Διαφημίσεις

Ζούμε ιστορικές στιγμές, όμως σαν ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ σας καλώ πρώτα απ΄όλα να κλείσετε την τηλεόραση. Ούτως ή άλλως μεταδίδουν μόνον όσα τους λένε τα αφεντικά τους.

Ξέρουν ότι πάνω από το 70% των Ελλήνων θα ψηφίσουν ΟΧΙ, γιατί το ΟΧΙ το έχουμε στο αίμα μας.

Τις τελευταίες ώρες είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι πλέον όλο το ευρωλαγνικό συνάφι θα προωθήσει καμπάνια ΑΠΟΧΗΣ, ώστε να μην συγκεντρωθεί το 40% των ψήφων των εγεγραμμένων και το δημοψήφισμα να μην έχει ισχύ.

Όμως για πιο εκλογικό σώμα μιλάμε… Αυτό που περιλαμβάνει πάνω από 2 εκατ. Ελλήνων που έχουν αποβιώσει εδώ και χρόνια …(αφού οι εκλογικοί κατάλογοι έχουν να εκκαθαριστούν από την εποχή του ΝΩΕ…)

Έλληνες, δυστυχώς έχουν φθάσει στα ευήκοα ώτα μου πληροφορίες για προβοκάτσιες τις επόμενες μέρες, τύπου Δεκεμβριανών 2008…

Έλληνες, δυστυχώς δεν στέκεστε στο ύψος των περιστάσεων, το μαρτυρούν οι ουρές στα ΑΤΜ, στα Σούπερ Μάρκετ και τα βενζινάδικα…

ΞΥΠΝΗΣΤΕ πρόβατα γιατί 4 χρόνια που προσπαθούμε να σας ξυπνήσουμε μόνο μας βρίζατε…

ΞΥΠΝΗΣΤΕ και απαιτείστε τα αυτονόητα και όχι τα διλήμματα. 

ΑΠΑΙΤΕΙΣΤΕ  να μας εξηγήσουν τι σημαίνει ΝΑΙ και τι ΟΧΙ!

ΑΠΑΙΤΕΙΣΤΕ να μας εξηγήσουν τι θα γίνει τη Δευτέρα στην μια και στην άλλη περίπτωση. 

ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΕΙΣΤΕ. Μην τρώτε άλλο κουτόχορτο.

 

 

 

 



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ

O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

12 σχόλια στο “Έλληνες λίγο την προσοχή σας”
  1. ακριβως τι σημαινει ναι η οχι ,…αφου στις 30 ληγει η συμβαση των δανειων γιατι να γινει δημοψηφισμα ?? μονος λογος για να μετρηθουμε ποσοι ελληνες υπαρχουν

  2. Σωστός αλλα… Τι γίνετε με όλα αυτά τα βαρβαρικα φυλλα [ρωσους, βλαχους, τουρκους, αλβανους, γυφτους και λοιπά βαρβαρους] που έχουμε εδώ μέσα; Αυτά τι νομίζεις ότι θα κάνουνε; Όχι θα ψηφίσουν;;; Οι μόνοι που μπορεί να ψηφίσουν Όχι είναι Ίσως οι Ρώσοι γιατί τους συμφέρει.

    Ας ελπίσουμε πως θα προσπεράσουμε την απόλυτη πείνα και θα πάμε ευθεία στους χιτες και ταγματασφαλητες.

  3. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΟΤΙ ΤΟ 70% ΑΝ ΟΧΙ ΤΟ 85% ΘΑ ΠΕΙ ΟΧΙ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ.ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΣΟΥΖΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΣΑΜΠΟΤΑΡΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ.

  4. Στο όχι λέμε όχι στη πρόταση των τοκογλύφων (όχι ότι η πρόταση για 8δις είναι καλή),το τι θα γίνει εξαρτάται από τους δήθεν εταίρους οι οποίοι ούτε συμφωνία θέλουν αλλά ούτε εμάς στην ευρώπη.
    Η κυβέρνηση είναι υπέρ της παραμονής στο ευρώ αλλά αν δε μας θέλουν οι ευρωπαίοι δεν έχει σημασία.
    Σε πλειοψηφία του ναί δήλωσαν ότι θα προκυρηχθούν εκλογές.

  5. Ακούστε όλοι που έχετε δικαίωμα ψήφου!
    ΚΑΘΕ αλλαγή απαιτεί να περάσεις μια Σκοτεινή Νύχτα της Ψυχής, και όσο βαθύτερη και ριζοσπαστικότερη η αλλαγή τόσο σκοτεινότερη και μακρύτερη η Νύχτα.
    Γία αυτό οι Μάζα-άνθρωποι φοβούνται τις αλλαγές και συμβιβάζονται στο βάλτο τους…..
    Οι Ήρωες-άνθρωποι απεχθάνονται τον βάλτο και αγκαλιάζουν πρόθυμα την Νύχτα και δεν τους νοιάζει ποσο θα διαρκέσει, τους εμπνέει μόνον το ζωντανό φως που θα φθάσουν!
    Αυτό το δημοψήφισμα θέτει στον κάθε ψηφοφόρο το ερώτημα:
    Θέλεις να μείνεις στη σιγουριά του βάλτου Η έχεις τα κότσια να διασχίσεις μια Σκοτεινή Νύχτα προκειμένου να βρεις το Αληθινό σου Φως?
    Είσαι Ήρωας Η Σκουλίκι?

  6. ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΕΣΥ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΣΕ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ.ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΧΩΡΙΣ ΤΣΑΓΑΝΟ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΚΟΙΜΗΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΛΠΙΖΩ ΠΩΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΛΕΠΤΟ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΚΩΛΟΒΟΛΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕΣΤΗΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΘΑΡΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΞΗΣ ΜΟΝΟ ΧΩΡΟ ΠΙΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΥΑΛΑ

    1. Καλά τα λες για τους πολλούς,,, ξέρεις!!! Αυτούς που ψηφίζουν ότι και να είναι το κόμμα που ψηφίζουν.

      Το να βάζεις τους Τρελους/Λίγους [σε σωματικό αριθμο] στο ίδιο τσουβάλι με τους λογικους/προσκυνημενους είναι σαν να λες πως δεν έχουμε ελπίδες. Κάποιοι ΘεοΤρελοι πέρασαν στο θάρρος Του Λόγου [ρωτα χαρδαβελα, αυτος ξέρει για ποιους Λεω].

      Η ιστορία επαναλαμβάνεται. Και να σου θυμίσω τις φήμες που παίζουν στον κόσμο της συνωμοσιολογιας ότι, Των Θεου Δωρο Κολοκοτρωνη Α. Οι πλούσιοι των παρά καλούσαν να κάνει το Κομμάτι Του για το οποίο Γενηθηκε για να κάνει, όταν αυτοί είδαν πως χάνουν ότι κέρδισαν με τα ξεπουληματα τους…

      Αυτός είναι σήμερα ο νεοελληνακιας… Πρέπει να χάσει το σπίτι του να μην έχει ρεύμα και νερό να μην έχει να φάει για να πει: Ε!!! Τώρα σας γαμησα. [και ΑΝ το πει].

      Τι κρίμα όμως!!! Αυτός δεν είναι μαχητής της Πατρις του αλλα του συμφέρον του. Άρα και ένα τέλειο κουφάρια προς παράδειγμα. Τώρα που έρχεται το μεγάλο ναι η όχι δηλαδή η πείνα ή το μπάχαλο θα καταλάβει πολλά για το τι έκανε ο κόσμος με την ψήφο του τα τελευταία 40χρονια και φυσικά την τελευταία αυτή φορά που έρχεται για το απόλυτο ΧΑΟΣ.

      Υ.Γ.

      Η τελευταία στιγμή θα είναι για Λίγους…

      Γιατί καλά λένε πως ότι σπειρεις θα θερισης αλλα δεν λέει κανεις τίποτα για το πως αν δεν οργωσεις σε πέτρες δεν φυτρώσει τίποτα 😉

  7. ΣΤΗ ΖΩΗ ΠΑΝΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑΜΑΣΤΕ ΣΩΦΡΟΝΕΣ ΩΣ ΟΙ ΟΦΕΙΣ ΚΑΙ ΑΓΝΟΙ ΩΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΤΕΡΕΣ.
    ΦΙΛΙΚΑ
    Β.Μ

  8. Δεν ειμαι φανατισμένος πολιτικά, εχω οικογένεια με 2 παιδια μικρά, εχω αξιοπρεπές εργασία και εισόδημα, αλλα, ειμαι, σίγουρα, βαθύτατα ανήσυχος και αγανακτισμένος έπειτα απο όλα όσα έχουν γίνει γνωστά και έχουν συμβεί τα τελευταία 5 χρονια έως και σημερα.
    Η γενιά των 45 στην οποία ανήκω, εχει διπλή ευθύνη στην διεκδίκηση ισορροπημένων λύσεων, να πληρώσουμε όλα όσα ΔΙΚΑΙΩΣ μας αναλογούν, σε πλαίσιο όμως που θα επιτρέπει ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, στους Έλληνες, να αναπνέουν ελεύθερα και ζουν αξιοπρεπώς. Ναι σε μεταρρυθμίσεις που θα αποδομήσουν το παλαιό και σάπιο και αναποτελεσματικό σύστημα, πολιτικό και κατα συνέπεια οικονομικό.
    Συνεπώς, ειμαι υπέρ της πρότασης για δημοψήφισμα, με προϋπόθεση την πλήρη ενημέρωση μου για το τι σημαίνει Ναι και τι ΟΧΙ. Αυτη ειναι και η μεγαλύτερη ευθύνη έναντι των παιδιών μου και της κυβέρνησης απέναντι μου.

  9. ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΚΑΛΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΕΑΝ ΘΑ ΔΙΑΛΕΞΕΤΕ ΧΡΙΣΤΟ Η ΕΥΡΩ.
    ΕΑΝ ΔΙΑΛΕΞΕΤΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΙΑ ΝΤΠ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.
    ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΠΕΙΝΑΣ ΘΑ ΕΞΑΘΛΙΩΣΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΠ ΤΟΝ ΛΑΟ.
    ΕΑΝ ΔΙΑΛΕΞΟΥΜΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ,ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΥΤΡΩΣΗΣ ΜΑΣ.
    ΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ,ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑ ΑΠ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ,ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΜΑΜΜΩΝΑ.
    ΤΟ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ,ΚΑΙ ΚΑΤ ΕΠΕΚΤΑΣΙΝ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ,ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΕΡΝΑΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΘΑ ΔΙΑΡΚΕΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΠΙΑ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ,ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΕΝΤΕ ΜΗΝΕΣ,ΣΚΛΗΡΗΣ ΠΕΙΝΑΣ!!!
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ ΜΑΣ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΜΑΣ ΑΠ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ,ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ.
    ΜΗΝ ΓΥΡΙΖΕΤΕ ΤΟ ΒΛΕΜΑ ΣΑΣ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΗ,
    ΣΑΝ ΑΛΛΟΙ ΛΩΤ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΚΙΡΠΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΦΗΛΙΟ ΜΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.
    ΚΑΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ,ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΟΧΙ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ,ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ.
    Η ΧΡΙΣΤΟ Η ΣΑΤΑΝΑ!!!
    ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΜΑΖΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ.
    Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΜΑΣ.
    ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.

      1. Η ΧΡΙΣΤΟ Η ΣΑΤΑΝΑ!!!
        ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΜΑΖΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ.
        Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΜΑΣ.
        ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ. (Y) (Y) (Y)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek