Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

16:02 - 19/06/2015

ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΣΟΥΠΑ

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΓΙΑ ΤΣΑΜΠΑ WI-FI ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ?
ΕΙΧΕ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΛΑΛΟΥΣΕ ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΡΩΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΘΟ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ .
ΕΠΙΣΗΣ Η ΠΟΛΥ ΥΠΟΠΤΗ ΑΛΛΑΓΗ ΣΕ ΨΗΦΙΑΚΟ ΣΗΜΑ ΣΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΚΑΙ Η ΠΡΕΜΟΥΡΑ ΤΟΥ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΤΗ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΓΟΡΑΣΕ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΧΑΡΙΣΑΝ ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΤΡΕΧΑΜΕ ΣΑΝ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ .
ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΤΙΜΗ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ ΝΟΜΙΖΩ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΛΟΥΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΟΡΑΤΑ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΣΟ ΤΗΓΑΝΙΖΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΠΟΣΟ ΖΗΜΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΡΤΕΛ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ.
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΕΠΙΓΕΙΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙΣ ΧΗΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΥΠΟΗΧΩΝ ELF ΟΠΟΥ Ο ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΥΠΟΜΝΗΜΑΤΑ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΦΩΝΗ ΒΟΩΝΤΩΝ ΕΝ ΤΗ ΕΡΗΜΩ . ΔΗΛΑΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΟΥΠΑ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΝΗΤΙΚΗΣ ΜΗ ΙΟΝΙΖΟΥΣΑΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΗΜΑΔΙΑ . ΕΝΩ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΞΕΚΑΛΟΥΠΩΣΕΙΣ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΡΑΒΙ ΦΑΡΜΑΚΑ ΜΗ ΠΑΣ ΕΤΣΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΤΟ ΚΑΤΙ ΤΙ ΣΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΥΣ !!!!!
ΤΗΝ ΤΡΟΦΗ ΘΑ ΤΗΝ ΠΙΑΣΩ ΣΕ ΑΛΛΟ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΙΑΣΕΙ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ .ΒΕΒΑΙΑ Ο ΠΡΩΗΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΠΗΓΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΟΙ ΙΘΥΝΟΝΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΧΘΕΣΙΝΟΙ , ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΟΧΟΣ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ ΤΣΑΜΠΑ WI-FI ΜΕ ΜΟΝΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΡΟΥΤΕΡ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟ …….ΑΝΑΛΟΓΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΑΤΟΣ !!!
ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΧΑΜΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΣΚΙΤΖΗΔΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΚΑΙ ΜΗ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΟΥ . ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΑ ( ΧΡΩΜΑΤΑ ΑΝΤΙΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ , ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ .ΧΑΛΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗΣΙΑΣΤΑ.
ΕΔΩ ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ …. ΤΟ ΝΑ ΠΟΥΛΑΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΦΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΑΠΑΤΕΩΝΙΣΚΟ . ΤΟ ΝΑ ΠΟΥΛΑΣ ΚΑΤΙ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΜΕ ΟΔΗΓΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΙΣΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΘΥΝΟΝΤΕΣ .

SUBMARINE



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με submarine
42 ΕΤΩΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ. ειδικος στην συμπαντικη μουσικη των χορδων..... ενα πασχα κονομησα μια φωτοβολιδα στο ματι και απο τοτε ελαμψαν ολα .............πατερας 9 εκ Ελληνων !!!!!!

Σχόλια Αναγνωστών (6)

  1. Κων/νος Χατζηκώστας 06/19/2015 @ 5:42 ΜΜ

    Κύριε Γκόνο υπάρχει ένα πρόβλημα με το σάιτ σας -ισως να σας έχουν ενημερώσει κι άλλοι- Δοκίμασα από διαφορετικούς υπολογιστές και διαπίστωσα ότι μια συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλει να βρει κάποιος και να διαβάσει, δεν συγκρατείται στους σελιδοδείκτες, δεν ανοίγει από την αναζήτησή σας, δεν ανοίγει από την αναζήτηση του google, ούτε από την διεύθυνσή της όταν διαμοιράζεται σε email. Αντί αυτής, σε όλες τις περιπτώσεις, εμφανίζεται μόνο η Αρχική σας σελίδα. Αυτό συμβαίνει από την 1η του μηνός, ίσως και 2-3 μέρες νωρίτερα. Βρήτε κάποια λύση.
    Ευχαριστώ

  2. Επειδή η ενημέρωση για θέμα δεν πρέπει να γίνεται από ημιμαθείς και μάλλον άσχετους, αν και ο ιδιοκτήτης του blog φωνάζει αν δημοσιεύουμε συνδέσμους, εδώ μερικές πιο υπεύθυνες σελίδες σχετικά με την η/μ ακτινοβολία και σχετικές μετρήσεις:

    Το πρόγραμμα “ΕΡΜΗΣ” του ΑΠΘ – http://hermes.physics.auth.gr/gr/stations

    Ελληνική Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας (ΕΕΑΕ) – http://eeae.gr/index.php?pvar=php/ni/ni&map=ni0

    Το πρόγραμμα pedion24, του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και του Πανεπιστημίου Αιγαίου, – http://www.pedion24.gr/index.jsp

    Α, και κάποιες πληροφορίες από τους “επαγγελματίες”:

    http://www.eekt.gr/TechnologyofMobileTelephonyHuman/ScientificOrganizationLimitsMeasurements/tabid/104/language/el-GR/default.aspx

  3. ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΟΜΙΖΩ ΧΑΖΟ ΝΑ ΣΟΥ ΨΗΝΑΝ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΤΟ ΕΛΕΓΑΝ …

    • Αν δεν εμπιστεύεσαι τους ερευνητές των ελληνικών πανεπστημίων και τις μετρήσεις τους και πιστεύεις τους άσχετους που σου πουλάνε συνομωσίες-σανό, ο δικός σου ο εγκέφαλος μάλλον έχει ήδη “ψηθεί”. Κρίμα.

  4. ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΜΕΤΡΑΝΕ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΗΝ ΡΥΠΑΝΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ ? ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΦΥΤΕΨΑΝ ΜΙΑ ΚΕΡΑΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΤΑΡΑΤΣΑ ΚΑΜΟΥΦΛΑΡΙΣΜΕΝΗ ΣΑΝ ΚΑΜΙΝΑΔΑ , ΗΤΑΝ ΑΙΤΙΑ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΑ ΠΕΡΙΜΕΤΡΟ. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΦΕΡΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΡΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΡΥΠΑΝΣΗ ΜΕ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΕΙΔΙΚΑ ΒΑΡΑΓΕ ΚΟΚΚΙΝΟ . ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ Η ΚΕΡΑΙΑ !!! ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΕΦΑΛΙ ΕΧΕΙ ΨΗΘΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΠΡΟΣ ΒΡΩΣΙΝ ??????????????

  5. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ. ΕΙΠΑΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΟ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*