Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

13:19 - 07/06/2015

Ποιόν θέλουν να καλέσουν??? (Μέρος 2ο)

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (6)

  1. Ανώνυμος 06/07/2015 @ 3:11 ΜΜ

    Αδερφέ χαίρομαι με το ερευνητικό σου πνεύμα και μακάρι να καταφέρεις αυτό που επιδιώκεις, να αφυπνήσεις δηλαδή αυτούς που θα μπουν στο site!
    Εγώ θα ήθελα να προσθέσω κάτι πολύ απλά και εύκολα απιδείξιμο! Η πρωτεύουσα των ΗΠΑ ονομάζαται Ουάσιγκτον προς τιμή ενός εκ των προέδρων της χώρας, ο οποίος και την θεμελίωσε! Αναζητήστε λοιπόν στο διαδίκτυο εικόνες (για την ακρίβεια ζωγραφικούς πίνακες) που δείχνουν τον Τζώρτζ Ουάσινγκτον, με μυστρί στο χέρι και φόρα παρτίδα με… ΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΠΟΔΙΤΣΑ, να ρίχνει τα πρώτα θεμέλια της μετέπειτα πρωτεύουσα του κράτους που θα έπρεπε να ονομάζεται… ΣΙΩΝία!
    Με αυτό το δεδομένο δεν θα έπρεπε να εκπλήσει κανέναν, το πως η ρυμοτομία της είναι σχεδιασμένη από την αρχή με ανάλογα σύμβολα! Οτιδήποτε άλλο θα αποτελούσε περίεργο θέμα προς διερεύνηση! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΓΕΝΕΤΗΣ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΧΩΡΑ!
    Ας θυμηθούμε εδώ, ότι το ισχυρότερο κράτος στον πλανήτη δεν εδρεύει ολόκληρο σε μία γεωγραφική περιοχή αλλά βρισκεται διασπαρμένο σε τρία μέρη στον δυτικό κόσμο!
    Το ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ – ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ κέντρο του βρίσκεται στην Ουάσιγκτον στις ΗΠΑ, το ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ κέντρο του στο CITY του Λονδίνου στη Μεγάλη Βρετανία και το ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ – ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ κέντρο του στο Βατικανό της Ρώμης, στην Ιταλία!
    Πρεσβευτές αυτού του κράτους στις άλλες χώρες, αποτελούν όλοι οι βουλευτές αυτών, οι οποίοι εκλέγονται μεσα από επιλογη απο τους “εγκεκριμένους” κοματικούς μηχανισμούς αυτών των χωρών.
    Με αυτό τον τρόπο λοιπόν, όλα αυτά τα δήθεν ανεξάρτητα κράτη, αποτελούν ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ αυτής της ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ!!!
    Οι μόνες ανεξάρτητες και αυτόνομες, είναι οι πόλεις της Ουασιγκτον, του City Λονδίνου και του Βατικανού, οι οποίες δεν εμπιπτουν στην διοικητική δικαιοδοσία των χωρών στις οποίες ανήκουν γεωγραφικά! Πως να μην είναι κατασκευασμένες με συμβολισμούς και με μνημεία γεμάτα περίεργα νοήματά;
    Μετά από αυτά, εσείς περιμένετε να αλλάξουν όλα με κατά τόπους λαϊκούς αγώνες!
    Μόνο μεσω αφύπνησης της συνείδησης, η οποία θα ακολουθηθεί από την πραγματική γνώση της ιστορίας και την κατάρρευση των στερεοτύπων της ανθρώπινης κοινωνίας και η οποία πρέπει να αρχίσει να συμβαίνει σε όλο τον κόσμο!
    Η αλλαγή του τρόπου σκέψης θα επιφέρει την ανατροπή των κοινωνικών νόμων που αφορούν την ύλη! Είναι νομοτέλεια ότι αυτό έρχεται, για αυτό και έχουμε ανάπτυξη της γνώσης, μετάδοση της πληροφορίας και σταδιακή αποκάλυψη όλων των μυστικών της απερχόμενης εποχής! Η ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΥΔΡΟΧΟΟΥ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ!!!

    • @ Ανώνυμος 7 Ιουνίου 2015 at 15:11

      Kαλό σχόλιο.
      Να συμπληρώσω, στην συλλογιστική σου, το γεγονός πως υπάρχουν μόνον δυο τετράγωνες σημαίες, του Βατικανού και της Ελβετίας.

  2. Αυτά ........... 06/07/2015 @ 5:41 ΜΜ

    Αχιλλέα

    Όλα τα Ιερατεία και τα παπαδαριά, ανέκαθεν σ΄όλη την ιστορία, σε όποιες περιοχές το καθένα έκανε κουμάντο, φρόντιζε να δημιουργεί-αποτυπώνει επί γης διάφορα μοτίβα και σχέδια που είχαν σχέση με αυτό που ήθελαν ή είχαν εντολή κατακρημνίζοντας στο φυσικό πεδίο να το επιβάλουν στα … πρόβατα.

    Έτσι αν ψάξεις, σε κάθε πολιτισμό και εποχή, θα βρεις σχήματα, τρίγωνα, τετράγωνα, πεντάγωνα, εξάγωνα κλπ. που σχετίζονται με το τελετουργικό της συγκεκριμένης θρησκείας κλπ. κλπ.

    Αν κοιτάξεις στην Ελλάδα στην κλασσική περίοδο θα βρεις συσχετισμούς με το δωδεκάθεο.
    Εάν στην σύγχρονη με τον Ιουδαιοχριστιανισμό.
    Και πάει λέγοντας.

    Οπότε δεν πρέπει να σε ξενίζει αυτό στην παπαρία με τον μασονισμό και την σατανολατρεία των πεφ-φωτισμένων.

    Καλό κουράγιο ……. θα τα βρεις διάσπαρτα παντού και όχι μόνο εκεί.

    Αυτά ………..

  3. Η κουκουβάγια πώς σου διέφυγε:
    http://www.mrdiggles.com/prince-charles-vlad-the-impaler/

  4. Και μετα απο καθε τετοια δημοσιευση , πιανουν την ευκαιρια ΟΙ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΕΣ (μηδενιστες ) , να “τσουβαλιαζουν” στο ιδιο τσουβαλι ΤΑ ΠΑΝΤΑ , και υστερα με υφος εκατο καρδιναλιων , ΝΑ ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ , που κανουν το Μεεεγαα λαθος να ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ στον Τριαδικο Θεο… “προβατα” !!!!!!!!
    ΑΡΑΓΕ…αυτα “ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΑ ΜΥΑΛΑ” , οι πολυδιαβασμενοι “ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ” , εχουν “μαντρι” να μας μαντρωσουν ; ..μπας και τους λερωσουμε τις ΣΟΦΕΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ που διαβαζουν ;; !!!!!
    Ρε δεν παμε καλα !!!! Εκτροχιαστηκαμε !!!
    ΟΠΟΙΟΣ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΒΛΑΚΕΙΑ….ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΙΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ !!!!

    ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΤΟΥ ΛΕΩ !!!!….ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΤΑ ΤΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ…..
    ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΑΝΟΟΥΝ !!!!!
    ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΜΠΟΛΛΟΙ ΑΥΤΟΙ !!!!!!!!

    αυτα …τα ολιγα για τους προφεσορους ….που συχνα πυκνα επαναλαμβανονται ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ και ΒΛΑΚΩΔΩΣ !!!!!!!!!!

    • Ανώνυμος 06/08/2015 @ 1:24 ΠΜ

      Να σαι καλα που εξεφρασες αυτο που βλεπω κι εγω και ισως κι αλλοι,
      Υπαρχει αρκετο μισος,μιζερια,και κακοηθης κριτικη σε σχολια απο ατομα που εμφαιζονται σαν στυλοβατες και ελληνοψυχοι.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*