Διαφημίσεις

Αγάντα ΕΛΛΗΝΑ! ΑΓΑΝΤΑ … ΚΙ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ!

Υπάρχει ένας τόπος στην καρδιά μου… η πρώτη ανάσα που πήρα…η πρώτη εικόνα… τα πρώτα μου λόγια…. η πρώτη και τελευταία μου αγάπη…. μια αγάπη, γεμάτη φως και χρώματα… από το βαθύ γαλάζιο ως το θαλασσί, κι ανάμεσά τους κόκκινο του πάθους χρώμα, πορτοκαλιά και μαβιά να παίζουν με το φως το λαμπερό….

Υπάρχει ένας τόπος στην καρδιά μου, που κανείς δεν μπορεί να μου τον πάρει…

Υπάρχει ένας τόπος στην καρδιά σου…. δες τον… φέρτον μπροστά σου… και ΘΥΜΗΣΟΥ…

ΘΥΜΗΣΟΥ πως ριγουσες όταν κρατούσες το κοντάρι με το πανί το λευκό και το μπλε….

ΘΥΜΗΣΟΥ πως ριγούσες στις νίκες των προγόνων σου….

ΘΥΜΗΣΟΥ πως πότιζες το χώμα της με τα δάκρυά σου, όταν φώναζες “ΑΕΡΑ” και “ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ“…

ΘΥΜΗΣΟΥ, πως στις φλέβες σου, δεν κυλά αίμα σαν των άλλων ανθρώπων, μα ΑΙΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ!

ΘΥΜΗΣΟΥ και γύρνα στο χθες, για να πάρεις δύναμη…
ΘΥΜΗΣΟΥ και γονάτισε σ’ ένα ξωκκλήσι…..
ΘΥΜΙΣΟΥ και σφίξε στο χέρι σου το σπαθί των προγόνων σου και το τουφέκι του ’40…

ΘΥΜΗΣΟΥ και ΣΗΚΩ, ΕΛΛΗΝΑ!
ΘΥΜΗΣΟΥ ΚΑΙ ΓΙΝΕ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΑΙ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ, ΚΑΙ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΔΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΗΡΩΑΣ ΘΕΣ ΓΙΝΕ…. ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΟΝΟ ΗΡΩΕΣ ΓΕΝΝΗΣΕ.
ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ!

ΥΠΑΡΧΕΙ ένας τόπος στην καρδιά μου, που είναι η πρώτη και η τελευταία μου ΑΓΑΠΗ!
ΥΠΑΡΧΕΙ ένας τόπος στην καρδιά σου!
Κι αυτός ο τόπος είναι δικός σου και δικός μου!
ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΘΑ ΧΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ!
Αγάντα ΕΛΛΗΝΑ!
ΑΓΑΝΤΑ … ΚΙ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ!
Μου φτάνει η ΨΥΧΗ μας να γιγαντώσει…
Δες, άκου, μύρισε τον βασιλικό και το λεμονοθύμαρο και θυμήσου….

Η ΕΛΛΑΔΑ, ΖΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΖΕΙ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ!

ΑΜΗΝ!

πηγη



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

8 σχόλια στο “Στάσου εδώ…. άκουσέ με, διάβασέ με…. και μην με προσπεράσεις… ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΜΙΛΑΩ, ΕΛΛΗΝΑ!”
  1. Αυτή είναι η Ελλάδα μέσα μας………………. και αυτή θα μας κάνει να κάνουμε πράξη τα όσα είμαστε και θέλουμε………… αρκεί να την ξαναθυμηθούμε………..

  2. Συμφωνω με τον ανωνυμος 4.18. Το προβλημα μας ειναι πως λεμε λεμε λεμε και ξαναλεμε ξαναλεμε ξαναλεμε αλλα δεν ΚΑΝΟΥΜΕ. Και οσο δεν κανουμε απλα θα ειμαστε ολο λογια. Φαυλος κυκλος ολο ερχεται αυτη η ρημαδα ωρα και ολο στον δρομο ειναι

  3. Αυτη ειναι η γη που μας γεννησε , τα νερα μας , ο ουρανος μας οι πετρες μας , το χωμα που ειναι ποτισμενο παντου απο το αιμα των προγονων μας . Τιποτα πια απο ολα αυτα δεν ειναι δικο μας μας τα πηραν ολα και μας εμεινε μονο η ντροπη που δεν μας δωθηκε η δυνατοτητα να τα υπερασπιστουμε , που σκλαβωθηκαμε ακαπνοι στο ονομα του δυτικου ψευτοπολιτισμου τους και του βολεματος μερικων , αναξιοι απογονοι Σπουδαιων Προγονων .Καναμε θεο την κοιλια μας , γιναμε ευρωμαιμουδες και καταπιαμε την περιφανια μας . Απο ΕΛΛΗΝΕΣ μεταλαχτηκαμε σε ερπετα . ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ αν εχουμε τα κοτσια να τη νιωσουμε πια κι αυτη .

  4. ΛΟΓΑΡΙΑΣΑΤΕ ΛΑΘΟΣ ΜΕ ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΕΜΠΟΡΟΙ , ΔΕ ΜΕΤΡΙΕΤΑΙ ΠΑΤΡΙΔΑ , ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΗΧΗ . ΚΙ ΑΝ ΜΙΚΡΟΣ ΕΙΝ Ο ΤΟΠΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΛΕΙ , ΜΠΟΡΕΙ ΤΟΝ ΑΣΗΚΩΤΟ ΒΡΑΧΟ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΕΙ ΜΕ ΤΟ ΝΥΧΙ . ΤΟΥΤΗ Η ΔΙΨΑ ΔΕ ΣΒΗΝΕΙ , ΤΟΥΤΗ Η ΜΑΧΗ ΔΕΝ ΠΑΥΕΙ . ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ , ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΜΕ ΣΚΛΑΒΟΙ . ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ .

  5. ΟΧΙ , ΕΣΑΣ ΔΕ ΣΑΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟΥΤΗ Η ΓΗ , ΔΕ ΣΑΣ ΞΕΡΕΙ . ΟΛΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΙ ΑΠ ΤΟ ΚΑΘΕ ΛΙΘΑΡΙ , ΑΠ ΤΟ ΧΩΜΑ , ΑΠ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ , ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ Τ ΑΓΕΡΙ , ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΜΑΣ ΜΙΑ ΣΤΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ . Η ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΕΠΗΡΕ ΜΙΑ ΠΝΟΗ ΑΠ ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ , ΟΛΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ , ΜΑ ΓΙΑ ΣΑΣ , ΟΛΑ ΞΕΝΑ . ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΞΕΝΟΙ ΚΙ ΟΣΑ ΒΑΓΙΑ ΑΝ ΚΡΑΤΑΤΕ , ΤΟΥΤΗ Η ΓΗ ΔΕΝ ΠΟΥΛΙΕΤΑΙ , ΔΕΝ ΤΗΣ ΓΙΝΕΣΤΕ ΦΙΛΟΙ . Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΝΑ , ΕΧΕΙ ΜΝΗΜΗ , ΘΥΜΑΤΑΙ ΑΠ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΤΗΣ ΚΟΡΦΟ ΠΙΑ ΒΥΖΑΞΑΝΕ ΧΕΙΛΗ …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek