Διαφημίσεις

Σε μία πρωτοφανή κίνηση που στέλνει καθαρά μηνύματα στις Βρυξέλλες ότι “Η Ελλάδα δεν είναι μόνη της” ο πρωθυπουργός Αλεξης Τσίπρας, θα παρευρεθεί στην τελετή για την υποδοχή πλοίων του 18ου Στόλου της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, που έχουν καταπλεύσει στο λιμάνι του Πειραιά, και συμμετέχουν σε διεθνείς επιχειρήσεις κατά της πειρατείας.

Είναι η πρώτη φορά που Ελληνας πρωθυπουργός θα παραβρεθεί σε μία τέτοια τελετή και ο συμβολισμός της παρουσίας του τεράστιος, ενώ η διαπραγμάτευση με τις Βρυξέλλες βρίσκεται στο “σημείο μηδέν”: Η Κίνα ως μέλος των BRICS έχει συμφωνήσει να δανειοδοτηθεί η Ελλάδα και να στηριχθεί το τραπεζικό σύστημα της χώρας, όπως μετέδωσε πριν από τρεις ημέρες το ρωσικό κρατικό δίκτυο Russia Today

Συγλεκριμένα το Russia Today αποκάλυτε ότι είναι προ των πυλών οικονομική βοήθεια “Πιθανόν από τη Ρωσία ή την Κίνα ή άλλες χώρες BRICS με πολύ χαμηλότερο επιτόκιο από αυτό της ΕΕ και το ΔΝΤ” αναφέρει το “RT”.

[sc:stranger]

Με τίτλο «Αν η ΕΕ δεν χρηματοδοτήσει, η Ελλάδα θα στραφεί στην Κίνα ή τη Ρωσία» το “Russia Today” μετά το “ΟΧΙ” της Ελλάδας σημειώνει: «Η Ελλάδα έχει στη διάθεση της μόνο λίγες ημέρες για να αποφασίσει είτε αν θα συμφωνήσει στην επέκταση του προγράμματος διάσωσης της ΕΕ είτε αν θα απομακρυνθεί από τους Ευρωπαίους εταίρους της και θα ζητήσει αλλού βοήθεια, πιθανόν από τη Ρωσία ή την Κίνα ή άλλες χώρες BRICS».

Επίσης αποκάλυπτε ότι χουν γίνει συζητήσεις μέσα στους BRICS για παροχή οικονομικής βοήθειας στην Ελλάδα και πως δεν είναι τυχαία η πρόσκληση στην Κίνα από τον Κινέζο ομόλογό του, Λι Κετσιάνγκ, ενώ την ίδια ώρα τόσο ο Ρώσος υπουργός Οικονομιών αλλά και ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών δήλωσαν πως η Μόσχα “Δεν αποκλείει την παροχή κεφαλαίων στην Αθήνα”.

Η Ρωσία μελετά μεταξύ άλλων και παροχή δωρεάν φυσικού αερίου και πετρελαίου υπό την μορφή χαμηλότοκου δανείου για μια περίοδο πέντε ετών προκειμένου να στηριχθεί η ελληνική οικονομία και να μην χρειαστεί να βγει από την ευρωζώνη.

Τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα θα υποδεχθεί ο ναύαρχος Zhang Chuanshu, στη φρεγάτα CHANGBAI SHAN 989, στις 19:30.

Στις 19:35 ο oρωθυπουργός θα εκφωνήσει ομιλία και στις 19.50 ο πρέσβης της Κίνας, Zou Xiali, θα απευθύνει χαιρετισμό.

http://www.redder.gr/redder-web/34585/tsipras-etoimos-gia-ola-protofanis-kinisi-pou-tremoun-oi-germanoi#sthash.wFuCPAdd.dpuf



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

7 σχόλια στο “ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ! Πρωτοφανής κίνηση που ΤΡΕΜΟΥΝ οι Γερμανοί!”
  1. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΥ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ ΚΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΛΑΒΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ Ο ΑΝΑΠΗΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΤΟΥ.ΜΠΡΑΒΟ ΤΣΙΠΡΑ ΡΙΧΤΟΥΣ ΣΚΟΝΗ ΤΟΥΣ ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΟΥΣ(ΕΤΑΙΡΟΥΣ ΜΑΣ)

  2. Δεν καταλαβαίνω γιατί αναδημοσιεύεται μια είδηση που έλαβε χώρα στις 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015 και μάλιστα χωρίς να αναφέρεται η ημερομηνία.

  3. ΦΙΛΟΙ …ειναι γνωστες νομιζω ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΜΟΥ ΑΠΟΨΕΙΣ ..σε βαθμο κακουργηματος !!!

    ΟΜΩΣ ΑΔΕΡΦΙΑ…..ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!!!!
    ΤΟ “ΜΠΕΤΟΝ” ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΝΕΡΟ ,’Η ΧΑΛΙΚΙ , ‘Η ΤΣΙΜΕΝΤΟ !!!!!!
    ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ !!!!!!!
    Και στην προκειμενη…
    ΕΝΟΤΗΤΑ.., ΠΑΘΟΣ , ΑΥΤΟΣΥΓΚΡΑΤΗΣΗ , ΥΠΟΜΟΝΗ , ΣΥΝΕΣΗ…… Ε Γ Ρ Η Γ Ο Ρ Σ Η !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!!!! ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΠΑΝΤΟΥ !!!!!!! ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΙΣ ΚΕΡΑΙΕΣ ΣΑΣ !!!!!!!!!!!!

    Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΝΙΚΗΘΕΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΨΙΑ ΜΑΣ !!!!!

    ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΜΑΣ…

    Η ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ
    Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ..
    Η ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΣ….
    ΤΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΕΘΗΜΑ ΜΑΣ ….

    ΜΗΝ ΤΑ ΠΡΟΣΠΕΡΝΑ Ο ΑΥΘΟΡΜΗΤΙΣΜΟΣ ΜΑΣ !!!!!!!!!!!!!

    ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!!!!!!!!!! ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΛΑΘΗ ΤΟΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ !!!!!!

    ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ !!!!
    ΜΗΝ ΑΥΤΑΠΑΤΑΣΤΕ !!!!!!
    ΗΡΕΜΑ ΚΑΙ ΕΝΩΜΕΝΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  4. ΕΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ…….. ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΥ ΤΡΕΜΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ…….
    ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΝΑ ΜΗ ΛΕΓΑΤΕ…..
    ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΚΟΥΒΑΛΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΑΘΑΙΝΟΥΜΕ !
    ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΟΝΟ ΤΥΧΑΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ…!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *