Διαφημίσεις

Έτσι όπως πρέπει να τα πει κάποιος δημοσιογράφος που σεβεται τα κακκαλα του..

https://www.youtube.com/watch?v=LTGDqZBgYuw



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

12 σχόλια στο “Χίος έξω από τα δόντια …”
  1. EΓΩ ΟΧΙ. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑ, ΕΝΩ ΠΑΝΤΑ ΨΗΦΙΖΑ ΚΑΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ, ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΕΞΟΥΣΙΑ. ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΑΠΗΥΔΗΣΑ, ΣΙΧΑΘΗΚΑ. ΤΑ ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ ΚΑΝΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΣΚΟΠΟΥ. ΚΙ ΕΡΙΞΑ ΑΚΥΡΟ. ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΩΤΗΡΕΣ. ΣΩΣΤΟ; ΛΑΘΟΣ; ΔΕΝ ΞΕΡΩ. ΕΧΩ ΠΑΝΤΩΣ ΗΣΥΧΗ ΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΟΥ.

  2. Ειναι αραγε αληθεια αυτη η κατηγορια [τα οντως βλαχικα μουτρα] του χιου; ΛΕΝΕ:

    Στεφανος Χιος… δεν ειναι μαστιχα, δεν ειναι νησι, δεν ειναι κολοκυθα [λογικα για το κεφαλι του το ΛΕΝΕ αυτο :)], ειναι ο δημοφιλης Βλαχος Χιτης και πρακτορας που επαγγελλεται ως δημοσιογραφος… [ο γραφων δια το δημο, και οταν ο δημος/κρατος ειναι διευθαρμενος/νο τι κανει τον δημοσιογραφο που το υπερασπιζεται :/ :\ :/ ] τουλαχιστον το προσπαθει. Το βλαχαδερο ονοματι Χιος, αυτος ο μεγαλος μακελαρης του πρωκτου (δεν γνωριζει ουτε καν την εννοια της λεξεως) που ειναι προσκολλημενος με τους χρυσοκωλους προσπαθει να αλλαξει στρατοπεδο στρεφομενος προς την Μασονια 《Πυθαγορεια Μασονικη Στοα》 ή 《Μεγαλη Στοα Ελλαδος》. Κατ’ αυτο τον τροπο στις εκπομπες του καλει πληθωρα μασονων, οπως τον μασονο Γουδί εεε Γούδη (τι Γούδη τι Γουδί, ουδεμια διαφορα) ο οποιος δηλωνει καθηγητης… Αν προσεξετε θα δειτε πως αυτοι οι μασονοι ηταν παντα καλεσμενοι του αλλου μασονου ανθελληνα Χαρδαβελα ή Χαρδαγελια, αυτου που προσπαθουσε μανιωδως να μας βρει (εμας, την Ομάδα Έψιλον). Οι μαδονοι λοιπον θα επιμορφωσουν τον αμορφωτο Χιο οπως και θα του διδαξουν την μασονικη παιδεία, δηλαδη την μαλθακοτητα, την σεμνοτυφια, κ.α. πολλα.
    Λετε να τον προοριζουν για τον νεο Χαρδαβελα τζουνιορ… [αφου ο χαρδαβελας αποστρατευτηκε απο τον παραφυσικο τομεα και τωρα το γλενταει με τα μουτρα στο πατωμα, φανταζομαι πως ναι].

    Βλαχο Χιο πρακτορακο, σου ευχομαστε καλη σταδιοδρομια στον μασονικο οικο.

    οι αγγυλες ειναι η δικη μου συμπληρωση οχι οι παρενθεσεις. Μονο οι αγγυλες.

    Παντος ολα δειχνουν πως μπηκε ειδη στον οικο τους.

    Καληνυχτα απο μενα

  3. Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΟΥΜΕ ΡΕ ΧΙΟ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ . ΦΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥΤΖΕΣ ΤΡΩΤΕ .

  4. η μαλάκες που τους ψηφίσατε δλδ ρε Χίο τους ψήφισες και εσύ μπράβο σου αφού το 70% δε ψηφίζει πλέον το 30% κυβερνάει αφού αυτό ψηφίζει αφού κατάφερες και είσαι στο 30% ωραίος να μουτζώνεσαι με χέρια και ποδάρια

  5. Ο Χίος Υποστήριζε μια καινούργια κυβέρνηση για να φύγουν οι προηγούμενοι,(τι καινούργια δηλ αλλά όλο το παλιό ΠΑΣΟΚ) μέχρι που βγήκε η καινούργια κυβέρνηση κ έκανε τα ίδια κ τώρα με τη σειρά του τους βρίζει κάθε μέρα κ δεν υπάρχει κ άλλος που να τους έχει πει τόσα όσα αυτός τα τελευταία 7 χρόνια τουλάχιστον.Αποτέλεσμα να τον διωξουν από όλα τα κανάλια της tv.Εαν κ αυτός αποδειχτεί προδότης θα πριστεί το κεφάλι του μια μέρα κ δεν το θέλει αυτό.Γι αυτό εσείς που γράφεται στα παραπάνω σχόλια καλό είναι να μιλάτε με πιο πολλά στοιχεία κ όχι επειδή δεν σας αρέσει το πρόσωπο κάποιου.όσο για Εβραίους πολιτικούς έχει πει για τους περισσότερους από αυτούς που έχει αναφερθεί ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΆΝΝΗΣ.Εαν κ ο Χιος είναι ΒΑΛΤΟΣ τότε δεν είναι να έχουμε εμπιστοσύνη σε ΚΑΝΕΝΑΝ.ΚΑΛΆ ΚΡΑΣΑΑ

  6. ΝΑΙ ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ, Ο ΒΡΩΜΙΚΟΣ ΧΙΟΣ ΚΑΙ Ο “ΚΑΘΑΡΟΣ” ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ…. ΤΡΑΒΑ ΤΟ ΚΑΖΑΝΑΚΙ ΤΩΡΑ ΡΕ ΒΟΘΡΕ ΙΕΧΩΒΑ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΕ

  7. εσυ τι ψηφιζεις ή τί ψηφιζες οταν κυνηγαγες ρασοφορους γκει στην οοδο αγιας αννης,κ.χιο;;;;;;;;;;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek