Διαφημίσεις

Προβοκάτσια ή κάποιοι θερμόαιμοι θεωρούν ότι υπάρχουν περιθώρια να λυθεί το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η χώρα με ένοπλη βία κατά των κρατικών αρχών;

Όπως και να έχει μια σειρά μηνυμάτων στο facebook από κάποιον “Σύνδεσμο Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων” προβληματίζει για την προέλευσή του και τους σκοπούς που εξυπηρετεί.

Το μήνυμα που προειδοποιεί με έναρξη … ένοπλης αντίστασης στην Αστυνομία λόγω της συμπεριφοράς της σήμερα στις Σκουριές Χαλκιδικής (απαράδεκτη η συμπεριφορά των Αρχών επικοινωνιακά και πρακτικά) συνοδεύεται από φωτογραφίες αιχμαλωτισμένων αστυνομικών από ανατολική χώρα (διακρίνονται ο οπλισμός τους που είναι ΑΚ-47) και την λεζάντα «Τα πράγματα έχουν “τρόπο”, αλλά και όρια. ΕΑΝ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΣΥΜΠΡΑΞΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ (στα δίκαια αιτήματά του), ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ.

Και αν κατέβει ο ΣΤΡΑΤΟΣ στους δρόμους δεν μας χρειάζεται καθόλου η Αστυνομία. Δεν θα υπάρξει η παραμικρή παραβατική συμπεριφορά από κανέναν». αναφέρεται στο μήνυμα και σαφώς προβληματίζει η προέλευσή του. Γιατί οι εν ενεργεία έφεδροι διακρίνονται για την πίστη τους στους νόμους και ουδέποτε είχαν δώσει δείγμα τέτοιας συμπεριφοράς.

Αν όντως είναι “έφεδροι ειδικών δυνάμεων” καλό θα είναι να πάρουν το μήνυμά τους πίσω και να ζητήσουν συγγνώμη, εκτός και αν θεωρούν ότι υπάρχει περιθώριο η χώρα εκτός από τον εξωτερικό εχθρό να αντιμετωπίσει και μια εμφύλια σύγκρουση.

Εμείς δεν πιστεύουμε ότι είναι έφεδροι των ειδικών δυνάμεων, πάντως…

Και προσθέτουν στο μήνυμά τους: «Καλό είναι να ηρεμήσουν κάποιοι θερμοκέφαλοι ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ, λακέδες των πολιτικών, για να μην δούμε αντίστοιχες σκηνές στην Ελλάδα. Ο ρόλος της Αστυνομίας είναι να πασχίζει υπέρ της προστασίας του Λαού και όχι εναντίον αυτού. Σε αντίθετη περίπτωση, ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΝΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. Και τότε να δούμε, πού θα κρυφθούν οι “θερμοκέφαλοι”…. Η δικαιολογία περί “εκτέλεσης διαταγών” δεν θα τους καλύπτει σε καμία περίπτωση. Ας το έχουν υπ’ όψιν τους».

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Σχόλιο ELNEWS: Οι προδοτικές και παράλογες πολιτικές των κυβερνήσεων έχουν φέρει τους Έλληνες σε διχασμό… Ακόμα και το ίδιο το στράτευμα. Δεν ξέρουμε πλέον ποιοι νόμοι λειτουργούν υπέρ του Ελληνικού λαού και ποιοι όχι… Ποιοι διαφυλάττουν την Εθνική μας κυριαρχία και ποιοι όχι. Ο Στρατός ήταν, είναι και θα είναι τμήμα του ίδιου του Ελληνικού λαού με μια μοναδική αποστολή. Να υπερασπίζεται τα σύνορα μας… Να προστατεύει την ιστορία μας… Ο Στρατός δεν είναι και δεν πρέπει να γίνει μέσον που θα παίρνει μέρος σε εσωτερικές διαμάχες… Αυτό αφορά και τα τμήματα εφέδρων που θα πρέπει να είναι προσεκτικά στο τι λένε, ακόμα και αν ηθικά έχουν δίκιο σε πολλά από αυτά που πιστεύουν.

Όσον αφορά την Ελληνική αστυνομία το έχουμε ξαναδηλώσει. Όσο θα κάνει σωστά την δουλειά της και θα προφυλάσσει τους Έλληνες πολίτες θα είμαστε μαζί της… Όταν συμπεριφέρεται όμως στο λαό -χωρίς να υπάρχει αιτία σοβαρή- με τακτικές απάνθρωπες, θα μας βρίσκει απέναντι της.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

4 σχόλια στο “Προβοκάτσια ή θερμόαιμοι;; Αντάρτικο προαναγγέλλουν κάποιοι που εμφανίζονται ως “Έφεδροι Ειδικών Δυνάμεων”!!”
  1. ΣΩΣΤΟΙ, ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΜΑΤΑΤΖΗΔΕΣ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ΟΙ ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΟΙ ΤΗΣ ΤΡΩΙΚΑΝΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑΓΑΝ ΓΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΑΝ ΑΝΤΡΕΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΑΝΤΡΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕ

  2. ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΚΥΡΙΕ…..ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΕΦΕΔΡΟΙ…..Ο ΔΙΧΑΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ……ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ,ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΦΤΩΧΟΥ,ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ ΠΟΥ ΠΕΙΝΑΕΙ, ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ….ΤΑ ΜΑΤ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΣ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΕΞΩ ΜΕ ΤΗ ΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΒΑΡΑΝΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ….Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ…ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ….

  3. Προβοκατσια , ισως ,ΘΕΡΜΟΑΙΜΟΙ ομως πρεπει να ειναι…ΨΥΧΡΟΑΙΜΑ ,ειναι μονο τα ερπετα .Ψυχροαιμους ,αναισθητους και αβουλους μας θελουν στο ονομα της "ειρηνης" και της πλεριας "δημοκρατιας" και να τα χαλια και τα αποτελεσματα του ψευτοβολεματος και του φοβου μας . Αυτα παθαινεις οταν βαζεις την κοιλια πανω απο ιδανικα ,πατριδα και ελευθερια . Ζεις αλλα μεσα στο φοβο…ΖΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ.

  4. Εγώ πιστεύω ότι ΕΧΕΙ ΑΡΓΗΣΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ο στρατός να αναλάβει. Έπρεπε ήδη να έχει μπει στη Βουλή και να τους μαζέψει ΟΛΟΥΣ!
    Δεν ξέρω κανέναν από τη γειτονιά, από το περιβάλλον μου, από τον επαγγελματικό χώρο που να μην συμφωνεί με αυτό.
    ΟΛΟΙ δε πιστεύουν ότι Χούντα και Πραξικόπημα ζούμε ΤΩΡΑ.
    Δεν ξέρω ποιός έγραψε το άρθρο και προσπαθεί να μας …. "τρομάξει" αλλά ΔΕΝ φοβηθήκαμε, αντίθετα ανυπομονούμε για τη μέρα που πολιτικοί, δημοσιογράφοι, συνδικαλιστές, θα πέσουν στα χέρια μας……………… κι αν σ' αυτό βοηθήσει ο Στρατός, μπράβο του

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *