Διαφημίσεις

Αδερφέ επίτρεψέ μου να σε διορθώσω.
ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ήταν οι προηγούμενοι.
ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ μας είπαν οι τωρινοί.
Και το έκαναν….μόνο που ξέχασαν να σηκωθούν από τα τέσσερα, οπότε καταλήξαμε στη στάση ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ.
Ο επιστημονικός όρος για αυτή τη στάση είναι: ΠΙΠΑ – ΚΩΛΟ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120
Ο άνθρωπος που το συνέταξε ήταν σοφός.
Γνωρίζοντας πως κάποιες φορές οι εκλογές δεν μπορούν να αλλάξουν τα πράγματα, (λόγω μεθοδεύσεων των κυρίαρχων), υποχρεώνει (πρόσεξε, δε δίνει απλώς το δικαίωμα, ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ) το λαό να εξεγερθεί στην ουσία.
Όχι απαραίτητα με τα όπλα και τη βία, αλλά ίσως και με την ανυπακοή (αν έχει το νιονιό να σκεφτεί).
Συμπέρασμα: δεν είναι ένοχοι μόνο οι άρχοντες έναντι του Συντάγματος, ένοχος είναι και ο λαός.

ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ
Με μια πρόχειρη ματιά που έριξα στα μέτρα που υπογράψαμε παρατήρησα με πόση χειρουργική ακρίβεια συνεχίζεται ο πόλεμος κατά του Έθνους*.

1) Τελειώνει τους αγρότες, κτηνοτρόφους.
Εκεί που στηρίζεται μια χώρα, στην αυτάρκεια.
Αν λάβουμε υπόψη πως το 70% της αγροτικής γης είναι ήδη υποθηκευμένο (ΑΤΕ, πάσα στην ΠΕΙΡΑΙΩΣ πάσα μέσω εγγυήσεων στον ELA ή μέσω χρηματιστηρίου ή κατάσχεσης -Αγγλικό δίκαιο- σε όποιον ενδιαφέρεται) σε μερικά χρόνια κάνεις τους αγρότες κολίγους και ελέγχεις τα στομάχια του πληθυσμού.

2) Τελειώνει τους μικρομεσαίους επαγγελματίες, βιοτέχνες.
Αύξηση φορολογίας, προκαταβολή φόρου 100%.
Ακόμη και αυτοί που που τη σκαπουλάρισαν μέχρι σήμερα θα παραδώσουν το πνεύμα σύντομα.
Δεν πειράζει. Οι γερμανικές και λοιπές εταιρείες του ΄Αξονα θα πάρουν το μερίδιο αγοράς που κατείχαν, καθώς και τα σπίτια και εξοχικά τους αφού τα περισσότερα ήταν υποθηκευμένα.
Ας μην ανησυχούν όμως, θα πάρουν 300 ευρώ το μήνα, επιδότηση ενοικίου, ρεύματος και όσα μακαρόνια τους χρειάζονται.

3) Τελειώνει τον τουρισμό.
Ομοίως με τους προηγούμενους.
Όταν θα έρθουν τα όποια αναπτυξιακά πακέτα και επιδοτήσεις θα αφορούν μόνο τις επιχειρήσεις τους οι οποίες θα έχουν πλέον στη διάθεσή τους πεινασμένους που θα βλέπουν το 200άρι και θα κάνουν τούμπες.

4) Περαιτέρω διάλυση του κοινωνικού ιστού.
Γνωρίζουν τα βαμπίρ πως οι συνταξιούχοι κρατάνε στη ζωή παιδιά και εγγόνια.
Πλήτωντάς τους επιπλέον στέλνουν στην ουσία κι άλλο κόσμο στην ξενητειά.
Αύξηση των ορίων συνταξιοδότησης σημαίνει πως με την ανεργία που υπάρχει, οι περισσότεροι θα ξεχάσουν τη σύνταξη και θα αρκεστούν στο επιδομα επιβίωσης που απλόχερα θα δώσουν οι ψυχούλες εταίροι μας.

5) Πλήγμα στο ηθικό.
Κάποιοι που αναθάρρησαν ξανά πίσω στη γαλέρα.

6) Δικαίωση – Ξέπλυμα των προηγούμενων προδοτών.
Αφού δεν τα κατάφερε η “ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΓΑΜΙΣΤΕΡΑ” πάρτε πίσω τις ύβρεις ρε αλήτες, θα σου λένε.

*Η έννοια Έθνος εκτός από τους ζωντανούς, περιλαμβάνει τους πεθαμένους και τους αγέννητους.

Να’ σαι καλά

Υ.Γ. Πάντως για να είμαστε δίκαιοι και να μην κοροϊδεύουμε τους εαυτούς μας, ο Τσίπρας μπορεί να γυρίσει και να σου πει: ” Τι βαράτε ρε παιδιά, όταν εγώ διαπραγματευόμουν εσείς από τις παραλίες δίνατε 75% ποσοστό στο ΕΥΡΩ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ. Γιατί να κάνει πίσω ο Γερμανός?”

Υ.Γ. Επειδή τώρα τελευταία επικοινωνώ με τα ζώα, τα τζιτζίκια γύρω σου έχουν ξεραθεί στα γέλια ή μου φαίνεται?

ΕΜΑΙΛ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

7 σχόλια στο “ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ?”
  1. ΓΡΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΓΟΡΑ !!!!!!
    ΦΕΡΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ !
    ΣΑΜΑΡΑ !
    ΒΕΝΙΖΕΛΟ !
    ΠΑΠΑΔΗΜΟ !
    ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ( ΟΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΙ )
    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ( ΟΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΙ )
    ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ( ΟΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΙ )
    ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ !
    ΠΙΚΡΑΜΜΕΝΟ !

    ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ, ΕΣΤΩ !

    ΚΑΠΙΟΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ !

  2. Γιατι στο σκίτσο φαίνεται Γυναίκα???
    Οι γυναίκες – όπως η Ζωη και η Βαλαβάνη και άλλες στη Βουλή- έχουν Αρχιδια σε αντίθεση με τους προσκυνημένους ΑΝανδρους που το πεος τους δεν σηκώνεται ούτε με ένεση!
    Παριστανουν τον ιππότη της ασφάλτου αλλα στα ζόρια κρύβονται πίσω από μικρές κόρες….
    Παρακαλώ να διορθωθεί η απεικόνιση!

  3. Θα πρεπει να δωσουμε ευσημα και στον Αδωνη. Βεβαια δεν το πετυχε 100% αλλα κατα 50% επεσε μεσα. Οι ελληνιδες (και το λεω με πικρα) θα βγουν στην πορνεια. και μην σου φενεται παραξενο. Οταν με τις σημερινες συνθηκες οι φοιτητριες για παραδειγμα κανουν πορνεια για να επιβιωσουν κ να κανουν τη ζωη τους (το ξερει κ η κουτση μαρια πλεον), για φανταστειτε τι θα γινει με το νεο μνημονιο. Η ΝΤΕΠΗ ΓΚΟΛΕΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΦΤΥΣΕΙ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΤΩΡΑ? ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΕ ΚΑΝΕΙΣ? Η ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΝΕΙΑ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΡΙΩΝ? ΜΟΝΟ Η ΜΟΥΡΗ ΤΟΥ ΑΔΩΝΗ ΤΗΝ ΕΜΠΝΕΕΙ ΓΙΑ ΦΤΥΣΙΜΟ? ΤΟΜΑΡΙΑ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ!

  4. Για αλλη μια φορα προδομενοι. Μονο αυτοι καταλαβαν οτι το ΟΧΙ μας ηταν ΝΑΙ . Τοτε ρε προδοτες τι πηγατε να να διαπραγματευτειτε; αν θα μας πη….ξουν με βαζελινη η χωρις; Μεγαλη επιτυχια, τα παιδια μας γιουσουφακια και σκλαβες των κτηνοβατων. Να την χ…ω αυτη την “Ευρωπη” σας.

  5. ετσι ελληνακια στα τέσσερα βλέπετε είσαστε τοσο στόκοι που δεν έχετε καταλάβει οτι η ψήφος σας ειναι οπλο και οτι στον πόλεμο χρειάζονται ανορθόδοξα οπλα , σας χαλαγε να ψηφιζατε τους “ναζι” της χρυσης αυγης θελατε “ριζοσπαστισμο” και δημιοκρατια στα τέσσερα λοιπόν και μονο κώλο ετσι ισως ξεκολλήσει ο στοκος.

  6. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΣΤΟΝ ΑΓΑΠΗΤΟ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΟΤΙ
    Η ΠΑΣΕΓΕΣ (ένωση γεωργών – κτηνοτρόφων)
    ΖΗΤΗΣΕ ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΝΑ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΤΕΙ ΤΟ “ΝΑΙ” ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΟΥΔΙΑ (που κάποιοι με αυτά έφτιαξαν βίλες και πισίνες και άλλοι βέβαια στάνιαραν κλπ)
    ΑΡΑ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΣΥΝΘΗΚΟΛΟΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΛΥΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥΣ…
    ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΜΑΣ Σ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΜΕ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΜΑΣ…
    (εγώ αν και δημοσιος υπάλληλος ψήφησα “ΟΧΙ” γιατί όσα κι αν χάσω ή όσα κι αν κερδίσω, δε μπορώ να ζήσω χωρίς πατρίδα και συμπατριωτες– κάποιοι φαίνεται ότι μπορούν….)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *