Διαφημίσεις

Αν θέλετε η πληροφορία μας που είναι ικανή να δημιουργήσει λύσεις στα προβλήματα που οι επικυρίαρχοι μας έχουν θέσει να γίνει γνωστή σε περισσότερο κόσμο κάντε ένα απλό τρικ!

Κάντε το βίντεο tag σε όλους τους φίλους σας και πείτε τους να κάνουν το ιδιο …

Αυτό ειναι για όλους τους φίλους που έχουν facebook οι υπόλοιποι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις επαφές του εμαιλ σας και να πείτε και στους φίλους σας να κάνουν το ίδιο!

Όταν έχεις να αντιμετωπίσεις ένα σύστημα που ελέγχει τα πάντα ο μονος τρόπος να ακουστείς είναι με το να κάνει πράξη ο καθένας από εμάς!

https://www.youtube.com/watch?v=3IVY6OoEG1c

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

3 σχόλια στο “Ας τους θυμίσουμε πως έγινε…”
  1. γραψτε το gmail σας κατω απο το αρθρο εχουμε καποιους γνωστους θα προσπαθησουμε να μηλισουμε

  2. «Διαδηλώσεις λαμβάνουν χώρα στην Ελλάδα τακτικά ως απάντηση στα γεγονότα και τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών. Θυμίζουμε στους Αμερικανούς πολίτες ότι ακόμα και σε διαδηλώσεις που ξεκινούν με ειρηνικό χαρακτήρα μπορεί να μετατραπούν σε εστία αντιπαράθεσης και ενδεχομένως να κλιμακωθούν με βία. Οι Αμερικανοί πολίτες καλούνται να αποφεύγουν τις περιοχές των διαδηλώσεων, αν είναι δυνατόν, και να είναι προσεκτικοί αν βρίσκονται ή διαμένουν σε μικρή απόσταση από τις διαδηλώσεις. Οι Αμερικανοί πολίτες θα πρέπει να είναι διαρκώς συνδεδμένοι με τα ΜΜΕ ώστε να ενημερώνονται για τις τοπικές εκδηλώσεις αλλά και για το τι συμβαίνει γύρω τους» ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ – ΓΕΩΡΓΟΣ

  3. Δυστυχώς έχω κόψει τις κακές παρέες ψήφισα βουλευτή που δεν τον γνωρίζω καν από αντίδραση.
    Αν δω ανθρωπο σε ανάγκη κάνω ότι μπορώ.
    Ας βοηθήσουμε όσο μπορεί ο καθένας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek