Διαφημίσεις

Όπως και να το κάνουμε όπως και να το δούμε μέσα σ’ αυτή τη στημένη δυστυχία του πλανήτη μας είναι σίγουρο ότι εξυπηρετούνται και συμφέροντα – σχέδια πολλών ετών στο μέλλον .

Η αλλοίωση των πληθυσμών η πολυπολιτισμικότητα είναι σίγουρο ότι περνάει μέσα από την μάσκα της προσφυγιάς και της ανάγκης .

Πόσοι από αυτούς τους δυστυχείς δεν έρχονται εδώ με κάποιο απώτερο στόχο και σκοπό; Πόσοι από αυτούς δεν έρχονται καμουφλαρισμένοι τζιχαντιστές πόσοι από αυτούς δεν έρχονται χωρίς καμία ανάγκη αλλά με την ανάγκη να εκτελέσουν τα σχέδια της νέας παγκόσμιας τάξης;

Δεν υπάρχει τρόπος δυστυχώς να ξεδιαλύνουμε την συμπόνια απο το στημένο παιχνίδι . Είμαστε σαν χώρα σκυμμένοι στις εντολές των επικυρίαρχων.

Αργά και βασανιστικά λοιπόν θα γίνουν όλα, αργά και βασανιστικά θα βλέπουμε στις οθόνες μας ,στις οθόνες της πραγματικότητας της ζωής μας το σχέδιο της άλωσης του έθνους μας να συντελείται.

Και πίσω από τις μάσκες κρυμμένες οι ευγένειες, κρυμμένες οι ευαισθησίες θα μιλούν για ανθρωπιά .

Μια ανθρωπιά η οποία μοιάζει με μια κακή συνήθεια, μια συνήθεια εθιστική, μια συνήθεια που σε καταστρέφει, μία μάσκα ανθρωπιας που σε οδηγεί μαθηματικά στο τέλος, που σε οδηγεί να αρρωστήσεις βαριά .

Κατοχικα νεα



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

4 σχόλια στο “Κατατρεγμένη μελλοντική μανα …ιθαγενών Ελλήνων;”
  1. Ας δεχθούμε όμως ότι κανείς από τους πρόσφυγες δεν έρχεται με σκοπιμότητα και δόλο! Ας υποθέσουμε ότι όλοι είναι κατατρεγμένοι, αναγκεμένοι και πεινασμένοι και τρέχουν να σωθούν!
    Στο δρόμο προς την ασφαλή Ευρώπη το 85% πρέπει να περάσει από την χώρα μας, από την Ελλάδα (ή Γραικία για όποιον το προτιμάει).
    Σύμφωνα με τη συνθήκη Δουβλίνο 2, μπορεί να εισέλθει ελεύθερα στα σύνορα της Ευρώπης αλλά όχι να προωθηθεί στα ενδότερα, με την επίσημη προοπτική να φύγει και από εδώ σε έξι μήνες!
    Γνωρίζουμε όμως πολύ καλά ότι οι περισσότεροι έρχονται με πλαστά χαρτιά ή τα πετούν στη Θάλασσα πριν μπουν στη χώρα (δηλαδή σε έξι μήνες “τρέχα γύρευε”).
    Στην αρχή είναι αναγκεμένοι και παθητικοί!
    Αργότερα κι αφού εχουν μείνει για αρκετό χρόνο εδώ και έχουν εργαστεί, είναι φυσιολογικό να ζητούν δικαιώματα!
    Μόλις τα πάρουν και αφού θα έχουν κάνει οικογένεια εδώ, θα δοθεί στα παιδιά τους αρχικά και αργότερα σε αυτούς, ιθαγένεια!
    Μετά από αρκετά χρόνια παραμονής στη χώρα, θα θεωρούνται πλέον μόνιμοι κάτοικοί της και θα έχουν πράγματι δίκαιες απαιτήσεις!
    Εξαιτίας του ξενιτεμού – ξεριζωμού τους και της ανασφάλειας που προκύπτει από αυτό, είναι φυσικό επακόλουθο να διατηρήσουν μεταξύ τους ισχυρούς δεσμούς (φασισμός κατά τους διεθνιστές) κάτι που σε εμάς έχει απαγορευθεί, βασισμένους σε φυλετική συγγένεια (εθνική συνείδηση που αργότερα θα οδηγήσει σε αντίστροφο ρατσισμό) σε κοινή καταγωγή (υπερπατριωτισμός που αργότερα θα οδηγήσει σε γκετοποίηση) και σε θρησκευτικές πεποιθήσεις (θρησκευτικός φανατισμός που έχει μελλοντική προέκταση πιθανο τζιχάντ).
    Για όποιον ΠΡΑΚΤΟΡΑ ή παραπλανημένο φιλάνθρωπο διεθνιστούλη (αυτοί είναι συνήθως ευαισθητες ψυχές – εύκολα θύματα των πρακτόρων και των εξουσιών) έχω μερικά παραδείγματα:

    1. Πηγαίνετε μια εκδρομούλα προς Θράκη πλευρά και θα δείτε πως εκτοπίστηκαν από μεγάλες περιοχές οι ελληνικοί πληθυσμοί, ούτε εκατό χρόνια μετά από την συνθήκη που προέβλεπε ανταλλαγή πληθυσμών.
    Όταν πρωτοέμειναν εδώ, ήταν (όπως και οι δικοί μας εκεί ως ηττημένοι) σαν τις βρεγμένες γάτες, ενώ τώρα δεν τολμάει να μιλήσει έλληνας εκεί!

    2. Θυμόμαστε όλοι τι προκάλεσε η ανάμιξη των πληθυσμων στη τότε Γιουγκοσλαβία και τις συνέπειες αυτής όταν οι μειονότητες ζήτησαν την αυτονομία τους ή την προσάρτησή τους σε άλλο κράτος ;πό αυτό που αρχικά προβλέφθηκε.

    3. Την ανάλογη περίπτωση της Σοβιετικής Ένωσης (ανάμιξη – μετακίνηση πληθυσμών), της οποίας τις πρώτες τραγικές συνέπειες βλέπουμε σήμερα στην Ουκρανία και μακάρι να μην γίνουμε μάρτυρες της επέκτασής της στις υπόλοιπες χώρες που προέκυψαν, όπου ο πληθυσμός είναι 50-50.

    4. Πριν από εκατοντάδες χρόνια προέκυψε στη χώρα ο πληθυσμός των Ρομά (από μετακινήσεις πληθυσμου των Οθωμανών), οι οποίοι σήμερα έχουν γκετοποιήσει τις έστω λίγες περιοχές στις οποίες διαμένουν ανα την Ελλάδα!

    5. Που κατέληξε τελικά η συνύπαρξη Σουνιτών και Σιϊτων στη Μέση Ανατολή σήμερα!

    6. Ποιός ο βασικός λόγος της παγκόσμιας κυριαρχίας των Ισραήλ σήμερα; Απλά και ανάλογα ιστορικά δεδομένα του παρελθόντος!
    Ο Μακεδόνας (Σελευκίδης) Αντίοχος Δ´ ο Επιφανής αρχικά και αργότερα ο ρωμαίος αυτοκράτορας Τίτος, εκδίωξαν τους Ισραηλίτες από τον τόπο κατοικίας τους, με αποτέλεσμα αυτοί ως ΑΝΑΓΚΕΜΕΝΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ να αναζητήσουν καταφύγιο στις Ευρωπαικές χώρες αρχικά και αργότερα στον νέο κόσμο (Αμερική)!
    Για να μην αφομοιωθούν απο τον κυρίαρχο ντόπιο πληθυσμό, κράτησαν ΣΤΕΝΟΥΣ ΔΕΣΜΟΥΣ (fascio -> fasci -> fasismus -> φασισμός) με βάση την φυλή, την καταγωγή και τη θρησκεία, οι οποίοι εκφράστηκαν μέσω της απόλυτης αλληλοβοήθειας των μελων της ευρύτερης ομάδας τους.
    Όπου έγιναν αποδεκτοί, αρχικά ήταν υποτακτικοί, αθόρυβοι και παθητικοί! Αργότερα και με το πέρασμα των χρόνων διεκδικούσαν περισσότερα, καταλάμβαναν υψηλότερες θέσεις και τελικά διοικούσαν το κράτος!
    Όταν κατόρθωσαν να διοικουν πολλά και ισχυρά κράτη ταυτόχρονα, εξουσίασαν (δικαίως) τον πλανήτη!

    7. Ως τελευταίο παράδειγμα και για όσους δεν καταλαβαίνουν ή κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν, θα προτείνω να αναζητήσετε την ελληνική ταινία “Ο ΑΧΟΡΤΑΓΟΣ” με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Γκιωνάκη και κατά την διάρκεια που την παρακολουθείτε, προσπαθήστε να κάνετε αναγωγές στο σύγχρονο μεταναστευτικό πρόβλημα!
    Η ταινία παρουσιάζει ένα χαρακτηριστικό του ανθρωπινου είδους πάνω στο οποίο βασίστηκε η εξέλιξή μας!
    ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΤΑΚΤΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΛΟΥΜΕ!

  2. Τροπος υπηρχε υπαρχει οπως και επιλογες παντα θα υπαρχουν για οτιδηποτε υπαρχει τροπος και επιλογες.
    Ομως για σκεφτειται λιγο αν οι ανθρωποι μπορουσαν να σκεφτουν να επιλεξουν να παρουν τη ζωη τους στα χερια τους χωρις να σκεφτονται οτι στην ουσια πνιγονται σε μια κουταλια νερο κι ομως ειναι τοσο απλο..

    Ομως αυτο που κανεις δε γραφει κανεις δεν αναφερεται ειναι αυτοι που ηταν λιγο πιο εξυπνοι απο το πληθος και χρισημοποιησαν την εξυπναδα τους για να φανε ναι μεν βοηθανε αλλα τρωνε τρωνε απο τους ανθρωπους τρωνε απο αυτους που θελουν να μαθουν το τι θα φερει το μελλον τρωνε απο αυτους που ονιερευονται κατι καλυτερο αλλα δυσκολευονται να το υλοποιησουν τρωνε απο αυτους που στην ουσια δεν εχουν να φανε.

    Οχι οχι δε μιλαω για τους πολιτικους αλλα για τους κανονικους τους ανθρωπους ξερεται ποιους..

    Αυτοι ομως που φταινε περισσοτερο απ ολους ειναι οι ανθρωποι αυτοι οι κοινοι θνητοι που απλα καθονται περιμενοντας απο αλλους να αποφασισουν για τη ζωη τους εκεινοι που λενε οτι δεν εχουν επιλογες.

    Οι κοινοι θνητοι οι ανθρωποι περιμενουν την ελευση του “Μεσσια” του ενος του μεγαλου τ αλιθηνου που θα σωσει το κοσμο απο τη θλιψη την αρρωστια τη δυστηχια ο Μεσσιας ειτε ειναι ο αντιχριστος που λετε ειτε ο εωσφορος ειτε ειναι ο Χριστος ναι ο Χριστος ολα ειναι πιθανα..

    Κανεις ομως δε βλεπει τοσους μεσσιες που γεννηθηκαν μεσα απο τη κριση τη νεα ταξη τη δυστηχια των ανθρωπων δινωντας ελπιδα και ταζοντας ενα πολεμο που μπορει να μην ερθει ολη αυτη η τρομολαγνεια ο φοβος δεν ειναι απλα τροφη των δαιμονων αλλα και τροφη αυτων των μεσσιων.
    Ψευτικοι πολεμοι ψευτικα κατασκευασματα οπως τα πυραμιδοπαιχνηδια ψευτικα μελλοντικα γεγονοτα ψευτικες προσπαθειες ψευτικες συγκεντρωσεις ψευτικες επαναστασεις ψευτικες ελπιδες..

    Καποτε οι ανθρωποι πιστευαν οτι η κολαση ειναι κατω απο τη γη λογω νεφελιμ αυτη ειναι η μιση αληθεια η κολαση ειναι εκει που οι δαιμονες διοικουν και αυτοι τη στιγμη διοικουν και τη γη ολοκληρη οποτε ζειται σε μια κολαση.

    Οι δαιμονες διοικουν οχι μονοι τους αλλα με τις μαριονετες τους τους δολιους που θελουν να φανε απο αυτους που πονανε οι υπηρετες τους κανουν το εργο των δαιμονων χωρις καν να το ξερουν διπλο κερδος.

    δεν υπαρχουν δαιμονες ειναι ολα παραμυθεια της θρησκειας?
    Εισται σιγουροι για κοιταξτε λιγο γυρω σας..

    Πολεμιστε πρωτα τους δαιμονες μεσα σας μετα τους γυρω σας κι οτα φτασεται ως εκει ισως να χρεαστει να πολεμησεται και τους αλιθηνους δαιμονες.

    Η αληθεια ποναει αλλα προτιμο μια μικρης δειαρκειας ζωης σ ενα αλιθηνο κοσμο απο την αιωνιοτητα σ ενα ψευτικο..

    ΥΓ.Ολα οσα ποσταρω ειναι αποψεις γεγονοτα ισως κι επειδη ποσταρονται στα κατοχικα δε σημαινει οτι εχω τα κατοχικα στις εξαιρεσεις.

    Αν δε περασει εδω το ποστ θα περασει αλλου παντα θα υπαρχει τροπος η τεχνολογια πρεπει να υπαρχει για να μας βοηθαει οχι το αντιστροφο..

  3. Δηλαδη για να καταλαβουμε και εμεις οι αδαεις…
    Αν ενα παπι ζει μαζι με ενα κοπαδι κοττες…θα γινει ποτε κοττα;;
    Η φυση λεει πως οχι !! Το αν συμπεριφερεται με τον καιρο , με τις συνηθειες τις κοττας …,δεν σημαινει οτι εγινε κιολας !!
    Πως ειναι δυνατον να εξομοιωνεται Η ΣΥΝΥΠΑΡΞΗ.. , Η ΣΥΜΒΙΩΣΗ ατομων αλλοφυλων…ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΟΓΕΝΝΟΠΟΙΗΣΗ ;;;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *