Διαφημίσεις

Μα καλοστημένη παγίδα στην οποία έπεσε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, αλλά μαζί του και η χώρα, αποδεικνύεται το ταξίδι στην Τουρκία και το περίφημο “Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας” των δύο χωρών, αφού πλέον η Άγκυρα έβαλε επίσημα στη ατζέντα των συνομιλιών των δύο χωρών την …. “υποστήριξη που παρέχει η Ελλάδα σε Κούρδους τρομοκράτες και γενικά στην τρομοκρατία”!

Σήμερα δύο τουρκικές εφημερίδες (Star και Sozcu) σε δημοσιεύματά τους αναφέρουν ότι “Κλείνουν τα στρατόπεδα τρομοκρατών στην Ελλάδα” δίνοντας μια εικόνα Αφγανιστάν και συκοφαντώντας καθαρά την χώρα.

Όλα αυτά βέβαια, μετά τις στημένςς ερωτήσεις και την αμηχανία του Έλληνα πρωθυπουργού στις απαντήσεις του περί “τρομοκρατίας” στην Κωνσταντινούπολη, δίπλα από τον Ρ.Τ.Ερντογάν.

Η παγίδα περί κλεισίματος στρατοπέδων εκπαίδευσης τρομοκρατών στην Ελλάδα, προκάλεσαν την αντίδραση του …. υπεύθυνου για το φιάσκο της Πόλης, υπουργείου Εξωτερικών, αλλά τώρα είναι πολύ αργά για δάκρυα.

Συγκεκριμένα ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών Γρηγόρης Δελαβέκουρας, ανέφερε τα εξής:

«Ανυπόστατοι και προϊόν φαντασίας οι ισχυρισμοί των τουρκικών εφημερίδων. Ποτέ δεν άνοιξε, ούτε ποτέ υπήρξε, στρατόπεδο εκπαίδευσης τρομοκρατών στο Λαύριο ή αλλού, για να… κλείσει. Φαίνεται ότι κάποιοι στην Τουρκία είναι ενοχλημένοι από τις ξεκάθαρες θέσεις και το καλό κλίμα στις σχέσεις Ελλάδας-Τουρκίας, όπως αποτυπώθηκε στην κοινή συνέντευξη τύπου των δύο Πρωθυπουργών».

Ποιοι είναι οι “ενοχλημένοι” στην Τουρκία και από που κι ως που υπήρξε καλό κλίμα που αποτυπώθηκε στην κοινή συνέντευξη Τύπου. Στην ίδια συνέντευξη ο Ρ.Τ.Ερντογάν μίλησε για την τρομοκρατία που υποθάλπτει η Ελλάδα, εμμέσως πλην σαφώς.

Τι να μαζέψει τώρα το ΥΠΕΞ; Αφού η προτροπή του ΥΠΕΞ και του πολιτικού του προϊσταμένου Δ.Αβραμόπουλου για να συγκληθεί το “Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας”, προκάλεσε όλη αυτή την κατάσταση και φέρνει την Ελλάδα στο κλαμπ των χωρών που υποστηρίζουν την … τρομοκρατία!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Μια σκέψη στο “ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΣ Α.ΣΑΜΑΡΑΣ Toυρκία: “Κλείνουν στρατόπεδα τρομοκρατών στην Ελλάδα” – Αμήχανη απάντηση ΥΠΕΞ”
  1. EIMAΣTE ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝΕ ΠΑΓΙΔΑ ? ΣΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΓΚΑΦΕΣ ΝΑ ΜΕΖΕΥΤΗΚΑΝ ΕΚΕΙ . ΜΗΠΩΣ ΠΗΓΕ ΕΚΕΙ ΕΚΤΕΛΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΓΥΡΝΟΝΤΑΣ ΑΡΧΙΣΕ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΙ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ? ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΗΞΕΡΕ ΤΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΡ-ΕΚΕΙ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ-ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΗΚΕ ? ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΕ ? ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΛΟΓΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ…ΜΕΣ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΚΙ ΑΥΤΟ . ΟΛΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΧΑΜΕΝΗ…ΑΛΟΘΙ ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝ ΤΟΥ ΤΟ ΔΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΓΙΔΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΛΕΓΕΤΑΙ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek