Διαφημίσεις

Πριν δύο μέρες το πεδίο κόλλησε για τουλάχιστον τρεις ώρες σε μία μόνο πληροφορία .

Ο εχθρός έρχεται από τα δυτικά επαναλαμβανόμενη συνεχη πληροφορία …ο εχθρός έρχεται από τα δυτικά .

Δεν βιάστηκα, θεώρησα σωστό να ερευνήσω, να ψάξω ,να ενώσω ,να δω τι υπάρχει που μπορεί να μου δώσει ακόμα ένα στοιχείο.

Στην έρευνα μου για 48 ώρες έπεσαν στα χέρια μου διάφορες πληροφορίες και φίλοι ερευνητές μου έδωσαν και άλλα στοιχεία .

Είμαστε μια χώρα με πολύ μεγάλο πρόβλημα από μετανάστες, μέσα στις πόλεις μας υπάρχουν πάρα μα πάρα πολλά παράνομα όπλα .

Η μια πληροφορία έδενε με την άλλη, μια πληροφορία μιλούσε για επιθέσεις της ελληνικης ασφαλείας σε διάφορα σπίτια σε περιοχές γύρω απο την Αττική όπου βρέθηκαν όπλα …τα σπιτια ηταν ολα μεταναστων!

Η άλλη πληροφορία μιλούσε για την είσοδο στη χώρα από 80 αμερικανούς ειδικούς στρατιώτες , στρατιώτες οι οποίοι είναι ετοιμοπόλεμοι, στρατιωτες που έχουν πολεμήσει στο Ιράκ , οι οποίοι έχουν έρθει στην Ελλάδα για να φροντίσουν να προστατεύσουν την αμερικανική πρεσβεία σε περίπτωση που τα πράγματα με την οικονομία μας δεν πάνε καλά !!

Αλλά αυτοί οι στρατιώτες κινούνται σε όλη την Ελλάδα πλέον με μαύρα τζιπ και είναι όλοι τους οπλισμένοι …και δεν ειναι στην πρεσβεια!!!

Μια άλλη πληροφορία μου έλεγε ότι και η κυβέρνηση και οι άνθρωποι στην εξουσία ασχολούνται με πολύ ευθύνη και αγχος για το τι θα γίνει αν περάσουμε σε μία άτακτη χρεοκοπία τι θα γίνει με τους έλληνες τι θα γίνει με τους μεταναστες ποιες θα ήταν οι αντιδράσεις..τι θα κανει δηλαδη το φοβερο θεριο που λεγεται μαζα!

Σκέφτομαι λοιπόν..είμαστε μέσα σε ένα τσουκάλι που βράζει ..γυρω γύρω φωτιά!

Σε όλες τις άλλες περιοχές είχαμε τον ξένο δάχτυλο να γίνεται ο σπινθήρας στα έτοιμα ξερά χόρτα (κεφάλια πολιτών) ..τι θα εμποδίσει να συμβεί το ίδιο και σε εμάς ;

Εκεί κατάλαβα το πεδίο…οι άνθρωποι…οι ίδιοι που βλέπουμε με τα τατουάζ τα αμερικάνικα και με κουκούλα να σφάζουν με την Ίσις …είναι ηδη δω !

Ο χρόνος της πρώτης σπίθας άγνωστος…αλλά σίγουρα τα ξερά “χορτάρια” τα βλέπεις και εσύ παντού! Στοιβαγμένα ..έτοιμα να κάμουν αυτό το οποιο γεννήθηκαν να κάμουν!

Stranger ..

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

8 σχόλια στο “Ο εχθρός έρχεται από τα δυτικά”
  1. . «Θὰ σᾶς ζητήσουν τὰ ντουφέκια· νὰ ἔχετε διπλά· νὰ δώκετε τὸ ἕνα καὶ νὰ κρατήσετε τὸ ἄλλο. Ἕνα ντουφέκι 100 ψυχὲς θὰ γλυτώσῃ».

    ΠΑΝΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ

  2. Πιστεύω φίλε στρέιντζερ ότι πολλοί το βλέπουν αλλά λίγοι πραγματικά καταλαβαίνουν.Τα σημεία των καιρών μας μιλάνε στην δικία τους γλώσσα και όποιος κατάλαβε κατάλαβε. Θα αρχίσουν να παίρνουν σάρκα και όστα πράγματα που μέχρι χθες φάνταζαν αστεία και γραφικά σε πολλούς.Στάσου στις μύτες των ποδιών σου και πέρασε το όριο που σου επέβαλλαν να σκέφτεσαι και ίσως και εσύ μικρέ ανθρωπάκο, που πιστεύεις ότι η φωτιά δεν θα περάσει το κατώφλι σ, να μπορέσεις επιτέλους να δεις τι έρχεται.
    Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε σένα stranger και στους συνεργάτες σ για την πολύ καλή δουλεία που κάνετε.
    Σε παρακολουθώ χρόνια και είναι η πρώτη φορά που μπαίνω στη διαδικασία να γράψω κάτι και μαλακία γιατι εκτιμώ πολύ τον χρόνο που σπαταλάς για να αφυπνήσεις άλλους.Εύχομαι να μπορούσαμε σαν είδος να αφήναμε λίγο το εγώ μας μπας και μπορέσουμε ποτέ να προχωρήσουμε ελεύθεροι.
    Γειά χαρά σε όλους.
    Ναρτεπ

  3. Μας ετοιμαζουν Νικο για χουνερι , αλλα θεωρω οτι ειμαστε ψυχολογικα ετοιμοι αν οχι ολοι ενα πολυ μεγαλο ποσοστο που μεχρι τωρα εχει αποσωβισει πολλα που θα μπορουσαν να εχουν γινει στην πατριδα , γιατι αυτο το ποσοστο τους καιει ! κατι αλλο τωρα κανε μια μικρη ερευνα στα γερμανικα μμε που τωρα μολις(??????) βγαλανε σκανδαλακι τεραστιων διαστασεων με τα φορητα οπλα του στρατου (g36) που στην δευτερη δεσμιδα ειναι τοσο ζεστα που βαρανε στον γαμο του καραγκιωζη , οπως και το οτι τα φρενα σε αρματα μαχης οταν τα πατας σταματανε με βοηθεια απο τοιχους η χαντακια οσο για τις βολες ,,,, τα συστηματα θα ελεγα οτι ειναι πε προς ΠΕ!

  4. Οι αλβανοί κάτι μαγειρεύουν. Εμένα με φόρτοσαν με ψευδείς και ανυπόστατες κατηγορίες γιατί μου αρέσει να περπατώ στην ιδιαίτερη πατρίδα μου.Κάτι κρύβουν .Το θράσσος τους έχει ξεπεράσει κάθε όριο .Με απείλησαν πολλές φορές και αναφέρουν και τον τρόπο(θα σε κάψω και ας χάσω όλο το κοπάδι μου)με λάδωμα επίορκων υπαλλήλων.Μπροστά στις<>το παίζουν θύματα <>κλάμα.Αφου σου κολλήσουν την ετικέτα του βάναυσου ,επιτίθενται ανενόχλητοι και κανείς δεν σε πιστεύει.Επικοινώνησα ώστε να προσέχουν οι υπόλοιποι . Είναι εχθροί .Να μη επαναπαύεστε ότι επειδή τους βοηθάτε( ή βοηθήσατε κάποτε) θα σας το ανταποδώσουν (με τον χειρότερο τρόπο ).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek