Διαφημίσεις

Κάντε το Capital Control τωρα αν μπορείτε ……

https://www.youtube.com/watch?v=Rh8Fzw4Sz4U

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

23 σχόλια στο “Βρηκα το τυρί ,κρατα την ανάσα σου και ελα να σου δείξω την απάτη του δημοψηφίσματος !”
  1. Αν δεν σε πειραζει θα ηθελα να ειμαι μεσα στους 20-30 ανθρωπους που θελουν να σε ακολουθησουν

  2. Νικο, υπαρχουν 5-10 site που κανουν εναλλακτικη πληροφορηση. Στειλτο οπου μπορεις…ας το μοιρασουμε και οι υπολοιποι!

  3. Σε παρακολουθώ 2 με 3 χρόνια δεν θυμάμαι ακριβώς,,Προσπαθώ πολλές φορές σε κάποια αλληγορικά σου άρθρα να καταλάβω αυτά που προσπαθείς να μας περάσεις.Δεν έχω λόγια να πώ για το πόσο άλλαξες τον τρόπο σκέψης.Το παραπάνω βέβαια είναι η επιβεβαίωσή σου ….Πόσο πια για να ξυπνήσουμε όλοι….

  4. Καλά τα λες αλλά έχω και το αλλά μου. Η ΕΚΤ δεν περιμένει κάποια πράγματα να γίνουν πρώτα και μετά να τρέχει. Πιστεύω ότι το capital control είναι πάντα το plan B,C,D κλπ. Είναι λοιπόν ένα πολύ πιθανό σενάριο και η ΕΚΤ προετοιμάζεται ζητώντας από το παραμάγαζό της που είναι η ΤτΕ (όλοι οι υπάλληλοι πληρώνονται κατ’ ευθείαν από την Φρακφούρτη (σημ εκεί βρίσκεται η ΕΚΤ και όχι στις Βρυξέλες. Στις Βρυξέλες υπάρχει απλά γραφείο όπως και στην Ουάσινγκτον)) να κάνει δοκιμές για το σύστημα του capital control για να ξέρει τι της γίνεται και πόσο καιρό χρειάζεται για να κλείσει τα μαγαζιά. Παρατήρηση ενδιαφέρουσα. Σάββατο είναι η 4 Ιουλίου (γιορτή στις ΗΠΑ) και οι τράπεζες στις ΗΠΑ θα είναι κλειστές ΚΑΙ την Παρασκευή. Με άλλα λόγια δεν αποκλείω την συμπαιγνία κυβερνώντων και ΕΕ αλλά την συγκεκριμένη άσκηση την θεωρώ ότι είναι μέσα στο πρόγραμμα και όχι η απόδειξη της συμπαιγνίας.

  5. ΕΣΥ ΝΕΥΡΙΑΣΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΣΥΜΜΕΡΙΣΤΩ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ.. ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΠΙΑΣΕΙ ΤΑ ΓΕΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΘΙΑΣΟ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΙΑΧΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ ΤΟ ΔΑΚΡΥ ΚΟΡΟΜΗΛΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙ?

    ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΣΤΗΜΕΝΟ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ… ΟΜΩΣ ΚΑΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ 50 ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΜΕΡΑ… ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ ΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ ΣΟΛΕΣ ΚΑΙ ΣΟΛΕΣ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΑΤΜ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΗ, ΤΟΝ ΟΤΕ, ΤΗΝ ΕΥΔΑΠ, ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 100 ΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ…

    ΑΥΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΑΡΧΗ…

    ΙΩ

  6. Μήπως δεν το ήξερε ο Βαρουφάκης και τα έκαναν τα τεστ με τον υπαλληλό τους το Στουρνάρι;;;;;

  7. Συνεχεισε αδελφε!!!! Οποιος θελει την ψαχνει την δουλεια και μαθαινει τι παιζεται πισω απ τις κουρτινες

  8. Νίκο, πράγματι ήρθαν στιγμές που όλα αυτά τα αλληγορικά με ξένιζαν.. με φόβιζαν, νευρίαζα που έστιβα το μυαλό να καταλάβω αλλά δε μπορούσα κλπ. Έστω και αν δεν είμαι φυσικά στο ίδιο μήκος κύματος, έχω κρατήσει κατά νου όλες σου τις προτροπές, συμβουλές, ενημερώσεις, στην προσπάθειά σου να βοηθήσεις.
    Δεν σχολιάζω σχεδόν ποτέ, αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση, να απαντήσω στην fb φίλη ΙΩ, είναι δυνατόν να μη νευριάσεις, όταν αναγκαστικά, ακόμη και στο μπαλκόνι σου ήρεμος να θέλεις να μείνεις, να βλέπεις όλες τις τηλεοράσεις αναμμένες και τους ανθρώπους αποβλακωμένους και φοβισμένους, να παρακολουθούν με αγωνία τον θίασο στην παράσταση της κοροιδίας και του εξευτελισμού μας, τόσο δυνατά, σαν ηχώ στους σχεδόν άδειους δρόμους…… Και δεν είναι οι σόλες που θα τσακίσεις πηγαίνοντας στα ΑΤΜ, να σκέφτεσαι τις σόλες που θα τσακίσεις όταν θα πρέπει να κάνεις κάποια αναγκαστική διαδρομή και ίσως -πράγμα που απεύχομαι- να μην υπάρχει μέσον μεταφοράς…. Και αυτό και άλλα πολλά…
    Είναι πολύ νωρίς ή πολύ αργά….

  9. krima den xero ti allo na po tha eprepe ke tous 300 tis voulis na tous exoume pari sto kinigi dielisan ikogenies ta pedia mou ine ikonomiki metanastes apo to 2012. tous alites

  10. Ρε παιδιά έχω κανένα χιλιάρικο στο ΟΨΕΩΣ για να πληρώσω επιταγές τέλος του μήνα. Δεν θα μπορέσoυν να τα πληρωθούν οι προμηθευτες λέτε άμα γίνει copitol control ;

  11. Απείχα για κάποιο διάστημα από σχολιασμούς εδώ …… διότι είναι πλέον ηλίου φαεινότερον ότι όλες οι πλευρές, ένθεν κακείθεν, μακαρίως καθεύδουν.
    Με τίποτε δεν θέλουν να δουν και να ακούσουν συνήθη πράγματα και καταστάσεις, πολλώ δε μάλλον να αφυπνισθούν και να εγερθούν.
    Οπότε ποίος ο λόγος να αναλούμεθα ξανά και ξανά με χιλιοειπωμένα ;;

    Λοιπόν θα αντιπαρέλθω το ότι κανένα τσιράκι (πολιτικό, εφοπλιστικό, τραπεζικό, δικαστικό και λοιπά δηλαδή τσίπρας, στουρνάρας, ντράγκι, μέρκελ και λοιπές σαπουνόφουσκες) δεν είναι αυτοί που παίρνουν τις οριστικές αποφάσεις για το τι θα γίνει.
    Βέβαια όλοι αυτοί, άλλος λίγο άλλος πολύ, παίζουν τα δικά τους παιχνίδια – μέχρις εκεί που τους παίρνει και δεν μπερδεύονται στα πόδια των διαχειριστών τους, κοινώς μπορούν να αλωνίζουν μέχρις εκεί που φτάνει το λουρί τους.

    Από τους με ανθρωπίδες, όσο ψηλά και να στέκονται, (πρωθυπουργοί, πρόεδροι, κυβερνήτες, μεγαλοτραπεζίτες, κύριοι πολυεθνικών, μεγαλολαμόγια, πεφ-φωτισμένοι και απ-πεφώτιστοι ), κανείς δεν κάνει ουσιαστικό κουμάντο. Όλοι αυτοί είναι απλά βαθμίδες πυραμίδας.

    Και τώρα θα λυπήσω τον Νικόλα …… αν και το έχω εμμέσως πλην σαφώς πει αρκετές φορές

    Ούτε και αυτό που αποκαλεί “Υπερ-οντότητα πληροφορίας” κάνει κουμάντο, καθώς είναι και αυτό ένα απλό σκαλάκι στην πυραμίδα.

    Αυτό γιατί πολλά έχουν αλλάξει …… απ’ όσα συνέβαιναν στο διάστημα των προηγούμενων εποχών.

    Αυτήν την στιγμή μαίνεται μια λυσσαλέα μάχη σε πολύ υψηλά επίπεδα, οπότε τα … σημεία έχουν όλα μετατοπιστεί.
    Και που βλέπουμε, “Αυτό που συμβαίνει”, είναι απλά μια κατακρήμνιση.

    Τέλος πάντων … δεν θέλω να πω περισσότερα επ’ αυτού για την ώρα.

    Πάμε παρακάτω.

    Τα επόμενα χρόνια ….. είναι πολύ κρίσιμα.
    Πολλά ….. καλούνται να λάβουν χώρα.

    Κάτι ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ αναμένεται να ξεκινήσει από Ελλάδα και να απλωθεί παγκόσμια.
    Αυτός είναι και ο λόγος που τόσο επιμένουμε στην αφύπνιση των Ελλήνων, επειδή μέσα από τους αφυπνισμένους θα σχηματισθεί ο πυρήνας μετάλλαξης.
    Όσο όμως τα …… βόδια κοιμούνται, διαγκωνίζονται στην κομματο-γλειφτουλική ή ασχολούνται με την καροτο-αγγουρική υπερηφάνεια του κώλου τους, προχωράμε πολύ δύσκολα.

    Πρώτα πρέπει να απαλλαγεί ο κόσμος και ο τόπος, εθελουσίως ή ακουσίως, από μειονεκτικά και ψυχαναγκαστικά πρότυπα, να αλλάξει αντιληπτικό γίγνεσθαι ώστε να περάσει σε εκείνο της ζητούμενης πνευματικής αναδόμησης.

    Όσο λοιπόν δεν βλέπει την τύφλα του και συνεχίζει να έρπει πίσω από επιβληθέντα βοθρο-πρότυπα, έρμαιο στα σχέδια και τα καπρίτσια λελέδων ….. η απελευθέρωση μπαίνει αναγκαστικά στο χρονοντούλαπο.

    Αν υπάρξει οποιαδήποτε ….. αλλαγή …. εδώ είμαστε και …… θα τα πούμε !!!!

    Και τώρα μια δήλωση …… μόνο για τα ….. Βόδια :

    Τίποτα από αυτά που σας λένε ….. δεν πρόκειται να γίνει
    άλλα πράγματα θα γίνουν,
    ΟΧΙ αυτά που θέλουν τα λαμόγια !!!

    Ησυχάσατε τώρα ;;;;;

    Αυτά ……….

  12. Και τώρα θα συνεχίσω με ένα δευτερεύον σχόλιο.

    Είδα ότι ο Νίκος ανέβασε ένα άρθρο ερώτηση ….. για την συμπεριφορά των …. σκύλων.

    Αυτό που κάνει εντύπωση είναι το ότι μέχρι στιγμής 20:10 έσπευσαν να σχολιάσουν περί τα 70 άτομα.

    Και τώρα ευλόγως ερωτώ :
    Που στο διάολο είσαστε όλοι εσείς στα άλλα θέματα ;
    Εντάξει …. δεν ξέρετε !!
    Γνώμη ….. άποψη δεν έχετε ρε ηλίθιοι ;

    Και μην πει κανείς γιατί σας βρίζω !
    Το κάνω μπας και ξυπνήσετε !

    Αν θέλετε κάποιον να σας χαϊδέψει το κεφάλι ή τον κώλο ….. βρείτε άλλον,
    Εγώ έτσι έμαθα να λέω τα πράγματα …. έξω από τα δόντια, χωρίς γαλιφιές και υστεροβουλίες.
    Αν δεν σας αρέσει …. χέστηκα !!!

    Πάμε τώρα παρακάτω :
    Δημοψήφισμα ……. Capital Control και ……. ιστορίες για αγρίους και ΗΛΙΘΙΟΥΣ.

    Ωραία η ΕΚΤ δεν θα συνεχίσει να δίνει χρήματα του ELA και του ΦΕΥΓΑ στις τράπεζες
    Εεεεέ και τι έγινε ;;
    Αφού πολύ απλά μπορεί να πάρει εμπρός ο Χολαργός και να τυπώσει μέχρι 100 Δις, τόσες φορές έχει ειπωθεί και γραφτεί ….. κάποιοι άλλοι το κάνανε …. εεεέ και τους κάνανε τα τρία δύο.
    Το πιάσατε ζωντόβολα ;;
    Αν οι τράπεζες σταματήσουν την κυκλοφορία του χρήματος και η κυβέρνηση δεν προχωρήσει σε τύπωμα χρήματος …… τότε πρέπει να ξέρετε ότι απλά παίζουν τις αμάδες.
    Καταλάβατε ηλίθιοι ;;

    Δημοψήφισμα και τα μπαρμπούτσαλα της χαλιμάς.

    Άσχετο αν γίνει …… ή δεν γίνει
    ή
    αν εν τω μεταξύ αλλάξει το ….. ερώτημα.

    Δώσε … μπάρμπα στα ΒΟΔΙΑ δημο-ψόφισμα ….. έτσι για να νομίζουν οι ηλίθιοι ότι κάτι κάνουν, ότι παίρνουν αποφάσεις, όπως άλλωστε νομίζουν μέχρι τώρα !!!

    Μέχρι στιγμής το ερώτημα είναι :
    αν θέλετε να σας πηδήξουν ….. μπρούμυτα ή ανάσκελα
    αν θέλετε να σας πηδήξουν με τα μέτρα των “θεσμών” ή με τα μέτρα της υποτιθέμενης κυβέρνησης.

    Που πήγε το ΟΧΙ στα Μνημόνια ….. το όχι στην τρόικα, το όχι στην λιτότητα ….. το …. το …..

    Πέντε μήνες τώρα παίζουν τα γκαβάλια,
    μάζεψαν όλο ο ρευστό από παντού και το έδωσαν στα αφεντικά τους ….. είδατε να μην πλήρωσαν τίποτε ;;
    Ακόμη και αυτά …… που δεν έπρεπε έστειλαν πίσω.

    Αντί όλων αυτών που θα έπρεπε να έχουν κάνει αν όντως δεν ήταν ενεργούμενα, το μόνο που έκαναν ήταν σούρτα-φέρτα και διάφορες βαρύγδουπες ομιλίες και τσιπρο-καμμένα κροκοδείλια δάκρυα.

    Τολμάει ρε κανένας κωλοφλείφτουλας να κάνει ουσιαστικό δημοψήφισμα ;;
    Να βάλει ερωτήματα :
    1. Θέλετε απεξάρτηση και ελευθερία ;
    2. Θέλετε να συνεχίσετε να είστε στα τέσσερα ;
    3. Θέλετε και έτσι και γιουβέτσι ;

    Το πρώτο σημαίνει φεύγουμε από Ευρώπη, Ευρώ, Νατο και τραβάμε ουδέτερη και ανεξάρτητη γραμμή – Εθνικό νόμισμα, τράπεζες, δομές και υποδομές και βεβαίως αλλαγή στα πάντα εδώ και τώρα.
    Όπως έχω πει έχουμε τα μυαλά, τους ανθρώπους και τον τρόπο να το κάνουμε, αν το επιλέξουμε, όμως το θέλουμε ;

    Το δεύτερο σημαίνει ότι συνεχίζουμε στην ….. γνωστή πορεία του ξεκωλιάσματος.
    Οπότε τέρμα οι διαμαρτυρίες – σκασμός και το κεφάλι στα σκατά !
    Εδώ όμως δικαιούνται ΟΣΟΙ δεν θέλουν κάτι τέτοιο, χωρίς δεμο-κρατικές διαδικασίες να σας στείλουν στο διάολο χωρίς να σας ρωτήσουν – επιβάλλοντας αυτό που θεωρούν σωστό και δίκαιο !!

    Το τρίτο σημαίνει ότι θα παραμείνουμε στην γνωστή πορεία κατρακύλας αλλά επιτέλους θα αξιοποιήσουμε και κάποια στοιχεία που είναι υπέρ μας – γερμανικές αποζημιώσεις και δάνειο, αξιοποίηση του παράνομου και μη βιωσιμότητας του χρέους και όχι μόνο να μαζεύουμε χαρτιά, την αξιοποίηση κάποιων φυσικών πόρων, φορολόγηση ΟΛΩΝ και όχι των συνήθων υποζυγίων, αυτό σημαίνει ότι και οι εφοπλιστές θα τα σκάνε όπως και όλες οι άλλες επιχειρήσεις, φορολογία επί των κερδών και όχι συμβολική ή επί του ΤΟΝΑΖ, να ψάξει την ροή του βρόμικου χρήματος πίσω από μίζες, προμήθειες κλπ. κλπ.
    Πράγματα βέβαια τελείως εκτός πραγματικότητας με τα σημερινά σούργελα που μας κυβερνούν και των προηγουμένων βεβαίως.
    – Ποιος θα απαιτήσει το γερμανικό δάνειο και τις αποζημιώσεις, με έργα όχι με λόγια.
    – Ποιος θα δείξει ότι το Χρέος είναι Παράνομο και μη Βιώσιμο αφού τότε θα πρέπει να πάνε ΟΛΟΙ φυλακή – όσοι έχουν μέχρι στιγμής κυβερνήσει την Ελλάδα, τους Έλληνες τραπεζίτες, τους Ξένους κυβερνήτες που κορόϊδεψαν τους λαούς τους ώστε να τους φορτώσουν το Ψεύτικο αυτό Ελληνικό χρέος με το να δώσουν αυτά τα ΔΙΣ όχι στην Ελλάδα αλλά στα αφεντικά τους ;
    – Ποιος θα φορολογήσει τους εφοπλιστές αφού όλοι είναι υπάλληλοί τους ; Θα τολμήσει κανείς να κάνει κάτι τέτοιο ; Την ίδια στιγμή θα τον κρεμάσουν στα μανταλάκια.
    – Ποιος θα ακολουθήσει και θα φέρει στην φόρα όλη την ροή του βρόμικου χρήματος, ποιος το πήρε, ποιος το έδωσε και με τίνος εντολές ; λέτε να λάδωναν εμένα ή τον μπακάλη της γειτονιάς ;

    Αρκετά όμως σας κούρασα ….. και δεν θα μπορείτε να συνεχίσετε ….. τον ύπνο σας.

    Καλόν ύπνο …… γελάδια, και μην μουγκρίζετε πολύ μπορεί να ανησυχήσετε τον διπλανό σας.

    Αυτά ……….

    1. Ἐπειδῆ βρίζεις κ. Αυτά ………., .αντε καί γ@μ@σου!
      Συμφωνῶ μέ τίς ἐπισημάνσεις σου, πού δέν καταλαβαῖνουν τά ΒΟΔΙΑ ὅσο κι ἐσῦ δέν καταλαβαῖνεις πώς μέ τό μέλι μαζεύεις περισσότερες μῦγες παρά μέ τήν χολή!

  13. Ούτε 350 δεν είδαν/άκουσαν το βίντεο αυτό. Για να γυρίσει ο τροχός θέλει δουλειά πολύ.

  14. ΦΙΛΕ ΑΥΤΑ….
    ΓΙΑ ΤΟΥΣ …ΣΚΥΛΟΥΣ….ΣΧΟΛΙΑΣΑΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 70 ΑΤΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΥΝΕΔΕΣΑΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΣΕΙΣΜΟ ΓΗΣ’
    Ο ΑΛΛΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ…ΟΥΤΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΛΠ.
    ..Η ΥΛΗ ΕΧΕΙ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ …ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΣΤΟΥΣ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ.. ΣΤΑΧΤΗ ΚΑΙ ΜΠΟΥΡΜΠΕΡΗ ΣΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ….
    ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ….ΦΙΛΕ ΑΥΤΑ!!!
    ΦΙΛΙΚΑ
    ΣΙΛΙΑ
    .

  15. προς ΑΥΤΑ. στο δευτερο σχολιο στο μονο που θα σταθω ειναι στο ποιος εχει τα μπαλακια να κοψει 100 δις απο αυτους?κανεις φυσικα. τωρα στο πρωτο σχολιο πολλοι απο μας τα βοδια γνωριζουμε οτι οι πολιτικοι και λοιποι που αναφερεις ειναι μαριονετες και δεν κανουν κουμαντο.εστω και οτι ουτε η υπερτα πληροφοριας κανει κουμαντο.μας λες για λυσσαλεα μαχη σε ανωτατα επιπεδα και………….. δεν μας λες ρε φιλαρακο απο που προκυπτει οτι σε αυτη τη χιλιογαμημενοπροδομενη χωρα θα ξεκινησει κατι ιδιαιτερο που θα εξαπλωθει παγκοσμια αν αφηπνιστει. μαλιστα θα ξαναγινουμε ο φαρος της ανθρωποτητας. ειμαι πολυ βοδι ρε φιλε γιατι η λιγοστη αφυπνυση που ισως εχει περασει μεσα μου δεν μου λυνει τα χερια μονο μου τσακιζει το μυαλο γιατι βλεπω τους γυρω μου που ειναι ακομα στις πανες,και οτι και να τους πω απο το ενα αυτι μπαινει απο το αλλο βγαινει.

  16. Άααχά …….. ας τα πάρω ένα-ένα

    ΙΩ – 23:31
    Ξέχασα ….. μπορείς να το πεις και έτσι ….. αν …
    απάντηση σε αυτό θα πάρεις εν ευθέτω χρόνω,
    εκεί που θα εξηγώ και κάποια άλλα πράγματα,
    που πρέπει να γίνουν,
    πριν ξεκινήσει …. η αναγέννηση.

    ΣΙΛΙΑ – 22:47
    Ένας …. φυσικός σεισμός μπορεί να καταστρέψει πολλά …. μπορεί και όχι
    Αυτός που για χρόνια ….. πολλά-πολλά ζούμε έχει ρημάξει τα πάντα και είναι σίγουρο ότι αν συνεχίσουμε έτσι δεν θα μείνει τίποτε όρθιο …. όχι ότι υπάρχουν και πολλά.
    Τον πρώτο δεν τον “επιλέγουμε” εάν και εφ’ όσον γίνει,
    τον άλλον όμως τον έχουμε όχι απλά επιλέξει αλλά επιζητήσει επιμόνως,
    και εκτός από τα παιδιά και τα εγγόνια μας θα προλάβει να πάρει παραμάζωμα και αρκετούς από μας αν δεν έχουμε εν τω μεταξύ ψοφήσει .

    ΣΩΤΗΡΗΣ – 23:07
    Δεν είπα ότι έχει κάποιος την ψυχή να πάει ενάντια στα κελεύσματα των αφεντάδων του,
    οπότε ξαναδιάβασέ το.

    Το ποιος κάνει κουμάντο ….. εξαρτάται,
    από το πόσο μακριά και σε βάθος μπορείς να δεις.

    Όσο το από που προκύπτει ότι από εδώ θα ξεκινήσει …. η ΑΛΛΑΓΗ
    τι να σου πω,
    έχω γράψει και άλλες φορές ότι εδώ έχουν έρθει ….. πολλοί,
    βέβαια μην περιμένεις κανα στρατό ολόκληρο,
    αυτοί …. όμως που έχουν έρθει …. όταν ενεργοποιηθούν
    μπορούν και θα κάνουν την διαφορά,
    Πάντα λίγοι ήταν αυτοί που άλλαζαν τα πράγματα,
    η μάζα απλά ακολουθούσε !!!

    Τώρα αν περιμένεις φωτογραφίες τους
    …… δεν πρόκειται να σου στείλω ….. θα μείνεις με την απορία.

    Τώρα το αν η Ελλάδα θα γίνει ξανά φάρος δεν …. μπορώ να το εγγυηθώ,
    το σίγουρο είναι ότι θα προσπαθήσουν να την πάρουν μαζί τους,
    τον αν τα κωθώνια ακολουθήσουν …. μένει να το δούμε,
    αν …. δεν ….. τότε απλά θα χαθούν στην σκόνη του χρόνου – τα κωθώνια εννοείται.

    Η Αποστολή …. αυτών που έχουν έρθει …. είναι να σώσουν την ανθρωπότητα,
    σπάζοντας το …. απόστημα,
    κάτι το οποίο θα είναι πιο εύκολο αν οι Ελλαδίτες
    γίνουν Έλληνες και ακολουθήσουν.
    Τότε η Ελλάδα θα μπορεί για όλη την συνέχεια να δίνει …. φως,
    μέχρι να απελευθερωθεί και ο τελευταίος άνθρωπος.

    Βεβαίως έχουν έρθει και πολλοί άλλοι στις διάφορες άλλες χώρες,
    άσχετα αν δεν ακούς γι’ αυτό,
    όμως η μεγαλύτερη μάζα έχει έρθει εδώ.

    Το θέμα όμως είναι αρκετά πολύπλοκο και δεν μπορώ να δώσω περισσότερα εδώ,
    ούτε και είναι η ώρα ακόμη γι’ αυτό.

    Να το ξαναματαειπώ για όσους …. δεν πιάνουν …
    Κανείς δεν έχει απαίτηση οι άνθρωποι να ξέρουν τι παίζει στα διάφορα πεδία.
    Εκείνο όμως που απαιτείται είναι να πάρουν όλα αυτά που τους δίνουν,
    όσοι τέλος πάντων μπορούν,
    και να βάλουν το κολοκύθι τους να δουλέψει
    παύοντας να είναι δίποδα ζωντόβολα,
    κοινώς να αφυπνιστούν
    ……. για όλα τα υπόλοιπα έχουμε καιρό,
    ας ξεκινήσουνε από εδώ την αποπροβατοποίηση.

    Αυτά ……….

    1. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ

      ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ‘ΑΥΤΑ’

      ΠΑΝΤΑ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ ΕΙΧΑ ΔΥΟ ΑΝΤΙΚΡΟΥΟΜΕΝΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ .

      ΘΥΜΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΣΟΥ ΤΡΟΠΟ ΑΛΛΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ

      ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΦΕΡΟΣΟΥΝ .

      ΣΗΜΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΗΡΘΕ Η ΜΑΓΙΚΗ ΜΕΡΑ ΝΑ ΣΟΥ ΤΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΩ ΟΛΑ .

      ΛΙΓΑ ΛΕΣ .

      ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ ,ΟΥΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΛΟΓΙΖΟΜΑΣΤΕ .

      ΑΜΟΙΒΑΔΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ,ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΚΑΤΩ ΕΚΕΙ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΣ.

      ΣΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΓΚΑΛΟΠ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΕΡΧΟΤΑΝ ΤΟ ΝΑΙ ΗΤΑΝ ΜΑΚΡΑΝ Η ΘΕΣΗ

      ΤΟΥΣ.

      ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΤΟ ΟΧΙ ΜΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙ ΑΛΛΑ ΝΑΙ ?

      ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΣΥΝΤΑΞΗ, ΜΙΣΘΟ , Ή ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΛΛΟ -ΥΛΙΚΟ ΠΑΝΤΑ- ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΟΜΑΣΤΕ

      ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ .ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΙ ΘΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ .

      ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΑΡΧΕΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ .ΕΙΝΑΙ ΣΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΠΙΚΗ

      ΔΙΑΛΕΚΤΟ.

      ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΘΕΣ ΝΑ ΣΩΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.

      ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΚΑΠΙΣΤΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ .

      ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΦΤΑΙΜΕ ?

      ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΓΙΑΤΙ ΘΥΜΩΣΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΩ/ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟΙ .

      ΘΑ ΖΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΥΑΛΟ .

      ΑΥΤΑ.

      Η ΦΙΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

  17. προς ΑΥΤΑ. παμε λοιπον. φυσικα δεν υπαρχει κανεις με μπαλες να παει κοντρα σ αυτους. για το ποιος κανει κουμαντο τωρα υποθετω οτι ειναι λιγοι διαολεκτοι μεσα και καποιοι αλλοι εξω απο την ατμοσφαιρα. αν παλι αυτοαπαντισω στην ερωτηση μου γιατι απο εδω να ξεκινησουν ολα ειναι γιατι απο εδω ξεκινησαν ολα?????? ειναι πολυ δυσκολη η αφυπνηση με τοση πληροφορηση.παραπληροφορηση δυστιχως. ενα πολυ σημαντικο προβλημα ειναι οτι δεν εχεις το χρονο γιατι παντα τρεχεις να προλαβεις το χρονο που σου εχουν κλεψει απο τη ζωη,για να μην μπορεις να δεις τη ζωη.μονο να τρεχεις παλαβωμενος για να επιβιωσεις, στη ζουγκλα των ορνεων και των αρπακτικων. δεν θα σε κουρασω αλλο.λιγες σκορπιες σκεψεις στο λιγο χρονο του πρωινου. καλημερα.

  18. ΦΙΛΕ ΑΥΤΑ…ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΕΣΥ ..ΠΟΥ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ..
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΜΟΥ ΕΧΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΖΩΗΣ…ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ…ΚΑΙ ΒΑΣΗ ΑΥΤΗΣ ΣΧΟΛΙΑΖΩ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ …ΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΜΕΡΙΚΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥΣ…ΙΣΩΣ ΛΟΓΩ ΑΓΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΤΟΥΣ….ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΕΣΗΣ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΟΝ ΤΟΥΣ..
    ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ-[ ΤΥΠΟΥ ΔΕΗΣΗΣ } ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΗΣ ..ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΟ…
    Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΠΛΑΝΟ ΤΟΥΣ.
    ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΥΔΡΟΧΟΟΥ—ΠΟΥ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΜΠΕΙ—ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΑΠΟΞΕΝΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΝΑΞΙΑ—
    ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ…Η ΠΙΣΤΗ ΣΩΖΕΙ..

    ΦΙΛΙΚΑ
    ΣΙΛΙΑ

  19. ΑΣ ΔΕΧΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΝΤΩΣ Η ΕΚΤ ΕΙΧΕ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥΣ ΤΟ CAPITAL CONTROL. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΛΕΟΝ. ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΔΙΑΦΕΥΓΕΙ ΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ. ΓΙΑΤΙ? ΤΙ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟ? ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΗΤΑΝ ΝΑ ΒΟΥΤΗΞΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ. ΚΑΙ ΤΙ ΡΟΛΟ ΕΠΑΙΞΕ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΗ?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek