Διαφημίσεις

Η επίσημη ανακοίνωση:

Το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης διέκοψε τη συνεδρίασή 11.32 π.μ. ET Τετάρτη. Ήταν κάτω για πάνω από μια ώρα. Σε μια σύντομη ανακοίνωση,αναφέρεται  ότι βιώνει ένα «εσωτερικό τεχνικό ζήτημα» και με δήλωση στο Twitter  διευκρινίσθηκε ότι η βλάβη «δεν είναι το αποτέλεσμα της παραβίασης του κυβερνοχώρου.”

Στην ανακοίνωση που ακολούθησε δηλώθηκε ότι “Θα παρασχεθεί περαιτέρω ενημέρωση το συντομότερο και κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για  μια ταχεία επίλυση, ώστε να διασφαλιστεί η έγκαιρη και ομαλή αγορά να ανοίξει  εκ νέου»

[sc:mytilinios]

Το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας των ΗΠΑ δήλωσε στο CNN ότι δεν υπάρχει “κανένα σημάδι  κακόβουλης δραστηριότητα» στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης ή με μια προηγούμενη διακοπή των αεροπορικών γραμμών United Airlines.

Το FBI λέει ότι έφτασε έξω στο NYSE και «καμία περαιτέρω ενέργεια επιβολής του νόμου είναι απαραίτητη αυτή τη στιγμή.” Άλλα χρηματιστήρια, συμπεριλαμβανομένου του Nasdaq, εξακολουθούν να λειτουργούν. Αυτό σημαίνει ότι οι επενδυτές μπορούν να ανταλλάξουν, απλά όχι στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ

O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

2 σχόλια στο “Γιατί έπεσε το χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης;”
  1. 11:32 =1+1+3+2=7
    και την λένε την ώρα ακριβώς και την επαναλαμβάνουν
    Τελικά ξαναπήρε μπρος στις 15:10 = 1+5+1=7
    Λες να είναι σύμπτωση;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek