Διαφημίσεις

TI BOMBA EINAI AYTH…;;;; ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Ο ΚΑΜΕΝΟΣ ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΠΡΕΣΒΥ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΥΠΩΣΕΙ ΔΡΑΧΜΕΣ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΣΤΑ ΑΤΜ…!!!

Όπως αναφέρουν έγκυρες πηγές του crashonline.gr, το τετ α τετ του αμερικανού πρέσβη στην Αθήνα με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Ήδη, φυσικά, έχουν ενημερωθεί το State Department και οι αρμόδιες υπηρεσίες.

Ο κ. Πιρς εξέφρασε στον Πάνο Καμμένο την ανησυχία του για την όλη κατάσταση αλλά και για την τακτική που ακολουθεί μέχρι σήμερα ο Έλληνας πρωθυπουργός στις σχέσεις του με την Ε.Ε. και της ΗΠΑ.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας τον διαβεβαίωσε ότι η κυβέρνηση και ο ίδιος δεν πρόκειται να αποπειραθούν αποχώρηση από την ευρωζώνη και σε καμία περίπτωση από την ατλαντική συμμαχία.

Ο Πάνος Καμμένος παρουσίασε στον αμερικανό πρέσβη τα τρία εναλλακτικά σενάρια που υπάρχουν και του τόνισε ότι η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ δεν πρόκειται να εγκαταλείψει την εξουσία.

[sc:stranger]

Τα τρία σενάρια του υπουργού Εθνικής Άμυνας ήταν όπως αναφέρουν αμερικανικές πηγές τα ακόλουθα:
1. Ανεξάρτητα όχι ή ναι ο κ. Τσίπρας και ο κ. Καμμένος επιβιβάζονται το πρωί της Δευτέρας του πρωθυπουργικού αεροσκάφους και μεταβαίνουν στις Βρυξέλλες όπου υπογράφουν αμέσως συμφωνία με τους δανειστές. Υπό τον όρο ότι δεν θα μειωθούν οι αμυντικές δαπάνες της χώρας και θα υπάρξει υποσχετική για ρύθμιση του χρέους. Ο Πάνος Καμμένος, για αυτό το σενάριο πρόσθεσε ότι απαιτείται φυσικά μια πολύ δυνατή πίεση του αμερικανού παράγοντα για να παρακαμφθεί το δίδυμο Μέρκελ – Σόιμπλε και κυρίως οι αντιρρήσεις του δεύτερου.

2. Σε περίπτωση που το Βερολίνο απορρίψει πλήρως το αίτημα των Αθηνών ή «απαιτήσει» την απομάκρυνση της κυβέρνησης, ο Πάνος Καμμένος είπε στον πρέσβη ότι θα υπάρξει αίτημα προς την αμερικανική πλευρά να λάβει η Αθήνα 85 δις δολάρια με ενέχυρα δικαιώματα της ελληνικής δημοκρατίας στην ανεύρεση υδρογονανθράκων και οτιδήποτε άλλο asset μπορεί να δοθεί για να καλύψει το παραπάνω ποσό. Ένα δάνειο π.χ. από την BANK OF AMERIKA μπορεί να δοθεί και σε ευρώ με ρήτρα δολαρίου για να μην ταραχθεί η ευρωζώνη από τη χρήση δολαρίων στην Ελλάδα.

3. Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας επέστησε την προσοχή στον αμερικανό πρέσβη ότι σε περίπτωση μη υλοποίησης και του δευτέρου σεναρίου, δηλαδή εάν δεν υπάρξει βοήθεια από τον αμερικάνικο παράγοντα, τότε υπάρχει Τρίτη λύση που δεν μπορεί να αποφύγει η κυβέρνηση, δηλαδή να γεμίσει τα ΑΤΜ με δραχμές, το απαραίτητο απόθεμα το οποίο ήδη έχει τυπώσει!

Ο πρέσβης επιχείρησε να διασκεδάσει την τρίτη εκδοχή αλλά ο Πάνος Καμμένος του είπε ότι «δεν υπάρχουν περιθώρια απέναντι σε ένα κόσμο που περιμένει στις ουρές των ΑΤΜ και εάν αμφισβητείτε την πρόθεσή μας να λύσουμε οπωσδήποτε το πρόβλημα, τότε διαπράττετε λάθος εκτίμηση»..crashonline.gr

stoxos.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

5 σχόλια στο “ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Ο ΚΑΜΕΝΟΣ ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΠΡΕΣΒΗ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΥΠΩΣΕΙ ΔΡΑΧΜΕΣ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΣΤΑ ΑΤΜ…!!!”
  1. Το ποκερ του αιώνα. Ο κερδισμένος τα παίρνει όλα. Αρκεί να είμαστε εμείς. Η διαφορά με τους προηγούμενους είναι ότι οι τωρινοί όταν λένε ότι θα πάνε στην δραχμή το εννοούν ενώ οι προηγούμενοι όχι. Και επειδή οι δανειστές μας το γνωρίζουν, πράττουν αναλόγως.

  2. Τρίχες κατσαρές
    1) ΑΠΟΚΛΕΊΕΤΑΙ να τυπώσουμε δραχμές πρίν γίνει οριστική η μετάβασή μας σε αυτές, δεν μπορούν να μας βγάλουν απο το ευρώ, μπορούμε να βγούμε μόνοι μας, επίσης εάν τυπώσουμε έστω και μία δραχμή βγαίνουμε αυτόματα αοι το ευρώ. Αποκλείεται λοιπόν να έχουμε ήδη τυπώσει διότι χάνουμε ένα διαπραγματευτικό μέσο.
    2) Τις τελευταίες μέρες παίρνω τηλέφωνο φίλο μου που δουλεύει στο νομισματοκοπείο και τον ρωτάω τί νόμισμα κόβουν, μέχρι και την παρασκευή έκοβαν ευρώ.

  3. ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ .ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΕ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΝΟΜΙΜΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΡΩΤΑ ΑΛΛΙΩΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΥΠΩΣΟΥΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΝΟΠΟΛΗ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΓΙΑ ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΑΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΕΘΕΙ ΓΙΑ ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΔΕΚΤΟ ΜΕΣΟ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ.ΤΩΡΑ ΤΙ ΝΑΣ ΠΩ ΨΑΞΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΑΤΑΠΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΑΜΑΣΗΤΟ ΨΑΞΤΕ ΡΩΤΗΣΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ

    1. ΡΕ ΦΙΛΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΤΗΡΟΥΝ ΤΙΣ ΝΟΜΙΜΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ????????

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek