Διαφημίσεις

Η ρωσική αεράμυνα μπορεί να ανιχνεύσει και να χτυπήσει τα “αόρατα” αμερικανικά βομβαρδιστικά Stealth: Για την επάρκεια των υπερσύγχρονων πυραυλικών συστημάτων και αντιαεροπορικών ραντάρ μίλησε σήμερα σε συνέντευξή του στην ιταλική Gazeta.ru ο ο επικεφαλής των πυραυλικών αντιαεροπορικών στρατευμάτων της Ρωσίας, υποστράτηγος Σεργκέι Μπαμπάκοφ.

[sc:mytilinios]

Κανένα από τα υπερόπλα των ΗΠΑ, όπως το βομβαρδιστικό Northdrop B-2 Spirit Stealth ή το Lockheed F-117 Nighthawk Stealth, δεν μπορούν να ¨κυκλοφορήσουν” απαρατήρητα από τους ρωσικούς πυραύλους, τόνισε ο Μπαμπάκοφ, συμπληρώνοντας πως οι επίσημες δοκιμές του συστήματος προηγμένης αντιαεροπορικής άμυνας με πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς S-400 Triumf βρίσκονται στο τελικό στάδιο.

russia today



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ

O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

Μια σκέψη στο “Τα αμερικανικά Stealth δεν μπορούν να «κρυφτούν» από τη ρωσική πυραυλική αεράμυνα”
  1. Την εποχη της ΝΑΤΟικης επιθεσης στο Ιρακ εναντιον του Σανταμ ,(λεμε τωρα) , οι αμερικανοι στρατιωτικοι “εκαναν επιδειξη δυναμης και υπεροψιας στους συμμαχους ” .. με τα F16 κ.λ.π. Μαλιστα εστελναν υπεροπτικα μηνυματα στους Ρωσους λεγοντας οτι …”αυτα τα ειχαμε για σας ..αλλα ‘νταξει …τα ξεφορτωνουμε εδω..στα ρωσικα αμυντικα καταφυγια και οπλα του Ιρακ”… επειδη εχουν παλαιωσει !!!!!! Για εσας….εχουμε πολλα αλλα καινουρια ….κλπ !!!
    Μετα απο λιγο καιρο , οταν “επεσε” το τειχος του Βερολινου , και οι συμμαχοι πηγαν στην ανατολικη Γερμανια…..ανεφωνιζαν σαν τρομαγμενα κουταβια.., οταν ειδαν και αντεληφθηκαν τι τους επιφυλασαν εκει οι Ρωσοι στην περιπτωση που γινοταν μεταξυ τους “τσαμπουκας” !!!!!

    Συνεχιζουν αυτη την υπεροψια τους ΑΚΟΜΑ…..Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΗΝ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΑΤΡΩΤΟΥ !!!!!!! και πληρωνουν την νυφη ολοι οι αλλοι !!!!!!!!!!!
    ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ…ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ ΜΥΑΛΟ !!!!!! παρ’οτι στην Γιουγκολασβια…οι Ρωσοι τους εκαναν με παμπαλαιο εξοπλισμο που ειχαν δωσει στους Σερβους…μια μικρη προειδοποιηση για τα “ΑΟΡΑΤΑ ΦΟΥΜΑΡΑ” !!!
    Τελος παντων….ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ – ΕΓΙΝΑΝ -ΕΙΠΩΘΗΚΑΝ ΤΟΤΕ….συνεχιζουν και σημερα να τα διαψευδουν , με απολυτες δηλωσεις !!!!!!
    ΘΑ ΔΟΥΜΕ !!!!! ΔΥΣΤΥΧΩΣ…ΚΑΙ ΘΑ ΓΕΥΤΕΙ ΟΟΟΛΗ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΥΠΕΡΟΨΙΕΣ ΑΜΦΟΤΕΡΩΝ !!!!!!!!!!!
    Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ !!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *