Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

09:37 - 13/06/2015

Λαμπράκης … επιτέλους η αλήθεια !

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Βαρέθηκα να φωνάζω τόσα χρόνια ότι λεφτά δεν υπάρχουν ,ότι τα ομόλογα είναι μαϊμού, ότι πίσω από αυτόν τον αργυρώ νανο κρύβονται άλλα συμφέροντα ,κρύβονται οι ίδιοι οι εχθροί μας.

Δέχτηκα επίθεση από αυτά τα συμφέροντα του εξωτερικού, τεράστια επίθεση, φίμωση, επίθεση σε επίπεδο τεχνικό, σε επίπεδο επισκεψιμότητας, σε επίπεδο ονόματος και λάσπη λάσπη λάσπη ώστε κανείς να μην με ακούει .

Τέσσερα χρόνια τώρα φωνάζω ότι ο σωτήρας ο κοντός είναι του Ροθτσαιλντ, είναι σταλμένο παιδάκι συγκεκριμένης σέκτας για να δημιουργήσει διαχωρισμό στην αφύπνιση των ελλήνων και στην ενωση των ελληνων .

Ορκίζει αληθινούς έλληνες πατριώτες σε έναν όρκο διαχωριστικό με τους συνανθρώπους τους πατριωτες έλληνες. δημιουργει την αντι νόηση, δημιουργεί ομάδες οι οποίες τις κανει να ειναι αντιμέτωπες με τους πραγματικούς πατριώτες και έλληνες, καταστρέφει τις καρδιές των ανθρώπων που έχει δίπλα του, καταστρέφει την νόησή τους, καταστρέφει την αγάπη τους για την πατρίδα.

Με συστηματά γκεμπελισμου, με συστήματα της CIA με, συστήματα χιτλερικά αυτός ο προδότης που ηρθε να μας διαχωρίσει ακόμα υπάρχει και γυρνάει από χωριό σε χωριό .

Έχοντας ταξει μαζί με την ομάδα του την σκληροπυρηνική σε όλους γύρω-γύρω μποναμάδες, κομμάτια απο τα λεφτά τα ανύπαρκτα λεφτά .

Έχοντας ταξει μέχρι και θέσεις υπουργείων, θέσεις κυβερνητικές, πιστεύοντας ο ηλίθιος ότι είναι ικανός να κυβερνήσει, πιστεύοντας ότι θα τα καταφέρουν τα πρακτορια να κάνουν την Ελλάδα να διαμελιστεί .

Έχοντας πίσω του τον μεγαλύτερο σκύλο και εχθρό της ανθρωπότητας κουνιέται για να δημιουργήσει διαχωρισμό .

Βαρέθηκα να μιλάω για εναν ανυπαρκτο που δυστηχως οι συμπατριωτες μου τους εδωσαν ψυχη περιμενοντας μια ελπιδα… η απάντηση απ’ το συνεργάτη του τον κύριο Λαμπράκη ..όποιος έχει πλέον μυαλό ας κάνει ότι του κατέβει .

https://www.youtube.com/watch?v=mSGbxUXeUkw

Κατοχικά νέα



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (4)

  1. Αυτά .......... 06/13/2015 @ 12:08 ΜΜ

    Κάποιοι νομίζουν ότι ο “ζουμπάς” είναι πρόβλημα, όχι δεν είναι ούτε αυτός ούτε οι διάφοροι άλλοι, που κατά εκατοντάδες προωθούν διάφορα σχέδια.

    Δεν έχει καμμία αξία αν πίσω από αυτόν είναι ο Ρότσιλντ, η σέκτα των τριών ή των δεκατριών μαύρων, κάποιο ιερατείο, οι αλλόμορφοι ή δεν ξέρω και εγώ ποιοι άλλοι.
    Σίγουρα κάποιοι βρίσκονται απευθείας ή πυραμιδοειδώς πίσω απ’ όλους αυτούς.

    Και στην κορυφή της πυραμίδας δεν βρίσκεται κανένας Ρότσιλντ, κανένας άνθρωπος.
    Κανένας άνθρωπος, ούτε καν “παλαιός” δεν είναι στην κορυφή.
    Πως θα μπορούσε άλλωστε κάποιος από αυτούς να προγραμματίζει και να επιβλέπει σχέδια χιλιάδων ετών ;

    Βεβαίως αυτός ο κάποιος, για την εκτέλεση των σχεδίων του, διοικητικά χρησιμοποιεί ανθρώπους, έστω και αν αυτοί πολλές φορές ανήκουν για τους γνωστούς λόγους σε συγκεκριμένες οικογένειες.
    Όμως όπως και οι κατώτεροί τους δεν παύουν και αυτοί να είναι απλά πιόνια, ασχέτως της βαθμίδος που καταλαμβάνουν στην διοικητική πυραμίδα εκτέλεσης.

    Το ουσιαστικό πρόβλημά μας λοιπόν δεν είναι κάποιος “ζουμπάς”, Ρότσιλντ, μπάμιας ή αυγάς.
    Βέβαια δεν σημαίνει ότι και αυτοί δεν είναι πρόβλημα – όμως πρόβλημα μικρό, όσο και αν φαντάζει τεράστιο.
    Να θυμάστε ότι ο όποιος “κοκκινο-ασπιδο-σφράγιδος” είναι και αυτός ένα πιόνι και απλά εκτελεί εντολές, τίποτε πιο πάνω, τίποτε πιο κάτω (σήμερα αυτός αύριο κάποιος άλλος, όλοι τους παροδικοί, χρησιμοποιούνται μόνο όσο είναι αναγκαίοι για το σχέδιο, και όλοι τους είναι αναλώσιμοι) – όσοι γνωρίζουν ιστορία μπορούν να το καταλάβουν αυτό, ιδιαίτερα σε σχέση με το κράτος μας.

    Αντιθέτως το ουσιαστικό πρόβλημα είναι αιώνιο και βαθύ, πολύ βαθύ.

    Έχω σκοπό να μιλήσω γι’ αυτό και όλα τα συναφή του – ποιο, πως, τι, γιατί, τρόπο αντιμετώπισης κλπ. κλπ……. άλλωστε το έχω υποσχεθεί πολλάκις – θα γίνει όταν έλθει η ώρα.

    Ας πάμε όμως τώρα σε μια άλλη πτυχή – του γιατί παρουσιάζονται αυτήν την εποχή τέτοιες και τόσο έντονες καταστάσεις.

    Στην αλλαγή των Εποχών, στους μεγάλους ενεργειακούς κύκλους, πάντα υπάρχει μια διαταραχή και τα πράγματα πρέπει να μπουν κάτω από νέες νόρμες – αυτό συμβαίνει και τώρα.

    Εν αντιθέσει όμως με τις προηγούμενες φορές τώρα υπάρχει κάτι ιδιαίτερο.

    Το ιδιαίτερο είναι ότι έχουν έλθει πολλοί με σκοπό να ελευθερώσουν την ανθρωπότητα.
    Οπότε το σύστημα δίνει τα ρέστα του για να προλάβει να καπελώσει τα πάντα.
    Αυτό γίνεται παντού στον κόσμο, σ’ όλες τις χώρες, άσχετα αν δεν ακούγεται και δεν το μαθαίνετε, μην νομίζετε ότι εμείς εδώ αποτελούμε εξαίρεση.

    Και όμως υπάρχει μια ειδοποιός διαφορά σε σχέση με τις άλλες χώρες.
    Εδώ έχουν έλθει οι πιο πολλοί και ο λόγος είναι απλός.
    Πρώτον γιατί ο τόπος προσφέρεται ενεργειακά και λόγο γλώσσας, ιστορίας και προηγούμενων προσφορών της Ελλάδος.
    Δεύτερον γιατί από εδώ θα ξεκινήσει η ανατροπή !!!

    Γι’ αυτό και η Ελλάδα βάλλεται πολλαπλώς και παντοιοτρόπως.
    Οπότε θα δούμε πολλά και διάφορα τέτοια φαινόμενα και επιχειρήσεις εγκλωβισμού και εξαπάτησης.
    Στο ίδιο σχέδιο εντάσσονται, πολλές υποτιθέμενες κινήσεις, πατριωτικές, αναγεννησιακές, αναπτυξιακές, πνευματικές, επαφικές κλπ.κλπ.
    Ας ελπίσουμε να μην πέσουν θύματα πολλοί καλοπροαίρετοι συν-άνθρωποι μας, καθώς το φίδι έχει πολλά ……. κεφάλια.

    Έρρωσθε και εστέ ……. εν εγρηγόρσει !!!!!

    Αυτά ……….

  2. Ω.ΜΑ ΒΕΒΑΙΑ.Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ.
    ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΗΡΘΕ ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΤΡΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΡΥΧΕΙΜΩΝΙΑ ΤΗΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΤΟΝΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΑΣ.
    ΕΙΔΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΑΓΝΟΤΗΤΑΣ ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΑΔΟΛΗ ΣΚΕΨΗ ΡΙΣΚΑΡΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΑΓΝΟΚΑΘΑΡΟΤΑΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΨΥΧΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΙΣΜΕΝΕΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ.
    ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΜΕΤΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΤΙ, ΣΥΚΩΝΕΙ ΤΟΝ ΒΑΡΥ ΣΤΑΥΡΟ ΤΙΣ ΑΥΤΟΘΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΡΕΥΕΤΑΙ
    ΤΟ ΣΤΕΝΟ ΚΑΙ ΤΕΘΛΙΜΜΕΝΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΤΗΣ ΑΡΕΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΧΑΡΙΝ ΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΑ.
    ΕΧΩ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΑΡΟΜΟΙΟΥΣ ΥΠΕΡΕΛΛΗΝΕΣ.
    ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΙΝΕΙ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΕΡΝΑΕΙ.
    ΕΠΙΣΗΣ. ΜΕ ΛΕΝΕ ΡΙΖΟ ΚΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΩ ΤΑ ΓΥΡΙΖΩ.
    ΕΠΙΣΗΣ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΖΗΜΩΣΕΙ 10 ΜΕΡΕΣ ΚΟΣΚΙΝΙΖΕΙ.
    ΕΠΙΣΗΣ.Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΧΤΙΖΕΙ ΑΝΟΓΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΟΓΙΑ
    ΕΠΙΣΗΣ.ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΧΕ Η ΜΑΡΙΟΡΗ Ο ΦΕΡΕΤΖΕΣ ΤΗΣ ΕΛΕΙΠΕ Κ.Λ.Π
    ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΣΟΒΑΡΑ???
    ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ???
    ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΣΗΚΩΣΕΙΣ???
    ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ.
    ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΡΙΣ Η ΔΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΕΙΑ.
    ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΠΩΣ ΠΑΝΕ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ???
    Ε.ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΔΩΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ.
    ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΛΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΦΤΑΙΜΕ ΚΑΠΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΝΕΙ ΤΟ ΓΛΥΚΟ.
    ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΟΛΥΛΟΓΑΔΕΣ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΣΟ ΑΝΕΤΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΑΕΡΑ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ???
    ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΩ ΜΕ ΜΙΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ ΠΟΥ ΑΠΟ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΤΕΛΗΞΑ.
    ΟΤΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΟΜΑΛΑ ΜΙΑ ΔΡΑΣΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΔΙΑΣΠΑΣΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΟΤΕ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΚ.
    ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΩΤΗΡΙΑ……………………..
    .

    • Ανώνυμος 06/13/2015 @ 10:34 ΜΜ

      ΠΟΙΟΣ !!!!! θα μπορούσε άλλωστε……
      να προγραμματίζει και να επιβλέπει σχέδια χιλιάδων ετών ;

      ΕΚΠΕΣΩΝ ΑΓΓΕΛΟΣ ?

  3. *ΠΡΟΣΟΧΗ!*

    ΘΕΛΟΥΝ (ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΓΡΑΜΜΗ) ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ “ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ” = ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*