Governing council at Maximos Mansion about the government's action plan at the Monday's Eurogroup and the Summit Meeting, in Athens, Greece on June 21, 2015. / ??????????? ????????? ??? ?????? ??????? ???? ????? ???? 21 ??????? 2015.
Διαφημίσεις

Δικαστική έρευνα ξεκινά η εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας προκειμένου να διαπιστωθεί εάν τηλεοπτικοί σταθμοί και άλλα ΜΜΕ παραβίασαν την εκλογική νομοθεσία με τον τρόπο που χειρίστηκαν το θέμα του δημοψηφίσματος. Συγκεκριμένα θα διερευνηθεί εάν από τον τρόπο που τα συγκεκριμένα Μέσα Ενημέρωσης κάλυψαν το σύνολο των εξελίξεων της περασμένης εβδομάδας (κλείσιμο τραπεζών, ΑΤΜ, διαχείριση δημοσιευμάτων περί κουρέματος καταθέσεων αλλά και σχετικά με το διακύβευμα του δημοψηφίσματος και το τι μέλλει γενέσθαι σε ένα πιθανό «όχι») έχουν διαπραχθεί αδικήματα όπως: απόπειρα επηρεασμού ψηφοφόρων και απόπειρα νόθευσης εκλογικού αποτελέσματος. Στο μικροσκόπιο του Εισαγγελέα θα μπει και η μετάδοση δημοσκοπήσεων και συγκεκριμένα εάν έγιναν σε χρόνο, που από τον νόμο απαγορεύεται.

[sc:mytilinios]

Στα χέρια του εισαγγελέα έχουν φτάσει έγραφες καταγγελίες που αφορούν κυρίως όσα διαδραματίστηκαν μέχρι τις 4 Ιουλίου. Οι καταγγελίες αυτές προκάλεσε την παρέμβαση της Εισαγγελίας, σήμερα Δευτέρα, μετά από παραγγελία που δόθηκε από την προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Της Αθήνας, Ηλία Ζαγορέο ο οποίος ανέθεσε την διενέργεια της έρευνας στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών, κ.Γκύζη.

Να σημειωθεί ότι δεν αποκλείεται η έρευνα να επεκταθεί και σε βάρος του Εθνικού Ραδιοτηλεοπτικό Συμβουλίου και συγκεκριμένα να διερευνηθεί εάν έχει διαπραχθεί παράβαση καθήκοντος από τα μέλη του.

Σύμφωνα με δικαστικούς κύκλους, η Εισαγγελία θα περιμένει αν δει πως θα διαχειριστεί το ΕΣΡ τις επόμενες ημέρες το θέμα της κάλυψης των γεγονότων της επίμαχης περιόδου, πριν επεκτείνει την έρευνα. Σύμφωνα με πληροφορίες ο λόγος που δεν παρενέβη η Εισαγγελία νωρίτερα από σήμερα ήταν για να μην θεωρηθεί παρέμβασή της, απόπειρα φίμωσης του Τύπου.

http://www.huffingtonpost.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ

O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

3 σχόλια στο “Άρχισε έρευνα για τις ποινικές ευθύνες καναλιών και ΕΣΡ”
  1. ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ. ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΑΥΤΑ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΣΤΟ ΡΟΛΟ ΠΟΥ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ, [ΠΑΡΑΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ], ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΑ, [Η ΤΣΟΝΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ], ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΑ. ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ, [ΠΕΣ ΜΟΥ, ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ 500 ΕΥΡΩ. Η ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ ΛΕΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ. –ΑΧ!!! ΧΑΣΑΤΕ !!!!!!!!

  2. ΓΙΑ ΤΑ ΤΗΛΕΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΥΤΑ ΤΟΥ 090 [ΛΑΘΟΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΕΣΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ], ΚΑΠΟΤΕ ΕΙΧΕ ΕΠΕΜΒΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ. ΤΙ ΑΠΕΓΙΝΕ, ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΓΑΡΓΑΡΑ;;;;;

  3. Ακου ερευνα !!!! Ποιο οφθαλμοφανες ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ !!!! ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΑ 10 εκατομ. “ΜΑΡΤΥΡΕΣ” …μεταφορικα και ουσιαστικα !!!!!!
    ΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΕΤΟΙΟΣ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΟΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ ΒΙΑΣΜΟΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ…….ΔΕΝ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΟ ΚΟΚΑΛΟ ….ΤΟΤΕ….ΚΛΑΨΤΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ !!!!

    ΝΑ Η ΠΡΩΤΗ “ΕΞΕΤΑΣΗ” ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ…ΜΕ ΛΑ’ΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΑΝΩ ΤΟΥ 60% !!!!!!
    ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΜΕΣΑ….’Η ΜΕΤΑ ΑΠΟ…50χρονια για κουκουλωμα !!!

    ΓΙΑΤΙ ΜΕΓΑΛΗ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ….ΜΜΕ !!! ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ …ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΝΕ ΕΥΚΟΛΑ…
    .ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΖΟΥΤΖΟΥΚΟΣ !!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *