Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

12:31 - 30/06/2015

ΒΟΡΕΙΟΙ ΚΑΙ ΝΟΤΙΟΙ

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

ΜΗΠΩΣ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΚΡΑΤΩΝ ???? ΜΗΠΩΣ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΟΥΜΕ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΙΤΑΛΙΑ, ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ???
ΜΗΠΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΝ ΝΟΤΙΑΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ?? ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΡΕΙΟΙ ΚΑΙ ΝΟΤΙΟΙ ΓΙΝΟΥΝ ΓΕΓΟΝΟΣ ?
ΜΗΠΩΣ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΒΟΡΕΙΑ ΕΥΡΩΠΗ , ΑΜΕΡΙΚΗ, ΝΟΤΙΑ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ BRICKS ? ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟ ΜΗ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ??? ΑΠΟ ΜΑΜΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ??????? ΛΕΩ ΕΓΩ …….. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΡΑΧΜΗ ΤΟ ΝΕΟ ΝΟΜΙΣΜΑ !!!!!

SUBMARINE !!!!



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με submarine
42 ΕΤΩΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ. ειδικος στην συμπαντικη μουσικη των χορδων..... ενα πασχα κονομησα μια φωτοβολιδα στο ματι και απο τοτε ελαμψαν ολα .............πατερας 9 εκ Ελληνων !!!!!!

Σχόλια Αναγνωστών (4)

  1. Μεσα εισαι…

  2. ανωνυμος 06/30/2015 @ 4:00 ΜΜ

    ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΕΙΑ ΑΘΗΝΩΝ…..ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΕΙΑ… ΑΝΩ ΔΙΑΖΩΜΑ ΚΑΤΩ ΔΙΑΖΩΜΑ….ΑΝΩ ΗΜΙΣΦΑΙΡΙΟ ΚΑΤΩ ΗΜΙΣΦΑΙΡΙΟ……………..

  3. Α.Ρ.Τ.Ε.Μ.Ι.Σ. 06/30/2015 @ 7:44 ΜΜ

    Έτσι η αλλιώς είδη το εικονικό χρήμα πέρασε. Είδη η κάρτες σε λίγο θα είναι ένα αναγκαίο κακό. Θα είναι ότι και το κατσαβιδι για τον ηλεκτρολογο. Είδη αφου πασαραν με τέτοιο τροπο το άγχος και τον πανικό. Τώρα είναι εύκολο να δεχτούν ΌΤΙ ΝΑΝΕ, οπως νανε, απο όπου και νανε.

    Όσο θέλουν να κάνουν τον κόσμο κάτω αποτην ίδια θρησκεία, άλλο τόσο και περισσότερο θέλουν να έχουν και ολοι το ίδιο χρήμα. Και αυτο για να γίνει μόνο ένας τρόπος υπάρχει… Να καταρρεύσει ολοκλυροτηκα το πλέον παλιό χρηματοοικονομικό σύστημα… Νομίζω πως όλα είναι τέλεια στημένα για ένα τέτοιο μπαμ.

    Και εάν κρίνω απο το πόσο πολυ ανέβηκε το πιξελ χρήμα, το δολάριο και πως όλα δείχνουν ότι το ευρω ήταν πείραμα που Δήθεν απέτυχε, αφου τα χερια που κατέχουν τις μηχανές παραγωγής ευρω “έτυχε” να είναι ναζιστομουτρα και με την δύναμη αυτή που τους δόθηκε γίνανε ο αψογος μοντέρνος χιτλερ. Εάν κρίνουμε το τι έκαναν τα σκουπίδια εξ αερικλανιας για των χιτλερ, ότι άδειασαν τις τότε τραπεζες τους για να χρηματοδοτήσουν τον αγώνα του χιτλερ [βλεπεις, έπρεπε να έχουν τον ρουφιάνους τους εδω κοντά στην Ελλάδα και δεν υπάρχει άλλη φυλή που να μπορει να κάνει αυτο που κάνει σήμερα αυτη] τότε σήμερα πρέπει να καταλάβουμε αυτο που για μια ακόμη φορά μάθε δείχνουν.

    Οποίο χρηματικό σύστημα και να μας φέρουν το δεδομένο είναι πως πάλι οι ίδιοι και οι ίδιοι θα μας κουμανταρουν.

    SUBMARINE. Μπορούν να ενώσουν τους πάντες με τα πάντα. Μπορούν να εκφοβιζουν τους φοβισμένος και τρομαγμενους. Μπορούν να εξουσιάζουν τα ΟΛΑ μέσα απο ένα κουμπί.

    ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΆΝΟΥΝ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ.

  4. ΕΙΔΩΜΕΝ ….ΜΗΝ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*