Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

17:54 - 04/07/2015

Η δημιουργία ενός μόνιμου αέναου χρέους από την καρτέλ των τραπεζιτών.

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις
o-THE-MATRIX-AND-HINDUISM-facebook

Το άγχος είναι η αιτία που μας κάνει να υποκύψουμε και να σταματήσουμε να αγαπάμε τη ζωή μας.

Το άγχος δεν είναι ένα τυχαίο φαινόμενο της σημερινής κοινωνίας, αλλά είναι το αγαπημένο όπλο του Ματριξ εναντίον μας. Όσο περισσότερο άγχος προκαλούν στους ανθρώπους τόσο περισσότερο έλεγχο έχουν επάνω τους.

Το άγχος έχει γίνει στις ημέρες μας μια πανδημία. Επιτίθεται στο νευρικό μας σύστημα και καταστρέφει το ανοσοποιητικό σύστημα συμβάλλοντας  στην κακή ποιότητα της υγείας μας. Λόγω του καθημερινού άγχους και της ταλαιπωρίας που βιώνουμε στην κοινωνία που ζούμε επιδεινώνουμε την ψυχική μας υγεία με αποτέλεσμα να χάσουμε την επαφή με τους δίπλα μας αλλά και με την πραγματικότητα που μας έχουν στερήσει…πίεση, κόπωση, φτώχεια, στρες….εκεί μας κρατάνε οι κανίβαλοι τραπεζίτες του Ματριξ!!!

Οι περισσότεροι άνθρωποι σήμερα έγιναν θύματα της “σύγχρονης ζωής”…ενός τρόπου ζωής με πολύ περισσότερη πίεση και άγχος σε καθημερινή βάση. Η λεγόμενη σύγχρονη κοινωνία και αυτοί που βρίσκονται πίσω της, έχουν βάλει στόχο την μάζα, με την οικονομική κρίση και την γραφειοκρατία τους εξασκούν καθημερινά πίεση επάνω μας, ώστε εμείς να βρισκόμαστε συνέχεια σε δυσαρμονία, δυσφορία, ψυχική αποδυνάμωση, ευερεθιστότητα, απάθεια και εξάρτηση.

Η επίθεση αυτή που δεχόμαστε από όλες τις γωνιές του Μάτριξ είναι προγραμματισμένη ώστε να μας κάνει σκλάβους του οικονομικού συστήματος τους, με την δημιουργία ενός μόνιμου αέναου χρέους από την καρτέλ των τραπεζιτών.

Μην αφήσετε κανέναν να σας κάνει πιόνια…η ζωη βρίσκεται στα χερια των Ελλήνων. Το δημοψήφισμα είναι για τα μάτια….είναι για τα ιστορικά αρχεία…για να μας πουν αργότερα ότι ζουσαμε σε μια δημοκρατική χώρα και είχαμε το δικαιωμα της ελεύθερης επιλογής…
Η μονη επιλογή που θε έπρεπε να έχουμε αλλά μας την άρπαξαν μέσα από τα χέρια μας είναι η ελευθερία μας να ζούμε σε μια εθνικά κυρίαρχη χώρα…
Σε θέλουν να ζεις μόνο για να τους πληρώνεις!!!



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με KORAKAS NEWS
Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Α.Ρ.Τ.Ε.Μ.Ι.Σ. 07/04/2015 @ 8:28 ΜΜ

    Προσωπικά δεν έχω κανένα ταμπού απέναντι σε όλες αυτές τις λέξεις [αγχος, στρες, κόμπλεξ, στεναχώρια, κτλ.] πιστεύω όμως στην παρέα. Στην Ενέργεια που μεταδίδει η παρέα. Δες το αυτο.
    Είσαι με μια παρέα όπου ολοι είναι μιζεροι. Στεριμενοι απο ενέργεια/ζωή. Και εσυ είσαι φουλ οφ πασιον. Πως σε επηρεάζουν αυτοι οι γύρο σου; ΑΡΝΗΤΗΚΑ.

    ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ. Πιστεύω η καλύτερη παρέα είναι ο Εαυτός σου. Και το πρώτο συστατικό για να τα βρεις με των εαυτό σου είναι Ο ΣΤΑΡΧΙΔΙΣΜΟΣ. Να μην σε νοιάζει το τι καταθλιπτική σκέψη σου παρουσιάζει ο απέναντι σου. Γι αυτο και ένας ΜΑΧΗΤΗΣ [ας το πω του πεδίου αφου έτσι γίνεται πιο κατανοητό εδω μεσα] όταν είναι μονος του είναι σαν να έχει την καλύτερη Παρέα και όταν είναι με πολλοί κόσμο νοιώθει μονος.

    Πρώτα η σκέψη καθορίζει το ποιος είσαι, και μετα η πράξη. Το ήθος είναι στην σκέψη, και οχι στο χρήμα η τον χρυσό.

    Αυτα τα λίγα τρελα περί, άγχους στρες και ματριξ. Άλλωστε μην ξεχνάτε την ταινία του Στάθη ψάλτης. Στην Ελλάδα ότι δηλώσεις είσαι. Περίεργη χώρα Ε!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*