Διαφημίσεις

Σε μια εποχή που το 90% των κατοίκων αυτής της χώρας δεν ξέρει όχι μόνο τη μορφή αλλά ούτε το χρώμα του πεντακοσάευρου, οι ευρολάγνοι που μαζεύτηκαν σήμερα στην πλατεία Συντάγματος, μοίραζαν μικρογραφίες χορτονομισμάτων των 500ευρώ.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ;

Εάν αυτό δεν είναι εμπαιγμός σε βάρος των εκατομμυρίων Ελλήνων που υποφέρουν από την κρίση τότε τι είναι;

Για ΄μένα είναι προσβολή των νεκρών του μνημονίου (αυτοκτονημένων, αιφνιδίως θανόντων κλπ).

Για ΄μένα είναι ντροπή να δείχνεις 500εύρα σε ανθρώπους που δεν ξέρουν ούτε το 200εύρω, ούτε καν το 100εύρω.

ΕΛΕΟΣ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ

 



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ

O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

8 σχόλια στο “Δεν έχουν το Θεό τους οι ευρωλάγνοι. Προκαλούν πετώντας 500ευρά”
  1. πως ανεχόμαστε ακόμα Αδωνι..Βορίδη…Σπυράκη..
    Σταυράκη…Φώφη..Σαμαρά..
    Πως γίνεται και υπάρχουν ”φάν”των γελοίων κουρελόπανων αυτών ακόμα και τώρα…
    ..χωρίς να έχουν πολλοί και συμφέρον…Που εάν δε κλάσουνε αυτοί …κάποιοι ψηφοφόροι δεν ανασαίνουν…

    Κράξιμο! Κράξιμο μέχρι θανάτου…Και βλέπουμε…

  2. ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΒΛΕΠΩ ΕΝΑ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΠΛΑΣΜΑ ΜΕ ΓΥΑΛΙ ΚΑΙ ΜΑΛΛΙ ΑΠ ΤΟ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΦΥΡΙΧΤΡΑ , ΚΟΜΜΑΤΟΒΟΛΕΜΕΝΗ ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΚΟΜΜΑΤΟΑΝΘΡΩΠΙΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΡΟΥΣΦΕΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΜΙΖΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ Η ΤΩΝ ΠΑΣΟΚΟΣΚΥΛΩΝ ΚΗΦΗΝΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΦΥΡΙΧΤΡΑ . ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΙΔΙΑ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΖΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ . ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΟΙ ΣΤΡΑΤΟΙ , ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ . ΑΝ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΔΕΝ ΞΕΡΩ , Η ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝΕ ΟΤΙ ΦΑΜΕ ΟΤΙ ΠΙΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΡΠΑΞΕΙ Ο Κ…Σ ΜΑΣ. ΜΗ ΓΕΛΑΤΕ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΔΙΟΤΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΘΑ ΚΛΑΙΤΕ ΔΙΟΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΙ ΠΑΕΙ ΣΤΡΑΒΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ.
    ΤΟ Κ.Ε.Α. ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΗ ΣΤΡΟΦΗ . ΤΟ Κ.Ε.Α. ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ Κ.Ε.Α. ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ . ΤΟ Κ.Ε.Α. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΙΝΗΜΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ ΤΥΡΡΑΝΙΚΟ ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ. ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΟ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΟ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΟ . ΜΠΟΡΕΙ ΙΣΩΣ ΜΑΛΛΟΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΤΑ ΑΡΧΙΚΑ Κ.Ε.Α. ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ , Η ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ, Η ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΗΣ , Η ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΥΕΡΩΣΗΣ , Η ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ , Η ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ . ΤΟ Κ.Ε.Α. ΑΠΑΡΤΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΕΛΗ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ . ΟΙ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΑ ΚΑΙ ΗΘΙΚΑ ΥΓΙΕΣΤΑΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΥΠΕΡΑΝΩ ΥΠΟΨΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΝΟΜΙΚΟΙ , ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ , ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ . ΤΟ Κ.Ε.Α. ΔΕΝ ΕΝΤΟΠΙΖΕΤΑΙ ΔΕΝ ΣΤΙΓΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΔΕΝ ΕΚΦΥΛΙΖΕΤΑΙ ΔΕΝ ΕΞΑΓΟΡΑΖΕΤΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΒΙΒΑΖΕΤΑΙ .
    ΤΟ Κ.Ε.Α. ΘΑ ΑΥΤΟΕΜΦΑΝΙΣΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΕ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟ ΑΝΥΠΟΠΤΟ ΑΝ ΠΑΡΑΣΤΕΙ Η ΑΝΑΓΚΗ.
    ΔΙΑ ΝΑ ΕΙΣΧΩΡΗΣΕΙΣ ΕΙΣ ΣΤΟ Κ.Ε.Α. ΕΙΣΑΙ ΕΠΙ 12 ΣΥΝΑΠΤΑ ΕΤΗ ΥΠΟ ΑΥΣΤΗΡΗ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ ΣΟΥ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΣΟΥ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΣΟΥ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΩΡΑ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ OI ΟΜΟΙΔΕΑΤΕΣ ΣΑΣ ΚΥΡΙΑ ΓΕΦΥΡΑΙΑ ΩΡΑΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΦΥΡΙΧΤΡΑ ΠΟΣΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΠΙΑΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΔΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΗΘΟΣ ;
    ΟΥΔΕΝ ΕΤΕΡΟΝ
    ΚΑΘΑΡΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.
    ΜΕ ΤΗΝ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΝΑΡΕΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΙΛΟΤΗΤΑ
    Α.Η. ΕΛΛΗΝ ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΑΡΚΑΣ

  3. α!!!φωτοτυπια!,
    χαιρω πολυ ,τετοια σου τυπωνω καμια 1000αδα κ τα μοιραζω κ γω,
    ο σκοπος ειναι να ειναι κανονκα,αλλιως αστο…

  4. Giati ta 500eyra den einai petsetakia na peftoun me tin sesoula na kanoun ravasakia?
    Tora molis mou irthe ayti I stihomoithia, den to pira apo allou, den leo psemmata!!!
    Oso gia to mature tis foto tha tis edina mia pipa.

  5. ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΕΒΕΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΙΣ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΕΣ ΨΥΧΕΣ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΞΕΦΤΕΛΙΣΜΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΕΒΑΛΛΕ Η ΕΥΡΩΠΗ ΠΟΥ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΓΛΥΦΟΥΝ ΚΑΙ ΛΑΤΡΕΒΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.ΑΠΛΑ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ

  6. το κομματοσκυλο γελαει.φαινεται οτι τα σκελια χαρηκανε απο τη διαδηλωση.φιδι,καταχαμο,με μια σφυρικτρα,που μπορει να την βαλει στον πισινο της.Το νιους ιτ,ειναι του νικολακη,που μενει στο πανοραμα της βουλας και τον φυλανε αστυνομικοι.απο εκει που τρωει η πατσαβουρα της εικονας…απο εκει τρωει και ο νικολακης.Α..καποτε αυτος ο νικολακης,εκανε τον διαμεσολαβιτη της αστυνομιας,στο δολοφονο της νιοβης…με τον βασιλοπουλο αρχηγο της ελ.ας ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΕΚΑΜΙΤΗ!…που σκοτωθηκε η γκινακη…θυμαστε;;;;μπα….που να θυμαστε…ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ!ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΤΑΞΕ ΤΟ 81 ΤΑ ΘΥΜΑΣΤΕ-ΝΑΙ;ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΦΑΓΕ ΤΟ 99 ΤΑ ΘΥΜΑΣΤΕ???ΟΧΙ.ΓΙΑΤΙΙΙΙ;;;;;ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΤΟΥ 2008 ΤΙΣ ΘΥΜΑΣΤΕ;;;;ΤΟΥ 9?ΤΑ ΗΜΙΑ;ΟΧΙ..ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΒΟΛΕΨΑΝ ΓΙΑ 3 ΓΕΝΙΕΣ,ΤΟΥΣ ΘΥΜΑΣΤΕ!!!ΓΙΑΥΤΟΟΟΟ ΓΕΛΑΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ.ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΨΗΦΟΦΟΡΟ.

  7. 1oν ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.
    ΑΛΛΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΕΤΟΙΑ ΒΟΛΕΜΕΝΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ (ΒΛΕΠΕ ΠΑΓΚΑΛΟΣ-ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ), ΕΕΕ ΤΩΡΑ
    ΞΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΕΛΕΓΕ……ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ.
    ΠΡΟΦΑΝΟΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΑΝ ΑΔΙΚΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΤΡΑ.
    ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΟΥΤΕ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΝΑ ΦΑΝΕ.
    ΑΥΤΟΙ ΕΦΑΓΑΝ-ΕΦΑΓΑΝ…..ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΣΑΝ ΑΚΟΜΗ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΚΑΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΧΟΡΤΑΣΟΥΝ.
    ΟΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΨΑΝΕ, ΟΣΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΛΕΨΑΝ ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΙΝΟΥΝ.
    ΑΥΤΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΦΕΡΑΝΕ ΩΣ ΕΔΩ……ΟΧΙ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ.
    ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΛΑ,
    ΟΣΑ ΠΑΚΕΤΑ ΕΣΠΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΕ ΔΕΝ ΘΑ ΧΟΡΤΑΣΟΥΝ.
    ΕΛΠΙΖΩ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ
    ΜΥΑΛΟ, ΑΛΛΙΩΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΤΑΝΕ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ
    ΤΩΝ ΑΔΙΚΙΜΕΝΩΝ.
    “The best name”

  8. ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΑΥΤΗ Η “ΚΥΡΙΑ” ΑΝ ΕΙΧΕ ΒΡΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟ ΘΑ ΓΥΦΤΟΚΑΜΑΡΩΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *