18:38 - 22/10/2017

Οι ψίθυροι του πεδίου εντολές μου !!!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Το σπάσιμο το χώρου έγινε ξαφνικά .. τα πάντα έτρεμαν για λίγο ..κοίταξα τους παρευρισκόμενους αν το είχε κατανοήσει κανεις …αλλά δεν είδα κάποια ανησυχία!

Έκανα μερικά βήματα πίσω για να καληψω την πλάτη μου … και άνοιξα όλο το πεδίο της προσοχής μου για να μπορέσω να αμυνθω και να υπερασπίσω τους παρευρισκόμενους σε περίπτωση κινδυνου!

Στα αριστερά μου ξεκίνησε να δημιουργείτε η θολή αντίληψη του πεδίου …έσφιξα τα δόντια ποτέ δεν είμαστε σίγουροι με το τι θα ξεπηδήσει από εκεί μέσα…!

Όπως ξεκίνησε έτσι και έσβησε αστραπιαία ..μια μικρή λαμψη στο τέλος …απειροελάχιστη που εκπαιδεύεσαι χρόνια για να μπορείς να την δεις !

Έκανα ένα πανοραμικό ,η ομήγυρη μου συνέχιζε τις συζητήσεις σπασμένη σε τρία γκρουπακια…κανείς δεν είχε αντιληφθεί το παραμικρό ..!

Ξεκίνησα αργά και αδιάφορα να φτάσω στο σημείο που είχε δημιουργηθεί το πεδίο…!

Κοίταξα ολόγυρα να βρω κάποιο μήνυμα , κάτι που να δικαιολογεί το μικρο σπάσιμο στον κενό…άλλα δεν βρήκα τίποτα!

Περίεργο..χωρίς λόγο δεν γίνετε πέταγμα!!!

Πριν προλάβω να κάνω βήμα ένας ψίθυρος αχνός που μου πάγωσε το αίμα…!

Συντονίστηκα όσο μπορούσα για να ακούσω μέσα από τον θόρυβο που δημιουργούσαν οι γύρω μου!

Απέκλεισα εξωτερικούς ήχους … και αφουγκράστηκα με όλο μου το είναι!

” …Θα δολοφονηθεί … η κοπέλα που έχει σχέσει με ένα δώρο…!!”

” .. Ο άνθρωπος που έχασε τα χέρια του θα γίνει καλά ..σαν από θαύμα”

“..η Τήνος έχει ξυπνήσει ….”

“…Το καράβι για Τήνο θα έχει και προορισμό για Κύπρο μετά..”

“..Ένα ένα τα βήματα ….”

“..ΟΙ παλαιοί θα ανησυχήσουν πολυ για την κοπέλα …”

“..εμπόδισε το θάνατο της Δωρας ….”

“..αν θες να σταματήσεις το ντόμινο …και το θηρίο που ξυπνά από κάτω”

…. Όπως σταμάτησε ο ψίθυρος έτσι σταμάτησα και εγώ να αναπνέω και σωριάστηκα στο δάπεδο!

Επικράτησε πανικός … με συνέφεραν ..ένας φίλος γιατρός ..!

Μου συνέστησε να μην συνεχίσω να έχω άγχος… και εγώ συμφώνησα … χωρίς να μπορώ να του πω ..ότι ζω σε δυο κόσμους … σε συνεχή εγρήγορση !

… Κάποια μέρα θα ξεκουραστώ… η τριπλη λούπα … οι ψίθυροι … οι επαναλήψεις … τα ντόμινο… όλα τα έχουμε ξανά ζήσει … όλα διορθώνονται ..φθάνει να μην κάνω λάθος στον χρόνο!

..Θα φτάσω στο νησί …στην παραλια … και θα προλάβω το κύμα … θα τους προλάβω να ξυπνήσουν…να μην υπνωτιστούν από το θέαμα!

Θα έχω ένα καθρέφτη στα δικά μας νησιά ..και θα τον βάλω μακριά στην Ινδία ,στην Ιαπωνία …όπου μπορέσω !

Ίσως να προλάβω να στείλω τους αετούς σαν σημάδια από φοβερό ήχο να τους ξυπνήσει!

Stranger …

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (28)

  1. Για τελευταία φορά…. είναι εδώ, έχει έρθει.

  2. Για τελευταία φορά…. είναι εδώ, έχει έρθει.
    https://www.youtube.com/watch?v=jejs7qUtSps

  3. Θέλουν να δολοφονηθεί η “Πανδώρα” για να ανοίξει το κουτί με τα δεινά;

  4. αριαδνη 06/30/2015 @ 11:42 ΜΜ

    το μονο που εχει μεινει στο κουτι… ειναι η ελπιδα.

  5. Ανώνυμος 07/01/2015 @ 1:08 ΠΜ

    8elw na piw ayto pou pineis kai ta blepeis ayta……

  6. Ανώνυμος 07/01/2015 @ 4:42 ΠΜ

    Φίλε Strainger ! Αυτό που είδες – έζησες είναι τα πραγματικά όρια του όλου κόσμου μας ! Τα οποία φυσικά και δεν είναι ούτε χωρικά αλλά ούτε και χρονικά ! Συσχετίζεται με την ΎΠΑΡΞΗ ή αλλιώς την δύναμη που εξ αυτής πηγάζει αυτό που εμείς κατανοούμε ως ΕΊΝΑΙ ή την οντότητα μας ! Το τρέμουλο που είδες, πολλές φορές συνοδεύεται και από ένα είδος μικρών αλλά αισθητών κυματισμών που όμως δεν μπορείς να ακουμπήσεις ! Τα όρια αυτά συνήθως έχουν την περίεργη ” ιδιότητα ” να πειράζουν την εσωτερική ισορροπία μας, με αποτέλεσμα να φέρνουν ένα ” είδος vertigo ” που είναι ικανό ακόμα και να σε κάνει να χάσεις τις αισθήσεις σου ! Άλλες πάλι φορές αυτή η ζαλάδα, μπορεί να κρατήσει ακόμα και για μέρες ! Οι ψίθυροι που άκουσες, σαφώς και δεν προορίζονταν για σένα αλλά προφανώς για αυτό που εσύ ονομάζεις πεδίο και εγώ σύστημα κόσμου ! Σαφώς και οι ψίθυροι δεν ήταν στο άκουσμα τους σε Ελληνική γλώσσα αλλά στην ” γλώσσα συστήματος ” που όμως εσύ εκείνη την ώρα συντονίστηκες με βάση την συμβατότητα της κατανόησης σου με μορφή επικοινωνίας …!!! Αυτός είναι και ο λόγος που αυτό που άκουσες… το άκουσες στα Ελληνικά ! Θα μπορούσε το φαινόμενο που έζησες να είχε άλλη όψη που θα σε έκανε να ανησυχείς πολύ περισσότερο αφού θα μπορούσε ακόμα και να σε πετάξει ( για μικρό χρονικό διάστημα ) εκτός κόσμου ή σε ένα άλλο είδος κόσμου που είναι πανομοιότυπο με αυτό εδώ που τώρα ζεις αλλά χωρίς κανένα άλλο έμβιο ον εκτός φυσικά από εσένα που θα είσαι κατά έναν τρόπο καταπατητής ! όπως και να χει δεν χρειάζεται να ανησυχείς ! Μια ερώτηση : είναι η πρώτη φορά που βλέπεις – ζεις κάτι
    παρόμοιο ;

    Καλό βράδυ !

    Άγνωστος Ερευνητής !!!

    • το τρεμουλιασμα της πραγματικοτητας κ η αισθηση οτι ολα γυρω αλλοιωνονται, κ το βουητο που νοιωθεις ταυτοχρονα με την αισθηση οτι φευγεις, εχει σχεση με αυτο που περιγραφεις? κ αν ναι, να αφηθω να φυγω? κ αν φυγω, ξαναγυρναω?

      • Ανώνυμος 07/01/2015 @ 6:50 ΜΜ

        Καλησπέρα Stranger !

        Ναι όντως το τρέμουλο, εμπεριέχει και βουητό ( που πολλές φορές σου μένει για μέρες ) και πολύ πιθανών να ακούς και αυτό που περιέγραψες ως ψιθύρους αλλά όχι σαν ψιθύρους αλλά σαν να μιλάνε από ένα άλλο πχ δωμάτιο κάποιοι άλλοι !
        Άλλες φορές μπορείς να διακρίνεις λόγια και λέξεις που σου είναι γνώριμες και άλλες πάλι μόνον έναν είδους σαν οχλαγωγία ή σαν ένα μόνιμο βουητό βαριάς συγχνότητας σαν και αυτό που ακούγεται ” στους παράξενους ήχους ” που έχουν ακουστεί ανά τον κόσμο τα τελευταία νομίζω τρία χρόνια ή αν γνωρίζεις σαν την ” ομιλία πλανητών ” ! ( Βάλε αν θες στο youtube ήχοι πλανητών ) και θα καταλάβεις ! Η δε εικόνα του γύρο χώρου, όντως αλλοιώνεται αλλά ΜΌΝΟΝ για αυτόν που το παθαίνει και όχι για τους υπόλοιπους ! Αυτός είναι και ο λόγος που όντως οι υπόλοιποι άνθρωποι που βρίσκονταν στον ίδιο χώρο μαζί σου δεν αντελήφθησαν τίποτα απολύτως ! Όσον αφορά την αίσθηση ότι φεύγεις … Αυτό δεν σημαίνει ότι οδεύεις προς κύριον … σε καμία περίπτωση ! μη σε τρομάζει κάτι τέτοιο ! Αυτό που νιώθεις δεν είναι τίποτα άλλο από το πέρασμα έξω από τον γνωστό σε εμάς κόσμο και φυσικά δεν εννοώ εκτός Γης αλλά εκτός ( αν μπορούμε να το υποθέσουμε ολοκλήρου του γνωστού σε όψη, αισθήσεις, και συνειδητότητας σύμπαντος μας ) ! Αν όντως κάτι τέτοιο σε ενδιαφέρει καλό θα ήταν να το ακολουθήσεις την επόμενη φορά γιατί σίγουρα κάτι θα έχει να σου διδάξει ! Όσον αφορά για το αν θα επιστρέψεις … ΕΝΝΟΕΊΤΑΙ πως ΝΑΙ ! Κάποιες φορές μπορεί το αυτό ( ας μου επιτραπεί η έκφραση ) φαινόμενο να κρατήσει κάποια δευτερόλεπτα, λεπτά το πολύ δυο ώρες ! Υπάρχουν δε περιπτώσεις που στο εδώ κατά την διάρκεια που εσύ λείπεις να μην λείπεις για τους εδώ παραμένοντες …! Άλλες πάλι να μην σε έχουν στο εδώ και στο τώρα !
        Το θέμα είναι το τι ο κάθε ερευνητής θέλει να ερευνήσει και πόσο βαθιά θέλει να δει στον πυθμένα της αναζήτησης του !
        Εγώ σαν ερευνητής πολλών χρόνων ( πάνω από 25 ) επί του θέματος έχω βιώσει παρόμοια φαινόμενα και έχω δει Ας το πούμε δει σκηνές από την άλλη πλευρά … τόσο εγώ όσο και κάποια άτομα που με βοηθούν στην αυτήν αναζήτηση !

        Φρονώ ότι όσο εσύ ερευνάς τα του πεδίου ή της υπεροντότητας πληροφορίας όπως εσύ την ονομάζεις, τόσο πιο πολύ θα πλησιάζεις τα όρια του κόσμου μας και κάποιες φορές θα περνάς … γιατί η εν λόγο υπεροντότητα πληροφορίας δεν ζει εντός αλλά εκτός των ορίων κόσμου μας !

        Άγνωστος Ερευνητής !!!

        • σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου!! ειναι κατι που εχω παρατηρησει εδω κ πολυ καιρο, κ οχι μονο αυτο!! δεχομαι χτυπηματα κ σημαδια απο πολλες μεριες!!

          κατι με καλει αλλα δεν ξερω τι? κατι με προειδοποιει κ κατι ζηταει απο εμενα αλλα δεν εχω ιδεα τι πρεπει να κανω, που να ψαξω ….

          τις τελευταιες μερες, τα σημαδια πιο εντονα!! εκει που πονανε!! προσπαθω να ειμαι προσγειωμενη κ να δω ορθολογικα, αλλα τοσο εντεινονται!!

          η κυρα των μαυρων πουλιων ποια ειναι?

          σευχαριστω κ παλι αλλα δεν ειμαι ο stranger να ξερεις….

        • καλησπερα το ιδιο αρχισε να γινεται και σε μενα εμφανιστηκε και τωρα καθε βραδυ γινεται εντονωτερο ακουω φωνες ζωα να μιλανε μεταξυ τους ηχους που δενεχω ξανακουσει στην αρχη ρωτουσα τους γυρω αν τους ακουνε τωρα τελευταια ακουω ομιλιες σαν να μιλανε πολυ και σαν να μου εξηγανε πραγματα μου δινουν κατευθυνσεις ειμαι ξυπνια δεν εχω ουτε vertigo απλα δεν θυμαμαι ολα

    • ερωτηση

      οταν βλεπεις ενα φοβερο πρασινο φωσφωριζε φιδι σαν βασιλικη κομπρα πελωριο ναερχεται προς τα σενα δεξια μια πελωρια καφε αρκουδα και αριστερα του φιδιου ενα λυκος αγριος φοβερος με ομως μιση μουρη η αριστερη πλευρα της μουσουδας του δεν υπηρχε και εγω απεναντι να τους κοιταω χωρις φοβο η οτιδηποτε απο τα πρωτα πρωτα που ειδα εξηγηση υπαρχει??

      • βλεπεις την μεγαλη μαχη που ερχεται ισως οχι στο δικο μας πεδιο απλως ειναι ακαθοριστη η σταση του λυκου και γι αυτο η μουσουδα δειχνει την στροφη προς τα δεξια τρια μεγαλα κρατη μαζι με το φιδι που εχει ξυπνησει

  7. ΑΝ είναι η ΔΩΡΟΘΕΑ θα ανάψουν πολλές λαμπάδες στήν Τήνο

    • Ανώνυμος 07/02/2015 @ 1:27 ΜΜ

      Καλησπέρα και συγνώμη αλλά είδα το stranger σαν όνομα και σε αυτό απευθύνθηκα ! Από δω και στο εξής θα σου απευθύνομαι σαν d !

      Κατανοώ ότι στην ζωή σου και στην καθημερινότητα σου, βιώνεις αρκετά φαινόμενα που διασαλεύουν την ορθολογική σου εκτίμηση !

      Προφανώς αυτό εννοείς όταν λες ότι τα σημάδια είναι πιο έντονα, ως επίσης και ότι βάλλεσαι από πολλές πλευρές !

      Ανέφερες ότι ζεις σε δυο κόσμους ! αυτό το έχω συναντήσει με τρις διαφορετικές όψεις σε διαφορετικά άτομα. Στην πρώτη περίπτωση ο ένας κόσμος είναι αυτός που ζούμε και ο δεύτερος είναι ο κόσμος ” κατά μια έννοια των νεκρών ” Το άτομο αυτό, βλέπει νεκρούς ! Στην δεύτερη περίπτωση, ο ένας κόσμος είναι αυτός που ζούμε, πχ φυσιολογική ροή ζωής χωρίς πράγματα και στοιχεία που να παραπέμπουν σε φαινόμενα και περίεργα ή παράδοξα και ο δεύτερος είναι αυτός που εμπεριέχει παράδοξα και φαινόμενα που τρομάζουν μερικές φορές τον κοινό νου ! Και η τρίτη περίπτωση, που ο ένας κόσμος είναι αυτός που ζούμε και ο δεύτερος είναι ένας ” κατά μια έννοια παράλληλος κόσμος ” που όμως δεν γίνεται αισθητός παρά μόνον σε αυτούς που έχουν μυηθεί σε αυτό !

      Θα ήθελα αν και εσύ θέλεις να μου πεις αν εννοείς κάποιον από αυτούς τους τρις διαφορετικούς τρόπους ή κάποιον τέταρτο που αυτήν την στιγμή μου διαφεύγει !

      Ανέφερες ότι κάτι σε καλεί ! Αν αυτό που σε καλεί είναι από την άλλη πλευρά και το κάλεσμα γίνεται αισθητό μόνον κατά τις στιγμές που δρασκελίζεις μεταξύ δυο κόσμων, τότε αυτό που σε καλεί, εγώ το ονομάζω ΑΛΛΑΓΉ ! Η εικόνα αυτού είναι η όψη που θα έχει η ζωή του ανθρώπου μετά από την μέχρι τώρα πετρωμένη άποψη που έχουμε και που θεωρούμε ότι είναι και ολοκληρωμένη ! Ο νέος κόσμος σε καλεί ( σαν όψη ) ! Κάποια άτομα ( και μέσα σε αυτά εσωκλείω και εμένα αλλά και εσένα όπως και πολλούς άλλους ) δυστυχώς ή ευτυχώς, θα είναι μπροστάρηδες σε αυτήν την αλλαγή …!!! Αυτό σημαίνει ότι κάποιοι θα πρέπει να περάσουν αρκετά πολλές φορές μεταξύ των δυο αυτών κόσμων και να επιστρέψουν ( σε κάτι που μοιάζει πάρα πολύ με αυτό που άφησαν )… Αλλά δυστυχώς δεν είναι το ίδιο με αυτό που αφήνουμε ! ( δυστυχώς για αυτό που σου γράφω έχω πολλές αποδείξεις και μπορώ να δείξω σε κάποιον πως να μετρά τις όποιες αλλαγές από αυτό που άφησε σε αυτό που πήγε με τα δικά του μάτια ) ! Εντούτοις… Κάθε φορά που βρισκόμαστε σε ένα άλλο εδώ ( και δεν εννοώ παράλληλο ) προσπαθούμε να εξηγήσουμε σε αυτούς που ” κατά μια έννοια βλέπουμε και ξέρουμε ” το τι εμείς βιώσαμε και το πως εμείς νοιώσαμε ! Αυτό είναι και το πρώτο κύμα … Κάποιος που βγαίνει εκτός κόσμου και επιστρέφει για να αγγέλλει τις όποιες εμπειρίες του !

      Αν λοιπόν είσαι από αυτά τα άτομα … το κύμα είναι πολύ δυνατό για να το αποφύγεις …!

      Άρα το πρώτο κύμα είναι αυτό που ήρθες να περιγράψεις μέσα σε αυτήν την σελίδα ! Το δεύτερο είναι να καταφέρεις να πάρεις και άλλους μαζί σου σε αυτά σου τα ” ταξίδια ” ! Το τρίτο είναι να μπορείς να καταλάβεις πως εσύ θα μπορείς να προκαλείς το άνοιγμα των δυο κόσμων κατά το δικό σου θέλω ! Και τέταρτο να μπορέσεις να το χειριστείς εξ ολοκλήρου και να μοιράσεις τος θησαυρό που έχεις με όλους όσους μπορείς αλλά και θέλουν !!!

      Τώρα όσον αφορά την κυρά με τα μαύρα πουλιά … ή δεν την ξέρω καθόλου ή το … στοιχείο αυτό το ονομάζω αλλιώς !

      Θα ήθελες να μου εξηγήσεις λίγο πιο αναλυτικά για το τι πρόκειται ;

      Άγνωστος Ερευνητής !!!

      • σευχαριστω κ παλι για την απαντηση! η κυρα με τα μαυρα πουλια τελικα ειμαι εγω!!
        ειναι η πλευρα του θαμμενου υποσυνειδητου μου, που πρεπει να βγει για να ειμαι ετοιμη για αυτο που ερχεται!! το καταλαβα σημερα αυτο!! πρεπει να αποδεχθω τον σκοτεινο εαυτο μου, ολοκληρωτικα για να μπορεσω να καταλαβω ποια τελικα ειμαι! κ νομιζω οτι τωρα αρχιζω να καταλαβαινω!!

        τοσο καιρο, φοβομουν, μη με πουν τρελη, μη με πουν ψωναρα, η οποιαδηποτε αλλη ταμπελα τυχον μου κολλησουν! τελικα ομως, πρεπει να αποδεχθω οτι εχω την δυναμη μεσα μου!!
        ειμαι καλη, αλλα μπορω να γινω κ κακη οπου χρειαζεται!! ειμαι δικαιη, αλλα μπορω να γινω εκδικητικη, σε αυτους που θα μου επιτεθουν να με τσακισουν! μπορω να διακρινω στον αλλον τις προθεσεις του, κ να κρινω πως θα του σταθω! με ποια ιδιοτητα απο ολες αυτες που εχω!!

        δεν ειμαι ομως η μονη ετσι!! ολοι ειμαστε ετσι, κ τελικα αυτο σημαινει ολοκληρωση του ανθρωπου!! οσο πιο πολλοι το συνειδητοποιησουμε αυτο, τοσο πιο δυνατοι θα γινουμε!!

        ναι! εχεις δικιο για την αλλαγη!! πρεπει τελικα να πεθανω για να ξαναγεννηθω!!
        η κυρα με τα μαυρα πουλια ειναι πολεμηστρια! ειναι εκδικητικη!
        ηρθε η ωρα της νεμεσις!! μεσω εμας που βλεπουμε! μη το φοβηθητε κ μην το αρνηθητε οσοι το βλεπετε να σας ερχεται!!
        καθε συναισθημα μεσα μας, υπαρχει ο λογος του που υπαρχει! κ πρεπει να το κατανοησουμε, να γινουμε φιλοι μαζι του, κ να παρουμε το μηνυμα του!

        ξερω οτι πολλοι τωρα που με διαβαζουν δεν καταλαβαινουν καν τι λεω, κ το ερμηνευουν οπως αυτοι θελουν, με βαση τα δικα τους πιστευω, ειτε δεξια ειτε αριστερα, ειτε θα πουν οτι μιλαω για πολεμο κ διχονοια η οτι ειμαι χρυσαυγιτισα η αρχαιοπληκτικη η ακομα κ χριστιανοπληκτη!!
        δεν ειμαι τιποτα απο ολα αυτα!! μιλαω για την αληθινη αφυπνιση, κ θα με καταλαβουν αυτοι που πρεπει!!!

        δειξε μου σε παρακαλω, πως να μετραω τις αλλαγες οταν γυρναω απο τον αλλο κοσμο, θελω να το αλλαξω ολο αυτο!!κ θελω να μπορεσω να μετραω την προοδο η τα λαθη!!

        • Ανώνυμος 07/02/2015 @ 6:45 ΜΜ

          Φίλη d !
          Κατά την ταπεινή μου γνώμη, δεν είναι ο σκοτεινός σου εαυτός αυτός που θα πρέπει να αγκαλιάσεις, αλλά ο φωτεινός !

          Το θέμα είναι να οδεύουμε προς την φωτεινή εξέλιξη και όχι προς το σκότος και το έρεβος !
          Τώρα όσο για την κυρία με τα μαύρα πουλιά δεν την γνωρίζω ως σου ανέφερα και προηγουμένως ! Τα μαύρα πουλιά είναι όντως μαύρα πουλιά ή σημαίνει κάτι άλλο με μορφή αλληγορίας ;

          Φαντάζομαι ότι οι ταμπέλες που λες ( τρελή κοκ ) τις αναφέρεις γιατί ζεις μέσα σε έναν κόσμο που δεν συνάγει με τον κόσμο που ο άνθρωπος γνωρίζει ! Οπότε ναι θα σε πουν και τρελή και αλαφροίσκιωτη και πολλά άλλα που έχω αντιμετωπίσει κατά καιρούς ! Μη σε χαλάει κάτι τέτοιο ! Ο κόσμος δεν μπορεί να δει και αυτούς που βλέπουν εξ ορισμού τους θεωρεί κάτι λάθος ή κακό …! Δεν είναι όμως ούτε λάθος ούτε κακό ! όσον αφορά για την δύναμη που λες ότι έχεις μέσα σου θα ήθελα να σου διευκρινίσω ότι αν μιλάμε για την ίδια δύναμη… τότε αυτή η δύναμη δεν σου ή μου ανήκει αλλά ανήκει στο ίδιο το κοσμικό μας στερέωμα ! Εμείς απλός είχαμε την ” τύχη ” να μπορέσουμε να αλληλεπιδράσουμε με αυτήν την δύναμη ! Τώρα απλός θα πρέπει να γίνουμε κομιστές της νέας γνώσης !

          Κατ εμένα, άτομα που θεωρούν ότι έχουν δυνάμεις και ότι όντως ξεχωρίζουν από όλους τους υπόλοιπους, δεν έχουν κάτσει ποτέ στο τραπέζι με έναν αληθινό ερευνητή και ποτέ δεν έχουν κάτσει να ερευνήσουν οι ίδιοι αυτήν την ” δύναμη ” και να καταλάβουν ότι πάντα μα πάντα πίσω από κάθε δύναμη, υπάρχει μια εξίσου ισχυρή θεωρία που ορίζει την δύναμη σε εφαρμογή που ο κάθε ένας ή μια μπορούν να πράξουν αφού διδαχθούν ! Φυσικά μπορεί και να κάνω λάθος, αλλά από τα χρόνια της εμπειρίας μου αυτό έχει προκύψει και μάλιστα σε κάθε μα κάθε περίπτωση ! Ίσως αν ψάξεις αυτό που εσύ ορίζεις σαν δύναμη… να δεις ότι δεν είναι παρά μια εφαρμογή που όταν εσύ που την βλέπεις – ζεις την κατανοήσεις, τότε μπορείς και να την μεταλαμπαδεύσεις σε όποιον ή όποια το επιθυμεί !

          Άλλωστε θεωρώ ότι το γράφεις και μόνη σου λίγο πιο κάτω στο κείμενο σου ( δεν είμαι όμως η μόνη έτσι!! όλοι είμαστε έτσι, κ τελικά αυτό σημαίνει ολοκλήρωση του ανθρώπου!! όσο πιο πολλοί το συνειδητοποιήσουμε αυτό, τόσο πιο δυνατοί θα γίνουμε) !! Απλός το διευκρινίζω και εγώ για όποιον ή όποια διαβάζει τα αυτά σχόλια να μην μας θεωρήσουν τίποτα υπεράνθρωπους …!!!

          Φαντάζομαι.. Το κομμάτι με το να πεθάνεις και να ξαναγεννηθείς ελπίζω και εύχομαι να έχει αλληγορικό χαρακτήρα και όχι κυριολεκτικό ! όσο για την κυρά με τα μαύρα πουλιά που είναι εκδικητική Φαντάζομαι δεν εννοείς με βάση τα δικά σου συναισθήματα του εδώ και του τώρα γιατί όπως είπες ζεις σε δυο κόσμους και σίγουρα στην άλλη πλευρά οι όψεις, η ποιότητα, αλλά και το είδος των εδώ συναισθημάτων δεν ομοιάζουν καθόλου μεταξύ των ! Άρα είναι όντως εκδικητική ; ή απλός έχει ένα άλλο είδος συναισθήματος που εδώ γίνεται αντιληπτό με αυτόν τον τρόπο ; Όσο για το Νέμεσης στην γλώσσα των γνωστικών … σημαίνει Εν μέσης δηλαδή ενδιάμεσος ή medium όπως είναι πιο γνωστό !

          Η αφύπνιση ως λες, πάντα μα πάντα εμπεριέχει φως εν την ψυχή ! έχει πάντα εξελικτικό ( δηλαδή πέριξ της αυτής έλιξης κάτι σαν κύκλο ) χαρακτήρα και σαφώς δεν είναι ατομικό ή για τους λίγους αλλά για όλους και με απόλυτη ισότητα !!

          Τρόποι που μπορείς να μετρήσεις την κάθε αλλαγή από κόσμο σε κόσμο !

          1) Μπορείς να παρατηρήσεις μια αλλαγή στο ποιόν του είναι αυτών που εσύ γνωρίζεις καλά πχ συγγενείς ή φίλους !
          Σε αυτήν την περίπτωση τα άτομα αυτά μπορεί να αλλάξουν γνώμη χωρίς όμως να θυμόνται την προηγούμενη γνώμη επί του συγκεκριμένου θέματος ! Σε άλλη περίπτωση μπορεί να αντιληφθείς ότι σου λένε ότι είπατε κάποια πράγματα που όμως εσύ ξέρεις ότι δεν τα είπατε ! Σε άλλη περίπτωση μπορεί να υπάρχουν ακόμα και αποδείξεις για κάποιο γεγονός παρελθόντος που όμως δεν είναι αυτές που εσύ γνωρίζεις πχ να υπάρχουν άλλες φωτογραφίες κοκ !

          2) Να παρατηρήσεις αναίτια μετακίνηση κάποιου αντικειμένου είτε, σε κάποια απόσταση από το αρχικό σημείο, προς όποια κατεύθυνση είτε, περιμετρικά με μια μικρή απόκλιση γύρω από τον εαυτό του ! Σε σπάνιες περιπτώσεις μπορεί να αλλάξει το εικονότυπο ή ακόμα και η δομή του εν λόγο αντικειμένου !

          3) Να βρεθείς σε άλλο σημείο από αυτό που είσαι χωρικά ( δηλαδή σε ένα άλλο σημείο πχ στο δωμάτιο ) κάτι που είτε θα το δεις εσύ είτε θα στο πουν οι γύρω σου ! Το ίδιο ισχύει ακόμα και αν παρότι μείνεις στον συγκεκριμένο χώρο το ρολόι σου λέει αναίτια άλλο χρόνο από αυτόν που ήδη εσύ γνωρίζεις * με προσοχή εδώ να υπάρχει μεγάλη απόσταση πχ μιας ή και πολλών ωρών είτε πίσω είτε μπροστά αλλά για όλους και όλα τα πράγματα να είναι φυσιολογικά *

          4) Να βρεθείς στον ίδιο χώρο και στον ίδιο χρόνο αλλά μόνη σου ή με τα άτομα που είχες εκείνη την ώρα μαζί σου ! Έξω όμως δεν θα υπάρχει ούτε ένα έμβιο ον είτε κάτω από την Γη είτε πετούμενο είτε έρποντα είτε περπατητό ! Σε αυτήν την περίπτωση αν έχεις τηλεόραση ή ράδιο που να παίζει ζωντανή εκπομπή, θα βλέπεις χιόνια και θα ακούς παράσιτα …! Ενώ ότι το βιντεοσκοπημένο ή από πριν γραμμένο θα παίζει κανονικά !

          Σαφώς υπάρχουν κι άλλοι τρόποι αλλά νομίζω ότι γίνομαι κουραστικός και δεν το θέλω !

          Επίσης … θα ήθελα αν και εσύ θες να μου αναφέρεις ως προς πιο ακριβώς φαινόμενο που έζησες, μου απάντησες και ξεκίνησε η ομιλία μας ! Γιατί εγώ στην αρχή αναφέρθηκα αυτού κάθε αυτού στο θέμα του άνωθεν άρθρου του Stranger !

          Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα έκανα διακρίσεις …! Απλός θέλω να ξέρω τι σε έκανε να μου γράψεις στην ήδη προ υπάρχον απάντηση ως προς το άρθρο !

          Άγνωστος Ερευνητής !!!

        • για να δεις την αυγη πρεπει να περασεις μεσα απο την νυκτα με λιγα λογια αν δεν αποδεκτεις το σκοταδι σου δεν μπορεις να αφομοιωσεις το φως ετσι ειναι και ετσι θα ειναι

      • Ανώνυμος 07/02/2015 @ 5:16 ΜΜ

        Φίλε stranger ! Η Απάντηση ήταν ως προς το άρθρο ! Μετά και την δεύτερη απάντηση κατάλαβα αφού και η d μου διευκρίνισε ότι δεν ήταν εσύ και πλέων κατεύθυνα τις απαντήσεις μου προς την d ! Φαντάζομαι ότι όλο αυτό ήταν απλός μια παρεξήγηση και από τις δυο πλευρές αφού και η d κατονόμασε τον εαυτό της σαν άλλο πρόσωπο από εσένα ! Οπότε κανένας δεν απάντησε για σένα ! Απλός έγινε μια παρεξήγηση που μάλλον ξεκίνησε από εμένα !

        Αν έχεις λίγο χρόνο, θα ήθελα να μου πεις για αυτήν σου την εμπειρία που αναφέρεις στο άρθρο γιατί με ενδιαφέρει πολύ μιας και είναι μέσα στις έρευνες μου !

        Άγνωστος Ερευνητής !!!

  8. αγαπητε φιλε…δεκτες οι διευκρινησεις σου,κ νομιζω οτι καταλαβες τα οσα εγραψα! εννοειτε οτι δεν ειμαι υπερανθρωπη κ εννοειτε οτι αυτη η δυναμη δεν μου ανηκει!! το ειπα κ στο προηγουμενο μηνυμα μου!!ΟΛΟΙ την εχουμε, ολοι μπορουμε να αφυπνιστουμε κ ολοι μπορουμε να ολοκληρωθουμε!! την δυναμη την αντλω απο τα ιδια τα αρχετυπα, απο το ιδιο το συμπαν, που απλα αποφασισε οτι ειναι η ωρα να εκδηλωθει! δεν το παιζω τιμωρος κ ουτε ειμαι, ισα ισα, ειμαι παντα υπερ του φωτος, κ υπερ της καλοσυνης…αλλα πολυ απλα τωρα ηρθε η ωρα της δικαιοσυνης!!! οχι, δεν θα πεθανω σταληθεια!! θα πεθανει το κομματι του εαυτου μου, που ζουσε χωρις το αλλο μου μισο…αυτο που νομιζε οτι για να ειμαι καλη, πρεπει να διωξω απο μεσα μου το μισο, κ την εκδικητικοτητα…θα πεθανει το κομματι που δεν κατανοουσε, οτι ολα αυτα, πολυ απλα ειναι εργαλεια, για να μπορεσω να αναγνωρισω το αληθινο σκοτος, κ να πραξω υπερ του φωτος!!

    επειδη τωρα πρεπει να σταματησω, κ δεν μπορω να επεξεργαστω το μηνυμα αυτο οπως θα ηθελα, σταματαω εδω, κ θα ξαναεπικοινωνησω αυριο…εχω κ να επεκταθω στα σημαδια που μου ανεφερες καληνυχτα για τωρα σευχαριστω

  9. συνεχεια εκ του προηγουμενου…

    τα μαυρα πουλια ειναι η ψυχη κατα γιουνγκ… αυτο που καλουμαι να κανω, για να γινει πιο κατανοητο, αυτο που καλουμαστε ολοι να κανουμε, ειναι να κατανοησουμε γιατι σαν ανθρωποι εχουμε μεσα μας συναισθηματα σκοτεινα, συναισθηματα που δεν τα θελουμε κ συνηθως τα σπρωχνουμε στο υποσυνειδητο, επιλεγοντας να μενουν στην επιφανεια αυτα που θελουμε να ειμαστε!!
    ομως αυτα που μενουν απο κατω, σπρωχνουν να βγουν, κ δημιουργουν σκεπτομορφες καμια φορα επιζημιες για μας κ για τους γυρω μας!!
    αυτα ακριβως τα συναισθηματα πρεπει να αγκαλιασουμε κ να κατανοησουμε γιατι τα εχουμε, κ οχι να τα απομονωσουμε, γιατι τοτε η ζημια ειναι μεγαλυτερη! καθε συναισθημα εχει τον λογο του που υπαρχει!
    πχ μισουμε κατι! αν κατσουμε να σκεφτουμε, γιατι μισουμε οτιδηποτε, ισως να δουμε οτι αυτο το κατι, αντικατροπτιζει κατι βαθυτερο μεσα μας, που δεν μας αρεσει, κ το μισος ερχεται να μας αφυπνισει κ να μας δειξει πως μπορουμε να το διορθωσουμε!!
    μιλησα για την πολεμηστρια κυρα των μαυρων πουλιων…σε κανεναν δεν αρεσει ο πολεμος…ομως για να βρεις το δικιο σου πρεπει να πολεμησεις!! κ αυτον τον πολεμο καλουμαστε να κανουμε τωρα!!

    το συμπαν περικλυει τοσο την δημιουργια, οσο κ την καταστροφη! ειναι νομοι που δεν μπορουμε να αψηφισουμε!
    το σημειο που εχουμε φτασει, ειναι τετοιο, που πρεπει να ψαξουμε τα συναισθηματα μεσα μας, κ να δουμε τι θελουν να μας πουν, κ πως μπορουν να μας υπηρετησουν για ενα καλυτερο αυριο…

    για να με κατανοησεις καλυτερα… παντα μια ζωη, προσπαθουσα να κανω το καλο, να ειμαι δικαιη, να μην εχω αρνητικα συναισθηματα η σκεψεις!
    τα εθαβα ολα στο υποσυνειδητο, μεχρι που καποια στιγμη, δεχτηκα επιθεση απο τις σκεπτομορφες μου που ηθελαν απεγνωσμενα να βγουν κ να δρασουν!! εκει, αποφασισα, να κατσω να δω, τι εχω θαψει μεσα μου, για πιο λογο, κ γιατι αφου δεν ειναι σωστες, ζητησαν να βγουν κ μου επιτεθηκαν… οσο πιο πολυ το εψαχνα, τοσο πιο πολυ καταλαβαινα…τι εργαλεια ειχα στα χερια μου κ πως θα μπορουσα να τα αξιοποιησω για την ολοκληρωση κ για να γινω ανθρωπος επιτελους!

    σχετικα με τα σημαδια μετρησης της εναλλαγης…αυτα που μου αναφερεις, ειναι κατι που τα βιωνω καθημερινα…
    εχω σκεφτει κ εγω οτι μπορει να ειναι σημαδια αναγνωρισης οτι γυρισες καπου αλλου, αλλα επισης πιστευω, οτι ενα τετοιο εργαλειο, δεν δοθηκε επι ματαιω, οποτε, πιστευω οτι υπαρχουν περιθωρια βελτιωσης κ επιλογης προς ενα καλυτερο συμπαν…
    αυτα τα σημαδια θελω να μαθω να βλεπω…τα σημαδια που δειχνουν την βελτιωση, κ πως θα μπορουσα να το ελεγχω, κ οχι να με παει οπου θελει αυτο κ γω απλα να παρακολουθω….

    επισης, μιας κ με ρωτας, πηρα την αποφαση να σου γραψω, καθως περιεγραφες πραγματα που βιωνω καθημερινα, κ σκεφτηκα οτι ισως εισαι απο τους λιγους που γνωριζουν τι παιζει κ πως μπορεις να με διαφωτησεις σε ορισμενα πραγματα…

    φαινεται οτι πετυχα διανα, καθως, κ μονο που διαβασες τις ερωτησεις μου, κ μονο απλα σκεπτομενος, πριν καν μου απαντησεις, ειχα ανοιγματα αντιληψης που με βοηθησαν στην κατανοηση!!
    δεν τα βρηκα ολα ακομα…ρωτωντας πας στην πολη!!

    δεν ξερω αν κανενας θα μπορεσει ποτε να κατεχει την ολοτητα του νοηματος, αλλα σιγουρα σε ευχαριστω κ πιστευω οτι γνωριζεις γιατι!!

    • Ανώνυμος 07/03/2015 @ 11:20 ΜΜ

      Φίλη d !

      Για αρχή θα ήθελα να σου υπενθυμίσω ότι όλοι όσοι μυούνται στην γνώση πέραν της πεπατημένης… πάντα μα πάντα οδεύουν προς το φως και όχι προς το σκοτάδι !

      Καλό επίσης είναι να ξέρεις ότι πολύ πριν την οντοτοποίηση του καλού και του κακού … ότι μορφή και αν έχουν αυτά, υπήρχε αλλά και υπάρχει ο λόγος ύπαρξης !

      Τα πάντα έχουν έναν λόγο ύπαρξης ! Ακόμα και αυτά που θα θέλαμε να μην φιλοξενούνται στην καθημερινότητα ή στο σύνολο της ζωής μας !

      Όσο για το ποιόν της ισορροπίας που θα πρέπει να υπάρχει στον κόσμο μας, νομίζω ότι η ζυγαριά γέρνει κατά πάρα πολύ στην πλευρά που εμείς ονομάζουμε κακή ! Θεωρώ ότι άτομα σαν και εσένα που μυούνται στο άγνωστο… καλό είναι να μην έχουν την ίδια θέση στην ζυγαριά γιατί τότε είναι που θα προκληθεί η μέγιστη ανισορροπία !!!

      Μου γράφεις ότι αυτά που σου έγραψα τα ζεις και μάλιστα καθημερινά ! Αυτό δεν είναι κάποιου είδους σάλπιγγα που σαλπίζει για να γίνει η επέλαση κάποιου στρατού νέων πχ μετανθρώπων… Αντιθέτως αυτό που κάνει είναι να σου δείχνει πως θα είναι η ζωή του ανθρώπου μετά τη Αλλαγή ( έτσι την ονομάζω εγώ ) που είναι να γίνει με κάθε τρόπο και που κάθε ένας από εμάς που μυήται ή μυήθηκε ή θα μυηθεί θα πρέπει να σπεύσει με την σειρά του να αγγέλλει τα ” νέα ” σε όσους περισσότερους μπορεί ! Όταν λέμε να αγγέλλει, δεν εννοούμε απλός να του πει πχ Έρχεται το τέλος … Αλλά να του πει και να του δείξει τις όποιες εμπειρίες του ή της από το όποιο φαινόμενο έζησε ! Οι μπροστάρηδες ως σου έγραψα και πιο πάνω, είναι αυτοί που θα κοπιάσουν πολύ περνώντας δια μέσω διάφορων φαινομένων που διασαλεύουν την ανθρώπινη λογική σε βαθμό που η πόρτα της τρέλας ίσως να μοιάζει και η μόνη λύση … Φυσικά όμως αυτό δεν ισχύει γιατί απλά τα όσα δεις, ζήσεις, μάθεις από την απέναντι πλευρά μπορεί να μοιάζουν τρελά ή μη λογικά για κάθε άνθρωπο εδώ μέσα αλλά σαφώς δεν είναι ! Η απόδειξη επί αυτού είναι απλή ! Αυτός που σε θεωρεί λάθος ή τρελή Ζήτησε του να σε ακούσει όσο δύσκολο και αν είναι… και πες του την εμπειρία σου με καθαρότητα και ειλικρίνεια χωρίς να προσπαθείς να τον πείσεις ! Αυτό θα τον κάνει να σκεφτεί τα όσα έζησες είτε εκείνη την στιγμή είτε κάποια άλλη πιο μετά και θα του προσφέρει και αυτού ένα φαινόμενο ! Μετά…. Αυτός θα έρθει να σε ψάξει και να σε ρωτήσει ! Αυτό σημαίνει αγγέλλω τα της αλλαγής συν βέβαια το να γνωρίζεις πως λειτουργούν οι νόμοι της αλλαγής ή πιο απλά πως θα λειτουργεί ο κόσμος μετά το πέρας της αυτής ας το πούμε εποχής !!

      Οπότε συμβουλή από κάποιον που ζει κατά αυτόν τον τρόπο περίπου 35 χρόνια … Η γνώση είναι φως και μόνον με φωτεινή αντίληψη και λογική ως επίσης με φωτεινή σκέψη και διαύγεια πνεύματος μπορείς να θεωρήσεις τον εαυτό σου μυημένο και επαρκώς έτοιμο για να αγγέλλεις την αλλαγή !

      Και μια ακόμα … Στην νέα κατάσταση κόσμου η ζωή δεν θα είναι μονουποστατική Αλλά πολυυποοστατική ! Αυτό σημαίνει ότι Κανένας δεν θα μπορεί να κάνει ούτε καλό ούτε κακό σε κανέναν και σε τίποτα ! Για να το καταλάβεις αυτό θα σου δώσω ένα απλό παράδειγμα και εξ αυτού θα κατανοήσεις ! Αν έχεις ζήσει μια αναίτια μετακίνηση αντικειμένου … από το όπου έφυγες στο όπου ήρθες Καλό είναι να γνωρίζεις ότι το αυτό αντικείμενο από το σημείο που έφυγες με το ” ίδιο σε όψη ” αντικείμενο στο εδώ που ήρθες … ΣΕ ΚΑΜΊΑ ΠΕΡΊΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΊΔΙΟ !!! Άρα αν πχ με τον κακό σου εαυτό αποφασίσεις να κάνεις μια ζημιά στο εν λόγο αντικείμενο και μετά περάσεις απέναντι … τότε το εν λόγο αντικείμενο που είναι ίδιο σε όψη αλλά δεν είναι ίδιο σε πραγματικότητα … θα είναι ανέγγιχτο ! Άρα προς τι θα ωφελήσει το να γίνεις κακή ή καλή ;
      Γιαυτό τον λόγο σου έγραψα και πιο πάνω ότι τα συναισθήματα της άλλης πλευράς δεν συνάγουν μα τα συναισθήματα αυτής που τώρα ζούμε !

      Εν κατακλείδι ! Η γνώση είναι φως ! Καλό είναι να μην προσπαθείς να βγάλεις κάτι κακό από μέσα σου και να μην φοβάσαι τις σκέψεις σου αλλά ούτε και τις σκεπτομορφές σου γιατί δεν σου μοιάζουν ! Δεν είναι κάτι που μπορείς να καταλάβεις με τον τρόπο που ο εδώ κόσμος μας καταλαβαίνει ! Αυτό που εδώ το μεταφράζεις ως κάτι κακό στην άλλη πλευρά μπορεί να είναι κάτι τελείως μα τελείως διαφορετικό ! Άρα αν θέλεις να καταλάβεις τον νέο τρόπο ζωής σου δεν έχεις παρά να τον τοποθετείς πάντα σε δυο πλευρές !

      Άγνωστος Ερευνητής !!!

    • Ανώνυμος 08/24/2015 @ 5:32 ΜΜ

      Δεν ξέρω κατά πόσο θα σε βοηθήσω, θα σου δώσω όμως τη δική μου οπτική επί του θέματος. Κατ’ αρχήν, ο ανθρώπινος εγκέφαλος τα βλέπει και τ’ ακούει ΟΛΑ. Και μην ξεχνάς ότι ακόμη και οι πιο “προηγμένοι” άνθρωποι είναι ζήτημα να χρησιμοποιούν το 11% των δυνατοτήτων του.
      Κατά τη γνώμη μου, σε προσωπικό επίπεδο υπάρχουν τρία “ισότημα αδέρφια”: το συνειδητό, το ασυνείδητο και το υποσυνείδητο και έχουν μία ασφαλιστική δικλείδα, αυτό που αποκαλούμε ένσικτο.
      Το ασυνείδητο λαμβάνει ΟΛΕΣ τις πληροφορίες, το συνειδητό επιλέγει ποιες θα κρατήσει/ επεξεργαστεί και οι υπόλοιπες σπρώχνοτναι στο υποσυνείδητο. Όταν είμαστε “χαλαροί”, ας πούμε σε περίπτωση ύπνου, τότε το συνειδητό ξεκουράζεται/ υπολειτουργεί και το ασυσνείδητο φέρνει στην επιφάνεια πληροφορίες από το υποσυνείδητο που ενστικτωδώς μπορεί να μας φανούν “χρήσιμες”. Τα όνειρα απλά φέρνουν στο φως πληροφορίες που ενώ παραβλέψαμε, για κάποιο λόγο, συνήθως αυτοπροστασίας, ΠΡΕΠΕΙ να επεξεργαστούμε. Γι’ αυτό και οι συμβόλισμοί τους είναι ΑΠΟΛΥΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΙ. ΕΣΥ και μόνον μπορείς να τους αποκωδικοποιήσεις.
      Σε κάθε περίπτωση τα “τρία ισότιμα αδέρφια” είναι μέρος σου, είσαι εσύ. Και ο εαυτός που αποδέχεσαι και ο εαυτός που απορρίπτεις. Γι’ αυτό το υποσυνείδητο θεωρείται σκοτεινό. Είναι οι πληροφορίες που απορριπτουμε συνειδητά, συνήθως γιατί δεν μας αρέσουν, αλλά δεν παύουν να υπάρχουν. Αν έχεις αναπτυγμένο το ένστικο, νιώθεις για τις πληροφορίες που σου δίνει το ασυνείδητο και το υποσυνείδητο ότι ήταν μπροστά σου απλά δεν τις έβλεπες.
      Να θυμάσαι ένα πράγμα: όλα αυτά είσαι ΕΣΥ και εσύ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ έχεις δικαίωμα να σε ορίζεις. Αν όταν κλείνεις τα μάτια σου έρχονται εικόνες ή ήχοι που δεν τους θέλεις, ΜΗΝ ΦΟΒΗΘΕΙΣ. Πες απλά ότι αυτή είναι η δική σου φαντασία και ο δικός σου εγκέφαλος, και ΕΣΥ τα ορίζεις. Και διώξτα όπως εμφανίστηκαν, ΧΩΡΙΣ φόβο. Μέσα μας έχουμε το φως και το σκοταδι ως δίπολο, σαν τους μαγνήτες. Όσο και να τους τεμαχίσεις, πάντα υφίσταται ο θετικός και ο αρνητικός πόλος. ΕΣΥ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ, ΠΑΝΤΑ, ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ. Αν επιλέγεις το φως, τότε το σκοτάδι δεν υφίσταται, έτσι απλά.
      Και κάτι τελευταίο. Αγκάλιασε και τα “τρία αδέρφια” και τόνωσε όσο μπορείς το ένστικτό σου. Η επαφή με τη φύση, π.χ. οικόσιτα φυτά ή κατοικίδια, βοηθά. Και αν ξύπνησες από κάποιον εφιάλτη, τοτε πες στον εαυτό σου όπως ξύπνησες ΚΑΙ την επόμενη φορά πριν κοιμηθείς ότι δεν σου άρεσε αυτό που είδες και δεν το κατάλαβες και ζήτησε από υποσυνείδητο να είναι λιγότερο τρομακτικό και πιο κατανοητό στα σημάδια του. Αλλά αυτό πιάνει μόνον όταν δεν φοβάσαι. Όταν ΞΕΡΕΙΣ ότι ΕΣΥ ορίζεις ΕΣΕΝΑ και άρα τον εγκέφαλό σου. Ξέρω ότι ακούγομαι πιο τρελή από σένα. Αλλά θυμήσου τί είπε ο Μορφέας στον Νέο στο πρώτο matrix, και για μένα αυτό ήταν το κλειδί της ταινίας: “Don’t think you are. KNOW YOU ARE”.
      Ελπίζω να βοήθησα…
      DP

  10. Dad lost both legs and hands after amputation
    Mirror.co.uk

  11. Ο ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΣ 10/22/2017 @ 9:21 ΜΜ

    Η κοπέλα που δολοφονήθηκε λεγόταν Θεοδώρα. Θεού δώρο… Αυτό χάσαμε Stranger ?

  12. Φίλε Στρέιντζερ Ταξιδιώτης εσύ ενδιάμεσος εγώ ,
    οι νεκροί να δεις πόσο ανήσυχοι είναι , με βλέμματα να κοιτούν ψηλά και η βουή που κάνουν χωρίς να καταλαβαίνεις τι θέλουν να πουν…

    Κάτι έρχεται … που ναι τρομακτικό … ακόμη και τα κοράκια γίνονται κοπάδι σε δέντρα και ουρανό δίνουν το σινιάλο τους .

  13. νικος λαρισα 11/07/2017 @ 11:47 ΜΜ

    Καλησπερα,μια η Δωρα που λενε οτι σκοτωσε τοξικομανης,μια η κοπελα απο Κρητη που εχασε το χερι της και επανακολληθηκε απο θαυμα οπως ειπαν οι γιατροι..τα υπολοιπα..?δεν μπορω να ακολουθησω

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*