Διαφημίσεις

Γράφει ο JZ
Αγαπημένη Δευτέρα…

..Ξυπνάς και πάλι όλα στη θεσούλα τους.. ζωούλα.. δουλίτσα.. σπιτάκι..

..Το σπίτι κρύο, τα καύσιμα πανάκριβα, δυο ώρες την ημέρα, αλλά δεν πειράζει, μένεις ευρώπη.

..Φοράς ανάποδα το τρύπιο σώβρακο, το μπαλωμένο σου παντελόνι, το περσυνό πουκάμισο, αλλά δεν πειράζει, μένεις ευρώπη.

..Κατεβαίνεις τις σκάλες, απλήρωτα τα κοινόχρηστα, κομένο το ρεύμα, αλλά δεν πειράζει, μένεις ευρώπη.

..Σκέφτεσαι για μια στιγμή το πατρικό σου που στο πήρε ο ένφιας, και τους παππούδες γονείς σου που τη βγάζουν ζόρικα στο χωριό, αλλά δεν πειράζει, μένεις ευρώπη..

[sc:mytilinios]

..Θα μπεις στον κουβά σου, θα πας για καύσιμα, θα βάλεις ένα δεκάρικο για να σου βγάλει την απόσταση μέχρη τη δουλειά.. έχεις ακόμα εσύ κι άλλοι κάποιοι.. όσοι δεν έχουν κρίμα.. δεν πειράζει, μένεις ευρώπη.

..Βλέπεις τα κάγκελα πάλι μπροστά στον Άγνωστο… φυλακισμένος μοιάζει, η βουλή των ελληνάκων φρούριο… αλλά δεν πειράζει, μένεις ευρώπη.

..Τα ματ γύρω με τα ψεκαστικά για την διαφύλαξιν της κανονικότητος, πάνοπλοι φρουροί της δημοκρατίας σου, δεν πειράζει, μένεις ευρώπη.

..Λίγο πιο πέρα μία (πρώην) δηαδήλωση, ανοιγμένα κεφάλια, παππούδια πεσμένα, κοπέλες με τη νιώτη τους και τα όνειρα πεσμένα με το αίμα τους στην άσφαλτο, αλλά δεν πειράζει, μένεις ευρώπη.

..Βλέπεις να περνάει το κόκκινο η τρισ-θωρακισμένη μπέμπα του Μπένι, αυτή που το σέρβις της μόνο κάνει όσο όλη σου η ζωή, ζηλεύεις, κοιτάς την τσέπη σου, δεν πειράζει, μένεις ευρώπη..

..Δουλειά δωδεκάωρη, μισά ένσημα, 420 μαύρα τα λοιπά στο χέρι, το μαγαζί πάει καταδιαόλου, δεν πειράζει, μένεις ευρώπη.

..Στρίβεις τσιγάρο στα κλεφτά, βλέπεις κόσμο σκυφτό και τις αφίσες για ξεσηκωμό της εργατιάς στα τζάμια των απέναντι και δίπλα κουφαριών πρώην επιχειρήσεων… δεν πειράζει, μένεις ευρώπη.

..Επιστρέφοντας θα δεις το κηδειόχαρτο του γείτονά σου που σάλταρε απ’ τον τρίτο, θα ρίξεις ένα βλέμα στον άστεγο, μισό μέσα στον κάδο, δεν πειράζει, μένεις ευρώπη.

..Το ατμ σου έδωσε επιτέλους τα πολυπόθητα 300 ευρουδάκια σου, τα πρώτα και τα τελευταία του μηνού σου. Θα πας στα λίντλ τώρα για τα σαπάκια σου.. φθηνά.. οριακά, δεν πειράζει, μένεις ευρώπη.

..Θα κοιτάξεις την τιμή στο μαϊντανό που κόστιζε 50 δραχμές, θα τον πληρώσεις σήμερα 50 λεπτά, θα θυμηθείς τον Παπαδήμο και τον Σιμήτη που σε κάναν ευρωπαίο μπροστά στο ατμ και θα πεις, “δεν πειράζει, μένεις ευρώπη.”.

.. Στο σπίτι σε περιμένει το λαδερό ή τα μακαρόνια σου, το ψωμάκι σου απ’ τις προσφορές των ημι-ληγμένων, θα φας, θα καταπιείς και το γενόσημο για το άγχος, αλλά δεν πειράζει, μένεις ευρώπη.

..Κάνεις σκάιπ με τον αδελφό σου που έχει τώρα τρία χρόνια στην γερμανία οδηγός σε κάβα τούρκου, μαθαίνεις για τα βρισίδια της μπιλντ που σε λένε τεμπελχανά κι άχρηστο, αλλά δεν πειράζει, μένεις ευρώπη.

..Θα ανοίξεις την εφημερίδα, την τιβί, θα ενημερωθείς για τους φίλους σου έξω που σε θέλουν ευρωπαίο, θα χαρείς που στο σίτι ανέβηκαν οι μετοχές και ο νταξ πήρε μισή μονάδα απ τις δηλώσεις του Μπλουμ και του Γιουνκέρ… και θα χαρείς διπλά που είσαι ευρωπαίος και που μένεις ευρώπη..

..Ο Μπάμπης του σκάϊ στη θέση του, μαζί με τ’ άλλα παιδιά για την ενημέρωσή σου, με τ’ αφεντικά τους να χρωστάν ο καθένας δύο αεπ , αλλά δεν πειράζει, μένεις ευρώπη.

..Ο Τραγάκης, ο Άδωνης, ο Βορίδης, ο Ντινό, η Βούλτ… όλοι οι σωτήρες σου και πάλι στο εικόνισμά σου για να τους φιλάς τα πόδια, δεν πειράζει, μένεις ευρώπη.

..Στην οθόνη και η πλούσια κυράτσα που αγαπάει τα παιδιά και βάζει τον χορευταρά με τα μακαρόνια να διαφημίζει τη νέα υπηρεσία συσσιτίων του ιδρύματός της, αλλά δεν πειράζει, μένεις ευρώπη.

..Στο άλλο κανάλι ο Σάμι κι ο Βαγγέλης ο τετρα.. πέρατος.. γεωγραφικά μιλόντας και νοητικώς φυσικά… εδώ κι αυτοί.. σα να μη πέρασε μια μέρα, με το δάχτυλο στη μούρη σου κουνηστό κι εθνοσωτήριον, αλλά δεν πειράζει, μένεις ευρώπη.

..θα δεις και τα διαφημιστικά με τα καλούδια που δεν σου φτάνουν μια ζωή ν’ αγοράζεις, θα δεις τον τζάμπα να χτυπιέται για πάρτη σου, και τη δεή σου πουλημένη σε μικρή και μεγάλη που σου έστειλε λογαριασμό τρία μηνιάτικα,αλλά δεν πειράζει, μένεις ευρώπη.

.. Κι αφού ενημερωθείς κι αναλογιστείς πως έκανες το χρέος σου ως ανθρωπάκος κι ελληνάκος, θα χαϊδέψεις το βιβλιάριο καταθέσεων με το διψήφιο ποσό πριν το βάλεις κάτω απ’ το μαξιλάρι… αλλά δεν πειράζει, μένεις ευρώπη.

Αυτά διαλέγεις ελληνάκο… ανθρωπάκο.

Όλα υποκοριστικά… ζωούλα, δουλίτσα, σπιτάκι, παιδάκια. Όλα υποκοριστικά, μη τυχόν και τα δουν και του τα πάρουν.

ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ λοιπόν. Αλλά μη λες πως δεν σ’ αρέσει στα τέσσερα κι επαναληπτικώς εις αεί.

Κι όταν γεράσεις και τα παιδιά σου σε ρωτήσουν, τι σημαντικό έκανες στη ζωή σου, απάντα με παρρησία : “Ε… ναι…έζησα τη ζωούλα μου ησύχως κι επιτυχώς”

 

olympia.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ

O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

49 σχόλια στο “Δεν πειράζει ελληνάκο, “μένεις ευρώπη””
  1. ο τσιπρας περιμενε στις 30 /6 να πει τερμα η συμφωνια παμε για δημοψηφισμα,,,ολα μελετημενα απο τεξας και αλλου,,,,ομως ξαφνικα δυο μερες νωριτερα τον τσιμπησε κατι και αντι να πει ωχ ειπε δημοψηφισμα,,,,,ολοι καγκελο στην καγκελαρια…,,ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΕΡΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑς,,,,και που περασε με ποταμια και πασοκους αποκοπτωντας τον συνεταιρο του…..αρα ριξει,,αρα τεξας αρα σαμαρας σε νεα εκδωσΗ,,,,,Τον τσιμπησαν λοιπον και αυτος ειπε ο λαος,,,,ΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΟΠΛΟ ΤΗς ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑς Ο ΨΗΦΟς ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ,,,,ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩς ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ,,,,,ΜΕ ΤΟ ΟΧΙ,,,,ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΑΝΑΣΑΙΝΕΙ,,,ΜΕ ΤΟ ΝΑΙ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ,,ΚΑΙ Η ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ..ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕς ΚΑΛΟΙ..ΜΑς ΤΑΙΖΟΥΝ,,,,ΜΕ ΧΑΡΤΙΑ ,,ΤΕΛΟς ΠΑΝΤΩΝ,,,,

    ΚΑΝΕΙς ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΕΤΡΙΘΟΥΜΕ ΠΟΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ,,,θα το δειξουν με το ΟΧΙ,,,η ελλανια ψυχη του λεωνιδα…
    με το ΝΑΙ ξερεις εισαι κατοικος ελλαδος απλα και απογονος του εφιαλτη
    Πραγματι ο τσιπρας χωρις να το ξερει επεσε σε ενα κυκλο ..που τωρα τον ακολουθει,,,προδοτικο ειναι για το μυαλο του το δημοψηφισμα,,,αλλα για τους ΑΝΩΘΕΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ειναι η καταμετριση των εμψυχων αδελφων στην γη…
    ειναι ακριβως το ιδιο τοτε με τον γερμανοφιλο μεταξα που χωρις να το καταλαβει εκφρασε την ψυχη των ελληνων
    τωρα,,,,πρεπει να γινει παραλληλα προσφυγει για τα μνημονια και ελεχοες,,,ΟΧΙ ΚΟΥΡΕΜΑ,,,,ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΧΡΕΟς ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΟΥΝ ΟΙ ΛΑΟΙ και θα εχουν δικαιο ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΚΛΕΨΑΜΕ ΟΠΩς ΕΔΩ ΜΕ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥς ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΟΥς
    ΜΙΑ ΔΑΝΙΑΚΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗ,,,,,για λιγο ωσπου να αποφανθουν τα δικαστηρια,,,
    κρατικες τραπεζες ….αφου ελεχθουν προσωρινά,,,ο ντραγκι καταρεει ,,ποσο μπορει να χρηματοδοτει τις αγορες με δικα μας λεφτα για να στηριζει την γερμανια και το ευρω της μερκελ ???τωρα που νομιζουμε οτι η μαχη χανεται ,,,ο χαμενος και αφου ο αντιπαλος ειναι κουρασμενος και ανυποψιαστος του κανει την νικητηρια λαβη….

    μην ξεχνατε μετριόμαστε,,,,ΠΟΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ
    ΑΝ ΥΠΕΡΒΟΥΜΕ ΤΑ 4 ΕΚ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΓΙΝΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟς Λίχνος και τα ερπετα στην τρυπα τους,,,,ο πολεμος γινεται παρτε θεση ,,,,,

    σηματωρος

  2. Aυτοι ειναι οι νενεκοι οι ελληνες οι οποιοι ειναι στα τεσσερα και λενε ναι σε ολα .Και εαν εγραψα το ΕΛΛΗΝΕΣ με μικρα και οχι με κεφαλαια ειναι διοτι αυτοι δεν ειναι ΕΛΛΗΝΕΣ .Ειναι ΖΩΑ ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.

    1. ΠΑΥΛΟ,
      ΟΤΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΔΩ ΠΕΡΑ ΛΙΒΑΔΙ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΕΙΤΕ ΓΙΑ ΒΟΣΚΗ (ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ) ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΩ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΩΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΠΕΕ…ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΟΜΟΡΦΑ ΛΕΣ.

      ΤΟΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑΙΣΟΥΝ ΟΜΑΔΙΚΑ ΜΕ ΖΩΟΤΡΟΦΕΣ (ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΣ ΧΤΕΣ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ: ΕΜΕΙΣ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΖΩΟΤΡΟΦΕΣ ΤΡΩΓΑΜΕ)

      ΑΝΤΕ ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ ΜΟΥ!
      ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΕΣΕΙΣ!

  3. Κι όταν γεράσεις και τα παιδιά σου σε ρωτήσουν, τι σημαντικό έκανες στη ζωή σου, απάντα με παρρησία : “Ε… ναι…έζησα τη ζωούλα μου ησύχως κι επιτυχώς, ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΑΣ ΔΙΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΕΝΑ ΧΡΕΩΚΟΠΗΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΞΙΩΝ ΗΘΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΒΟΛΕΥΤΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΝΑΣΩ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ”

    Όλα τα παραπάνω φυσικά, ΑΝ ΓΕΡΑΣΩ

    1. Έτσι ακριβώς. Ας λένε ότι είπα το μεγάλο ναι στους αφενταδες. Ας γουστάρουμε να βλέπουν τα παιδιά τους σκλάβους του iPad. Του iPhone. Ας αποφασίσουν να είναι απατρις για μερικά ξενοφερτα γούστα και μόδας. ΖΟΜΠΙ. ΖΟΜΠΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.

    2. Ενώ εσύ όταν γεράσεις και σε ρωτήσουν τα παιδιά σου τι σημαντικό έκανες στη ζωή σου, θα απαντήσεις ότι πολέμησες τον (άφαντο) εχθρό που σας φύτεψαν στο κεφάλι και παραδίδεις τωρα στο παιδί σου μια ελεύθερη και πάνω από όλα εθνικά υπερήφανη και ανεξάρτητη Ελλάδα που δεν έχει να ταίσει κανέναν. Ωραία υπερηφάνια! Μεγαλεπίβολο σχέδιο!

  4. Ο πατερας μου με τετραωρο,ισα ισα το ενσημο βγαζει για να βγει ο ανθρωπος συνταξη(?)η αδερφη μου κατακοιτη στο κρεβατι με ΣΚΠ κ 92%αναπηρια,εγω 33 χρονων ανεργος κ μολις εχθες εμαθα πως θα γινω μπαμπας…κ παλι ολη μου η οικογενεια,εγω η γυναικα μου κ η οικογενεια της θα ψηφισουμε οχι.Και εχω κατι τσογλανια που δεν τους λειπει τιποτα αλλα τρελαθηκαν οταν ειδαν πως δεν μπορουν να”φανε”περισσοτερα απο 60 ευρω την μερα.Γμτ,ξυπνηστε ρε χανομαστε…φτανει πια το φεουδο.Προτιμω να συνεχισω να ειμαι χαλια και να γινω καλυτερα μετα,εγω,το παδι μου,οι οικογενειες μας κ ολη η Ελλαδα,παρα για παντα χαλια με την επικαλυψη/μουφα και καλα ασφαλεια της Ευρωπης.Ποια Ευρωπη;Ως κ το ΔΝΤ που κινει τα παντα στην Ευρωπη εινα αμερικανικο.

  5. Αυτά διαλέγεις ελληνάκο… ανθρωπάκο.

    Όλα υποκοριστικά… ζωούλα, δουλίτσα, σπιτάκι, παιδάκια. Όλα υποκοριστικά, μη τυχόν και τα δουν και του τα πάρουν.

    ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ λοιπόν. Αλλά μη λες πως δεν σ’ αρέσει στα τέσσερα κι επαναληπτικώς εις αεί.

    Κι όταν γεράσεις και τα παιδιά σου σε ρωτήσουν, τι σημαντικό έκανες στη ζωή σου, απάντα με παρρησία : “Ε… ναι…έζησα τη ζωούλα μου ησύχως κι επιτυχώς”

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΛΛΗΝΑ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ , ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΦΑΜΕ ΟΤΙ ΠΙΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΡΠΑΞΕΙ Ο ΚΟΛΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΑΖΙ Μ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΙΔΟΠΡΟΒΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ . ΝΑΙ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΑΝΕΥ ΠΤΥΕΛΟΥ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΣ ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ . ΕΥΓΕ ΔΙΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΣ .
    ΕΛΑ ΜΩΡΕ ΤΩΡΑ ΘΑ ΞΕΣΗΚΩΘΩ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΩ ΒΟΛΕΨΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΝΙΨΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥΣ , ΔΕ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥΣ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ . ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΟΙ ΦΙΛΟΤΟΜΑΡΙΣΤΕΣ, ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΔΕΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ , ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΚΟΛΙΓΟΙ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΤΣΙΦΛΙΚΑΔΩΝ , ΡΑΓΙΑΔΕΣ ,ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΑΛΗ ΠΑΣΑ ΑΥΤΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΠΟΥΝ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ ΕΛΛΗΝΑ . ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΥΓΕ ΔΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ .
    ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ .
    ΕΛΛΗΝ ΑΡΚΑΣ ΑΥΤΟΧΘΩΝ .

  6. Εύγε..Μπράβο για το άρθρο σας..Έκανε μια γλαφυρότατη αναδρομή στην καθημερινότητά μας..
    Μόνο και μόνο που τα κόμματα των μνημονίων Ν.Δ,ΠΑΣΟΚ,ΠΟΤΑΜΙ που μας κατάντησαν ετσι προσπαθούν τόσο απεγνωσμένα να μας κάνουν να ψηφίσουμε ναι,καταλαβαίνω πόσο μεγάλο λάθος ειναι το ναι..

  7. ΟΤΑΝ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙ…..ΠΟΣΟ ΝΤΡΑΠΗΚΑ….ΟΛΑ ΚΑΛΠΙΚΑ

    ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΠΕΤΡΑ….ΟΥΤΕ ΑΘΑΝΑΤΟΣ απο τραγουδι ΣΤΡΑΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ

    Σ ε στιχους-μουσικη ΑΚΗ ΠΑΝΟΥ

  8. ΤΑ ΈΞΙ ΜΕΓΑΛΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ

    Στο διάγγελμά του προς τον ελληνικό λαό το απόγευμα της Τετάρτης 1η Ιουλίου είπε -μεταξύ άλλων- έξι μεγάλα ψέματα:

    1 .”Μας έκλεισαν τις τράπεζες”.
    Οι τράπεζες έκλεισαν με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που υπογράφει ο ίδιος ο Πρωθυπουργός όταν η ΕΚΤ δεν αύξησε τα όρια της έκτακτης παροχής ρευστότητας (ELA). Χωρίς αυτή τη ρευστότητα οι τράπεζες δεν είχαν χρήματα να δώσουν στους καταθέτες.

    2. “Οι δανειστές δεν μας έδωσαν χρόνο” .
    Επί πέντε μήνες ο ίδιος και οι υπουργοί του σπατάλησαν χρόνο αλλά και χρήμα. Όλο αυτό το διάστημα η ΕΚΤ τροφοδότησε τις ελληνικές τράπεζες με περίπου 90 δισ. ευρώ. Ήταν τα χρήματα που υπήρχαν μέχρι προχθές στα ΑΤΜ και τα γκισέ και τα τελευταία τους υπολείμματα εξαντλούνται τώρα. Ο χρόνος που δόθηκε στους αυτοσχεδιασμούς της κυβέρνησης στοίχισε ακριβά στη χώρα με την επιστροφή στην ύφεση και την άνοδο της ανεργίας.

    3.”Εγγυώμαι τις καταθέσεις.”
    Δεν μπορεί να εγγυηθεί τις καταθέσεις για τον απλούστατο λόγο ότι δεν υπάρχουν πουθενά τα χρήματα για αυτή την εγγύηση. Οι καταθέτες θα χάσουν τις καταθέσεις τους δίχως μια συμφωνία διάσωσης, χωρίς να μπορούμε σήμερα να πούμε με βεβαιότητα ότι σε περίπτωση συμφωνίας όλα θα επιστρέψουν στην προηγούμενη κατάσταση. Τα χρήματα που θα στήριζαν τις τράπεζες έχουν επιστραφεί και μια νέα συμφωνία, από χειρότερη θέση, μπορεί να περιλαμβάνει κούρεμα καταθέσεων.

    4. “Εγγυώμαι μισθούς και συντάξεις” .
    Ούτε για μισθούς ούτε συντάξεις υπάρχουν χρήματα στα ταμεία και δεν πρόκειται να μπουν αν δεν ανοίξουν οι τράπεζες και επανέλθει η οικονομική σταθερότητα, ώστε να πληρώνονται φόροι και εισφορές. Αυτό δεν μπορεί να γίνει χωρίς να μπουν νέα κεφάλαια. Οι μισθοί και οι συντάξεις δεν εξαρτώνται από τις αποφάσεις της κυβέρνησης, αλλά των θεσμών της Ευρωπαϊκής Ένωσης τη βούληση των οποίων δεν μπορεί να επηρεάσει.

    5.”Διαπραγματέυομαι για καλύτερη συμφωνία.”
    Η μέχρι τώρα διαπραγμάτευση οδήγησε την κυβέρνηση Τσίπρα να προτείνει η ίδια μέτρα οκτώ φορές μεγαλύτερα από αυτά που περιελάμβανε το μέιλ Χαρδούβελη. Με την λήξη του προγράμματος χάθηκαν διαθέσιμα κεφάλαια που για να ξαναδοθούν χρειάζονται την απόφαση 18 ευρωπαϊκών κυβερνήσεων και κοινοβουλίων.

    6.”Το δημοψήφισμα είναι δημοκρατία.”
    Το συγκεκριμένο δημοψήφισμα είναι βιασμός της δημοκρατίας αφού γίνεται πάνω σε μια ανεπίσημη πρόταση που δεν υπάρχει πλέον , μέσα σε πέντε εργάσιμες μέρες και με πλήθος μεθοδεύσεων που εκ των υστέρων αλλάζουν τους κανόνες. Το Συμβούλιο της Ευρώπης είχε να ασχοληθεί με την δημοκρατία στην Ελλάδα, από την εποχή της χούντας . Ο γενικός γραμματέας του Συμβουλίου της Ευρώπης επισήμανε πως τα διεθνή πρότυπα ορίζουν να έχουν μεσολαβήσει τουλάχιστον δύο εβδομάδες μεταξύ προκήρυξης και διεξαγωγής, να τίθεται σαφές ερώτημα στους πολίτες και να παρακολουθούν την ψηφοφορία διεθνείς παρατηρητές.

    Αυτά τα ψέματα δεν είναι τα μόνα. Είναι μόνο τα πιο χαρακτηριστικά και έρχονται μετά από μια τεράστια εξαπάτηση των Ελλήνων πολιτών προεκλογικά και μετεκλογικά. Δεν χρειάζεται να τα απαριθμήσουμε. Οι συνέπειες είναι εφιαλτικές. Ο ογδοντατριάχρονος ιστορικός Βασίλης Παναγιωτόπουλος αναρωτήθηκε: «Πώς διανοήθηκαν να εγκαθιδρύσουν τις επιπτώσεις ενός πολέμου, που δεν έγινε ποτέ, μέσα στην ειρηνική ζωή των ανθρώπων;».

    Οι πολίτες και κυρίως οι πιο αδύναμοι πληρώνουν ακριβά τα αποτελέσματα μιας πολιτικής που βασίστηκε στο ψέμα και την εξαπάτηση. Στο χέρι τους είναι να την σταματήσουν.

    athensvoice.gr/index.php?r=site/page&view=article&id=101408&cat=politics

    1. ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥ ΕΚΔΗΛΩΘΗΚΕΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ….

      ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ΤΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΤΗΣ ΟΕΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΄ΣΕΝΑ

      1. ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ! Η ΟΕΑ ΕΚΔΗΛΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΤΕ ΤΑ ΑΝΕΥΘΥΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΜΗΝΕΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ ΚΑΙ ΖΙΜΠΑΜΠΟΥΕ!!! ΨΗΦΗΣΤΕ “ΟΧΙ” ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΣΑΝΟ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ… Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ ΕΠΙΛΟΓΗ, ΕΙΔΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ =ΟΛΑ ΜΠΑΧΑΛΟ! ΤΣΙΠΡΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ!

        1. ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΣ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟ, ΟΙ ΠΡΟΚΑΤΟΧΟΙ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ….? ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΤΕΛΕΙΟΙ, ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΚΑΛΩΣ ΚΑΜΩΜΕΝΑ, ΔΕΝ ΠΡΟΔΩΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΚΑΝΕΝΟΣ, ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΓΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ 30 ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΡΓΥΡΙΑ?

          ΑΠΑΝΤΑ…..

          ΚΑΙ ΣΕ ΑΠΟΚΑΛΩ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΜΟΥ.

          ΙΩ

  9. Λένε ότι αν δε μπορείς να αποφασίσεις για κάτι, κάτσε και σκέψου ποιοι υποστηρίζουν τη μία άποψη και ποιοι την άλλη και θα καταλάβεις αμέσως τι να ψηφίσεις. Ας πω μόνο ποιοι στηρίζουν το ΝΑΙ:

    Ξένοι αξιωματούχοι (Μέρκελ, Σόιμπλε, Γιούνκερ, Ολάντ, Ντάισελμπλουμ)
    Κανάλια (Mega, Ant1, Alpha, ΣΚΑΙ, Star)
    Αντιπολίτευση (ΝΔ, Ποτάμι, ΠΑΣΟΚ)
    Εκκλησία (Άνθιμος)
    Δημοσιογράφοι (Πορτοσάλτε, Πρετεντέρης, Τρέμη, Ευαγγελάτος)

    Τώρα ξέρεις γιατί θα ψηφίσεις ΟΧΙ.

  10. Ζαχαρια… ΤΙ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΡΙΧΝΕΙΣ;;
    ΚΟΝΤΕΨΕΣ ΝΑ ΜΕ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ..ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΩ !!!

    ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕΣ ΤΟ ΑΛΛΟ ΕΙΔΟΣ ΣΦΑΛΙΑΡΩΝ ΠΟΥ ΕΤΡΩΓΑ ΜΙΚΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ… ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΩ…ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΙ ΗΣΥΧΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ !!!!!

    ΡΕ ΖΑΧΑΡΙΑ…..ΜΠΕΡΔΕΥΤΙΚΑ !!! ΚΟΝΤΕΨΕΣ ΝΑ ΜΕ ΣΗΚΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ ΠΟΥ ΖΩ !!!!
    ΡΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΕ ΜΟΥ…..ΣΙΓΑ – ΣΙΓΑ !!!! ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΩ ΑΝΤΡΑΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΟΧΙ ;;
    ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΜΑ’ΙΜΟΥΔΑΚΙ ΠΟΥ ΧΟΡΕΥΕΙ ΣΤΟ ΡΥΘΜΟ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΗ !!!!!!

    ΡΕ ΖΑΧΑΡΙΑ ….. ΤΙ ΜΟΥ ΖΗΤΑΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ;;;;;;; ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΤΟ ΚΛΟΥΒΙ ΜΟΥ , ΤΑ ΠΑΣΑΤΕΜΠΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΑ’ΙΖΟΥΝ..ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΩ ;;; ΚΙ ΑΝ ΜΕ ΦΑΕΙ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΤΟ ΦΟΒΕΡΟ ΘΕΡΙΌ ..Η ΓΑΤΑ;;

    ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕΣ ΡΕ ΖΑΧΑΡΙΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ ΜΗΛΙΩΚΑ : “ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΟΥ” !!!!

    ΖΑΧΑΡΙΑ….ΕΙΣΑΙ ΜΠΕΛΑΣ !!!! ΜΕ ΕΠΕΙΣΕΣ !!!!!
    ΘΕΛΩ ΝΑ ΖΗΣΩ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ….ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΑΩ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΟΥΒΙ ΜΟΥ….ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΟΠΟΥ ΘΕΛΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕ ΚΡΑΤΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΥΡΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΜΟΥ , ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΜΟΥ !!!
    ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΩ ΑΦΕΝΤΙΚΟ !!!!! ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΟΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ !!!!

    ΡΕ ΖΑΧΑΡΙΑ ΤΡΟΜΑΞΑ !!! ΒΛΕΠΩ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΟΤΕ…..ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΟΙΑΖΩ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΑΜΟΥΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΔΙΠΛΑΝΟΥ ΚΛΟΥΒΙΟΥ ….!!
    ΡΕ ΣΥ ΕΧΩ ΑΛΛΗ ΟΨΗ !!!! ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΑ’ΙΜΟΥ….ΜΕ ΚΟΡΟ’ΙΔΕΥΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ !!!!

    ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΤΑΙ ΑΔΕΡΦΙΑ !!!!!
    ΦΩΝΑΞΤΕ ΕΝΑ ΔΥΝΑΤΟ ΑΝΤΕ….ΓΕΙΑ , ΣΤΟΝ ΣΟΙΜΠΛΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ !!!!!

    Να εισαι καλα Ζαχαρια !!!!!

  11. Μια χαρά τα γράφεις, πάντως για να αλλάξουν τα πράγματα, πρέπει να κατέβουν στην πολιτική νέοι άνθρωποι μακριά από τα σημερινά κόμματα και συμφέροντα μαζί με άλλους που θα φέρουν την αντίστοιχη Γαλλική Επανάσταση που τόσο πολύ ανάγκη την έχει ο τόπος αυτός.Αρκετά ανεχτήκαμε νομίζω την ολιγαρχία και το μεγάλο Κομματικό τους Κράτος που ο Ελληνάκος τόσα χρόνια πλήρωνε.Δεν πληρώνει άλλο ο Ελληνάκος τα τσογλάνια αυτά.Θα το δεις, μην ανησυχείς.Ο Ελληνάκος μπορεί να τρέμει να χάσει την Ευρώπη, γιατί μπορεί άμα κόψουν τα φάρμακα οι Ευρωπαίοι -που θα τα κόψουν κάποια στιγμή- πολλοί Έλληνες και πρώτοι-πρώτοι οι παππούδες, γιαγιάδες και οι μακροχρόνια ασθενείς που τα έχουν συνεχώς ανάγκη.Θα άφηνες χιλιάδες κόσμου χωρίς φάρμακα φίλε Ζαχαρία Μυτηλιναίε;; Χωρίς τα υπόλοιπα, κουτσά-στραβά θα τα βγάλει κανείς βόλτα.Χωρίς όμως την υγεία τους χιλιάδες κόσμου και ιδίως χωρίς φάρμακα, θα ψοφήσουν αμέσως φίλε.Και οι Ευρωπαίοι ΔΕΝ ΑΣΤΙΕΥΟΝΤΑΙ.Η προειδοποιητική βολή είναι η απώλεια των καταθέσεων -αν δεν συνέλθει ο Τσίπρας και δεν υποταχθεί πλήρως ΟΛΗ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ- δυστυχώς.Η δεύτερη και χαριστική βολή για μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού είναι το εμπάργκο στα φάρμακα που θα ξεκινήσουν να κάνουν, μην έχετε καμία αυταπάτη.

  12. Και ενα τραγουδακι ακομη αφιερωμενο ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!
    Ο ΓΙΑΓΚΟΣ ΝΟΥΛΑΣ ΤΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ,τραγουδαει ο Νταλαρας !!
    ( Προσκυνα ,προσκυνα του ελεγαν…..και αυτος τους ειπε ,”αντε..γεια”…..Στο κατω-κατω της γραφης ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΚΛΑΒΟΣ….) !!!!!!!!!!!!!

  13. ΕΝΩ ΑΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΣΑΝ ΧΩΡΑ ΟΠΩΣ Η ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ, ΤΟ ΠΟΥΕΡΤΟ ΡΙΚΟ ΚΛΠ. ΜΕ ΤΙΣ ΟΥΡΕΣ ΣΤΑ SUPER MARKET ΚΑΙ ΤΑ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΑ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΣΟΥ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΚΟΛΥΜΠΑΣ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑ…!
    ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΩ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ ΔΙΧΑΣΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΩΡΑ.
    ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΦΥΣΙΚΑ. ΟΜΩΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΔΙΑΚΥΒΕΥΕΤΑΙ ΕΔΩ?
    ΔΗΛ. ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΑΠΛΑ:
    ΕΓΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ (Ο ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ) ΠΟΥ ΛΙΩΣΑΜΕ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ, ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ 10 ΩΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΡΟΚΟΠΉ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ, ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΕ ΦΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΗΣ, ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΩΡΑ ΜΙΑ ΑΘΛΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟ ΑΠΕΙΡΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΟΛΑ, ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΤΣΙ? ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΚΑΛΑ! ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.

    ΘΑ ΘΥΣΙΑΣΩ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΙΣ ΣΟΒΙΕΤΙΚΕΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥΣ? ΟΤΙ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΧΕ ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΗ ΜΠΑΛΑ. ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΙΕΛΥΣΕ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕΣΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ (ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΕΙΝΕΙ), ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΗΔΗ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΗ ΖΗΜΙΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ, ΚΑΝΕΙΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ.
    ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ? ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΛΑΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ?
    ΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ. ΑΛΛΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΕΡΑΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ Η ΧΩΡΑ ΝΑ ΣΥΡΘΕΙ ΣΤΟ ΧΑΟΣ.
    ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΠΡΑΒΟ. ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΩ?

    1. Εμενα φιλε δεν μου πανε οι γοβες , ουτε τα κορσε !!! Προτιμω τα τσαρουχια και το ζωναρι !!!
      Αν ο Κολοκοτρωνης και οι αλλοι επαναστατες του 1821 , αν οι πολεμιστες του 1940..ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΝ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ..,
      ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΑΝΟΥΜΑΚΙΑ ‘Η ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΦΑΜΠΡΙΚΑ ΔΟΥΛΟΙ !!

      ΨΗΦΙΣΕ ΟΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ,,,αλλα αυτο που ψηφιζεις να μην εχει την λογικη…..”μακρυα απο τον κ@λο μου και οπου θελει ας μπει ” !!!
      ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΟΟΟΤΙ ΛΕΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ…ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ Η ΣΤΕΓΝΗ ΛΟΓΙΚΗ -ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΟΥ !!!!
      Αλλωστε Ελληνες ειμαστε και ΠΡΕΠΕΙ ψηφιζουμε με καρδια και ιδανικα !!!!
      Οσες φορες ψηφισαμε με ορθολογισμο και “βολεμα” προσκαιρο…….ΤΟ ΣΚΥΛΟΜΕΤΑΝΟΙΩΣΑΜΕ !!!!!

      Υ.Γ. Σε καμια περιπτωση δεν ειμαι – δεν ανηκω ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ !!! Προσπαθω να ακουσω την καρδια μου ,που πολεμα με τον ορθολογισμο μου !!!
      ΞΕΡΩ ΟΜΩΣ…ΟΤΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΝΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΛΑΘΗ !!!!!!!
      ΑΣ ΤΗΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΟΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ !!!!!!!

      Ο Θεος μαζι μας αδερφε ..και ΑΚΟΥ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ !!!
      ΟΟΟΟΤΙ ΑΥΤΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ !!!!!!!!! ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ !!!! ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ !!!!!

      1. Φιλε μου συγνωμη για την σκληρη γλωσσα που θα χρησιμοποιησω αλλα ειναι σα να ζω σε αλλο τοπο και να μιλας για αλλη πατριδα…

        “ΕΓΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ (Ο ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ) ΠΟΥ ΛΙΩΣΑΜΕ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ, ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ 10 ΩΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΡΟΚΟΠΉ ΣΤΗ ΖΩΗ”
        Συγνωμη φιλε μου αλλα πριν οι προηγουμενες “θεαρεστες” κυβερνησεις με σπρωξουν στα κατω ραφια ειχα φτασει να θεωρω εως και φυσιολογικο να δουλευω 42-43 ωρες σερι χαμαλικα, για να πληρωνω τα συνεχως αυξανομενα κλεμμενα δεκαετιων της διακυβερνησης τους…

        ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΩΡΑ ΜΙΑ ΑΘΛΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟ ΑΠΕΙΡΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΟΛΑ,
        Αν καταλαβα καλα το αστειο σου με τον Τοτο (πες τον και Μπενι..!!) θες να πεις οτι ολες οι προηγουμενες κυβερνησεις των γνωστικων και εμπειρων πολιτικων (Αδωνις-Μπενι-Ακης-Λοβερδος-Σιμιτης-Αντωνης-Γιωργακης-πρωην και νυν προεδρος Δημοκρατιας και λοιποι τιτανες της πολιτικης) μας ειχαν ξεχειλωσει τις κολοτσεπες απο πεντακοσαευρα και τωρα οι απειροι με τους χειρησμους τους μας τα πηραν ολα!!!

        ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ? ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΛΑΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ?
        Εδω εχει καει ο κολος μας με τοσους προδοτες 40 χρονια και το μειζων επιχειρημα ειναι οτι δεν γνωριζουμε ακριβως το plan A ή αν υπαρχει επαρκες plan B..!!! (γκρρρρρ….#&@,,,%##….)

        ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ Η ΧΩΡΑ ΝΑ ΣΥΡΘΕΙ ΣΤΟ ΧΑΟΣ.
        Αυτη η εκφραση εχει ημερομηνια (περιπου) 2010-2012 ετσι..?
        Θες να πεις πως περιπου 10.000 αυτοκτονιες ειναι στα πλαισια του αρμονικου…του συνηθισμενου…μιας απλης καθημερινης ρουτινας…
        ΤΕΡΜΑ. ΖΩ ΣΤΗ ΣΟΥΗΔΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑ!!!

        ΥΣ:ΦΙΛΕ Dimitris ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟΥΜΠΑΡΕΙΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΙΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΤΑΝ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ, ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΑΝΕ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΕ ΧΑΡΑ ΜΕΓΑΛΗ…

        ΥΣ2: ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΝΟ ΚΑΙ ΟΜΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ,ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΣΗΜΑΤΩΡΟΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Εκατογχειρ.

        ΥΣ3: ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΤΡΑΙΑΝΟΥ ΠΟΥ ΜΙΛΑΓΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΑΜΕΝΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΝΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΧΩΡΑ ΜΕΤΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ, ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΜΟΥ ΓΕΝΝΑΕΙ ΜΙΑ -ΠΡΟΦΑΝΩΣ- ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΠΩΣ ΑΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΟ “ΟΧΙ” ΕΝΑ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ 75-80% ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΙΛΟΥΣΑΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΥΝΗΔΕΙΤΗ ΕΠΑΝΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΟ…ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ…ΕΝΤΕΛΩΣ!

        1. ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ/ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ,

          ΞΕΡΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΥΜΠΑΡΩ ΟΥΤΕ ΝΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΩ ΚΑΝΕΝΑΝ.
          ΑΝ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΣΕ/ΣΑΣ ΠΕΙΘΟΥΝ , ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΘΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ? ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΛΩΣΟΥΜΕ. ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ ΟΜΩΣ.

          ΕΠΙΣΗΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΘΙΞΕΣ ΤΟΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΩ ΟΤΙ ΤΟ 1821 ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΚΛΗΡΟΣ ΚΑΙ ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ. ΔΕΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ. ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ. ΑΡΑ ΤΙ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΤΩΡΑ?

          ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΣΩ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΚΑΙΕΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ. ΑΝ ΟΜΩΣ ΕΣΥ ΜΕ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ “ΟΧΙ” ΣΑΣ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΜΑΧΑΙΡΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΟΤΕ ΜΠΡΑΒΟ ΨΗΦΙΖΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΧΙ !! ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ.

          ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟ ΑΠΕΙΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΠΑ:
          ΟΠΩΣ ΤΟ ΔΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ. ΜΕ ΑΚΟΥΣΕΣ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΕΚΘΕΙΑΣΩ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΥΦΕΡΤΟ??
          ΑΛΛΑ ΞΕΡΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΙΠΕΔΑ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΑ ΑΠΕΙΡΙΑΣ/ ΒΛΑΚΕΙΑΣ. ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΦΙΛΗΣΑΝ ΚΑΤΟΥΡΗΜΕΝΕΣ ΠΟΔΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΕΝΩ ΟΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΓΑ^$%ΣΑΝ ΤΗ ΜΑΝΑ!! ΠΥΡΟΔΟΤΗΣΑΝ ΑΤΟΜΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΝΕΡΟΠΙΣΤΟΛΟ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ. ΑΥΤΟ ΜΕ ΦΟΒΙΖΕΙ. ΓΙΑΤΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΠΛΑΝΟ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΟΙ ΤΡΙΧΕΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΠΡΩΙ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΒΡΑΔΥ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΗΔΗ ΤΟ ΛΑΟ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΝΑ ΥΠΟΦΕΡΕΙ.

          ΑΝΤ’ΑΥΤΟΥ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ: ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ! ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣΤΙΣΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ.

          ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΤΙ ΛΕΣ ΓΙΑ ΕΠΑΝΕΝΩΣΗ. ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΤΟΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΠΡΙΝ, ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΛΕΓΕ Ο ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΣ? ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ Ο ΕΝΑΣ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΟΝΟΙΑ. ΚΑΙ ΟΛΑΛ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΤΕΛΕΙΑ. ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ. ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΧΑΛΑΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ.

          ΠΕΣ ΜΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΕΣΥ, ΑΝ ΠΑΜΕ ΠΙΣΩ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ, ΚΑΙ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ, ΤΙ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΟΤΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΑΝΓΡΑΦΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ? ΟΠΩΣ ΔΗΛ. ΠΡΙΝ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΥΡΩ. ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ? ΧΩΡΙΣ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ, ΜΕ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΛΠ. ΚΛΠ. ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ Η ΣΗΜΙΤΗΣ ΜΑΛΛΟΝ.

          ΕΙΤΕ ΕΤΣΙ ΕΙΤΕ ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΟΛΟΙ. ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΟΛΟΙ. ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΜΩΣ ΟΙ ΚΑΣΣΑΝΔΡΕΣ ΝΑ ΧΡΩΜΑΤΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΕΝ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΕ ΝΕΝΕΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ.

          ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

      2. Πωπω πήξαμε στους Ελληνάρες εδώ μέσα. Εντάξει παιδιά ηρεμήστε. Και εμείς Ελληνες είμαστε. Μην κονταροχτυπιέστε με τα τσαρούχια και τα ζωνάρια! Αρκετά.
        Τα ίδια έλεγε και ο Τσίπρας ότι θα χορεύουν οι αγορές και ότι θα παίζει νταούλια και οι μόνοι που χορεύουν στο ταψί είμαστε εμείς οι ίδιοι. ΞΥΠΝΑΤΕ!

        Επίσης στο σχόλιο σου ΨΗΦΙΣΕ ΟΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ,,,αλλα αυτο που ψηφιζεις να μην εχει την λογικη…..»μακρυα απο τον κ@λο μου και οπου θελει ας μπει » !!!
        Σου απαντώ: Θα ψηφίσω και θα πάρω και το κόστος των επιλογών μου. Αυτό σημαίνει υπευθυνότητα.
        Αν όμως βγει ΟΧΙ και αρχίσουν μερικοί τα κομμουνιστικά, το ΟΛΟΙ ΙΣΑ, ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ και πάει λέγοντας θα ΓΑΜ$%^ΟΥΜΕ σαν να μην υπάρχει αύριο. Ειδικά δε αν πειράξει καταθέσεις (που κατα τα άλλα εγγυήθηκε) εκεί να δείτε γλέντια!

        Δηλ. εσάς ρε παλικάρια αν σας πάρει την δουλειά, τα λεφτά, τα σπίτια για το ονειρο της Μεγάλης Ελλάδας θα πείτε και ευχαριστώ? Για να καταλάβω δηλ. Γιατί αυτό μου λέτε. Δηλ. ε και θα ξεβρακωθείτε ε και θα σας αρέσει? Εκεί δεν θα σκύψετε στα τέσσερα? ΕΛΕΟΣ ΔΗΛ.

        1. Δεν φανταζομαι να σε αποκαλεσα Ελληναρα εγω ,και να μην το καταλαβα !! Αλλα αυτο..λιγη σημασια εχει την στιγμη αυτη ! Νομιζεις ομως οτι εκανα επιδειξη πατριωτισμου με αυτα που εγραψα περι Κολοκοτρωνη και για τα τσαρουχια..με σκοπο να ονοματισω και διχασω πατριωτες και νενεκους ; ΟΧΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ !!! Κακως που το λεω αλλα μαθε οτι ειμαι Καραμανλικος (Κωστα) ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ ΑΠΑΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ !!!! Και με το ν’αναφερω αν ειμαι του πανεπιστημιου ‘η ΟΧΙ οι ταπεινες μου γνωμες(οχι γνωσεις) ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ αν σου πω οτι ειναι του δημοτικου ‘η αν εσυ εχεις βιλες και εγω απλως ενα αγονο χωραφακι που ζω…για να χασω απο τον Τσιπρα !!!
          ΒΙΩΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ οτι ολοι οι αλλοι ,με την ιδια αγωνια και προβληματισμο !!!!!!!
          ΚΑΙ ΕΧΩ ΞΑΝΑΣΗΛΩΣΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ..οτι ταυτοχρονως που το χερι μου σηκωθει απο την καλπη που θα ριξει το ΟΧΙ..ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ και το “μαστιγιο” που θα κυνηγησει τον συφερτο του ΣΥΡΙΖΑ !!!!!!!!!!
          ΤΟ ΟΤΙ ΟΜΩΣ η υπεροψια ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ..που ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΕΝΑΝ ΕΝΔΟΞΟ ΛΑΟ που τους ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ το 1940 (και δεν το συγχωρουν αυτο ακομα) ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΓΟΝΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΞΕΥΤΕΛΗΣΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ …..εεεεεεεε!!!!!!!!!
          ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΕΧΟΜΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ , ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ …ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΑΝ !!!!!!
          ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΒΙΒΑΖΟΜΑΙ ΕΠ’ ΟΥΔΕΝΕΙ ΛΟΓΩ ..ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ…ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΖΗΣΩ ΚΟΥΓΚΙ …ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΜΟΥ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ !!!!!
          ΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΩ !!!!!!
          ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΟ’ΙΜΠΛΕ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΩΝ SS ΠΟΥ ΓΕΝΝΟΚΤΟΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥΣ ΟΠΛΑ ..ΤΟ ΧΡΗΜΑ !!!!!!!
          Οσο για το ορκισμενο στην στοα του βατικανου μασονοΑμερικανακι ΤΣΙΠΡΑ που κανει τον συγχρονο ΔΟΥΡΕΙΟ ΙΠΠΟ των αμερι κλανων για νατσακισουν την Ευρωπη…τα λεμε παλι οπως τα ξαναλεγαμε παλια !!!!!!
          ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΘΕΝΑΡΑ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΝΕΕΣ ΕΝΔΟΞΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ και το υλικο γραφης….ειναι ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΠΟΝΟΣ !!!
          ΤΟ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΗΝΥΜΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ….ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ 1940 !!!!
          και νασαι σιγουρος Δημητρη …οτι η δουλεια που κανω μου τσακιζει τα κοκαλα καθημερινα..και εχω πολλους λογους να πω και να ψηφισω ΝΑΙ…ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΠΟΤΕ !!!!
          ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΜΑΣ !!!!

          Σε ευχαριστω και εσενα και τον “αγνωστο” που καταθετετε ψυχη !!! ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟΝΩΣΑΤΕ ΨΥΧΙΚΑ !!!!
          Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΑΔΕΡΦΙΑ !!!!!!

  14. Δυστυχως Ολυμπια μου, αυτοι που συγκινουνται από το υπεροχο αρθρο σου είναι οι ηδη πεπεισμενοι πως ετσι ακριβως εχουν τα πραγματα. Οι υπολοιποι που δυστυχως είναι και οι πιο πολλοι θελουν από φοβο αυτό ακριβως που λες. Να ζησουν ησυχοι και αταραχοι τη μιζερη ζωουλα τους.

  15. Καλα κρασιά!

    Εάν βγει ναι θα είναι απο 2 περιπτώσεις.

    Πρώτη. Η είναι τόσο ΣΤΗΜΕΝΟ [αφου κρίνω απο τιμές αθλιες διαδηλώσεις των αδερφαρων] δηλαδή. Και ένα μόνο να υπάρχει στις κάλπες εμένα ποιος μου λέει ότι δεν μπορούν να κάνουν τζάμπα το ναι με το οχι; Η εβραϊκή εταιρία καταμέτρησης ψήφων;

    Δεύτερη. Ότι ο κόσμος είναι ακόμη κότες ιστορία απο όλο αυτο το ποδοπατημα που πήρε. Η εικόνα είναι προκλητικοτατη. Φωνάζει. Αφέντη μου σώσε με. Θα είμαι ο καλύτερος σκλάβος σε όλα τα αρρωστημενα γούστα σου. Βγάλτε λοιπόν το ναι και μετα κομμένες οι απορίες τύπου: ΜΑ γιατι δεν έχω ούτε ένα κομμάτι πανί να βάλω στον πάτο μου; Γιατι η τράπεζα μου πήρε τα πάντα; Γιατι οι εκλογές τώρα; Και αν πούμε ναι. Και ξανά κάνουμε εκλογές στην μέση του τίποτα και του πουθενά ποιος θα βγει όταν το χρέος έγινε μεγαλύτερο με πιο ασφυκτικόους όρους; Και ο επόμενος που θα βγει με ποιους θα παει; Τι επιπτώσεις θα έχει;

    Ναι = χαος. Μεγαλύτερο και άσχημο, με μακάβριο τελος.

    Οχι= εκτός Ευρώπης και πάλι ΧΑΟΣ. Μόνο που ακόμη θα υπαρχουν ελπίδες αξιοπρέπειας. Λίγο υπερηφάνεια. Και μεγαλο το σθένος της επιλογής μας.

    Σταματήστε να πασαρετε το σκλαβιλικη τηςευρωπης μέσω της δισφημισεις της. Γράψτε λίγο, λίγο αντικειμενικά.

  16. AΓΑΠΗΤΕ/Η ΑΝΩΝΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΧΟΛΙΟ

    Δυστυχως Ολυμπια μου, αυτοι που συγκινουνται από το υπεροχο αρθρο σου είναι οι ηδη πεπεισμενοι πως ετσι ακριβως εχουν τα πραγματα. Οι υπολοιποι που δυστυχως είναι και οι πιο πολλοι θελουν από φοβο αυτό ακριβως που λες. Να ζησουν ησυχοι και αταραχοι τη μιζερη ζωουλα τους.

    ΟΥΤΕ ΜΙΖΕΡΗ ΟΥΤΕ ΒΑΡΕΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΟΥΛΑ ΜΑΣ. ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ? ΓΙΑΤΙ ΤΗ ΦΤΙΑΞΑΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΘΕΛΑΜΕ ΜΕ ΙΔΡΩΤΑ ΚΑΙ ΚΟΠΟ ΕΝΩ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗ ΜΕΡΑ ΤΟ FREDDO ΣΤΗΝ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΠΛΟΥΤΙΣΟΥΝ ΩΣ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ. ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
    ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΛΙΓΟ, ΛΕΩ ΤΟ ΕΞΗΣ:
    ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΜΕ ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΚΑΘΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΤΩ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΟΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙ. ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ? ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟ ΔΙΧΑΣΜΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ?
    ΑΝ ΗΤΑΝ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΛΕΓΑΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΦΗΜΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ? ΓΙΑΤΙ ΕΦΑΓΑΝ ΠΕΝΤΕ ΜΗΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΒΛΕΠΑΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΗ ΜΕ ΕΝΑ Ν ΝΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΣΑΝ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΗΣ CALVIN KLEIN ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΟΔΟ?
    ΓΙΑΤΙ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΝ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ??

    ΑΡΑ ΕΣΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΤΕ ΟΤΙ ΑΝ ΒΓΕΙ “ΟΧΙ” ΞΑΦΝΙΚΑ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΝ ΟΛΑ, ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΟΥΤΙΣΕΤΕ ΟΛΟΙ? ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΥΠΝΗΣΑΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

    ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ. ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ?
    ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΕΔΩ ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΤΟΥ ΧΟΤΖΑ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ? ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟ ΟΧΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝ ΠΕΙΝΑΣΕΤΕ ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΝΑ ΤΟ ΦΑΤΕ. ΓΙΑΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΟΡΘΙΟ.

    Η ΕΛΛΑΔΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΜΙΑ ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΗ ΧΩΡΑ
    ΑΣ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ.

    1. Την περίπτωση Δημήτρη να ξέρουμε ακριβώς τις συνέπειες αλλά να μην μας νοιάζει την έχεις σκεφθεί;
      Προσωπικά είμαι απολύτως ενήμερος, είμαι από τους λεγόμενους “βολεμένους”, αλλά ΠΑΝΩ απ΄όλα βάζω την ΠΑΤΡΙΔΑ και το μέλλον του παιδιού. Όχι το παρόν, αλλά το ΜΕΛΛΟΝ.
      Τώρα εσύ εάν σου αρέσει αυτό που γίνεται μην απορείς εάν σε 30-40 χρόνια μιλάνε τα παιδιά σου γερμανικά και τα εγγόνια σου είναι φυσικά ξανθά…

  17. ΓΙΑ ΟΣΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΑΝ ΠΡΕΦΑ, Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ, Η ΣΥΝΕΙΣΗΣΗ ΤΗΣ ΓΗΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΜΕ ΔΡΑΜΑΤΙΚΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ

    1. Σιγα ρε φιλε δημητρη .Εσυ εκανες με κοπο οτι εκανες.Εμεις πως τα καναμε δηλαδη?Κι εμεις με κοπο και ιδρωτα αγωνιστηκαμε για να καλυτερεψουμε την ζωη μας.Αν προκειται ομως να σκυψω στα τεσσερα για να μη χασω πεντε παλιοσιδερα και πεντε παλιοτουβλα να παει να γαμηθει….ΟΧΙ και παλι ΟΧΙ …Δεν φοβαμαι κανεναν και δεν παρακαλαω κανεναν…

  18. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΠΟΨΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΥΣ ””'[,,,,,
    [ ΤΩΡΑ….
    … ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ” }….

  19. ΟΣΟΙ ΕΝΑΝΤΙΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΝΟΣ
    ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ….ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΙΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙ ΧΩΡΑ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΕΙΝΑΙ Η” ΜΕ ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ Η” ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ …

  20. “ΑΓΑΠΗΤΗ” ΙΩ,
    ΚΑΤΑΡΧΑΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΜΙΛΟΣΕΒΙΤΣ, ΤΟΥ ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΩΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΩΝ. ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΕΙΧΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΜΑΣ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ – ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΔΗΜΟΨΗΦΗΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΓΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ..
    ΔΕΥΤΕΡΟΝ, ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΣΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΨΗΦΗΣΕΙΣ ΟΧΙ Ή ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΕΜΙΖΕΙΣ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΣΗΜΑΙΑ, ΟΥΤΕ ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΦΤΩΧΗ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΠΟΥ ΖΩ ΜΕ 400+ ΤΟ ΜΗΝΑ ΑΠΟ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΩΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΗΔΕΝ ΕΥΡΩ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ…

    ΟΥΤΕ ΘΑ ΧΑΨΩ ΤΑ ΔΗΘΕΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΤΩΝ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ. ΜΕ ΣΑΜΑΡΑ, Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΙΝΕΙΤΟ, ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΙΓΟ, ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΑΝΕΒΗΚΕ ΤΟ ΛΟΜΠΙ ΤΗΣ ΔΡΑΧΜΗΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ Η ΑΓΟΡΑ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ 50%

    1. … ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ ΜΗΝΕΣ ΔΗΘΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ, ΚΑΙ Η ΟΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΓΙΝΕ ΕΞΑΡΧΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΗΛ ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ 1,5 ΔΙΣ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ Ο ΓΕΛΟΙΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑΧΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ 8 ΔΙΣ!!! ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΑΝΕ ΚΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ…

      Ο ΛΑΟΣ ΕΙΔΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝΕ. Η ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΟΒΙΕΤΙΑ!

    2. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ.
      ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΟΙ.
      ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΜΑΣ, ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΟΥΜΕ ΚΟΣΜΟ, ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΣΧΑΛΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΙ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΒΡΑΣΩ ΕΓΩ.
      ΣΚΑΤΑ ΝΑ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ – ΤΙ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΤΩΡΑ?
      ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΑ ΑΦΕΛΕΙΣ ΕΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ.
      ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΑΣ ΠΑΡΕΙ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΚΡΕΜΟ! ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ!
      ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟ ΜΗΔΕΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΗΡΩΕΣ!
      ΕΤΣΙ ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ.

  21. Αγαπητέ Todore,

    ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΤΑΡΧΗΝ – ΣΧΗΜΑ ΛΟΓΟΥ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΕΝΙΚΕΥΣΑ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΟΤΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΠΟΛΥΣ ΑΚΟΜΑ ΚΟΣΜΟΣ ΤΑ ΒΡΗΚΑΤΕ ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ (ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ). ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ ΔΗΛ.

    ΑΠΛΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΛΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΟΙ ΑΠΟΡΙΕΣ ΔΗΛ.??

    – ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΒΑΣΗ ΑΦΟΥ Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΟΥΤΕ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ. ΑΡΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΑΛΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ. ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΙ. (???)

    – ΘΕΛΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑ, ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΟΧΙ ΣΤΟ ΕΥΡΩ ΚΟΚ. ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.
    ΑΡΑ ΕΡΩΤΩ ΕΓΩ. ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ? ΘΑ ΠΑΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΙ ΤΙ? ΟΤΙ ΕΧΩ ΝΩΠΗ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ? ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙ? ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΕΙ? ΜΕ ΤΙ ΒΑΣΗ? ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΣΤΕΝΑΖΕΙ? ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΓΟ? ΜΕ ΔΙΑΛΥΜΕΝΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ? ΕΝΩ Η ΕΥΡΩΠΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΠΛΕΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΗΣ?

    – ΚΑΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΤΙ ΛΕΣ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙ? ΜΠΡΑΒΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΤΩΡΑ, ΕΛΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΕΣ? ΑΥΤΟ ΛΕΤΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕ Η ΕΥΡΩΠΗ? ΤΗ ΝΩΠΗ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ?

    – ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΚΑΙ ΔΡΑΧΜΗ. ΕΤΣΙ? ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΔΙΑΛΥΜΕΝΕΣ, ΜΕ ΚΟΥΡΕΜΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ (ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ), ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΚΛΕΙΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, ΜΕ ΑΝΕΡΓΙΑ ΣΤΑ ΥΨΗ. ΜΕ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΕΣΟΔΑ. ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ? ΟΣΟΙ ΔΟΥΛΕΤΕ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙΤΕ? ΠΩΣ ΘΑ ΖΗΣΕΤΕ? ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΏΣ ΘΑ ΖΗΣΕΤΕ? ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ? ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΦΑΖΑΝΗ?

    – ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΤΟΥΒΛΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ TODORE ΘΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΩΡΑΙΑ ΔΗΛ? ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ? ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΕΤΣΙ?

    – ΚΑΙ ΣΑΝ ΧΩΡΑ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΤΣΙ? ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ, ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ? ΚΑΙ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΘΑ ΣΕ ΑΦΗΣΕΙ ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ? ΘΑ ΣΟΥ ΜΠΟΥΝΕ ΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΙΜΙΝΟ.

    Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΠΑΤΟ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΛΟΙ.
    ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΧΑΟΣ. ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΩ.. Η ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΟΜΠΡΕΛΑ, ΜΕ ΜΕΤΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ. ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΟΜΩΣ ΦΤΑΣΑΜΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ. ΔΕΝ ΛΕΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΒΑΣΗ.
    ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΠΟΙΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΕΚΤΟΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, ΕΚΤΟΣ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΑ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΔΙΑΛΥΜΕΝΗ.
    ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΕ? ΠΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΕΙΣΤΕ?

    ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΛΕΕΙ Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΑ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ.
    ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΡΙΣΚΑ ΤΟΥ. ΓΙΑΤΙ ΟΤΙ ΓΙΝΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ. ΑΡΑ ΣΥΝΕΣΗ ΚΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ.
    ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΧΑΣΜΟ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ.

      1. ΒΑΣΙΚΑ ΦΙΛΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟΝ ΔΙΧΑΣΜΟ, ΑΥΤΟ ΤΟ “ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ”
        ΚΑΠΟΥ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΠΩΣ: “ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ Η ΧΩΡΑ ΝΑ ΣΥΡΘΕΙ ΣΤΟ ΧΑΟΣ.”
        ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΞΑΝΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΑΝ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΕΠΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ, ΕΝΤΟΥΤΟΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΩΝ.

        ΒΑΣΙΚΑ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΩ ΠΩΣ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑ ΚΑΠΟΙΟ ΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΨΑ ΣΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΛΟΓΟ ΠΩΣ ΠΑΝΤΟΤΕ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΔΩ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΛΑ ΠΟΥ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ (ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ) ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΔΟΥΝ: ΤΙΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΟΛΕΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥ ΛΑΟΥ, ΑΠΟ ΕΦΟΡΙΑ ΜΕΧΡΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ…

        ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΧΑΟΣ ΜΕ ΤΟ ΟΧΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ, ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΟΧΕΣ, ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΑΝ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ -ΜΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΟΡΘΟ- ΚΑΛΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΑΖΟΧΙΣΜΟΣ..!!! ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΜΩΣ “ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ” ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ -ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΚΡΗ- ΣΤΑΤΗΣΤΙΚΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΒΡΙΣΚΩΜΑΣΤΑΝ.

        Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΕΕΙ ΑΠΛΑ ΠΩΣ ΟΥΤΕ ΚΑΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΕΧΕΙ ΧΡΟΝΟ, ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΕΛΙΚΑ. ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ Η ΡΩΣΙΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ (ΠΟΥ ΚΙΝΕΙ ΚΑΙ ΖΕΣΤΑΙΝΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ Η ΡΩΣΙΑ ΩΣ ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΒΠΠ ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΤΗΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΗΣ ΚΛΕΙΣΤΙΚΕ ΣΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΔΙΝΕ ΤΣΑΜΠΑ ΑΕΡΙΟ ΣΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ “ΘΑΥΜΑ” του κολου…) KAI MIAΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΗΘΕΛΑΝ, ΤΟΤΕ ΑΠΛΑ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΛΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΧΕΙΜΩΝΟ ΓΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΕ Η EUROPE ΝΑ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ…
        ΑΡΑ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ,ΟΥΤΕ ΑΝ Ο ΜΙΣΗΤΟΣ ΠΟΥΤΙΝ ΛΑΤΡΕΥΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ… ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΓΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΟΥΜΕ, ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟ.

        ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΟΠΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΘΕΣΗ, ΛΟΓΟ ΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΛΟΓΟ ΥΠΕΔΑΦΟΥΣ ΑΡΚΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ… ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ, ΘΑ ΚΛΕΙΘΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ (ΑΝ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ “ΟΧΙ” ΕΙΔΙΚΑ) ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΟΥΜΕ ΑΡΜΑ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ…ΔΥΤΙΚΟ ‘Η ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ (ΜΠΛΟΚ!)
        ΚΑΤΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ, ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΕΦΑΛΑΙΑ -ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΙΑ- ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΕΣΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ…
        ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΔΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΩ ΑΛΛΑ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ 100% ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΗ ΑΠΟ ΚΙΝΑ ΩΣΤΕ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ… ΑΡΑ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ Δ Ε Ν ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ,ΑΠΛΑ ΛΕΜΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΕΥΡΩΠΗ ΠΗΞΑΜΕ ΣΤΙΣ ΕΥΕΡΓΕΣΙΕΣ ΤΟΥΣ.
        ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΜΕΝΟΥΜΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΤΟ ΥΠΕΔΑΦΟΣ ΜΑΣ, ΡΩΣΙΑ ‘Η ΝΑΤΟ. ΤΟ ΝΑΤΟ (ΑΜΕΡΙΚΗ) ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ,ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΥΕΛΠΙΣΤΟΥΜΕ ΑΝ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΤΗΣ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩΝΤΑΙ.

        ΕΞΩ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ ΤΟ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΛΙΓΟΨΥΧΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΙΝΕΜΑ ΑΦΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΜΟΝΟ sms ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΔΥΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ,ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΠΛΑ…ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙ…
        ΤΟ ΟΧΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΥΣ ΤΡΕΛΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΠΩΣ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΕΙΡΗΣΤΕΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΝΑ ΑΝΕΧΩΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΣ ΓΝΩΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΑΣ ΦΤΩΧΙΑ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΤΑ ΤΡΙΣΕΓΓΟΝΑ ΜΑΣ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΦΕΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ.

        ΥΣ: ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ “ΑΦΕΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ” ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ ΟΥΤΟΠΙΚΟ (sic). ΑΠΛΑ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΞΑΝΑΠΑΙΡΝΕΙΣ ΕΥΚΟΛΑ ΤΟΝ ΕΛΕΝΧΟ.

        1. Πολύ καλά όλα αυτά που λες και κανείς δεν θα σου στερήσει τη ρομαντική σου διάθεσή. Ξέρεις και εγώ ρομαντικός είμαι. Αλλά χωρίς ευρώ στην τσέπη φίλε μου δεν ξέρω τι ρομαντισμός μπορεί να υπάρχει…
          Βασικά το κακό που έκαναν όλοι αυτοί είναι ότι μας έκαναν όλους να πιστεύουμε σε ουτοπίες. Οσους είχαν κάτι τους είπαν ότι θα έχουν περισσότερα και σε όσους δεν είχαν τους έταξαν λαγούς με πετραχείλια. Ακόμα και τώρα, την ύστατη στιγμή, σας έχουν κάνει να πιστεύετε ότι όλο αυτό το παραμύθι γίνεται τάχα για την “Δημοκρατία”, την “αξιοπρέπεια” κλπ. Μα ρε παιδιά δεν βλέπέτε την φάκα? Γιατί προκάλεσαν αυτό το σοκ και ταλαιπωρούν όλη την κοινωνία? Ξέρεις στο πανεπιστήμιο κάποιος καθηγητής οικονομικών μας είχε πει κάτι πολύ ωραίο κάποια φορά. Η οικονομία είπε παιδιά μου είναι σαν την γυναίκα. Αν θες να την ρίξεις στο κρεβάτι πάς με τρόπο, με το μαλακό. Αν πας άκομψα να την ρίξεις το έχασες το παιχνίδι. Ε λοιπόν αυτό συνέβη τώρα. ΕΧΑΣΑΝ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΣΤΗΜΑ. ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ? ΣΤΗΝ Ε.Ε. ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ ΤΩΡΑ? ΤΟ 2% ΤΟΥ ΑΕΠ ΤΗΣ Ε.Ε ΕΧΟΥΜΕ. ΤΙ ΝΟΜΙΖΑΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΗΛ. ? ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΠΑΦΛΕΣΑΙΣΜΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΣΤΗ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ.

          Αγαπητέ φίλε αυτός που έχει φράγκα πίστεψε με δεν θα υποφέρει καθόλου. Πάλι οι φτωχοί και αδύναμοι θα υποφέρουν και μάλιστα πολύ χειρότερα από πριν. Σέβομαι ότι ίσως θέλετε να θυσιαστούν 2-3 γενεές Ελλήνων για να φτιάξει το πράγμα και μάλιστα θαυμάζω και την αυταπάρνηση σας. Η ζωή όμως είναι το εδώ και τώρα. Και το στομάχι δεν γεμίζει ούτε με ιδεολογίες, ούτε με άδειες κουβέντες και υποσχέσεις ούτε με ελπίδες. Οπως λέει και η παροιμία αυτός που κοιμάται με την ελπίδα ξυπνάει συνήθως νηστικός.

          Εγώ θα τα σεβόμουν λοιπόν τα πιστεύω σας και όλα αυτά που λέτε σε μία και μόνο περίπτωση. Αν ο άνθρωπος αυτός είχε σαφές πλάνο (που δεν έχει), είχε ενημερώσει τον λαό (που δεν έκανε) και είχε αποσπάσει την συναίνεση του (που δεν έκανε). τι έκανε? Είπε θα πάει να διαπραματευτεί, θα σκίσει τα μνημόνια και θα μας δώσει ανάσα αξιοπρέπειας. Οταν είδε ότι το πράγμα δεν πήγαινε πουθενά έκανε το πιο δειλό πράγμα που έχει κάνει πολιτικός. Αντί να παραιτηθεί άμεσα και να πει κύριοι η διαπραγμάτευση απέτυχε, χτύπησε γροθιά στο μαχαίρι και έβγαλε τη χώρα από την πρίζα το βράδυ της Παρασκευής. Μα αυτό κύριοι δεν λέγετε θυσία, αυτό δεν λέγεται τακτική, στρατηγική ή τίποτα άλλο. Αυτό λέγεται ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ σαν αυτά που κάνουν οι ΚΑΜΙΚΑΖΙ.
          Αν λοιπόν θέλετε να πάτε στο γκρεμό μαζί του είστε ελέυθεροι. Κάντε αυτό που λέει η καρδιά σας ειλικρινά.
          Και για να λύσουμε κάτι ακόμα: εσείς τι πιστεύετε ότι εμείς θα πάμε να ψηφίσουμε ΝΑΙ γιατί θέλουμε να μας φορολογήσουν και άλλο? Η γιατί μας τρέχουν τα λεφτά από τα παντζάκια και δεν ξέρουμε τι να τα κάνουμε??
          ΑΠΛΩΣ Η ΛΟΓΙΚΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΜΕ ΚΟΠΟ 10,20, 30 ΕΤΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΓΙΑΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΚΗΡΥΞΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΚΑΝΕΝΟΣ.

          ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΑΥΤΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ? ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ.
          ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΕΣΚΑΣΕ Η ΜΠΟΜΠΑ. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ?

          ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: ΔΕΝ ΓΡΑΦΩ ΕΔΩ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΙΝΗΣΩ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ. ΑΠΛΩΣ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΤΟ ΜΗ ΧΕΙΡΟΝ ΒΕΛΤΙΣΤΟΝ. ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΕΚΤΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΠΩΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΖΩΗ. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΗΛ. ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΣΑΝ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΧΡΕΗ? ΝΑ ΒΟΥΛΙΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΡΑ, ΝΑ ΤΗΝ ΤΡΙΧΟΤΟΜΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΣΕ 3 ΓΕΝΕΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ? ΠΑΝΤΑ ΩΣ ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΩΤΗΡΕΣ. ΣΩΤΗΡΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΕΔΩ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ. ΑΝ ΚΑΘΙΣΟΥΜΕ ΚΑΤΩ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΜΙΑ ΛΥΣΗ. ΑΝ ΠΑΛΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΜΕ ΣΤΑ ΑΚΡΑ ΩΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ “ΕΛΠΙΔΑ” ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ”, ΤΟΤΕ GOOD LUCK!!

    1. Δημητρη…νασαι βεβαιος οτι ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΑΣ ΒΑΣΑΝΙΖΟΥΝ ΟΛΟΥΣ !!! Δεν υπαρχει ρομαντισμος !!

      ΟΜΩΣ αδερφε μου , ΠΕΣ ΜΟΥ !!!
      ΓΙΑΤΙ ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ……ΟΟΟΟΛΟΙ ΕΚΕΙΝΟΙ…ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΤΑ ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ , ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΡΟΤΡΕΠΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ;;;;

      ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟΟΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΕΡΩΤΕΥΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ ΓΙΑ ΜΑΣ ;;

      ΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ;; ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΛΥΣΑΞΕΙ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΥΧΘΗΜΕΡΟΝ ΝΑ ΑΝΑΧΑΙΤΗΣΟΥΝ , ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ (πιθανον ΟΧΙ ) ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.., ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ;;

      ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΜΑΣ…ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΡΟΠΟ που μιλουν σε μας τους Ελληνες….
      ΣΚΑΣΕ ΒΑΜΠΙΡ ΣΟ’ΙΜΠΛΕ ;;; ‘Η ΜΕΡΚΕΛ ΑΛΛΑΞΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΕΞΟΝΤΩΣΕΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ 5χρονια τωρα…ΟΤΙ ΝΑΙ ΚΥΡΙΑ ΜΕΡΚΕΛ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΤΟ 1939 ΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ..ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΕΥΡΩ ;;;

      1. ΦΙΛΕ ΜΟΥ Σ’ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΤΙΣΤΟΣ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΔΙΑΛΟΓΟΥ,ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΥΚΟΛΑ ΞΕΦΕΥΓΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.
        ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΔΥΟ ΑΚΡΑ ΤΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ ΠΟΥ ΥΠΑΧΡΟΥΝ, ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.
        ΕΤΣΙ ΠΑΝΤΩΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΦΕΡΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΑΡΘΡΟ ΤΩΝ ΚΑΤΟΧΙΚΩΝ ΜΕ ΤΙΤΛΟ: ”
        shadow
        Η άγνωστη δύναμη που κατέχετε και δεν το ξέρετε…”

        ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΘΕΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΙΚΑΣΙΕΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΟΛΩΝ…ΑΡΙΘΜΟΥΣ…
        ΕΚΕΙ ΕΙΔΙΚΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΤΑΤΗΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΟΣΕΣ ΧΩΡΕΣ ΟΠΙΣΘΟΧΩΡΗΣΑΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΠΗΡΑΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΗΝ ΑΝΙΟΥΣΑ!

        ΚΑΤΑ Τ’ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΝΝΟΟΥΣΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΡΕΙΣ ΓΕΝΕΕΣ, ΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΤΡΕΙΕΣ ΓΕΝΕΕΣ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΞΩΦΛΗΘΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΜΑΣ ΑΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΟΥΜΕ ΠΛΗΡΩΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΕΔΑΦΟΣ ΜΑΣ, Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΜΗΝΩΝ ‘Η ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ… ΔΙΟΛΟΥ ΕΥΚΑΤΑΦΡΟΝΗΤΟ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΝΑ “ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΜΕ” ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΩΝΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΕΡΒΙΡΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΘΕΟΥΣ!!!

        ΥΣ: ΜΙΑ ΓΙΑΓΙΑΚΑ ΚΑΠΟΤΕ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΤΟ ΕΞΗΣ ΑΠΛΟΪΚΟ ΚΑΙ ΦΟΒΕΡΟ: “ΤΙ ΤΑ ΘΕΣ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ, Η ΚΑΘΕ ΓΕΝΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΟ’!!!
        ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΠΟΥ ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΩΣ 60 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΖΕΙ ΕΙΡΗΝΙΚΑ…
        ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΤΩΡΙΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΘΗΜΕΝΟΙ ΑΛΛΙΩΣ, ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΑΤΗΣΤΙΚΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ, ΠΩΣ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΚΡΑΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ, ΔΥΣΤΗΧΩΣ…
        ΙΔΩΜΕΝ ΦΙΛΕ ΜΟΥ. ΣΟΥ ΕΥΧΩΜΑΙ -ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΥΧΩΜΑΙ- ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΦΥΛΑΣΕΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΑΥΤΟ.
        ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.

    2. Φιλε Δημητρη εχω τοσα πολλα να γραψω αλλα αμφιβαλλω αν θα τα καταλαβεις.Αν τα καταλαβαινες δεν θα ειχες αποριες…Δεν εννοω κατι απλα νομιζω οτι ειμαστε διαφορετικοι στην σκεψη ισως οχι στις θεσεις…Δεν μπορω να παραδεχτω Π.Χ. οτι ολοι αυτοι που λυσομανουν στα καναλια απο το πρωι ως το βραδυ θελουν να με σωσουν και μαλιστα τωρα,αφου προηγουμενως με εχουν σωσει [χαντακωνοντας με]απειρες φορες.Εννοιες οπως μου θυμιζουν οποτε τις σκεφτομαι η τις ακουω δυστυχια,πονο,και αιμα λαων και ανθρωπων.Δεν μπορω να ψηφισω κατι που απο ειναι απο την γεννηση του καταπιεστικο και απανθρωπο..Αν εξειδικευσουμε τα τεχνικα θεματα μπορουμε να βρουμε λυσεις για ολα αρκει να υπαρχει ανθρωπια.Πρεπει να μεινουμε ανθρωποι.Ειμαστε ανθρωποι .ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΟΧΙ.Δεν ξερω αλλη λεξη…..

      1. Todore,
        Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου στο να μείνουμε άνθρωποι – πράγμα που έχει εκλείψει σήμερα. Ξέρεις δεν οραματίζομαι ούτε εγώ μια Ελλάδα τεχνοκρατών, που κοιτάει νούμερα ενώ οι άνθρωποι πεινάνε και πεθαίνουν στους δρόμους. Και εγώ θέλω μια Ελλάδα δικαιοσύνης και ανάπτυξης/ευημερίας.

        Τι φαντάζεσαι ότι ζω σε άλλο κόσμο? Ολοι εδώ είμαστε. Και ούτε από την χώρα μου θέλω να φύγω, ούτε να γίνω Γερμανός όπως έγραφαν πιο πάνω μερικοί, ούτε να ξεχάσω τη γλώσσα και την θρησκεία μου ούτε τίποτα από όλα αυτά. Ξέρεις αυτή η προπαγάνδα που προσπαθεί να κατατάξει τους μεν ως Ελληνες και απόγονους του Κολοκοτρώνη και τους δε ως Νενέκους και Γερμανοτσολιάδες δεν υπάρχει μιλάμε! Δεν είμαι καθόλου λιγότερο Ελληνας από όσο εσύ και οι άλλοι. Ανεξαρτήτως του τι θα ψηφίσει ο καθένας.

        Γιατί τα ισοπεδώνουμε όλα δηλ? Δηλ. το να είσαι μέλος της Ε.Ε διατηρώντας την πολιτισμική, γλωσσική και οικονομική σου ανεξαρτησία δεν γίνεται? Τι ψευτοδιλήμματα είναι αυτά που σας βάζουν?
        Και μιας και έθεσα το θέμα οικονομικής ανεξαρτησίας, ποιος μας φταίει που δεν στεκόμαστε στα πόδια μας? Η Ευρώπη ή τα μυαλά μας? Ποιοι διόριζαν στο Δημόσιο, ποιοι έτρωγαν δημόσιο χρήμα, ποιος έτρωγε τις μίζες και τα λεφτά του λαού? Τόσο καιρό που μας τα τρώγαν οι δικοί μας μέσα δεν σας πείραζε. Τώρα σας είπαν το παραμύθι ότι μας τα τρώνε οι ξένοι και εξαγριωθήκατε όλοι. Εγώ βλέπω δύο όψεις του ιδίου νομίσματος.

        Και κάτι τελευταίο: Εγώ έχω βιώματα της δραχμής. Θυμάμαι πώς ήμασταν τότε. Μια χαρά ήμασταν-κανείς δεν πεινούσε και όλοι ευτυχισμένοι. Κάνω λάθος? Αλλες εποχές όμως.
        Στη σημερινή Ελλάδα που δεν παράγει κυριολεκτικά τίποτα (μόνο υπηρεσίες, ελαιόλαδο και ροδάκινα) τα πράγματα σε μια ενδεχόμενη στροφή στην δραχμή θα είναι πολύ διαφορετικά. Θα φάει τέτοια υποτίμηση και πληθωριστική πίεση το νόμισμα που δεν θα έχει προηγούμενο. Δεν τα λέω εγώ. Είναι δεδομένα αυτά.
        Αυτά είναι τα δεδομένα που θα έχουμε. Τώρα αν εσας σας αρέσει ξαναλέω ελέυθερη χώρα είμαστε-ψηφίζουμε ότι θέλουμε.

        Τέλος, ελπίζω να αντιλαμβάνεστε ότι δεν υπάρχουν υπό αυτές τις συνθήκες ιδανικές λύσεις. Μόνη λύση να αξιολογήσουμε τα δεδομένα και να πορευτούμε για το καλό του τόπου όσο το δυνατόν με μεγαλύτερη σύνεση και ομόνοια.Επιτρέψτε μου λοιπον όσο εσείς ψάχνετε για ουτοπίες εγώ να κοιτάζω την ωμή πραγματικότητα και να ζω προσγειωμένα.

      2. ΜΠΡΑΒΟ ΕΙΠΕΣ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΤΩΡΑ.
        “Δεν μπορω να ψηφισω κατι που απο ειναι απο την γεννηση του καταπιεστικο και απανθρωπο.”

        ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ?
        ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΕΥΘΕΩΣ ΣΤΟ ΛΑΟ ΘΕΛΕΤΕ ΕΥΡΩΠΗ Ή ΟΧΙ? ΘΕΛΕΤΕ ΕΥΡΩ Η ΟΧΙ?
        ΤΙ ΕΙΠΑΝ?
        ΘΕΛΕΤΕ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ Η ΟΧΙ?
        ΜΕ ΕΜΜΕΣΟ ΔΗΛ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΥΠΟΥΛΟ ΤΡΟΠΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥΣ.
        ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΤΟΥΝ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΤΕΧΝΗΕΝΤΩΣ ΣΕ ΩΘΟΥΝ ΣΤΟ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΧΙ. ΠΟΙΟΣ ΛΟΓΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕΤΡΑ? ΙΔΟΥ Η ΦΑΚΑ ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑΤΟΣ.

        ΚΑΙ ΕΡΩΤΩ: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΤΟΥΝ ΕΥΘΕΩΣ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΣΤΟ ΛΑΟ? ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ? ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΝΕ ΔΙΑ ΤΗΣ ΠΛΑΓΙΑΣ ΟΔΟΥ? ΓΙΑΤΙ?
        ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΔΟΥΡΕΙΟΙ ΙΠΠΟΙ? ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΛΕΓΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΓΥΡΝΑΝΕ.
        ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ?

  22. ΑΣΠΡΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΚΙΤΡΙΝΑ ΜΠΛΕ ΚΑΡΑΒΑΚΙΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΔΕΝ ΜΕ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΛΕ…
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΓΩΓΟΥ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ,,,,ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΛΕ….
    ΤΟ ΤΙ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΠΡΩΤΟΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΑΡΚΙΟΝ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΛΕ…
    ΤΟ ΤΙ ΧΡΩΜΑ ΕΧΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΛΕ….
    ΤΟ ΡΥΑΚΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΟΠΙΣΩ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΛΕ….
    ΤΟ ΟΤΙ ΤΑ ΑΚΡΑ ΣΥΓΚΛΙΝΟΥΝ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΛΕ….
    ΤΟ ΟΤΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΜΠΛΟΥ ΚΑΙ ΠΡΣΙΝΟΜΠΛΟΥ ΠΟΥ ΓΥΑΛΙΖΟΥΝ ΣΑΝ ΤΟΥ ΔΑΙΜΟΝΑ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΛΕ…..
    ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΠΟΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΓΑΠΟΥΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟΥ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟΥ….ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΛΕ…
    ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΖΩΗ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΚΑΛΕ…

    !!!!!!!!!!!!
    ……
    ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ

    Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

    Κ.Μ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *