Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

11:15 - 14/06/2015

Αυτός δεν είναι ο ξάδελφος του Σβαρτζενεγκερ !!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Είναι το ολόκληρο από την μπριζόλα που έχεις στο πιάτο σου .

Η ελίτ έχει επέμβει σε όλη τη διατροφική μας αλυσίδα τροποποιώντας τα πάντα .

Μία από τις λύσεις μας σαν ανθρωπότητα θα ήταν να έιχαμε περάσει στην αυτάρκειά μας και στη δική μας παραγωγή τροφής, κάθε σπίτι, κάθε οικογένεια.

Αργήσαμε, δεν ακούσαμε, δεν ξυπνήσαμε και πρόλαβαν να βάλουν νόμους για το αν μπορούμε να έχουμε τα δικά μας ζώα για το αν μπορούμε να συλλέγουμε το νερό της βροχής.

epi-prosopikou

Είναι εξωφρενικό ακόμα να υπάρχουν συνάνθρωποί μας οι οποίοι πιστεύουν ότι το σύστημα δεν έχει στραφεί εναντίον μας .

Υπάρχουν τόσα πολλά σημάδια, τόση πολλοι νομοι τόσες πολλες κινησεις της μαύρης φατρίας απέναντι στην ανθρωπότητα για να την γονατίσει που πλέον αυτός που αρνείται να το δει καταντάει επικίνδυνος για το σύνολο .

Οι λύσεις στην επίθεση κατά της ανθρωπότητας ήταν να μπορέσουν οι ανθρωποί να έχουν μια νέα σύμβαση αλήθειας μεταξύ τους και να θελήσει η ίδια η ανθρωπότητα να γυρίσει τον εαυτό της 60 με 80 χρόνια πίσω .

Φοβόμαστε το πίσω λες και είναι κάτι κακό, φοβόμαστε το πίσω όταν μπροστά μας είναι ο απολυτος γκρεμός και το απόλυτο τέλος της οποιαδήποτε ελευθερίας μας και ίσως και της ίδιας μας της ζωής .

Και αυτό έχει συμβεί γιατί ξανά μας έχουν εκπαιδεύσει να κοιτάμε μπροστά, να κοιτάμε μπροστά για ενα δικό μας αγνωστο μέλλον και ενα δικό τους απόλυτα κυριαρχικό μέλλον ενός πλανήτη φυλακή .

Περάστε στην ανυπακοή προσπαθήστε με οποιους τρόπους μπορείτε να παρακάμψετε ή να λυγίσετε νόμους και κανόνες φροντίστε να δημιουργήσετε την αυτάρκεια σας ακόμα και αν θεωρείστε παράνομοι .

Δεν θα αργήσει η στιγμή που η τροφή δεν θα είναι καθαρή, δεν θα αργήσει η στιγμή που δεν θα μπορούμε να συντηρήσουμε τους εαυτούς μας .

Κατοχικά νέα



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. Ανώνυμος 06/14/2015 @ 11:20 ΠΜ

    Codex Alimentarius.

  2. Ανώνυμος 06/14/2015 @ 12:15 ΜΜ

    Ο ξαδερφος του Branch Warren einai

  3. Ανώνυμος 06/14/2015 @ 6:57 ΜΜ

    Τυπικό δείγμα συνομωσιολογίας για ΓΤΟ κλπ. Η αλήθεια είναι φυσικά αλλού:

    Σχετικά με την ράτσα αγελάδων Belgian Blue:

    https://en.wikipedia.org/?title=Belgian_Blue

    http://depletedcranium.com/the-belgian-blue-no-its-not-a-gmo/

    http://www.stelmameat.gr/%CE%A5%CF%80%CE%B7%CF%81%CE%B5%CF%83%CE%AF%CE%B5%CF%82/%CE%A1%CE%AC%CF%84%CF%83%CE%B5%CF%82%CE%B6%CF%8E%CF%89%CE%BD/%CE%A1%CE%AC%CF%84%CF%83%CE%B5%CF%82%CE%B6%CF%8E%CF%89%CE%BDmodal/tabid/241/language/el-GR/Default.aspx

    Η ράτσα προέρχεται από το Βέλγιο αλλά είναι γνωστή και στην Γαλλία ως Race de la Moyenne et Haute Belgique. Συναντάται και με άλλα ονόματα όπως Belgian Blue-White, Belgian White και Blue Pied, Belgian White Blue, Blue και Blue Belgian. Η βαρειά μυώδης εμφάνιση του ζώου, είναι ένα χαρακτηριστικό που το μοιράζεται με τα Piedmontese. Το όνομα προέρχεται από το τυπικό γκρί-μπλέ χρώμα του τριχώματος αν και αυτό μπορεί να ποικίλει από άσπρο έως μαύρο.

    Η Belgian Blue έχει μια φυσική γονιδιακή μετάλλαξη της μυοστατίνης, μιας πρωτείνης η οποία αντισταθμίζει την ανάπτυξη των μυών. Η μειωμένη μυοστατίνη δεν μπορεί να λειτουργήσει αποτελεσματικά και αυτό έχει ως αποτέλεσμα την επιτάχυνση της ανάπτυξης των μυών, η οποία αρχικώς οφείλεται σε υπερπλασία περισσότερο παρά σε υπερτροφία. Επίσης αυτή η μετάλλαξη εισέρχεται και στην διαδικασία απόθεσης λίπους που σαν τελικό αποτέσμα έχει την παραγωγή πολύ άπαχου κρέατος.

    Η ράτσα αρχικά συναντάται στο κεντρικό και βορειότερο του κεντρικού Βέλγιο κατά τον 19ο αιώνα και προέρχεται από την διασταύρωση Shorthorn από το Ηνωμένο Βασίλειο και πιθανώς Charolais. Αρχικά χρησιμοποιήθηκαν ως γαλακτοπαραγωγά και κρεατοπαραγωγά ζώα. Η σύγχρονη ανάπτυξη της ράτσας έγινε το 1950 από τον καθηγητή Hanset, ο οποίος εργαζόταν σε ένα κέντρο τεχνητής σπερματέγχυσης στην επαρχία της Λιέγης.

    Κριτικές αποκαλούν την ράτσα ως «αγελάδες τέρατα» και μερικές κυβερνήσεις χωρών όπως η Δανική υποστηρίζουν την εξάλειψή της.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*