Διαφημίσεις

Από το “Σκεύος Εκλογής” 1996:

“Επέβαλαν στη χώρα μας ένα πολύ μεγάλο εξωτερικό δημόσιο χρέος, τόσο μεγάλο που, όχι μόνο να μή μπορούμε να το ξεχρεώσουμε, αλλά ούτε τους τόκους αυτού του δανείου να μήν προλαβαίνουμε, με αυτό κατάφεραν, με εύλογη δικαιολογία, να επιβάλουν στο λαό ένα οικονομικό πρόγραμμα εξόντωσης, έως εσχάτων. Θα επιβάλουν συνεχώς νέα οικονομικά μέτρα δυσβάσταχτα, φόρους ασήκωτους και πάρα πολλά άλλα μέτρα, ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟ ΝΑ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕΙ… ….Εμείς όμως άς μήν βλέπουμε τους δικούς μας πολιτικούς, αλλά αυτούς που τους τα επιβάλλουν από το παρασκήνιο ΜΕ ΤΗ ΒΙΑ, ΥΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΕΞΑΠΑΝΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ. Ένας από τους σκοπούς τους είναι κι αυτός, να ξεσηκώνουν τον λαό εναντίον των δικών του πολιτικών αρχηγών. ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΣ έτσι ο λαός απ’ αυτούς, θα παρακαλεί πλέον να έρθει κάποιος από κάπου “αλλού” να τους σώσει από τη δυστυχία και να βρεί την ησυχία του. Ας μήν λοιπόν, αλληλοκατηγορούμαστε και αυτοεξοντωνόμαστε ώς λαός και έθνος, γιατί έτσι θα τρίβουν τα χέρια τους οι εχθροί μας όταν θα βλέπουν ότι φαίνεται επιτακτική πλέον η ανάγκη να έρθουν να μας σώσουν.”

Οπωσδήποτε η αγανάκτηση προς τους Έλληνες πολιτικούς υπάρχει και είναι και δικαιολογημένη.

Μετά τα χθεσινοβραδυνά στημένα επεισόδια στο Σύνταγμα από ξένους πράκτορες και κυρίως Αλβανούς, μήπως πρέπει να σκεφτούμε πιο σύνθετα;

Μήπως άθελά μας, μέσα στα τραγικά αδιέξοδά μας, παίξουμε τον ρόλο που θέλουν οι ξένοι επίδοξοι κατακτητές μας;

ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΑΝΟΙΧΤΑ, ΛΟΙΠΟΝ!

Ηγγικεν



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ

O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

13 σχόλια στο “ΜΗΠΩΣ, ΑΘΕΛΑ ΜΑΣ, ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΔΟΞΟΙ ΞΕΝΟΙ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΜΑΣ;”
  1. Φίλε πόσο δίκιο έχεις! Τρομάζω και μόνο που συνειδητοποιώ το πως επαληθεύονται τα λόγια του Άγιου Παΐσιου. Το Σκεύος Εκλογής έπεσε στα χέρια μου το 2001. 14 χρόνια περίμενα αυτά που συμβαίνουν τόσο απροκάλυπτα σήμερα. Διαβάστε αποσπάσματα και θα δείτε την διορατικότητα και τη θεία χάρη που διακατείχε τον Άγιο μας.
    Με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες περιγράφει τις μέρες που περνάμε σήμερα. Οπότε… η συνέχεια έπεται, με ταχύτατους ρυθμούς. Φοβερό… απλά φοβερό!

  2. Εγω θα σου πώ το άλλο. Καταρχήν όλοι αυτοί, δεν είναι φανερό πια ότι θέλουν εξολόθρευση σαν ενοχλητικά ζωύφια? Δεν πρόκειται με αυτούς να βγάλεις ποτέ άκρη. Το κουνούπι θα σε τσιμπάει όπου σε βρεί για να σου πιει το αίμα. Έτσι λειτουργει. Θα πρέπει να αποφύγεις να το σκοτώσεις, προωθώντας το δηλητήριο της Πολυεθνικής που τελικά αυτό θα το συνηθίσει, και θα θέλει άλλα, κάνοντας την πλούσια, αλλά και δηλητηριάζοντας τον δικό σου οργανισμό και περιβάλλον?

    Επίσης, τι σε κάνει να πιστεύεις ότι άνθρωποι(…λέμε τώρα, αν μπορείς να τους πεις ανθρώπους) σαν και αυτούς με τόσα χρόνια ύπνου μας στη διάθεση τους αλλά και τόσους πόρους και τόσα μυαλά που παρήγαγε και παράγει για αυτούς το σύστημα(νομίζοντας αυτοί, όταν δεν είναι σκατόψυχοι, ότι πράττουν για το κοινό καλό γιατί έτσι τους το πασάρουν{όπως οι πολίτες του ΝΑΙ που το πιστεύουν ολόψυχα ‘οτι είναι για το καλό όλων μας κάποιοι για παράδειγμα}) δεν έχουν κάνει σχεδιασμούς και τρόπους δράσης για κάθε πιθανό σενάριο και αντίδραση σου, ελέγχοντας και ένα κάρο δημαγωγούς, πρακτορίσκους κλπ, ώστε να σου δίνουν και ένα σπρωξιματάκι προς συγκεκριμμένες κατευθύνσεις όποτε νομίζουν ότι χρειάζεται, και να φαίνεται ότι και να κάνεις ότι εξυπηρετείς τα δικά τους σχέδια?? Έλέγχωντας ταυτόχρονα και σχεδόν κάθε μορφή εξουσίας, ώστε άνθρωποι που θα έπρεπε να δουλεύουν προς όφελος σου να δουλεύουν εναντίον σου και μόνο κατόπιν εορτής να το μαθαίνεις???

    Και τέλος, αυτό σημαίνει ότι πρέπει να κάθεσαι και να μην κάνεις τίποτα διευκολύνοντας το έργο τους αφού 99,99% θα χάσεις? ΟΧΙ. Θα κάνεις αυτό που θεωρείς σωστό και θα πεθάνεις αν χρειαστεί στην πορεία ή μαχόμενος ή με στρατηγικές μαζικές “μη πράξεις” τύπου Γκάντι(Άλλο να κάτσω ας πούμε σπίτι μου και να μην αντιδράσω σε ένα πραξικόπημα και άλλο να πάω μαζί με άλλους 100-200 χιλιάδες και να κάτσω μπροστά απο τη βουλή με τρόπο που να φράξω όλες τις διόδους φαινομενικά μην κάνοντας τίποτα και μην επιτρέποντας σε κανέναν να περάσει μέσα. Η να ρίξω και μια απεργία πείνας ταυτόχρονα ή ότι άλλο σκεφτώ που να με κάνει ενεργητικό χωρίς φαινομενικά να απειλώ). Ο μόνος τρόπος να μην κάνεις λάθη ακόμη και κολοσσιαία, είναι να μην κάνεις -πραγματικά- τίποτα. Όμως αυτό τελικά είναι ο προτιμητέος ρόλος μας για αυτούς και το πιστεύω ακράδαντα… Το να μην κάνεις τίποτα απο το φόβο ότι θα τα σκατώσεις και θα τα κάνεις χειρότερα απο ότι ήδη είναι. Ψυχολογικά πάνω σε αυτό δουλεύουν(στο “σπάσιμο” της προσωπικότητας ανοίγοντας μετά τα κανάλια ελεύθερης διαμόρφωσής της κατά το δοκούν, όπου θα μας “πηδάνε” και θα τους λέμε και ευχαριστώ) αν το παρατηρήσουμε, εφαρμόζοντας σε μαζική κλίμακα πειράματα τύπου ΜΚ-Ούλτρα.

  3. Έναν Κορέα χρειάζεται αυτή η χωρα, που να ξέρει να παίζει καλύτερα το παιχνίδι των εθνοφονιαδων..
    Δυστυχως για την μας μόνο ψοφιους κοριούς έχουμε!

    https://youtu.be/x4nw7PtdZKE

  4. ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΣΑΝ ΦΛΑΣΙΑ ΣΗΜΕΡΑ!!!!
    ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΑΝΤΑ,
    ΟΜΩΣ ΚΑΙ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΝ-ΚΑΤΙ-ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΝΑ
    ΤΟΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ.
    ΜΗΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΕΥΡΩ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ??
    ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ??
    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΜΕΤΡΑ 15-20 ΔΙΣ ΕΥΡΩ……ΕΜΕΙΣ ΕΙΠΑΜΕ ΠΑΛΙ ΝΑΙ!!
    ΤΟΣΥ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ?? ΟΣΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΝΕ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ , ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ, Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΥΣΚΟΛΕΥΗ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.
    ΘΑ ΤΑ ΡΙΞΟΥΝ ΣΕ ΕΜΑΣ ΒΕΒΑΙΑ ΟΛΑ…..ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ.
    ΜΗΠΩΣ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΜΑΣ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΕΞΩ ΣΕ ΑΝΥΠΟΠΤΟ ΧΡΟΝΟ??
    ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΑ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΛΟΓΟΥΣ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ….ΤΟΤΕ
    ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΤΟΣ ΕΥΡΩ ΣΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ 2 ΜΗΝΕΣ ΜΕ Η ΧΩΡΙΣ ΜΕΤΡΑ.
    ΚΑΤΙ ΧΟΝΤΡΟ…ΠΟΛΥ ΧΟΝΤΡΟ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΜΟΝΗ ΓΙΑ ΕΞΟΔΟ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΟΠΩΣ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ 3, ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΞΟΔΟ, ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΑ ΣΠΙΘΑ, ΤΗΝ ΣΠΙΘΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΨΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ.

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΝΤΟΣ ΠΙΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ
    ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΠΙΣΩ ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ.

  5. Φίλε Ζαχαρία τα πραγματα είναι λίγο πιο πολύπλοκα….

    Σίγουρα κανένας έλληνας δεν πρεπει να στραφεί ενάντιων συμπατριωτών του για πολιτικές πεποιθήσεις …..
    Σίγουρα όμως θα στραφεί, και μαλιστα με μένος , ενάντια στο ψευτορωμαίικο…. τους προδότες ελληνόφωνους πολιτικούς που τον πρόδωσαν…. και αυτό το είπε ο Άγιος Παΐσιος … να τα λέμε όλα…… Αυτό βέβαια θα ισχύει και για όσους συνεργάστηκαν με τους δοσίλογους….

    Αλίμονο αν οι Έλληνες επαναλάβουν το λάθος με τους δοσίλογους της κατοχής που όχι μόνο δεν τους τιμώρησαν άλλα τους έκαναν υπουργούς , βουλευτές , μέχρι και πρωθυπουργούς…. !!!

    1. ΚΑΙ Ο ΙΟΥΔΑΣ ΕΚΤΕΛΟΥΣΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΑΛΛΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΛΙΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΠΡΟΔΩΣΕΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΕ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΟΥΔΑΣ ΚΡΕΜΑΣΤΙΚΕ !! ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΑΝ ΓΕΝΝΗΘΕΙ!!!!

  6. Το ότι κάτι συμβαίνει σε αυτόν τον λαό χρόνια, το γιατί η εκκλησία αποσπάει τον κόσμο από τους Αρχαίους Έλληνες (ακόμα κ από πριν ξεκινήσει ο χρόνος να μετράει), το τι φοβούνται κ μας κρύβουνε τόσα χρονιά. Αυτά είναι μερικά από τα ύποπτα, αν θέλανε το καλό μας δεν θα τους άφηναν να ακουστεί η φωνή τους μέσα απ’ το εμπόριο.

    Η Έλληνες πρέπει να ήμαστε περήφανοι για την Ιστορία Μας, Οποίος θέλει να δει το γιατί ας κάνει αντιγραφή επικόλληση στο google «Ελλάνιοι-Ολύμπιοι» κ πατήστε enter, θα δείτε την ιστοσελίδα Ελλάνιοι-Ολύμπιοι ανάμεσα σε δύο Δελφικά Έψιλον (καλύτερα είναι να μην γράψετε το link πουθενά κάντε το με την παραπάνω διαδικασία), μπείτε μέσα, διαβάστε κ νιώστε την απόλυτη υπερηφάνεια μας…

  7. Την απαντηση στον προβληματισμο σου ισως την δινει η Ραχηλ Μακρη : Στη βουλη δεν μπορεις να ξεχωρισεις ποιος ειναι γουρουνι και ποιος ανθρωπος. Ο Τσιπρας ειναι γουρουνι η ανθρωπος? Προσωπικα για εμενα ειναι ευκολη η απαντηση στο ερωτημα σου. Ο τσιπρας αν ηταν πραγματικος πατριωτης και οχι πιονι των τραπεζιτων, δεν θα επρεπε να ψηφισει το λαθρονομοσχεδιο. Εστω ομως οτι και αυτο το περνει πισω αυριο. Τους λαθρομεταναστες τζιχαντιστες ισλαμιστες γιατι τους μπαζει μπουλουκηδων μεσα και τους συσσωρευει στα μεγαλα αστικα κεντρα? Ειναι ευκολο να τους διωξεις? ΟΧΙ! Ειναι ευκολο να καταστειλεις μια εκρηξη τους ? ΟΧΙ! Αρα τοποθετει μια ατομικη βομβα στα σπλαχνα της Ελλαδας και οτι ωρα γουσταρουν οι σιωνιστες την απασφαλιζουν , και αντε γεια ελληνα! Ειναι πραξεις αυτες ελληνα πολιτικου που προσπαθει να κοροιδεψει τους παγκοσμιους δυναστες μη χρεωνοντας σε ενα grexit η σε μια εσωτερικη αναταραχη εναν παγκοσμιο πολεμο?

  8. ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΓΕΡΩΝΤΑΔΕΣ ΜΕΝΤΙΟΥΜ… ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ (ΠΟΥ ΔΥΣΤΙΧΩΣ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ, ΞΕΡΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ) – ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ! ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΕΙΣ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek