Διαφημίσεις

Η ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ¨ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΥΣ¨, ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ, ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΟΦΟΙ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΔΙΑΤΥΜΠΑΝΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΙΑ.

ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΒΟΥΛΙΑΖΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΒΡΩΜΙΚΟ ΛΑΚΚΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ, ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΨΕΥΤΟ-ΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ. ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΧΑΣΑΝ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΤΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. ΓΕΜΙΣΑΝ ΤΟΝ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΣΑΒΟΥΡΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΑΡΑΔΙΑΖΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΔΑΕΙΣ ΣΑΝ ΚΑΘΑΡΗ ΓΝΩΣΗ! ΑΝΤΙ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ, ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣ, ΑΡΕΣΚΟΝΤΑΙ ΝΑ ΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΣΤΗΝΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΔΑΣΚΑΛΟΙ.

…ΜΑ ΚΑΛΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΣΗΣ ΔΕΝ ΕΜΑΘΑΝ ΟΤΙ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ;
…ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΝΕ ΓΙΑ ΗΓΕΤΕΣ Η ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΥΣ ;
…ΟΤΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΕΝΑΝ ΨΑΓΜΕΝΟ ΕΡΕΥΝΗΤΗ – ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ – ΜΥΣΤΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΛΕΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΞΑΓΟΡΑΣΟΥΝ;

ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ. ΟΣΟΙ ΚΟΡΟΪΔΕΨΑΝ, ΠΛΑΝΕΨΑΝ ΑΘΩΟΥΣ, ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΑΝ ΨΥΧΕΣ, ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΠΕΒΑΛΑΝ…ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΟΛΑΦΟΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ.

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΘΑΡΕΣ ΑΓΝΕΣ ΨΥΧΕΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΟΥΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΕΡΕΥΝΑ ΣΤΑ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΠΕΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΡΕΥΤΟΥΝ ΣΩΣΤΑ. ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΑΠΛΑ, ΝΙΩΘΟΥΝ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΔΙΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΣΥΜΠΟΝΕΤΙΚΑ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΛΥΣΗ, ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΠΙΔΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ, ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΘΑΡΕΣ ΨΥΧΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΙΣ ΞΕΡΕΙ ΟΥΤΕ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ, ΤΙΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΜΩΣ Ο ¨ΟΥΡΑΝΟΣ¨ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΡΚΕΙ. ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΦΑΜΦΑΡΟΛΟΓΟΙ, ΣΩΤΗΡΕΣ, ΜΕΣΣΙΕΣ, ΓΚΟΥΡΟΥ, ΕΚΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ, ΑΠΛΑ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΤΕ ΔΙΟΤΙ ….ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ «ΕΠΕΑ ΠΤΕΡΟΕΝΤΑ».

ΔΙΟ-ΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

http://diogeneis.blogspot.gr/



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Μια σκέψη στο “…ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ «ΕΠΕΑ ΠΤΕΡΟΕΝΤΑ».”
  1. Εγω παλι εχω μια απορια και θα την εκφρασω χωρις φυσικα ιχνος ειρωνιας. Οταν λετε πως ερχεται ο κολαφος πως θα τιμωρηθουν πως ερχονται κρεμαλες με ποιον τροπο δηλαδη θα γινουν ολα αυτα και ποτε? Γιατι προς το παρον οι μονοι που πληρωνουμε ειμαστε εμεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek