Διαφημίσεις

Αναρωτηθήκατε ποτέ τον λόγο για τον οποίο επέμενε η ΤΡΟΙΚΑ στην υποχρεωτική χρήση της ψηφιακής τηλεόρασης, κάτι που είναι και όρος του μνημονίου;

Γνωρίζετε ότι σε παγκόσμια κλίμακα μόνο η Ελλάδα την επέβαλε, χωρίς δικαίωμα επιλογής για τους πολίτες;

Πάμε να δούμε το γιατί λοιπόν ….

Στα κινηματογραφικά φιλμ, το κάθε δευτερόλεπτο αναλύεται σε 24 καρέ, ροή που εξασφαλίζει φυσιολογική κίνηση στην οθόνη. Αν τα καρέ ανά δευτερόλεπτο είναι λιγότερα, η κίνηση θα φαίνεται αργή και αν είναι περισσότερα, θα φαίνεται γρήγορη.

Αν από αυτά τα 24 καρέ αφαιρεθούν π.χ. τρία (3) και αντικατασταθούν με άλλα, άσχετα με το περιεχόμενο του φιλμ, το μάτι μας θ΄αντιληφθεί την παρεμβολή των “ξένων” καρέ, αλλά ο εγκέφαλος δεν προλαβαίνει να κατανοήσει το περιεχόμενό τους, με αποτέλεσμα να τα αποθηκεύσει στο υποσυνείδητο, χωρίς εμείς να αντιληφθούμε το παραμικρό.

Η μέθοδος αυτή εφαρμόζεται εδώ και δεκαετίες για διαφημιστικούς σκοπούς, με εκπληκτικά αποτελέσματα.

Η ψηφιακή tv λοιπόν, έχει ανάλογες δυνατότητες επέμβασης στο υποσυνείδητό μας, αφού παρακολουθώντας π.χ. το δελτίο ειδήσεων, παρεμβάλλονται μηνύματα με την ίδια παραπάνω μέθοδο, αλλά με πολύ πιο σύγχρονα ψηφιακά μέσα, χωρίς να τα αντιλαμβανόμαστε, κάτι το οποίο δεν θα μπορούσε να γίνει με την αναλογική tv.

Εδώ πλέον δεν μιλάμε για διαφημιστικά μηνύματα, αλλά για πολιτικά, κοινωνικά, οικονομικά και γενικά, μηνύματα χειραγώγησης της κοινής γνώμης και ελέγχου των αντιδράσεών της.

Γι αυτόν τον λόγο, το ξαναλέω, επεβλήθη η αλλαγή από αναλογική σε ψηφιακή tv, ως απαράβατος όρος του μνημονίου και όχι γιατί τους ενδιέφερε η ποιότητα της τηλεθέασής μας.

Για παράδειγμα, ενώ όλοι μας γνωρίζουμε και παραδεχόμαστε την κατευθυνόμενη ενημέρωση συγκεκριμένου MEGAλου καναλιού, αυτό εξακολουθεί να κατέχει την πρώτη θέση στην τηλεθέαση των δελτίων ειδήσεων. Άλλο χαρακτηριστικό παράδειγμα, είναι τα ασυνήθιστα υψηλά ποσοστά τηλεθέασης των Τούρκικων σήριαλ …

Ελπίζω ότι αυτό το κείμενο βοηθά αρκετά στην κατανόηση της μαλθακότητας και της έλλειψης αντίδρασης σε όσα συμβαίνουν γύρω μας.
(ΔΙΑΠΙΣΤΩΜΕΝΟ ΩΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ, ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΑΚΗ)



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

9 σχόλια στο “ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ – ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ!!!!”
  1. Γιατί δεν αναλύει κάποιος ένα μέρος κάποιας εκπομπής από αυτές που εννοείτε, ώστε ο ισχυρισμός να αποδειχθεί περίτρανα; νομίζω ότι για όποιον είναι εξοικειωμένος με αυτού του είδους τα προγράμματα η παράθεση των καρέ θα είναι απλώς παιχνιδάκι…

  2. Se pagkosmia klimaka den einai mono stin Ellada poy epevlithike to psifiako sima… S oli tin e.e. mpike to psifiako kai oxi apo tin mia mera stin alli. Opote to arthro soy den to exeis ereunisi kai poly gia na to grapseis. Eisai anakrivis.

  3. Αφου γινεται ετσι ας κανουμε και εμεις το ιδιο.
    Να ανεβασουμε χιλιαδες βιντεο στο youtube που θα εχουν υποσυνειδητα μηνυματα να φυγουν οι κλεφτες που μας κυβερνουν.
    Θα πιασει η μονο τα σατανικα πιανουν?

  4. έλα αυτή η παπάρα έχει χιλιοειπωθεί ….για αυτούς τα πράγματα είναι 1 + 1 κάνουν 2 ….
    ΣΤπ ψηφιακό κανάλι βάζεις 4 κανάλια στο αναλογικό 1 …
    Σε 10 συχνότητες χωράνε 40 κανάλια …..
    Τόσο απλά είναι τα πράγματα …οι υπόλοιπες συχνότητες πάνε
    για ξεπούλημα …(αυτό εξηγεί το του μνημονίου κομμάτι )
    Άσε το υποσυνείδητο …σε συνειδητό επίπεδο να δούμε τι θα κάνουμε για να τους στείλουμε στον διάολο

  5. παιδια…ας αναλυσει καποιος αυτα τα 24 καρε κ να βρει τα "υποσυνειδητα" ετσι ωστε να πειστουμε…

  6. ΔΙΑΛΕΧΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΥΠΟΔΟΛΗ,ΜΑΘΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΝΩΣΗ, ΠΩΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΕ ΔΙΚΑ ΣΑΣ SUBLIMINAL ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΕ ΗΧΟΥΣ, ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΜΥΝΗΜΑΤΑ,ΕΤΣΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ (ΕΑΝ ΒΑΛΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΚΑΤΑΦΑΣΗ AFFIRMATION) ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ.
    ΨΑΧΤΕ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΓΙΑ ΥΠΝΩΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΣΕΙΝΕΙΔΗΤΟ ΟΛΑ ΕΚΕΙ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ. ΤΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΦΙΛΤΡΑΡΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΥΘΗΝΕΙ (ΗΝΙΟΧΟΣ) ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΟΡΜΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟ(ΑΛΟΓΑ)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *