Διαφημίσεις

Το κόμμα του Ρώσου Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν μέσω της οργάνωσης στη Μόσχα, εμπνεύστηκε τη δημιουργία μιας σημαίας STRAIGHT PRIDE που να συμβολίζει τις πραγματικές οικογένειες#realfamilies, στον αντίποδα της GAY PRIDE που έχει κατακλύσει τις ΗΠΑ και τις υπόλοιπες ανεπτυγμένες χώρες της Ευρώπης.

Η σημαία της STRAIGHT PRIDE βασίστηκε στο σχεδιασμό της σημαίας που χρησιμοποιήθηκε για μήνες σε όλες τις κινητοποιήσεις και διαδηλώσεις των Γάλλων πολιτών (La manif Pour Tous) που εναντιώνονταν στο νομοσχέδιο του Προέδρου Ολλάντ για τη θεσμοθέτηση του γάμου ομοφυλοφίλων και την υιοθεσία παιδιών. Η Ρωσική έκδοση προσθέτει ένα τρίτο παιδί καθώς και την επιγραφή »πραγματική οικογένεια».

<div style=”float:left;”>
[sc:mytilinios]
</div>

Ο βουλευτής Αλεξέι Λισοβένκο δήλωσε στην εφημερίδα Izvestia: «Αυτή είναι η απάντησή μας στους γάμους ομοφυλοφίλων, αυτή την παρωδία της ίδιας της έννοιας της οικογένειας. Πρέπει να αποτρέψουμε τον πυρετό γκέι στη χώρα μας και να στηρίξουμε τις παραδοσιακές αξίες. «

Ο Λισοβένκο δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι το σχέδιο δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τους «συμμάχους» στη Γαλλία που δημιούργησαν το πρώτο λογότυπο και ότι δεν πρόκειται για κλοπή.

straight-pride-2

Η νέα σημαία εγκαινιάσθηκε επίσημα στις 06/07/15 κατά τη διάρκεια των εορτασμών της εθνικής εορτής του Αγίου Πέτρου και του Αγίου Φεβρωνία, ο οποίοι στην Ορθόδοξη Εκκλησία είναι οι άγιοι προστάτες του γάμου. Ευρέως γιορτάζεται στη Ρωσία ως η ημέρα της Ημέρας της Οικογένειας, της Αγάπης και της πίστη και είναι ισοδύναμη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου.

Θεωρείται ότι αυτή η μορφή καμπάνιας θα βοηθήσει και στην ενθάρρυνση της ρωσικής οικογένειας για περισσότετα παιδιά, καθώς η κυβέρνηση επιχειρεί εδώ και χρόνια μέσω επιδομάτων να αντιμετωπίσει την υπογεννητικότητα.

dimpenews.com



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ

O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

6 σχόλια στο “STRAIGHT PRIDE: Την ώρα που μας ταΐζουν φεστιβάλ ομοφυλοφιλίας στη Ρωσία κάνουν το αντίθετο”
  1. ΚΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ !!!! για καποια χρονια πριν !!
    ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΘΕΜΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ……ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ , ΓΙΑΤΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΕΙΝΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΣΠΑΝΙΟ !!!!!!!!!!
    ΣΕ ΤΙ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ (μας επεβαλαν) ΘΕΕ ΜΟΥ ; … !!!!!!!!!!!
    Και για να βαζουμε καποια πραγματα ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ !!
    Η ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ…ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΜΑΛΙΑ …εξ επιλογης ‘η οχι.., ειναι ανωμαλια δυστυχως , οπως και να το κανουμε !!

    ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΗΡΙΑ !!!!!! και δεν ειναι δυνατον να αντιμετωπιζεται διαφορετικα !!!
    ΕΞΗΓΟΥΜΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΟΥΜΑΙ !!
    Ενας ανθρωπος μη αρτιμελης π.χ. κουτσος ! Εχει οοοολα τα ανθρωπινα δικαιωματα και την συμπαθεια ολων !!!
    Δεν γινεται ομως να ΑΠΑΙΤΕΙ να παρει την θεση ενος αρτιμελους ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ …και να επικαλειται τα ανθρωπινα δικαιωματα του ως επιχειρημα !!!
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΣ !!!!!
    φανταστητε τωρα ενα μωρο παιδακι ..να ειναι υιοθετημενο (ποσο ατυχο ειναι να μην εχει τους φυσικους του γονεις να το φροντιζουν…για καποιους λογους)…και να υιοθετηθει απο ομοφυλοφιλους !!!!!
    Και οταν αυτο το παιδακι ερθει σε επαφη με αλλα συνομιλικα..να φωναζει μαμα στο παρκο..τον τυπο που κατουραει ορθιος πισω στο δεντρο !!!!!!!!!!!!
    Αντε τωρα να καταλαβει γιατι γελουν ‘η απορουν τα αλλα παιδακια μαζι του…ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ … ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΕΞΗΓΗΣΗ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ “ΜΑΜΑ αδερφω” …για το τι του συμβαινει !!!
    ΤΟ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΚΑΙ ΚΟΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ….ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΤΥΧΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ …ΑΝΤΡΑ ΓΙΑ …ΜΑΜΑ !!!!
    Κι αντι να παει να κρεμαστει η πουσταρα ……..που ΕΠΕΒΑΛΕ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ,ΤΟ ΑΦΥΣΙΚΟ ΩΣ ΦΥΣΙΚΟ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ,απο αρρωστημενο εγωισμο και κομπλεξ……αντι λοιπον να κρεμαστει ,ΒΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΦΥΣΙΚΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ..ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ , ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ….ενας Θεος ξερει τι !!!

    ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΟΡΓΙΑ !!!!! ΟΛΟΙ ΜΑΣ !!!!
    ΜΠΡΑΒΟ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ…και σκατα στα μουτρα εκεινων των προοδευτικων ανωμαλων που πρατουν τα αντιθετα !!!
    ΦΤΕΡΑ ..ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΠΟΤΟΛΜΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΠΙΒΟΥΛΕΣ….ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΟΥ..
    ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ Α Ν Ω Μ Α Λ Ι Ε Σ !!!!!!!!!!!!!

  2. Μπράβο στην Ρωσία!Έχουν μπερδέψει το σωστό με το λάθος,το ηθικό με το ανήθικο,το ομαλό με το ανώμαλο.Έλεος πια.

  3. ο χρονος δε κυλαει στην ευθεια κινειται με παραξενο τροπο ο ποιο αποδεκτος ειναι ο κυκλικος για να ερθουν τα γεγονοτα τα οποια βλεπουμε συνηθως ακουλουθιεται μια αλυσιδα γεγονοτων που το ενα φερνει το αλλο και φτανουμε καπου.

    Ο Χρονος ομως και τα γεγονοτα δεν ειναι τετελεσμενα οτι σιγουρα θα γινουν μπορει να γινουν μπορει να μη γινουν για να γινουν θα πρεπει ν ακολουθηθουν καποιες επιλογες το ιδιο μπορει παλι να συμβει αντιστροφα θα πει κανεις οτι η εξηγηση ειναι του ασφαλους γιατι εισαι 50/50 οχι αυτο το ποσοστο δε παιζει οι επιλογες δεν ειναι 2 ειναι τουλαχιστον 3 οποτε το ποσοστο πεφτει..

    Υπαρχει κι αλλη θεωρια που ριχνει περισσοτερο το ποσοστο ειναι μεγαλο θεμα και δυσκολο να κατανοηθει οποτε ας τ αφησουμε προς το παρον..

    Υπαρχει μια κακη επιλογη που αν συνεχιστει με αυτο το τροπο η αλυσιδα τα γεγονοτα θα γινουν αναποδα απο τα σημερινα οι ομοφυλοι θα ειναι κατι το φυσικο πλεον και οι ετεροφυλοι θα ειναι οπως ειναι οι ομοφυλοι σημερα και χειροτερα..

    Αυτη ειναι μια επιλογη μια κακη επιλογη οι αρουραιοι συμφωνουν με αυτο και θελουν να το προωθησουν υπαρχουν ομως κι αυτοι που δε συμφωνουν οπως κι αυτοι που ακομα δεν ειναι σιγουροι για το ποια πλευρα θα επιλεξουν.

    Οποτε εχουμε 3 επιλογες απο 3 ομαδες οι αρουραιοι πιο ισχυροι απο αυτους που δε συμφωνουν και με το αβανταζ των αναποφασιστων εχουν το πρωτο λογο.

    Οι κανονικοι ανθρωποι ολ αυτα δε θα τα παρατηρησουν καν ηδη δε τα παρατηρουν..

    Υπαρχει και η τεταρτη επιλογη αυτη ομως οπως ειπα ειναι ενα μεγαλο θεμα ..

    οποτε κρατηστε τη φωτο μπορει να σας χρειαστει στο μελλον..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek