00:54 - 14/07/2015

Περι εσχατης προδοσιας

Διαφημίσεις

https://www.youtube.com/watch?v=7oWwSadyrug



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Σχόλια Αναγνωστών (5)

  1. Μανιάτη Βηρσαβεέ 07/14/2015 @ 8:30 ΠΜ

    Την αλήθεια την ξέρουν όλοι, αλλά θέλουν να την αγνοούν. Ο Γέροντας Εφραίμ της Μονής Βατοπεδίου δεν είναι μασόνος. Μπορεί να γνώριζε τον Καραμανλή ή να τον φιλοξένησε, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι μασόνος. Ο Γέροντας Εφραίμ έχει δεχθεί πολλούς ηγέτες στη Μονή Βατοπεδίου, όπως και τον Πούτιν με τον οποίο έχει στενή προσωπική σχέση, τόσο που πολλοί λένε ότι τον έχει πνευματικό, στην Ελλάδα. Τώρα για τους άλλους συμφωνώ. Μάλιστα για τους άλλους Αρχιερείς και μάλιστα για τον Οικουμενικό Πατριάρχη υπάρχουν φωτογραφίες με συλλείτουργα μαζί με τον Πάπα. Αλλά για τον Τσίπρα δεν πρέπει κανείς να απορεί τόσο πολύ, αφού πριν αναλάβει την πρωθυπουργία είχε πάει και στην Αμερική και είχε συναντηθεί και με τον Πάπα. Όλα αυτά δείχνουν δεσμεύεις είναι βαρίδια που σε βραχυκυκλώνουν και δεν σε αφήνουν να ακούσεις τη φωνή της συνείδησής σου. Κάποιοι λένε ότι τον υπνώτισαν, τον Τσίπρα εννοώ, άλλοι λένε ότι αρρώστησε, άλλοι λένε ότι τον υπέβαλαν σε μέθοδο ελέγχου του νου. Είναι λογικά όλα αυτά, διότι όλοι αυτοί ανήκουν στη μαύρη μασονία και χρησιμοποιούν τη μαγεία και όλες τις σατανικές καταστάσεις. Για αυτό δεν μπορούμε να βγούμε μόνοι μας από αυτό το λούκι. Χρειαζόμαστε έναν πραγματικό χριστιανό ηγέτη που θα μας βγάλει από αυτό το τέλμα. Πρέπει να του καταλάβουμε η ΕΕ έγινε για ένα και μόνο σκοπό. Για να υποδεχθεί τον αντίχριστο και να γίνει το βασικό όργανο άσκησης της εξουσίας του και ο βασικός μοχλός επιβολής της παγκόσμιας δικτατορίας του, επιδιώκοντας να είναι τα μεγάλα κράτη τα κέρατα του θηρίου που αναφέρει η αποκάλυψη και όχι για να δημιουργήσει συνθήκες ευημερίας για τους λαούς, τους οποίους θέλει να εξοντώσει, όπως εμάς τους Έλληνες που μας θεωρούν τα μεγαλύτερα εμπόδια στην επικράτηση της Νέας Τάξης Πραγμάτων του αντίχριστου. Ένας λοιπόν μασόνος με σατανική εκπαίδευση και υπόβαθρο και με εωσφορική μύηση μέσα από τις μασονικές στοές, δεν μπορεί να πολεμήσει τους άλλους μασόνους και το σατανά. Για αυτό λέμε ότι χρειάζεται απαραίτητα όλοι να προσευχηθούμε στο Θεό να μας στείλει έναν πραγματικό χριστιανό ηγέτη, ο οποίος να είναι έξω από αυτά, για να μας βγάλει έξω από αυτό το λούκι. Η υπόθεση είναι στα χέρια του Θεού. Εγώ για το Τσίπρα πιστεύω ότι τους έδωσαν παραισθησιογόνα και τον έφεραν σε επαφή με τον διάβολο και έτσι τρελάθηκε. Μόνο με τον Ιησού Χριστό τους πολεμάμε, διότι μόνο ο Ιησούς Χριστός μπορεί να συντρίψει το κράτος του διαβόλου, που αυτοί δημιούργησαν

  2. Α.Ρ.Τ.Ε.Μ.Ι.Σ. 07/14/2015 @ 12:07 ΜΜ

    ΨΟΦΟΣ. Οχιομως σε αυτούς. Αυτοι ΠΡΕΠΕΙ να ειναι στο τελος. Αυτοι ΠΡΕΠΕΙ να δουν να νιώσουν και να καταλάβουν ποιωντις εντολές κάνανε πράξεις.

    Η πληρωμή για εσχάτη προδοσία ΠΡΕΠΕΙ να αρχίσει απο τα μπαταρία ερπετά που στέλνουν τις εντολές. Είναι όλα εδω μέσα στην Ελλάς των Ελλην. Αυτοι είναι οι πρώτοι που η σκοτυνες ψυχες τους ΠΡΕΠΕΙ να πάρουν φωτιά και να τις δούνε ακόμη και οι ομοιοι τους σε άλλον πλανήτη [εαν φυσικά υπαρχουν, και εάν οι εκει Ελλην δεν τους έχουν είδη κάψει με ΦΟΣ] .

    • πλάκα μας κάνεις άνθρωπε μου? επειδή είναι πολύ θρήσκοι πηγαίνουν όλοι αυτοί εκεί ή επειδή είναι το καλύτερο πλυντήριο?

  3. ανωνυμος 07/14/2015 @ 3:00 ΜΜ

    Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΕΦΡΑΙΜ ΘΑ ΔΕΧΟΤΑΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΛΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ΄΄
    Η΄΄ ΜΟΝΟΝ ΤΟΥΣ ΕΛΙΤ΄΄

  4. ανωνυμος 07/14/2015 @ 6:30 ΜΜ

    ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Η ΚΑΜΠΑΝΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΤΥΠΑΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙ ΦΤΩΧΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ…ΕΝ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΟΥ ΒΑΡΙΕΣΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣ..ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΤΥΠΑΕΙ……..ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ……

    ΑΛΛΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΑΞΙΖΕΙ ΤΙΜΩΡΙΑ……ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΤΙΜΩΡΕΙΤΕ..

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*