Διαφημίσεις

Στα κοινωνικά δίκτυα όπως το facebook και το google + εδώ και μερικές ώρες διακινείται μαζικά το παρακάτω μήνυμα

 

Γι’ αυτό δεν πρόκειται να αφήσουμε τους εγκληματίες να χρεοκοπήσουν οριστικά τη χώρα. ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ! Θα περιμένουμε μέχρι την Παρασκευή 8:30 το πρωί, που θα καταθέσουν την τελευταία τους πρόταση.Αν μάθουμε ότι είναι ακόμα μια απάτη, κατεβαίνουνε στον δρόμο (θα ειδοποιηθείτε για το πού και ποια ώρα), μπαίνουμε στο Μαξίμου, στα Υπουργεία της Εθνικής Μειοδοσίας και τους πετάμε έξω με τις κλωτσιές. Το αστείο παρατράβηξε. Δεν θα ζήσουν τα παιδιά μας σε σοβιετικό καθεστώς για να διατηρούν οι σταλινοφασίστες τις φαντασιώσεις τους και οι πελάτες τις αργομισθίες. Παρασκευή πρωί ή υπογράφουν ή ξηλώνονται

 

[sc:mytilinios]

Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες για αυτήν ακριβώς την ανάρτηση και την πηγή της προέλευσης της, η Εισαγγελία Αθηνών διενεργεί σχετική έρευνα, που την έχει αναθέσει στο Ηλεκτρονικό Έγκλημα.

 



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ

O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

9 σχόλια στο “Μήνυμα έναρξης επανάστασης και ανατροπής της κυβέρνησης διακινείται στα social media”
  1. Να τα μας…δυστηχως οσο περναν οι ωρες η κατασταση γινεται πιο τραγικη. Τετοια γεγονοτα μας ελειπαν τωρα. Ας φτιαχτει ενα μηνυμα να προειδοποιει τον κοσμο οτι καποιοι προωθουν σχεδια “πολιτειακης ανωμαλιας” μιας και εγω δεν εχω ουτε facebook κτλπ να βοηθησω (παρα μονο ενα G+ το οποιο χρησιμοποιω για θεματα android και οι περισσοτεροι που με ακολουθουν ειναι ξενοι). Ελπιζω η χωρα μας να μην ελθει αντιμετωπη με ενα τραγικο επιλογο ο οποιος να περιλαμβανει και εσωτερικες αναταραχες.

    Απο τη αλλη, ισως ειναι ολα γραφτο να γινουν, ολοι τα εχουμε διαβασει. Μεχρι τωρα ο Ελληνας εχει δειξει τρομερη υπομονη αλλα νομιζω οτι εχει μαζεψει τοση αγανακτηση που καποια στιγμη θα εκραγει και θα κατεβει στο δρομο για να ξεσπασει ακομη και αν γνωριζει οτι εξυπηρετει ξενα συμφεροντα ή και εγχωρια προδοτικα (σιγουρα ομως ουτε εγω ουτε ενας ανθρωπος με λογικη).

    Δεν κανω πλακα…καντε και καμια προσευχη ρε παιδια. Παρακαλεστε τον Θεο να μας δωσει κουραγιο και ψυχικο σθενος να αντιμετωπισουμε το σκοτος που ερχεται και η χωρα να κρατηθει στα ποδια της.

  2. ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΟΙ ΜΠΑΧΑΛΑΚΙΔΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ;
    ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΩΡΑ ΟΤΑΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΑΜΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΟΥΜΕ Η ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΜΕ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΠΟΙΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓOYΣΑΝ ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ; ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ ΣΕ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΙΔΑ .
    ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΝΑΖΙ .
    ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Η Ν.Δ ΘΕΛΟΥΝ ΜΙΑ ΖΩΗ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΑ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΜΑΣ , ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ , ΟΛΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ. ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΧΑΣΟΥΝ , ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ ΔΙΑ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΤΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΠΕΛΑΤΕΙΕΣ ΤΟΥΣ . ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΖΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΖΩΗ ; ΑΛΕΞΗ Η ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
    ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΔΕΛΥΡΑ ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΤΖΑΚΙΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ
    Η ΠΑΜΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΛΟΥ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ . ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΗΚΑΜΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΑΣ ΓΚΡΕΜΙΣΑΝ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ .

  3. Δεν ξέρω ….. αν και τι από αυτά είναι αλήθεια …… ούτε και ποιος τα προωθεί, χρειάζεται μεγάλη προσοχή/

    ΟΜΩΣ

    ΕΛΛΗΝΕΣ μην ξεχνάτε ότι αν κάποιος παραβιάζει την Βούλησή σας και κανείς από τους επιτετραμμένους να προφυλάξουν την ΧΩΡΑ και την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ δεν το κάμει

    ΤΟΤΕ

    Το Σύνταγμα με το Άρθρο 120-2,4 απευθύνεται σε ΟΛΟΥΣ εσάς επιτάσσοντάς σας να κινηθείτε Δυναμικά και να Αποκαταστήσετε την ΤΑΞΗ, αυτήν που ορίζει το Σύνταγμα.

    Πρωτίστως, όσοι καταστρατηγούν την Βούλησή σας, που έχει προέλθει από την Επιλογή του 50%+1 των Εγγεγραμμένων και δικαιουμένων ψήφου Ελλήνων, όπως και όσων παραβιάζουν το Σύνταγμα, καθώς και δευτερευόντως όσοι είναι επιτετραμμένοι να διαφυλάττουν αυτό, είναι υπόλογοι και διώκονται βάσει του Άρθρου 120-3 ΕΑΝ και ΕΦ’ ΟΣΟΝ αποκατασταθεί η Τάξις.

    Εάν λοιπόν, Ελληνικέ Λαέ, νομίζεις ότι έχει γίνει κάτι τέτοιο, δεν χρειάζεται να περιμένεις άλλους να σε σπρώξουν, είσαι ΕΣΥ ο ίδιος υποχρεωμένος να το πράξεις.

    Αλλά πρόσεξε
    Πρέπει να είσαι απόλυτα σίγουρος ότι έχει συμβεί παρεκτροπή, αλλιώς παρανομείς εσύ.

    ΚΑι κυρίως δες αν αυτό μπορείς να το πράξεις με άλλα μέσα χωρίς να προσφύγεις σε βία.

    Αυτά ……….

  4. Οι υπηρεσίες εθνικής ασφάλειας να κάνουν το καθήκον τους και τδακίσουν κάθε απόπειρα διχασμού.

    1. Η ΜΟΝΗ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η Ο.Ε.Α.
      ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ.
      ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΩΣ ΚΑΙ ΒΛΑΚΩΔΩΣ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΗΣ ΟΕΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΟΥΣ (ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ) ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥΣ. ΣΩΘΗΚΑΜΑΝ!!!!!!!

      1. υπεργαλαξιακε στραταρχα πες στους δικους σου,τους εξωγηινους να ρθουν να μας σωσουν!
        θελουν κ μιζα?

  5. ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ.”Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ”ΤΥΧΑΙΟ??Η ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek