Διαφημίσεις
[sc:stranger]

https://www.youtube.com/watch?v=T6AWdG0MncA

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

7 σχόλια στο “Μήνυμα στον πρόεδρο της Δημοκρατίας !”
  1. Μακαρι να το ακουσει αλλα δυστυχως πιστευω οτι εχει ηδη γραψει το κειμενο της παραιτησης του , και φυσια δεν περιμενα κατι λιγοτερο απο τον συγκεκριμενο πολιτικο !!!!! Ας ειναι και ετσι ολα πια εχουν παρει τον δρομο τους …………….

  2. Οι πολιτειακές εξελίξεις που φοβάσαι δεν γίνονται με την θέληση των πολιτειακών παραγόντων. Τον ρουν της ιστορίας δεν τον διακόπτουν άνθρωποι.

  3. μπράβο Stranger είπες την αλήθεια. Πράγματι έτσι είναι. Σήμερα εντελώς τυχαία είδα το Mega και είδα όλους τους θλιβερούς μνημονιακούς, να προσπαθήσουν να μας πείσουν ότι ενδιαφέρονται για την Ελλάδα. Κατηγορούν τον Τσίπρα για εσχάτη προδοσία, ενώ είναι προδότες οι ίδιοι. Μάλιστα η κ. Φώφη Γεννηματά έφθασε στο σημείο να μετατρέψει το ΟΧΙ το δικό μας σε ΝΑΙ. Ο ελληνικός λαός όμως έχει πλήρη επίγνωση και δεν θέλει την διεφθαρμένη κλίκα που τον οδήγησε εδώ που τον οδήγησε, γιατί πήρε λεφτά και μιζαρίστηκε. Για να υποστηρίξει αυτή τη στιγμή που καταρρέει η παγκόσμια οικονομία, μετά την κατάρρευση του χρηματηστηρίου στη Κίνα, διότι η Γερμανία το 40 % των προ”ιόντων της το εξάγει στην Κίνα, ενώ όλο το χρέος των ΗΠΑ βρίσκεται στην Κίνα. Έχουμε φθάσει στο τέλος. Ας αφήσουν τα ψέματα ότι δήθεν ενδιαφέρονται για την Ελλάδα. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η μη κατάρρευση της Γερμανίας, αλλά όλα αυτά είναι δρομολογημένα και θα γίνουν. Έρχεται παγκόσμιο οικονομικό κραχ και Γ΄ Παγκόσμιος Πόλεμος. Τώρα στα δικά μας. Εάν κ. Πρόεδρε της Δημοκρατίας παραιτηθείτε οι μόνοι χαμένοι θα είσαστε εσείς και φυσικά η Ελλάδα, διότι θα υπάρξει πολιτειακή κρίση και μέσα στο γενικό χάος θα μας επιτεθούν οι Τούρκοι. Είναι βέβαιο. Το έχει προβλέψει ο Γέροντας Ιωσήφ ο Βατοπεδινός. Σεις βέβαια δεν έχετε πατρίδα. Δεν είχατε ποτά. Είσαστε εντελώς ευκαιριακοί. Μοιάζετε με τους γιατρούς, που ενδιαφέρονται για τους ασθενείς τους, μόνον όταν πληρώνονται και εάν δεν έχουν χρήματα, τότε τους στέλνουν στον Καιάδα. Είναι και αυτά σημεία των καιρών. Εάν οδηγήσετε τα πράγματα σε αδιέξοδο με την παραίτησή σας, εμείς οι συνειδητοί ορθόδοξοι χριστιανοί δεν πρόκειται να σας ακολουθήσουμε. Και δεν θα σας ακολουθήσουμε, διότι ξέρουμε ότι είσαστε εντολοδόχοι ξένων συμφερόντων. Θα αγωνιστούμε εναντίον σας, ΄όσο μας το επιτρέψουν οι συνθήκες περιμένοντας τον εκ της πενίας προερχόμενο Βασιλέα Άγιο Ιωάννη Βατάτζη και τότε να δούμε τα ανδρείκελα οι πολιτικοί μας ποιόν θα απειλούν

  4. Παραλήρημα του Σταύρου Θεοδωράκη επικεφαλής του Ποταμιού και της Φώφης Γεννηματά προέδρου του ΠΑΣΟΚ, πριν από λίγο.

    Ο πρώτος αντί να στηρίξει την εθνική προσπάθεια, βγήκε και μίλησε για »προδοσία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, αν βγούμε απο το ευρώ». Συνεργάτες του εξηγούσαν ότι ότι «Θα τον καθίσουν στο σκαμνί αν δεν συφωνήσει»

    Στην ίδια κατεύθυνση και η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φ.Γεννηματά μίλησε παραληρηματικά για«προδότη και ρίψασπι» (!), ζητώντας άνευ όρων συνθηκολόγηση με τους δανειστές.

    Ηδη από εχθές το βράδυ ο βουλευτής της ΝΔ Ν.Μηταράκης είπε ότι θα τον καθίσουν στο σκαμνί για «εσχάτη προδοσία».

    Η ποινή για εσχάτη προδοσία είναι θάνατος μέσω εκτέλεσης!

    ΕΡΩΤΗΣΗ αυτή τη θυσία θέλει το πεδιο?

  5. ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΜΑΕΣΤΡΙΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΛΕΓΧΟ, ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ, ΤΣΙΠΑΚΙ ΚΠΛ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΤΜ ΚΑΙ ΜΕ CAPITAL CONTROL ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΧΡΟΝΟ ΤΟΝ ΕΠΙΒΑΛΛΟΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ…ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek