Διαφημίσεις

Και όμως.

Μετά τα δωρεάν λεπτά όλων των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας, τα SMS και τα ΜΒ τώρα ήρθε η υπέρτατη προσφορά.

Και επειδή το εθνικό μας σπορ είναι η μ@λ@κι@ μας αρμόζει καλύτερα απ΄όλα :

Σε μια πρωτότυπη κίνηση προχώρησε η μεγαλύτερη Ελληνική εταιρία παραγωγής ερωτικού περιεχομένου, αυτή του Δημήτρη Σειρηνάκη, προκειμένου να συμπαρασταθεί με το δικό της τρόπο στον προβληματισμένο Ελληνικό λαό. Aπό σήμερα Παρασκευή και εως ότου η Ευρώπη καταλήξει σε συμφωνία- η Sirina – θα διαθέτει επιλεγμένο premium περιεχόμενο, χωρίς καμία απολύτως χρέωση σε όλους τους Έλληνες!

«Ο υπουργός και η Βούλα Βαβάτση», ένα hardcore φιλμ που γύρισε ο παραγωγός και σκηνοθέτης πριν από πέντε χρόνια, κάνοντας το δικό του σχόλιο περί διαφθοράς στους κύκλους των πολιτικών, είναι η ταινία που προσφέρεται…

 



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ

O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek