλαβαίνω! Όλα μελετημένα και στημένα! Όλα! Και όλα μπρόστα στα μάτια μας! Αλλά έπαιζαν με την ελπίδα/ απελπισία μας! Άκου το “Άγγελος Εξάγγελος” του Σαββόπουλου και θα καταλάβεις τί εννοώ! Οπότε τα περί πλύσης εγκεφάλου (mind control), πραγματικά δεν τα τρώω!
        DP

  13. ΄ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΣΕΜΠΤΕΜΒΡΗ ΦΕΥΓΕΙ Ο ΚΡΟΝΟΣ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥ…ΚΑΤΙ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ…

    ΠΕΡΑΝ ΤΟΥΤΟΥ ΑΠΟ ΑΡΧΑΙΟΤΑΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΜΑΓΟΙ//ΙΣΣΕΣ.. ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ..

  14. Ακομα και ετσι να ειναι, εχει καμια σημασια;
    Αν δεν μας πουλουσε στους γερμανους, θα μας πουλουσε στους αμερικανους…
    Ξεκολλατε!

  15. Αυτο που παρατηρω ειναι οτι ο Τσιπρας δεν ειναι ο ιδιος.Αυτο που το βασιζω?Καθε μερα τον βλεπω και δεν εχει καμια σχεση με τον Τσιπρα προ δημοψηφισματος.Καταρχιν δεν γελαει πια.Σαν καποιος να τον “ξεζουμισε” Μακαρι να ηταν η Περιστερα αλλα δεν νομιζω.Ο τσιπρας μαλλον “αλλαχτικε” σε αυτο το πραγμα που ειναι τωρα.Αυτο που ολοι βλεπετε και θα βλεπετε απο δω και στο εξης. Περισσοτερο με ζομπι μοιαζει παρα με ανθρωπο.Περα απο τα βιντεο που ανεβαζει ο αγαπητος Stranger καντε μια ερευνα μονοι σας και θα δειτε οτι το ολο ειναι του ο χαρακτηρας του το χαμογελαστο παιδι που εβλεπε την Ελπιδα ο καθε Ελληνας παει χαθηκε.Τον φαγανε. Δεν υπαρχει πια Ελπιδα.Απο εδω και περα οι Ευρωπαιοι θα μας χωρευουν στο ταψι και μαλιστα χωρις σαλιο.

  16. Πες τα ρε δρ και DP. Πιστεύω ότι μάλλον ψάχνετε τρόπο να ακυρώσετε τα όσα έχουν υπογραφεί. Αλλα αυτό μετατρέπει έναν εθνοπροδότη σε άνθρωπο ασθενή και άμοιρο ευθυνών. Δεν γίνεται να το αποδεχτούμε αυτό. Εχει ευθύνες, τις οποίες όφειλε να αξιολογήσει και να παραιτηθεί εφόσον δεν άντεχε.

    Εγραψα και άλλα , όμως τα έσβησα. Δεν θα ασχολούμαστε με το να εξωραίσουμε κάθε προδότη. Προεχει η εθνική συνένωση πάνω απο κόμματα και ιδεολογίες και να δούμε τι θα κάνουμε.

  17. ΟΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΣΚΙΕΣ…

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΚΙΕΣ…

    Η ΜΑΧΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ..

    ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ .. ΕΝΑΣ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ ΜΙΑ ΓΙΑΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΒΛΑΜΜΕΝΟΙ ΣΕ ΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΟ

    ΚΡΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ?????

    ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ

    ΔΩΣΤΕ ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ …

    ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΟΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ..

    ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΑ…

    Η ΣΦΑΓΗ ΣΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΜΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΧΑΡΑ ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ…

    ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΦΑΕΘΩΝ

    Γαία άφησες τον Αγγελο μόνο του

    σου πηραν την Ασπίδα..

    Πίσω τριγύρω .. πάρε την πίσω..

    Ο εγωισμός σου υπερτερεί της Αγάπης για το Ποθουμενο..

    Ακου σε ένα δωματιο με τους τρελλούς κρίνεται ο κόσμος…

    χαααα χα χα χα χα

    ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΑΦΕΛΕΙΣ???????????????????????????????????

    ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΑς … ΜΟΝΟ ΜΗΝ…

    ΤΡΟΜΑΞΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΡΙΚΗ….

    Π Λ Α ΤΩ Ν

  18. ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΠΙΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΟΠΩΣ Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΑΙ ΟΙ ”MIND CONTROL”, ” ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΜΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΖΙΧΑΝΤ” κ.ά..

    Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ -ΚΑΙ ΑΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΟΥ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ- ΜΕ ΣΦΡΑΓΙΔΑ.

    ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ”ΟΧΙ 61,3%” (ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ) ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΕΣΠΕΥΣΕ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ (ΜΕΙΟΨΗΦΟΝΤΑ ΒΟΘΡΟ, ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ).

    ΟΛΑ ΤΑ ΆΛΛΑ ΜΑΣ ΑΠΟΣΠΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΣΚΕΜΜΕΝΗ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΗ 1200 ΑΣΙΑΤΩΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ.

  19. Δείτε κ’αυτό..

    http://treloskalogeros.blogspot.gr/2015/07/blog-post_938.html#more

    ”Ο ίδιος δημοσιογράφος ωστόσο αναφέρει χαριτολογώντας ότι εκείνη την Κυριακή οι δανειστές μας ίσως είχαν κάνει χρήση κάποιου «εκδικητικού ψυχεδελικού». Αυτό όμως είναι μια άλλη, μεγάλη, πολιτική συζήτηση.”

    Βλέπουμε μεταξύ άλλων,τις διαθέσεις τους απέναντι στην Ελλάδα.
    Δεν ξέρω τι ακριβώς χρησιμοποίησαν – χρησιμοποιούν.
    Σίγουρα όμως καταλαβαίνω ότι κάθε μέσο (όπλο,εργαλείο) που διαθέτουν..
    θα το δοκιμάσουν για την υποδούλωση του ευλογημένου τόπου.

    Σ’αυτό το τελευταίο δεν νομίζω ν’αμφιβάλει κανείς !

  20. ΤΑ ΜΠΛΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ [ ΜΕΡΚΕΛ } ΟΤΑΝ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΜΕ ΖΑΛΙΖΟΥΝΕ
    ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΟΥΝΕ….
    ΚΑΙ
    ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΝΩ ΚΙ΄ΕΦΘΑΣΑ ΩΣ ΕΔΩ
    ΛΑΘΗ ΣΤΡΑΒΑ ΚΑΙ ΠΑΘΗ Μ΄ΕΒΓΑΛΑΝ ΣΩΣΤΟ
    ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΡΙΧΝΩ ΠΕΤΟΝΙΑ
    ΠΙΑΝΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΧΑΝΩ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ….
    ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ…Κ΄ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΑ

    ΚΑΙ ΣΟΥ Φ Ω Ν Α Ζ Ω
    ΠΑΡΕ ΤΑ ΑΧΝΑΡΙΑ ΝΑ ΜΕ ΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΣΩΣΕ ΜΕ ΑΦΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ
    ΓΙΑΤΙ
    ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Κ΄ΟΛΑ ΜΟΥ ΦΤΑΙΝΕ….ΑΧ
    ΕΡΩΤΑ ΜΟΥ ΑΓΙΑΤΡΕΥΤΕ ΚΑΙ ΚΑΥΜΕ ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΕ
    ΕΓΩ Ο ΚΑΛΟΣ Ο ΠΙΣΤΟΣ..ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΣΟΥ ΑΛΗΤΗΣ ΘΑ ΓΙΝΩ ΑΛΛΟΠΑΡΜΕΝΟΣ
    ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΘΑ ΠΑΡΩ ΓΙΑ Σ Ε Ν Α ΜΟΝΟ
    ΞΑΝΘΗ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΠΑΝΑΓΙΑΑΑΑ.

    ΑΥΤΟ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΑΝ ΔΩΡΟ ΣΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ,,,ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΕ
    ΑΓΩΝΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ

    ΠΗΓΕ ΣΕ ΜΑΓΙΣΣΕΣ ΣΕ ΧΑΡΤΟΡΙΧΤΕΣ ΝΑ ΔΕΙ ΠΟΥ ΧΑΝΕΤΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΝΥΧΤΕΣ…ΚΑΙ
    ΖΑΛΙΣΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ……
    ΣΩΣΕ ΜΕ ΔΩΣΜΟΥ ΝΑ ΠΙΩ ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ ΕΝΑ ΜΑΡΤΥΡΙΟ..
    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΑΚΡΥΑ.. ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩ ΜΕΣ ΤΑ ΣΚΟΤΑΔΙΑ…
    ΞΑΝΘΟΜΑΛΛΟΥΣΑ ΚΟΠΕΛΙΑ,,,,ΑΠΟ ΕΡΩΤΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ
    ΑΧ ΞΑΝΘΗ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΠΑΝΑΓΙΑΑΑΑ…
    ……….
    ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΚΑΙ ΜΗ ΤΟ ΛΕΤΕ ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΠΑΠΠΑ…
    …..
    Κ,Μ
    Υ,Γ ΝΑ ΠΟΥ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΗΤΙΚΑ
    Η ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ΜΑΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΕΙ ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΚΕΙΝΟΝ ΠΟΥ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΑΙΜΕ ΜΑΖΙ Μ΄ΕΚΕΙΝΟΝ ΠΟΥ ΚΛΑΙΕΙ,,ΟΙ ΖΗΛΟΤΥΠΟΙ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΚΛΑΙΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ ΤΟΥ….
    ….

  21. kαλησπερα αδελφια

    Δεν ξερω αν ειναι ο Αλεξης ηταν υπο την επηρεια ελεγχου του νου κατα την διαρκεια των διαπραγματευσεων ,παντως τα ειχε σκατωσει και πριν αλλα και απο το το δημοψηφισμα,
    αυτος δεν προτεινε διετες παραταση του υπαρχοντος μνημονιου?
    Ναι η οχι?

    επαιξε μπαλα και εχασε ,καΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ κριθηκε, ζυγιστηκε και βγηκε λιγος-,δυστυχως για εμας…

    τωρα οσο αφορα τις ελφρασεις του προσωπου του ,που μας εδειξε ο στρειντζερ ,ο οποιος ειναι γατονι..χαχχαχαχα

    αλλα…..

    ειναι εκφρασεις απογνωσεις και εντασης…
    τις ιδιες ακριβως εκφρασεις εκανα και εγω στην κηδεια της μανουλας μου,.,,,δεν το ειχα καταλαβει αλλα η μιθκρη μου κορη μου με κοροιδευε ,μου το ειπε και η γυναικα μου μετα,,,,
    κοιταζα στο υπερπεραν, εκανα πανω κατω τις ιδιες γκριματσες μς τον αλεξ γενικα ημουν χαμενος.,

    το ατομο ειναι πανεξυπνο και ξερει πως την υποταγη του στα γερμανα καηκε, τα ανραρχοκομμουνια λαφαζανης στρατουκης και κατι αλλοι καραφλες σαν τον κοδελα τον καταπιανε τον εχουν καταντησει ομοιρο του Μειμαρακη .εχουν αντερα παντως οι ατοφιοι συριζαιοι…πρεπει να το παραδεχτουμε,,,,

    οταν λοιπον ξερεις πως τελειωσες πολιτικα ,και πουλησες τον οχι του 62 %,πως θελεις να συμπεριφερεσαι? σαν μαλακας ,σαν χαμενος γενικα,.,

    οπως εγω που εχασα την μανουλα μου και οπως ο αλεξ που απο τα ψηλα βρεθηκε να γλυφει τα παπουτσια της μερκελ…

    απο το μπουρδελο κρατικο της νικαιας για `15η μερα….χαχαχχα
    ειμαι διπλα στυον πατερα μου που τα εκανε σκατα και αυτος γιατι με κηλη σηκωνε γλαστρες και του σκιστηκε ολο το δερμα !!!και μετα φωναζε σωστε με ….

    την αγαπη μου σε ολους,,,

    Υγ διαβαζα την αναλυση που εκαναν οι αριστοκρατες ανδρομεδιοι της οεα και γελαγα …..
    ακομα δεν εβαλαν μυαλο…

    ο αγωνας συνεχιζεται μπορει να εχασε ο αλεξης 6-0 απο την μερκελ αλλα ελπιζω στα αναρχοκομμουνια της ψευτοαριστερας να αποτρεψουν οτι αποτρεπεται…
    ελπιζω να μας αφησει η ευρωπη να δωσουμε και επαναληπτικο ματσακι μερ αλλον κοουτς και ισως κατι να κανουμε…

  22. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ, ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ?? ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΣΟΝΑΚΙ, ΚΑΙ ΑΡΑ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΣ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΟΣΑ ΕΠΡΑΞΕ??ΟΠΟΤΕ, ΠΡΟΣ ΤΙ Η ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΟΙ ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ?Η ΕΙΧΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΘΕΣΕΩΝ, ΤΟΝ ΣΤΡΙΜΩΞΑΝ, ΤΟΝ ΞΕΖΟΥΜΙΣΑΝ, ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ,ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΦΕΡΑΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ? ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ! ΑΣ ΜΟΥ ΛΥΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ..ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ, Η ΤΟΝ ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ??

  23. ΨΥΧΟΤΡΟΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

    O όρος «ψυχοτρονικά όπλα» εμφανίζεται κυρίως τα τελευταία 25 χρόνια, ενώ τα ίδια συστήματα αναφέρονται και με ονομασίες όπως «ηλεκτρομαγνητικά όπλα», «μη θανατηφόρα όπλα» κ.λπ. Ο τελικός στόχος τους είναι ένας: ο απόλυτος έλεγχος του ανθρώπινου νου, της θέλησης και της συμπεριφοράς – κατά συνέπεια, ο απόλυτος έλεγχος του ανθρώπου!

    Μπορούν να παρακάμψουν την οπτική μνήμη του εγκεφάλου, που είναι τα μάτια και τα οπτικά νεύρα, και να τοποθετήσουν στη μνήμη του ανθρώπου εικόνες με συχνότητες των 25 Ηζ, ώστε να βλέπει ο άνθρωπος αυτά που θέλουν αυτοί.

    Επίσης μπορούν να εμφυτεύσουν τρισδιάστατο ήχο με συχνότητες των 10 Ηζ στον ακουστικό φλοιό του εγκεφάλου, παρακάμπτοντας τα αυτιά, και να του προκαλέσουν σύγχυση στην ομιλία και τραύλισμα, επηρεάζοντας το λεκτικό κέντρο του εγκεφάλου με συχνότητες των 15 Hz.
    Επίσης μπορούν να εμφυτεύσουν φανταστική πραγματικότητα στον εγκέφαλο με συχνότητες των 9 Ηζ, και υποσυνείδητες σκέψεις στα 20 Ηζ, ώστε ο άνθρωπος-στόχος να έχει παραισθήσεις και να βλέπει φαντάσματα

    Aπό τις πιο πρόσφατες μαρτυρίες για τα ψυχοτρονικά όπλα και τη χρήση τους είναι η συνέντευξη του απόστρατου Στρατηγού των ρωσικών Mυστικών Yπηρεσιών, Mπόρις Pάτνικοφ, στην εφημερίδα Pravda, στις 14 Aυγούστου 2007. Eκεί, ο Pάτνικοφ μιλάει ανοιχτά για τις έρευνες των επιστημόνων πάνω στην εξέλιξη ειδικών όπλων και συσκευών «που θα μπορούν να μετατρέπουν τους ανθρώπους σε ελεγχόμενα ζόμπι»! Iδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το κομμάτι εκείνο όπου μιλάει για το τι γίνεται στις HΠA και σε διάφορες άλλες χώρες:
    «Στις HΠA, πολλοί ερευνητές εργάζονται πάνω στα ψυχοτρονικά φαινόμενα και μελετούν ανατολικά ψυχοφυσικά συστήματα και μεθόδους όπως τον υπνωτισμό, τον νευρογλωσσολογικό προγραμματισμό, ψυχοτεχνολογίες με χρήση υπολογιστών κ.ά. Ψάχνουν την κάθε εκδοχή που θα τους επιτρέψει να χειραγωγήσουν την ανθρώπινη συμπεριφορά»!

    Το πρόγραμμα «Ακουστική Ψυχοδιόρθωση» μελετούσε τη μετάδοση συγκεκριμένων εντολών μέσω των στατικών κυμάτων ή λευκών ζωνών θορύβου στο υποσυνείδητο του ανθρώπου ή πλήθους ανθρώπων χωρίς ανατροπή των άλλων διανοητικών λειτουργιών, με σκοπό να του αλλάξουν τη συμπεριφορά. Μέσα σε διάστημα μικρότερο του λεπτού από τη μεταβίβαση των εντολών, οι χρησιμοποιούμενοι στα πειράματα άνθρωποι δεν ήταν πια ο εαυτός τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek