Διαφημίσεις

Τα σημάδια στο τοίχο έχουν ήδη φανεί, το τέλος του ευρώ αυτού του νομίσματος που είναι κατ’ ουσία ο Μαμωνάς του ευαγγελίου ο Θεός των Ευρωπαίων και των Ελλήνων επίσης, βαδίζει προς την πλήρη εξαφάνιση του. Οι Γερμανοί μιλούσαν αυτές τις ημέρες για έλλειψη εμπιστοσύνης προς την Ελλάδα, η αλήθεια είναι όμως ότι όντως υπάρχει έλλειμα εμπιστοσύνης αλλά όχι προς τη Ελλάδα αλλά βασικά και ουσιαστικά προς το ευρώ. Αυτό είναι που έχει καταρρακωθεί παγκοσμίως αυτό το νόμισμα είναι που έχει χάσει την αξιοπιστία του και φτάνει η ώρα που θα χλευάζεται και θα κοροιδεύεται κάθε προσπάθεια διάσωσης του. Η πατρίδα μας δεν χρειάζεται να λάβει την επιβεβαίωση των Γερμαναράδων και των κολαούζον της ότι είναι πιστή, έχουμε ΙΣΤΟΡΙΑ που φωνάζει και διακηρρύτει για την πιστότητα μας στο δίκαιο, στους συμμάχους και φίλους μας, στην πρόοδό της ανθρωπότητας και όχι όπως ορισμένοι λαοί φέρουν για πάντα πάνω στους ώμους τους την κτηνωδία και θηριωδία των πράξεων του παρελθόντος τους.

Είναι ασύμβατο με τον πολιτισμό μας την ιστορία μας τον χαρακτήρα μας αυτό το οικοδόμημα της Ευρώπης και της Ευρωζώνης, είναι ξένο πρός εμάς ένα παράσιτο μια βδέλλα που έχει κολλήσει πάνω στο σώμα του Έθνους  και απομυζεί όλη την ικμάδα μας, οδηγώντας μας σε μια πλήρη εξαθλίωση πνευματική πρώτα και έπειτα κοινωνική και οικονομική.

Ο απλός λαός το έχει δεί το έχει διαπιστώσει μένει να ξεπηδήσουν Ηγέτες που θα αποκολλήσουν αυτό το παράσιτο από το σώμα των Ελλήνων μια για πάντα.

Θεοφύλακτος Ακρίτας.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription
2 σχόλια στο “Το τέλος της Ευρωζώνης πλησιάζει.”
  1. Πλησιαζει το τελος και απο αλλες αιτιες..

    Φαντασου τον Ιταλο τον Ισπανο να βλεπει τους πολιτικους να τον κοροιδευουν και να τον οδηγουν περα απο την φτωχια στον ιδιο εξευτελισμο. που εσυραν εμας ολοι οι στοιτες εγκαθετοι πολιτικοι μας.

    Πριν αρχισει το πρωινο ευρογκρουπ που μας αφορουσε ηδη σου εδωσα την συμφωνια που ειχαν αποφασισει οι μαργιονετες.

    Τωρα δεν ασχολουνται με την υφαρπαγη της ψηφου απο τον εγκαθετο νεαρο αλλα με τις παραιτησεις. στελεχων που διαπιστωσαν το βαθος του συστηματος.

    Δεν μιλουν οτι σαν νομος του κρατους μετα το δημοψηφισμα απαγορευονται ολα τα μετρα που υπαρχαν στην προταση των δανειστων
    Και οτι λαμβανει χωρα πλεον ειναι ανευ εγκρισεως του λαου ουτε εχουν την θεληση να προχωρησουν σε ανοιχτη ερωτηση για το ευρω μιας και ξερουν οτι οι ψηφοφοροι τους ειναι οσοι βιλευτηκαν η ειναι βολεμενοι οι Αλβανοι και καποια κομματοσκυλα..

    Ετσι λοιπον σε λιγο και η Ευρωπη θα πεσει
    και πολεμος θα ανοιξει για να ελενξουν τα πληθη.

    Αδελφια προσευχη και προσοχη κσνενας να μην χαθει.
    Καλη δυναμη..
    Θα μας στειλουν πολλους…

  2. ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ΄΄
    ΓΡΑΙΚΟΙ΄΄ ΡΩΜΙΟΙ΄΄ ΚΛΑΣΣΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ΄΄ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΡΩΜΙΟΙ΄΄ ΕΛΛΗΝΙΣΤΕΣ΄΄ ΣΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΟΣ΄΄ ΣΕ ΠΟΙΟ΄΄…..
    ΑΛΛΟΙ ΣΤΟ ΕΝΑ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟ ΑΛΛΟ….ΑΛΛΟΙ ΣΤ ΠΑΡΑΛΛΟ…
    ΟΤΑΝ ΛΕΝΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΝΑ,, ΝΑΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ …ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ…ΕΝΝΟΟΥΝ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ,,,ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΝΑ…

    ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ΄΄ ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ…

    ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΠΟΤΕ Η ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ Η ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΘΑ ΥΠΕΡΙΣΧΥΕΙ ΜΕ ΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΑ….
    ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΗΛΩΝΩ ΑΓΝΟΙΑ…
    ΤΟ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ…ΚΑΙ ΜΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ 12 ΘΕΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΘΡΗΣΚΟΙ ΚΑΙ Μ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΟΙ ΚΑΙ ΒΟΣΚΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΡΕΜΠΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΛΑΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΠ .. ΚΛΠ ΤΑΣΕΙΣ..
    ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ
    ΦΙΛΙΚΑ
    Κ,Μ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *