Διαφημίσεις

Έχω εδώ και πολύ καιρό ενα φίλο, ο οποίος βρίσκεται στην επιβολή του νόμου και είναι μέλος της άσκησης Jade Helm .

Είναι απόλυτα λογικός ,πραγματικός και γραμμικός (προβατάκι), και νομίζω είναι ανίκανος να δει έξω από το κουτί.

Έχω προσπαθήσει να τον βοηθήσω να δει τι συμβαίνει, αλλά πάντα μου λέει ότι είμαι υπόθεση σχιζοφρενή με πάρα πολύ χρόνο στη διάθεσή μου.

Πριν λίγο δέχθηκα ένα τηλεφώνημα από τον ίδιο, όπου βρισκόταν σε μια ενημέρωση της FEMA , και εχει κατάρρευση ψυχολογικά μετά από αυτά που τους είπαν .

Η ομάδα FEMA αποκάλυψε:

Πρόκειται να συμβεί ένα γεγονός μέσα στους επόμενους 6 μήνες.γεγονός που πιστεύεται ότι θα είναι μια φυσική καταστροφή, όπως μια ηλιακή έκρηξη , αλλά θα μπορούσε να είναι και κάτι άλλο.

[sc:stranger]

-Το καταστροφικό γεγονός θα είναι τόσο μεγάλο που θα έχει σοβαρές επιπτώσεις στις εύθραυστες οικονομικές μας υποδομές, έτσι ώστε να χρειαστεί να έχουμε τραπεζική αργία στην Αμερική, Ταυτόχρονα θα εκδηλωθούν κοινωνικές Ταραχές και βία λόγω του ότι στα καταστήματα θα αδειάζουν, τα τροφίμα αλλα και άλλες προμηθεις ! Έτσι, ο στρατιωτικός νόμος αναμένεταινα εκδηλωθεί αμέσως μετά το Γεγονός!

-Το Καταστροφικό γεγονός αναμένεται να κάνει την κανονική διακυβέρνηση της χώρας να είναι εξαιρετικά δύσκολη, αν όχι αδύνατη, έτσι η FEMA θα αναλάβει την συνέχισης της διακυβέρνησης.

Σε όλους που συμμετείχαν στην ενημέρωση από την FEMA τους ζητήθηκε σαν προσωπικό ασφαλείας να φροντίσουν για την διατήρηση ενός αποθέματος μετρητών στο σπίτι για καταστάσεις έκτακτης ανάγκης και να έχουν αποθήκευση τουλάχιστον τρεις ημέρες τρόφιμα και νερό για κάθε μέλος της οικογένειάς τους.

Αυτό δεν είναι για να τους σώσει από την καταστροφή, αλλά για να περασουν οι πρώτες μέρες πανικού μέχρι η FEMA να μπορέσει να δημιουργήσει στρατόπεδα ενίσχυσης.
Αυτά είναι τα σημαντικότερα που ειπώθηκαν . Ρώτησα τον φίλο μου αν γνωρίζει τι είναι το Jade Helm,μου απάντησε ΟΧΙ δεν γνωρίζω ! Το βρήκα ενδιαφέρον, ο ίδιος να είναι στην επιβολή του νόμου,να συμμετέχει σε μια άσκησή με το όνομα Jade Helm και να μην γνωρίζει που συμμετέχει

Του περιέγραψα εν συντομία τι είναι το Jade Helm 2015 … κλείσαμε με μια αποδοχή και οι δυο προφανώς υπάρχουν πολλά περισσότερα που συμβαίνουν από όσα μας αφήνουν να γνωρίζουμε.
Ο Θεός να σε ευλογεί, Άντι

http://www.stevequayle.com/index.php?s=33&d=1498

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

13 σχόλια στο “Θα συμβεί ένα παγκόσμιο καταστροφικό γεγονός τους επόμενους μήνες !”
  1. Θα πέσει αστεροειδείς στον ειρηνικό ίσως ωκεανό? και το 1/3 του πλανήτη θα καλυφθεί από πυκνό συννεφο καπνού,έτσι όπως προλέγουν οι προφητείες ? θα ενεργοποιηθούν τα υπέρηφαίστεια τις Χαβάης,Ιαπωνίας και του Γελοστόουν Παρκ στην Καλιφόρνια? Θα γίνει το Σεπτέμβριο που περιμένει ο Stranger να γίνει κάτι μεγάλο?

  2. Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗΣ ΤΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΣΑΓΕΙ ΣΤΟΝ ΟΓΔΟΟ[ ΜΕΓΑΛΟ } ΑΙΩΝΑ
    ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΥΤΗΣ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΣ ΓΗΣ……………
    Α–ΜΕΡΙΚΗ= ΟΧΙ ΜΕΡΙΚΗ……..

  3. Ο προετοιμασμένος για το χειρότερο ποτέ δε χάνει και εύχεται για το καλύτερο.
    Φυσικές καταστροφές,πόλεμοι και κραχ συμβαίνουν στην ανθρωπότητα κατά καιρούς.

  4. 1. Αγιος Πορφυριος Καυσοκαλυβιτης : “ΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΑΥΡΟ ΠΡΟΕΔΡΟ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ”

    2. ΔΕΙΤΕ ΤΑ 18 ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΕΦΡΑΙΜ ΑΡΙΖΟΝΑΣ, ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΑ ΓΥΡΩ-ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ πιθανοτερα ΚΕΝΤΡΑ ενεργου ηφαιστειων ΥΕLLOWSTONE και NEW MADRID…. μηπως ξερει τι θα γινει ?

    3. ΝΟΣΤΡΑΔΑΜΟΣ “ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΣΥΝΤΟΜΗ….. ΤΑ ΝΕΡΑ ΘΑ ΦΘΑΣΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΦΛΟΓΑ”

    4. ΑΠΟ 25 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015 ΜΕΧΡΙ 2 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2015 ΕΧΟΥΝΕ ΠΑΡΑ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΣΤΟ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ….
    ΣΕ ΠΟΙΟ ΥΨΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΜΕΝΗ Η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΦΛΟΓΑ ? 10 ΜΕΤΡΑ ? 20 ΜΕΤΡΑ ?

    5. ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΣΕΙΣΜΟΙ ΣΤΟ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ…. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ…. ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ….!!!

    6. ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ Ο ΑΓΙΟΡΙΤΗΣ : ΘΑ ΣΥΜΒΗ ΚΑΤΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ, ΘΑ ΠΕΣΗ ΣΕ ΑΝΥΠΟΛΗΨΙΑ…. η ΑΜΕΡΙΚΗ ΘΑ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΗ ΡΩΣΣΙΑ ….ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΡΩΣΣΙΑ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΡΧΙΣΟΥΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ……

  5. Γνωστο διπολο .Σπερμα και αιμα!! Εδω και πολλα πολλα χρονια πλουτιζουν ,γινονται διασημοι, βγαινουν απο την αφανεια
    πολλοι οι οποιοι με κανενα αλλο τροπο δεν θα μπορουσαν.Τι να πρωτοθυμηθουμε 2000- 2012 2015.Ελεοs…..

  6. malista…kapoios pige se ena “seminario” tis FEMA ee; malista . ..Kai emetfe auto to tromero gegonos e;
    malista.. kai eixe to eleuthero na to pei se ena toulaxiston filo tou e; malista… ok.

  7. Αυτο το σενάριο είναι παρόμοιο στην αξία του με το “lakes out of their basins” και το “3 μέρες σκοταδιού”, “ευθυγράμμιση ηλιακού συστήματος με γαλαξιακή μαύρη τρύπα”, “2012”, “ΝΙΜΠΙΡΟΥ”, “Κομήτης Ελένιν” και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο(παλαιότερα το Υ2Κ, ας πούμε). Κάποια στιγμή κάτι θα γίνει και θα έχουμε -ίσως- καταστροφές, αλλά ίσως και όχι. Το θέμα είναι ότι όλες οι καταστροφές που έχουν γίνει απο αλλού τις περιμέναμε και απο αλλού ήρθαν συνεπώς λειτουργει το στερνη μου γνώση να σε είχα πρώτα. Καταλαβαίνουμε γιατί μας μιλούσαν αυτοί που πραγματοποιούν κάτι, μετά την εμπειρία να το βιώσουμε, δηλαδή πολύ αργά.

    Έχει νόημα να φοβόμαστε απο τις καταστροφές? Μπορεί να είμαστε όλοι ενήμεροι και άκρως προετοιμασμένοι για όλα στην Ελλάδα, και έρχεται και χτυπάει εδώ ο αστεροειδής, ή εκρήγνυται η Σαντορίνη ή δεν ξέρω και εγώ τι άλλο. Αν μπορούμε να το αποτρέψουμε, να το αποτρέψουμε και να κάνουμε τα πάντα για αυτό. Χωρίς να μπορουμε αλλά και να μην ξέρουμε τι στα κομμάτια είναι αυτό, που θα χτυπήσει, ποιος θα επηρεαστεί, τι είδους καταστροφή θα είναι, κλπ κλπ, συγνώμη, αλλά έτσι προγραμματισμός δεν γίνεται. Λέει κάποιος να κάνουμε λεφτά και προμήθειες. Ωραία και αν υπάρχουν όντως τα νεφελίμ απο κάτω και σηκωθουν και αρχίσουν να μας τρώνε, πως θα ανταποκριθούμε? Με τα τρόφιμα? και όπλα που τυχόν δεν θα τα βλάπτουν κιόλας(τυχαίο που στις ταινίες τα ζόμπι δεν επηρεάζονται?)?

    Αν γίνει πυρηνικός πως θα σταματήσουμε τις βόμβες με τα δίκαννα και που θα κρυφτούμε, στα ανύπαρκτα υπόγεια καταφύγια μας? Τη ραδιενέργεια χωρις εξοπλισμό και φάρμακα πως θα την αντιμετωπίσουμε? Αν πέσει κομήτης, έβλεπα ένα β’ιντεο η σε ιστοτοπο πριν απο μήνες ότι θα φτάσει το τσουναμι ως εδώ και κάποια ασφάλεια αρχιζει και ξεκινάει μετά την Ρουμανία…σηκώνεται να πάει εκεί κάποιος που δεν “το φυσάει” για μια απο πολλές πιθανότητες?

    Και τελικά αφου δεν διευκρηνίζει η ΦΕΜΑ, ποιος μας λέει ότι ο Θεός έτσι όπως δημιουργεί τη ζωη, του καρφώνεται μια μέρα και λέει…”απο την τάδε μέρα δεν θα υπάρχει πια άνθρωπος στη ΓΗ, θα πάψουν όλοι να υπάρχουν” και πάπαλα…
    Χωρίς τυμπανοκρουσίες, κοσμικές καταστροφές και σουξου μουξου μανταλάκια. “THE EVENT” απλά.

    Επειδή είμαι μυρμήγκι και όχι τζίτζικας, θα κάνω μικρές προετοιμασίες για κάνα μήνα το πολύ. Ετσι γιατί δεν θέλω να αφήνω τίποτα στην τύχη και μου έρχεται αύριο μια κατάσταση απο Ευρώπη και δεν έχω να φάω. Και γιατί τόσα χρόνια που κάνω συστηματικές ούτε ωφέλησαν, ούτε αύξησαν την υγεία μου(την επιβάρυναν γιατί από τα μακράς διαρκειας, τα περισσότερα είναι βλαπτικά προιόντα).

    Και παρότι έχει πιάσει η προπαγάνδα για ΓΙΑΧΒΕ=ΣΑΜΑΗΛ=ΤΖΕΗΝΤ=ΤΖΕΝΤΑΙ=ΚΡΟΝΟΣ=ΣΑΤΑΝΑΣ=ΣΑΤΟΥΡΝ=ΑΔΩΝΑΙ κλπ(αλλα και ΔΙΑΣ=ΖΕΥΣ κλπ ίδια ρίζα έχουν και αυτά με ΤΖΕΗΝΤ/ΤΖΕΝΤΑΙ/ΑΔΩΝΑΙ) αλλά και αυτοι πλαστοί δημιουργοί να είναι κάπου υπάρχει κάποιος ανώτερος και θα αρχίσω να προσεύχομαι γιατί η καλύτερη μέθοδος είναι η αποφυγή, ΜΠΑΣ λοιπόν και εισακουστώ.

    Κατα τα άλλα πλανήτης φυλακή, Μάτριξ δημιουργημένο απο υλικό ον, αλλά οι θάνατοι θα είναι πολύ αληθινοί…Αυτά πως τα συμβιβάζουμε απορώ. Γιατί κομματάκι δύσκολο να αναφερόμαστε σε πραγματικά γεγονότα που συμβαίνουν όμως σε πλαστό κόσμο της Υπεροντότητας Πληροφορίας…εκτός και αν η Υπεροντότητα πληροφορίας είναι απλά Οντότητα…χωρίς υπέρ μπροστά…οπότε γιατί τη λιβανίζουμε και την κολακευουμε με τον πιο απόλυτο τρόπο?

    Μήπως η Οντότητα Πληροφορίας, απλώς υπάρχει για να φέρνει τάξη μέσα στον χαώδη κόσμο(Ordo ab chao αν δεν κάνω λάθος στον αποκρυφισμό) και δεν έχει καμμία άλλη απολυτως δύναμη? Μ’ηπως υπάρχουν άλλα κέντρα εξουσίας που έχουν βρεί λάθη στη διαδικασία και επικρατούν μέσα απο αυτήν και γιαυτό μπερδευόμαστε και δεν ξέρουμε απο που μας έρχεται μερικές στιγμές? Μήπως για αυτό ανακοινώνονται όλα χρόνια πριν? Τα εισάγουν για να γίνουν τμήμα του σχεδιασμού της πληροφορίας σε τάξη? Στο κάτω κάτω αν ζούμε σε ολογραφικό κόσμο, μήπως είμαστε και εμείς ολογράμματα? Στην οποία περίπτωση καλώς κάνουν και μας βλέπουν σαν αριθμούς? Γιατί τι άλλο είναι ένα ολόγραμμα απο μια συστοιχία αριθμητικών δεδομένων που μπορεί να είναι τόσο τέλεια συνδεδεμένοι ώστε να αναπτύξουν προσωπικότητα και “τεχνητή” νοημοσύνη?

    Και να αρχίσουν να διερωτώνται για διάφορα πράγματα αλλά και γεγονότα, μικρά ή μεγάλα που αποτελούν τμήμα του “Σχεδίου”(στην πραγματικότητα του προγραμματισμένου/δημιουργημένου λογισμικού). Να εξηγούνται έτσι οι έννοιες “όπως επάνω, έτσι και κάτω”?(απλή ανακύκλωση κώδικα) Ο κυκλικός χρόνος και η επανάληψη παρόμοιων ιστορικών γεγονότων/εξελίξεων κατα τακτά χρονικά διαστήματα?, Η γραμμική κατά τα φαινόμενα εξέλιξη του χρόνου που όμως είναι ταυτόχρονα άχρονος(εξελίσσονται όλες οι εντολές του βασικού κώδικα του υποπρογράμματος “συμβάντα” ταυτόχρονα αλλά σε αλληλουχία αλλά εμείς τις μεταφράζουμε σε χρονικές στιγμές γιατί τις αντιλαμβανόμαστε σειριακά)? Οι συμπτώσεις και η Συγχρονικότητα? Το ντέζα βου? Οι προφητείες και τα οράματα? Τα σταθερά μαθηματικά του σύμπαντος? Γιατί σχεδόν όλα δείχνουν τελικά να συνδέονται?(λογικό εαν είναι τμήματα του ίδιου κεντρικού προγράμματος).

    Δεν ξέρω. Βγάζεις άκρη αν απλά αρχίζεις και σκέφτεσαι? Αν είναι λάθος ή ψέμα κάτι, τι αποκλείει να είναι και πολλά άλλα? Ή και όλα? Και αν είναι όλα εμείς οι ίδιοι τι είμαστε? Σκέφτομαι, άρα υπάρχω… Η ύπαρξη όμως τι είναι και πως προσδιορίζεται? Είναι για παράδειγμα η Τεχνητή Νοημοσύνη, ύπαρξη? Ειδικά αν βρίσκεται μέσα σε συνθηκες εργαστηρίου τόσο τέλεια φτιαγμένες που να μην μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι είναι ενδεχόμενα ένα γιγαντιαίο πείραμα?

  8. To poly na pantreutei o donald thn ntaizh kai na kanoun papakia. Oi lykoi klevoun ton skruz kai o kyros granazhs vriskei ton automato apokefalisth keratofidou 🙂

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek